QUOTE(bytte @ 2013 09 05, 10:18)
Šiaip tą vidinę liniją užtepus šviesia spalva (balta ar beveik balta) - akys padidėja
...užtepus tamsę (juoda arba beveik juoda) - paryškėja, akies baltymas atrodo baltesnis, visa akis skaidresnė
...akis padažius čiut ryškesne ir tamsesne spalva išryškėja rainelės spalva. Efektas padidėja, jei viršuje tepam komplementarias rainelei spalvas. Jai rainelė ne vienspalvė ryškinam tą spalvą kurią norim...
Taigi motin, čia kaip ir pradžiamokslis, šitą visi žino
Bet jei žmogaus akys kokios vidutinės, nu nėr jau tokio mažumo, kad didi problema būtų, tai galima kartais ir pakreizėt
O kitaip būtų labai neįdomu - visos susipirktų nude paletes, teisingai viską susitonuotų ir visada vienodai vaikščiotų
Aš turiu omeny, kad prie pereinančių spalvų rainelės gerai atrodo viršus rainelės vidurio, o apačia - vos vos ryškesnė už rainelės išorinį kraštą. Tokį konkrečiai variantą pasiūliau, ibo netikėtai gerai atrodo, o taip tai tų variantų milijonas, žinoma
Aišku, tamsi spalva palei vaterliniją sąlyginai kažkiek mažina, betgi akies didinimo būdų yra ne vienas
Įskaitant netgi veido tonaviną - optižkai sumažinus žabtus, akys padidės
Mano giliu įsitikinimu, labiausiai akį mažina visai visai nepadažytas apatinis vokas prie ryškiai padažyto viršutinio - ten nors vos vos vos kažko reikia...
QUOTE(inc @ 2013 09 05, 10:49)
jo, gerai sakai, kad pelės reik imt
O kokia tavo manymu yra katino pilka?
Mat mano močiutės katinas gan peliškos pilkos sp. buvo
Nu matei kada katiną, pavadinimu - rusų mėlynasis? Aplamai nors kokį katiną, kuris oficialiai yra mėlynas? tai va tokia spalva
Nes šiaip jau pilkų katinų nėr. Yra lelijavi, fawn, cinamoniniai, o tie realiai pilki kaimiški rainiai - yra juodi tabiai
Va mėlynas katinas:
O va rainis lydekinis, kuris liaudyje tipo irgi pilkas:
Nu tai skaitau, kaliegos, kad pirmas šaltesnis, o antras šiltesnis. Nors realiai čiupinant jie abu šilti
Čia aš, aišku, labai užlenkiau, realiai gali tas rainis būt ne toks šiltas, bet esmė ta, kad rusiško katino pilka, kuri pavasariams nelabai, yra pirma