Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 09 05, 20:57)
Gal ir kiti daro, BFAS biskutuką kitokios. Ten tos spalvos - iš užklijuotų skuduriukų, o čia kai kurie nežinau kas, o kai kurie, kur blizga, tai tiksliai kartonas... Tuo tarpu BFAS kartonas - tik akys, plaukai ir oda...

Man atrodo, kad cool. Nors iš manęs tokia žinovė, kad va, tik katinams dėlioti biggrin.gif Šiltumo aš čia neįžiūriu. Light turėtų būti panaši į mano, o čia nelabai panaši. tai kas belieka? biggrin.gif

Bet katinai tai yra grozis ir geris wub.gif
Is tikruju, BFAS kaip tokios nebera, taip tik is ipratimo vadina juos, dabar jie persivadine i Beauty by Jeunique.
Man ten toj pirmoj paletej, pasididinus matosi lyg toks languotas audinio tinklelis pas kai kurias spalvas. Bet ne pas visas. unsure.gif
Bet kaip nuo apsvietimo priklauso.... sitoj viskas isbluke ir salciau, ziuriu i tas bliednas melynas ir galvoju kad cia negali but mano palete, nes tai vienos ant manes baisiausiai atrodanciu spalvu. Sviesiai melsva man tinka tik tada kai ji beveik pilka ir joje yra zalios. O sitoj ir spalvos ivairesnes , ir zalia net kazkokia vos ne zoles zalumo atsiranda, ot ir orientuokis zmogau is nuotrauku. blush2.gif
Dar galvoju kiek ta antroji realistiska, nes matos kad krenta seselis, kazin ar ne prie vakaro apsvietimo fotografuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 rugsėjo 2013 - 20:36
Noa, va čia tai gerai pavarei dėl katinų thumbup.gif Bet man liko neaišku, tai visgi kokiam tipui priklauso rusų mėlynieji? Tipas atrodo šaltas, bet tas pilkumas toks ryškus, švarus, kontrastas nemažas. Beje, akys geltonos su žalsvu atspalviu - tai šiltos ar šaltos? Tai žiema jie ar vasara? Gal cool summer, kuri artima žiemai?

Realiai kailio spalva šaltesnė ir tamsesnė:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 05 rugsėjo 2013 - 20:52
Dar viena radau:
user posted image
Irgi skystai melsvu privaryta. doh.gif Ir matau man netinkanciu mauve.... Nusisausiu. cool.gif
Atsakyti
Hiver matai tose paletėse tik sidabras iš metalų... značit cool summer čia, bo tiek pas light, tiek pas soft auksas kažkokis atsiranda, o čia fyg... ta žalia manau ir turi būt žolės, tik vasarinės... nu ne ką tik išdygusios ir ne tos jau ėmusios ruduot... jin šalta skaitos mirksiukas.gif
Aš irgi vis tas paletes čiupinu akim, man jos atrodė pačios imamiausios spalviškai
QUOTE(Noa @ 2013 09 05, 17:35)
Kad žinok, nė gramo. Čia kažkokios keistos foto, su erškėtrožės spalva jis neturi visiškai nieko...  Iš uogų gal greičiau su... Su kokiais balintais barščiais? mastau.gif lotuliukas.gif
Jinai tokia labai įdomi realiai, tarp šiltos ir šaltos. Nėr nei ryškiai šilta, nei ryškiai šalta, ir dar tokia paglušinta kažkiek...

Aš tai ją vadinu pastovėjusiais šaltybarščiais... nu kai parą pastovi, toč toč spalva gaunas, ėjau sulygint biggrin.gif
Čia mano jamamiausia dabar spalva, nu irgi laką įsigijau... maikius, skarelius... dar apyrankius su tokiu šaltybarštiniu papuošimu... va sakiau patalynę arba bent naktinius reik dar įsigyt, bo MB sakė kad seksovai atrodau su ta spalva lotuliukas.gif
man jin nei šilta, nei šalta... o gaunas tokią burokinę su baltą sumaišius... o ta burokinė... gal labiau šilta? a?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 05, 22:00)
Hiver matai tose paletėse tik sidabras iš metalų... značit cool summer čia, bo tiek pas light, tiek pas soft auksas kažkokis atsiranda, o čia fyg... ta žalia manau ir turi būt žolės, tik vasarinės... nu ne ką tik išdygusios ir ne tos jau ėmusios ruduot... jin šalta skaitos mirksiukas.gif

Ane... unsure.gif nu va matyt taip ir bus. 4u.gif
Buroko spalva man raudona vyna primena, o vynas ar tik ne vasaroms?
Kaip smagu kad taip B pasako wub.gif kad man taip pasakytu... rolleyes.gif kaltinu savo padidejusi svori. bash.gif
Atsakyti
įsiterpsiu, čia kažkas ne taip seniai klausė ar yra kur lietuvoje nustatinėja tipus, tai užėjus kalbai apie paletes google rado, kad vienam klaipėdos grožio salone nustato tipą smile.gif jei be paletės tai kaina 300
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2013 09 05, 22:53)
įsiterpsiu, čia kažkas ne taip seniai klausė ar yra kur lietuvoje nustatinėja tipus, tai užėjus kalbai apie paletes google rado, kad vienam klaipėdos grožio salone nustato tipą smile.gif jei be paletės tai kaina 300

Taip, cia ir bus tai, apie ka kalbejau drinks_cheers.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 09 02, 18:15)
Yra. Klaipedoje uz brangiai, ir Vilniuje, uz pigiau. Kaune lygtai nera.

Tik kaina Klaipedos ir Vilniaus skiriasi gerokai. Vilniuje daro cia, o kaina 70 Lt be paletes. As ten dariausi. Aisku, nustatymas irgi vyksta ne taip issamiai, nededa tu skareliu. Tik su tais meginiais paima akiu plauku ir odos spalvas.

Va kaip vyksta nustatymas toje Klaipedos kirpykloje http://www.youtube.c...p;v=zhk-JcSVBW0

Man atrodo su skarelem gaunasi tikslesnis rezultatas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 rugsėjo 2013 - 23:23
QUOTE(Hiver @ 2013 09 05, 21:11)
Ane... unsure.gif  nu va matyt taip ir bus.  4u.gif 
Buroko spalva man raudona vyna primena, o vynas ar tik ne vasaroms?
Kaip smagu kad taip B pasako wub.gif kad man taip pasakytu... rolleyes.gif kaltinu savo padidejusi svori. bash.gif

primena vyno spalvą, bet jin nesigauna bordinė ta vasaros. Aš esu turėjus burokinį topa ir prie jo nusipirkau ant smūgio juostą plaukams bordinę, tai gavos visai šo to ni to, kažkas iš skirtingų operų. Sakyčiau vasaros - žalias burokas, o vyninė - virtas lotuliukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Aš irgi nelabai džiaugiuosi savo svoriu, ir MB pasako ir nelabai gražių epitetų, tarkim oho kokie rinkiai pas tave jau užsidėjo, senstam mamuk, senstam biggrin.gif ... bet jo manymu seksualumas su svoriu nelabai susijęs, tik šiek tiek... ir ypač tiek kiek moteris savim patenkinta/nepatenkinta
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 05, 14:41)
Taigi motin, čia kaip ir pradžiamokslis, šitą visi žino biggrin.gif Bet jei žmogaus akys kokios vidutinės, nu nėr jau tokio mažumo, kad didi problema būtų,  tai galima kartais ir pakreizėt biggrin.gif O kitaip būtų labai neįdomu - visos susipirktų nude paletes, teisingai viską susitonuotų ir visada vienodai vaikščiotų biggrin.gif

Aš turiu omeny, kad prie pereinančių spalvų rainelės gerai atrodo viršus rainelės vidurio, o apačia - vos vos ryškesnė už rainelės išorinį kraštą. Tokį konkrečiai variantą pasiūliau, ibo netikėtai gerai atrodo, o taip tai tų variantų milijonas, žinoma biggrin.gif

Aišku, tamsi spalva palei vaterliniją sąlyginai kažkiek mažina, betgi akies didinimo būdų yra ne vienas biggrin.gif Įskaitant netgi veido tonaviną - optižkai sumažinus žabtus, akys padidės biggrin.gif Mano giliu įsitikinimu, labiausiai akį mažina visai visai nepadažytas apatinis vokas prie ryškiai padažyto viršutinio - ten nors vos vos vos kažko reikia...

vat matai aš jaunystėj norėjau bais didelių akių, ibo kai šypsausi iš mano akių tik brūkšnis lieka... tai aš visokiais įmanomais būdais platinau, platinau ir dar kart platinau... tai kai nesišypsodavau akys kaip guzikai gaudavos, o išsiviepiu - tos pačios įpjovos... nu ir apsiraminau su amžium.

Tu prie pereinančių spalvų rainelės pamėgink atvirkštinį variantą - apačią kaip vidurys, čiut čiut ryškesne + šviesesne spalva, o viršų kaip išorinis rainelės ratas, turi gautis kitoks variantas. Tarkim kai aš taip mamai padariau, pas ją labai išryškėjo ta "žvaigdždė", vos ne katės akys gavos, o šiaip gyvenime žalios akys ir tiek... net nelabai ta žvaigždė pasistebi
Atsakyti
ačiū už atsakymus dėl šešėlių spalvų, dėl visko lyg ir galiu sutikti, net ir alyvinės, bet persikinė man atšoka nuo odos, iškart svetima spalva ant veido g.gif o ją matau, kad deda prie tokių akių nors tu ką. Bet čia gal tie kur į spalvinius tipus nesigilina?
Auksinis taškiukas koks gal ir suveiktų, reikia paeksperimentuoti, nebuvo kilusi tokia mintis dar bigsmile.gif
Atsakyti
virtus burokus aš imsiu sau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 06, 08:31)
ačiū už atsakymus dėl šešėlių spalvų, dėl visko lyg ir galiu sutikti, net ir alyvinės, bet persikinė man atšoka nuo odos, iškart svetima spalva ant veido g.gif o ją matau, kad deda prie tokių akių nors tu ką. Bet čia gal tie kur į spalvinius tipus nesigilina?
Auksinis taškiukas koks gal ir suveiktų, reikia paeksperimentuoti, nebuvo kilusi tokia mintis dar bigsmile.gif

mėlyną spalvą išryškina oranžinė, todėl visad deda ar tai persikines ar tai šiltas rudas... o kad netinka prie odos nieks nesigilina biggrin.gif
labai gražiai su ružava gaunas... nu vietoj persikinės (tik ružava šalta turi būt) arba persikinę galim dar keist į soft mauve, tada toks švelnesnis variantas
user posted image

Erszebeth gal rusiukai visgi žiema, nu ta nekontrastingiausia? cool... nors... jaučiu jiems CW ta geltona nelabai g.gif o akys tai tik prie light summer tokio žalumo g.gif soft summer su balandžiu sulygino, tai gal irgi nelabai... reik pagooglint kokių celebritčių kačių pagal spalvinį tipą...

inc žiūrėk su tais burokais neužsižaisk, paskui dar migruosi į braight spring pas savo šeimą biggrin.gif
Atsakyti