Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

tai rėžkit prašom nes ir dažausi neutraliom nude spalvom
gal ką įdomesnio sugalvosit
dar turiu pilkų kaip tas katinas šešėlių visokių, bet tos spalvos padėtos pailsėti dabar
Atsakyti
Aš dabar net galvoju, kad katinai irgi gali būti skirstomi pagal sezonus, kaip ir ciūcikai ir visokie kitokie padarai biggrin.gif

Pvz. katinai, jei jau apie juos prakalbom, prašome mane pataisyti biggrin.gif

Cool winter:
user posted image

Deep winter:
user posted image

Clear winter:
user posted image

Warm spring:
user posted image

Clear spring (kažin, ar čia gerai? biggrin.gif):
user posted image

Light spring (mano Lotusas biggrin.gif):
user posted image

Papildyta:
Light summer:
user posted image

Cool summer (mano Kuzys):
user posted image

Soft summer:
user posted image

Warm autumn:
user posted image

Deep autumn:
user posted image

Soft autumn:
user posted image

Kažin, gerai suskirsčiau kates? biggrin.gif

Papildyta:

Šunis skirstyt sunkiau - jų beveik visų akys rudos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 05, 16:00)
tai rėžkit prašom nes ir dažausi neutraliom nude spalvom
gal ką įdomesnio sugalvosit
dar turiu pilkų kaip tas katinas šešėlių visokių, bet tos spalvos padėtos pailsėti dabar

O tu pastebėjai, kad dabar baisiai madoj mėlynas tušas? Toks mėlynai mėlynas, arba tamsiai mėlynas. Man atrodo, realiai jis vasaroms sugalvotas wub.gif

Bet kiek aš pastebėjau, dabar ar tai tušą, ar tai pieštuką, ar tai šešėlius deda ant vieno voko vienokius, ant kito kitokius. Pvz. mėlynai dažyti tik apatines blakstienas, o ne visas... tas mėlynas tušas tokią miglą duoda, o taigi vasaroms tinka viskas, kas su migla wub.gif

Dar žinai kas, tokie sidabriniai šešėliai. Na pilki, bet labai su blizgučiais rolleyes.gif

O dar žinai kas, tokia pieniška raudona spalva, šiemet mados žvygsmas. Nes aš nusipirkau tokios spalvos laką, nors man ji ne prie ko biggrin.gif:
user posted image

Su konkrečiai šituo nagų laku per chanel rudens/žiemos kolekciją visos manekenės ėjo! Būčiau vasara, tai klykčiau iš laimės, kad taip atėjau į madą biggrin.gif
Papildyta:

O dar viena ause girdėjau, kad vasaroms visokie alyviniai šešėliai tinka, kad rainelės spalvą išryškina... Tiesa, nei aš vasara, nei tokių šešėlių turiu, tai tiksliai negaliu pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau katinai wub.gif wub.gif wub.gif Labai visi atitinka sezonus. bigsmile.gif

Hypnotic Poison, ten ne mano akytes blush2.gif cia siaip kaip pavyzdis is interneto idejai parodyt.

QUOTE(Noa @ 2013 09 04, 21:27)
Aš va tokią turiu.
Blyn, jokia čia, dabar manau, ne magenta bendroj sumoj išeina.

Labiau fuksija biggrin.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 05, 11:36)
o kokia spalva light summer akis dažyti, akys to rusų mėlynojo spalvos - pilka su kiek melsvumo, o apie vyzdį yra ratukas auksiuko, nors bendram vaizde jo nė kiek nesimato g.gif

As pasidairyciau tokiu panasiu spalvu, kaip pvz.:
user posted image
rusu melynojo katino pilka pravedimui, akcentui ar kampuciui, dvi bazines saltos rusvos, o ta auksine su shimeriu irgi akcentui, isryskinti ta auksiuka aplink vyzdi. Tik auksas turetu buti ne per oranzinis ir ne bronzinis, o toks i blankiai rozinio aukso puse, light summer turetu kaip ir tikti. g.gif

QUOTE(Noa @ 2013 09 05, 16:38)
O dar žinai kas, tokia pieniška raudona spalva, šiemet mados žvygsmas. Nes aš nusipirkau tokios spalvos laką, nors man ji ne prie ko
Su konkrečiai šituo nagų laku per chanel rudens/žiemos kolekciją visos manekenės ėjo! Būčiau vasara, tai klykčiau iš laimės, kad taip atėjau į madą biggrin.gif

O jis neturi savyje ryzumo? ax.gif Nes radau atsiliepimu kad va, pvz.: http://kosmetista.ru...niac/41591.html

Man kazkodel jis asocijuojasi su soft autumn paletes spalvom. g.gif Nors naturalu gi, soft autumn tai rugsejis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 rugsėjo 2013 - 16:59
QUOTE(Hiver @ 2013 09 05, 17:46)
O jis neturi savyje ryzumo? ax.gif  Nes radau atsiliepimu kad va, pvz.: http://kosmetista.ru...niac/41591.html

Man kazkodel jis asocijuojasi su soft autumn paletes spalvom. g.gif  Nors naturalu gi, soft autumn tai rugsejis. biggrin.gif

Kad žinok, nė gramo. Čia kažkokios keistos foto, su erškėtrožės spalva jis neturi visiškai nieko... Iš uogų gal greičiau su... Su kokiais balintais barščiais? mastau.gif lotuliukas.gif
Jinai tokia labai įdomi realiai, tarp šiltos ir šaltos. Nėr nei ryškiai šilta, nei ryškiai šalta, ir dar tokia paglušinta kažkiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 rugsėjo 2013 - 17:42
Merginos, kaip manote, ar šitos paletės 12-ai sezonų patikimos, t.y. tiksliai įvardina labiausiai tinkančias/ netinkančias spalvas, sprendžiant pagal jūsų žinomus sezonus?

http://www.cardigane...-of-cool_6.html

Ir gal galėtumėte įmesti kokią nuorodą su detaliomis visų sezonų paletėmis? Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 05, 17:46)

Nu jo. Gryna ten fuksija, abi spalvos ir fonas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bride @ 2013 09 05, 18:48)
Merginos, kaip manote, ar šitos paletės 12-ai sezonų patikimos, t.y. tiksliai įvardina labiausiai tinkančias/ netinkančias spalvas, sprendžiant pagal jūsų žinomus sezonus?

Atvirai pasakius, man atrodo, kad tai labai nuo monitoriaus sureguliavimo priklauso mastau.gif
Va tuom BFAS paletė gerai - jinai yra, i psio. Fiziškai, ne virtualiai, gali į p[arduotuvę neštis... Ir įsitikint, kad Akropoly nei viena spalva tau netinka idealiai, išskyrus kokią markerio žalią ir rūžavą kaip paršelio subinė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 05, 20:01)
Nu jo. Gryna ten fuksija, abi spalvos ir fonas biggrin.gif
Papildyta:

Atvirai pasakius, man atrodo, kad tai labai nuo monitoriaus sureguliavimo priklauso mastau.gif
Va tuom BFAS paletė gerai - jinai yra, i psio. Fiziškai, ne virtualiai, gali į p[arduotuvę neštis... Ir įsitikint, kad Akropoly nei viena spalva tau netinka idealiai, išskyrus kokią markerio žalią ir rūžavą kaip paršelio subinė lotuliukas.gif

Gal žinote nuoroda, kurioje pateiktos BFAS paletės, jei apskritai yra?
Nes šiaip žiūriu, kad įvairūs šaltiniai tų pačių spalvinių tipų paletes kiek kitokias sudaro g.gif
Atsakyti
Niekad nemačiau BFAS palečių. Yra kažur, kur rusės fotografuoja, mergos buvo įmetę, bet tikrai nerasiu... Bet ten kokios dvi-trys, o tų palečių belekiek realiai. Šiaip abejoju, ar jie skelbtų, jie gi nemenkus pinigus už jas lupa...

O taip tai tų palečių pilna belekiek, įsimeti į google ir primeta daug - jau vien šitoj temoj daugybė nuorodų...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 05, 20:15)
O taip tai tų palečių pilna belekiek, įsimeti į google ir primeta daug - jau vien šitoj temoj daugybė nuorodų...

Mačiau, ir esu prisisaugojusi, tik pastebėjau, kad ne visai vienodai interpretuoja tas tinkančias spalvas, kad ir moterys priskiriamos spalviniams tipams pagal atskirus šaltinius skiriasi (Kad ir kokia Angelina Jolie kažkur summer, kažkur winter g.gif ), tai jeigu jei skirtingai interpretuoja tipažus, tai gal ir pagal skirtingus atspalvius testuoja tas reprezentuojančias įžymybes... dėl to ir klausiu, gal kuri turi nuorodą tų spalvų rinkinių, kurie pačiom atrodo patikimi ax.gif

Beje, katinų klasifikacija super biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 05 rugsėjo 2013 - 19:04
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 05, 13:46)
akių tai aš turiu prifotkinus biggrin.gif
realybėj jos pilkesnės išrodo
user posted imageuser posted imageuser posted image

Jusu akim labai tiktu persikiniai,auksiniai,leliju atspalvio seseliai ir saltai rudi. Yra daugybe spalvu tinkanciu, bet cia reikia lb gilintis 4u.gif Siuos atspalvius geriausia naudoti kaip pagrindine(vidurine) 4u.gif spalva . Isorinio voko krasteli dazyt su pilksvais seseliais. 4u.gif

Visi katinukai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif heart.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

manau naudinga info smile.gif 4u.gif
Atsakyti
bride, cia radau nemazai paleciu sudeta 4u.gif bet ne BFAS... nors pagal BFAS klasifikacija.

Papildyta:
Nu va, manoji skaitosi sita. Bet keista kad cia ne Beauty by Jeunique (ex BFAS) palete, negi ir kitos firmos tokias pat gamina? g.gif
O, cia is Jeunique, originalas taip sakant. Ta pati kitu rakursu.

Tai dabar pasakykit savo nuomone "is bendro issilavinimo" biggrin.gif kaip jusu nuomone atrodo, jos visiskai saltos, ar i siltuma? Kam priskirtumet - light, soft ar cool summer?

Papildyta:
Cia kazkuri klauset kaip atrodo peles pilka biggrin.gif

user posted image

user posted image

Nu sakyciau panasi i taupe.

O taupe kaip atrodo?
Nugi kurmis biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 05, 20:20)
manau naudinga info smile.gif 4u.gif

Tikrai naudinga, manau cia visoms pasizvalgyti, aciu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 rugsėjo 2013 - 19:58
QUOTE(Hiver @ 2013 09 05, 20:44)

Nu va, manoji skaitosi sita. Bet keista kad cia ne Beauty by Jeunique (ex BFAS) palete, negi ir kitos firmos tokias pat gamina? g.gif
O cia is Jeunique, originalas taip sakant.  Ta pati kitu rakursu.

Tai dabar pasakykit savo nuomone "is bendro issilavinimo" biggrin.gif  kaip jusu nuomone atrodo, jos visiskai saltos, ar i siltuma? Kam priskirtumet - light, soft ar cool summer?

Gal ir kiti daro, BFAS biskutuką kitokios. Ten tos spalvos - iš užklijuotų skuduriukų, o čia kai kurie nežinau kas, o kai kurie, kur blizga, tai tiksliai kartonas... Tuo tarpu BFAS kartonas - tik akys, plaukai ir oda...

Man atrodo, kad cool. Nors iš manęs tokia žinovė, kad va, tik katinams dėlioti biggrin.gif Šiltumo aš čia neįžiūriu. Light turėtų būti panaši į mano, o čia nelabai panaši. tai kas belieka? biggrin.gif

Atsakyti