QUOTE(Noa @ 2013 09 05, 20:57)
Gal ir kiti daro, BFAS biskutuką kitokios. Ten tos spalvos - iš užklijuotų skuduriukų, o čia kai kurie nežinau kas, o kai kurie, kur blizga, tai tiksliai kartonas... Tuo tarpu BFAS kartonas - tik akys, plaukai ir oda...
Man atrodo, kad cool. Nors iš manęs tokia žinovė, kad va, tik katinams dėlioti Šiltumo aš čia neįžiūriu. Light turėtų būti panaši į mano, o čia nelabai panaši. tai kas belieka?
Man atrodo, kad cool. Nors iš manęs tokia žinovė, kad va, tik katinams dėlioti Šiltumo aš čia neįžiūriu. Light turėtų būti panaši į mano, o čia nelabai panaši. tai kas belieka?
Bet katinai tai yra grozis ir geris
Is tikruju, BFAS kaip tokios nebera, taip tik is ipratimo vadina juos, dabar jie persivadine i Beauty by Jeunique.
Man ten toj pirmoj paletej, pasididinus matosi lyg toks languotas audinio tinklelis pas kai kurias spalvas. Bet ne pas visas.
Bet kaip nuo apsvietimo priklauso.... sitoj viskas isbluke ir salciau, ziuriu i tas bliednas melynas ir galvoju kad cia negali but mano palete, nes tai vienos ant manes baisiausiai atrodanciu spalvu. Sviesiai melsva man tinka tik tada kai ji beveik pilka ir joje yra zalios. O sitoj ir spalvos ivairesnes , ir zalia net kazkokia vos ne zoles zalumo atsiranda, ot ir orientuokis zmogau is nuotrauku.
Dar galvoju kiek ta antroji realistiska, nes matos kad krenta seselis, kazin ar ne prie vakaro apsvietimo fotografuota.