Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 04, 21:17)
teisybė akis bado su tom patalynėm

pas mane yra viena tokia lotuliukas.gif atrodau kaip sergantis žirnelis joje doh.gif
user posted image

O gera, šizoidinė biggrin.gif

Nu čia labai tokiam ryškiam pavasariui, manau biggrin.gif
Aš turbūt irgi kaip žirnelis atrodyčiau biggrin.gif

Aš va tokią turiu.
user posted imageČia visas komplektas, katinas irgi priklauso, jis irgi čia miega, su manim biggrin.gif Blyn, jokia čia, dabar manau, ne magenta bendroj sumoj išeina.
Manau, neatrodau aš ten labai eleganc, bet kadangi paprastai būna naktis, tai man kaip ir pofigu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 rugsėjo 2013 - 20:28

labai labai grazus katinukas thumbup.gif wub.gif wub.gif

manau Jums butu naudinga info, makiazo pagrindo pasirinkimo lenteles pagal spalvinius tipus ir potipius 4u.gif
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 04, 21:52)
labai labai grazus katinukas thumbup.gif  wub.gif  wub.gif 

manau Jums butu naudinga info, makiazo pagrindo pasirinkimo lenteles pagal spalvinius tipus ir potipius 4u.gif
nuoroda

Už katiniuką ačiū, einu jo ieškot, miego noriu biggrin.gif Kitas jau užėmęs miegamąsias pozicijas pas vyresnėlį lovoj, o kur mano miegotojas? biggrin.gif

Ten kas įdomu, tai visų tipų odos spalvos išvardintos. Vasara - mėlynai juoda mastau.gif Nieko sau mastau.gif Gerai, kad nors light mėlynai juodų nėr, o tai būčiau nustebus biggrin.gif
Man aplamai juodaodžiai atrodo ta nedora publika, kuriai visos spalvos tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 rugsėjo 2013 - 21:20
katiniukas irgi light'as matomai, užgožia jį nabagą tos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
aktore su makiazu ir be makiazo su light spring ir summer spalvom. 4u.gif jai tinka viskas:P
nuoroda

Hiver koks Jusu spalvinis tipas? Grazi akyciu spalva. Bet...jos atrodytu daug daug ispudingiau jei apacioj butu apibreztas kakavinis auksinio atspalvio piestukas 4u.gif tada butu tobulas akiu makiazas bigsmile.gif .
Atsakyti
user posted image
Aš kai buvau visai jauna ir durna taip darydavau, ir turkio spalvą tokią tepdavau, tik ne ant waterlinijos, o žemiau. Nes taip akys optiškai sumažėja blush2.gif . Mano akys pasidarydavo tealinės... Vat tokiu principu tepdavau tą turkio žydrą
user posted image
Šiaip tą vidinę liniją užtepus šviesia spalva (balta ar beveik balta) - akys padidėja
...užtepus tamsę (juoda arba beveik juoda) - paryškėja, akies baltymas atrodo baltesnis, visa akis skaidresnė
...akis padažius čiut ryškesne ir tamsesne spalva išryškėja rainelės spalva. Efektas padidėja, jei viršuje tepam komplementarias rainelei spalvas. Jai rainelė ne vienspalvė ryškinam tą spalvą kurią norim... tiesa geltona spalva nepataria tept, dėl nesveiko akies geltonumo įvaizdžio biggrin.gif , bet man auksinė visai ok žiūrisi...
Bet jai neatitaikai spalvos, tas ryškesnis variantas sakyčiau visai užmurzina rainelės spalvą. ...beja, jai akys pilkos galima išgaut kokį nori atspalvį... rusvą, žalsvą ar melsvą
user posted imageuser posted image
QUOTE(inc @ 2013 09 04, 19:01)
Noa, tu kadangi pavasaris, manau, gerai pavasarius išstudijavus esi. Tad būk gera  pasakyk man kokios yra neutralios spalvos einamiausios pas pavasariukus. Klausiu, nes reik man panoms rūbų vėl užpirkinėt, o tos mano mažiukės viena bright, o kita light pavasariai, bet dydis beveik nesiskiria, tai galvoju patogumo dėlei reik imt kuo daugiau neutralių. Na o visus kitus asmeniškai norimus, tai imt jau kiekvienai pagal ryškumą  biggrin.gif

galiu pasakyt, visos tos neutralios pakankamai šviesios, išskyrus gal tą tipo navy. O kai šviesios, tai ir teplios doh.gif . Dukra, kol buvo mazgė tai pagrindinė spalva pas ją dažniausiai gaudavosi camel ar tai smėlinė, bo ten labai nepasišakosi su mūsų parduotuvių asortimentu. O viresnė nebenorėjo būt tokia šviesi, tai perėjo prie pilkos... ale ta pilka irgi nelabai tamsi lotuliukas.gif kiek tamsesnė tokia baravyko kepurėlės ruda, bet žo... negraži labai spalva irnesakyk.gif
Dėl pavasarinės navy... fyg tu rasi pardėse... esu sijoną dukrai radus, o sūnui treningus... psio... ir čia su lapatynų asortimentu
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 04, 19:35)
Neutralios?
Nugis pelės, o ne katino pilkos.
Tamsiai mėlynos, bet tos, kur link teal, tipo navy, o ne link violetinės. Ruda, bet ne link raudonumo, o link geltonumo - link medžio kamieno, o ne link kaštono.
Dar smėliava, camel, tik ginkdie ne kakavinė.
Pieno.
Ai, nu ir chaki tokia, kaip ją amerikonai supranta - arba link žalios, arba visai link smėliavos, ne vidutinė. Bendrai gal kitiems pavasariams ir vidutinė gerai? A fig znajet šituo klausimu...

jo, gerai sakai, kad pelės reik imt bigsmile.gif O kokia tavo manymu yra katino pilka? biggrin.gif Mat mano močiutės katinas gan peliškos pilkos sp. buvo lotuliukas.gif
mhm, mėlyna tamsi irgi liuks
o ta ruda , žinok, tai šviesiai dukrytei gerai, o bright nelabai schmoll.gif dabar labai fainą paltuką tokios spalvos nupirkau, tai jaučiu dar kokį žydrą šalikiuką su kepka paderinsiu ir bus liuks bigsmile.gif
smėliava irgi tinka abiem thumbup.gif

o iš mergaitiškų, tai tos barštinės visokios ir turkio labai gerai abiem smile.gif

QUOTE(bytte @ 2013 09 05, 09:18)
galiu pasakyt, visos tos neutralios pakankamai šviesios, išskyrus gal tą tipo navy. O kai šviesios, tai ir teplios doh.gif . Dukra, kol buvo mazgė tai pagrindinė spalva pas ją dažniausiai gaudavosi camel ar tai smėlinė, bo ten labai nepasišakosi su mūsų parduotuvių asortimentu. O viresnė nebenorėjo būt tokia šviesi, tai perėjo prie pilkos... ale ta pilka irgi nelabai tamsi lotuliukas.gif kiek tamsesnė tokia baravyko kepurėlės ruda, bet žo... negraži labai spalva irnesakyk.gif
Dėl pavasarinės navy... fyg tu rasi pardėse... esu sijoną dukrai radus, o sūnui treningus... psio... ir čia su lapatynų asortimentu

Dabar ruošiuos pirkt joms pėdkelnių urmu, tai jaučiu imsiu tamsiai mėlynų, pilkų violetinių tamsiai ir bordo. Violetinės ir mėlynos per kelis metus labai pasiteisino, nes beveik prie visko tinka, o ir ne taip matosi kai nuvaro kelius, nes jos pas mane tokios čiut laukinės, o ir nemėgstu aš rūbų rūbų dabot - geriau priperku daugiau ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 04, 22:19)
Už katiniuką ačiū, einu jo ieškot, miego noriu biggrin.gif Kitas jau užėmęs miegamąsias pozicijas pas vyresnėlį lovoj, o kur mano miegotojas? biggrin.gif

Man aplamai juodaodžiai atrodo ta nedora publika, kuriai visos spalvos tinka biggrin.gif

fainuolis kornisiukas, taip ir norisi toki zomsini paciupinti
amerikieciu laidas paziurek dazniau (kad ir koki TLC) tongue.gif pamatysi, kad tu negru visokiausiu buna ir i melsvuma ir i geltonuma, arba tokie juodi, kad net bruozu nesimato
jiems gal labiau budinga, kad sviesios spalvos negraziai atrodo, o is ryskiu tai galima parinkti kas daugiau, kas maziau tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 05 rugsėjo 2013 - 10:30
o kokia spalva light summer akis dažyti, akys to rusų mėlynojo spalvos - pilka su kiek melsvumo, o apie vyzdį yra ratukas auksiuko, nors bendram vaizde jo nė kiek nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 05, 12:36)
o kokia spalva light summer akis dažyti, akys to rusų mėlynojo spalvos - pilka su kiek melsvumo, o apie vyzdį yra ratukas auksiuko, nors bendram vaizde jo nė kiek nesimato g.gif

idekit akyciu foto, bus lengviau patarti 4u.gif
Papildyta:
[quote=bytte,2013 09 05, 11:18]
user posted image

ant tokios spalvos akyciu man lb grazus makiazas vakareliui/sventei wub.gif kaip Jums?
user posted image

p.s. kai buvau lb jauna (17-19m.) akyciu apacia apsivesdavau juodu storu skystu akiu konturu, taip pat ir virsu doh.gif unsure.gif ..... destytoja atvede i prota blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 05 rugsėjo 2013 - 11:04
akių tai aš turiu prifotkinus biggrin.gif
realybėj jos pilkesnės išrodo
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 05, 10:18)
Šiaip tą vidinę liniją užtepus šviesia spalva (balta ar beveik balta) - akys padidėja
...užtepus tamsę (juoda arba beveik juoda) - paryškėja, akies baltymas atrodo baltesnis, visa akis skaidresnė
...akis padažius čiut ryškesne ir tamsesne spalva išryškėja rainelės spalva. Efektas padidėja, jei viršuje tepam komplementarias rainelei spalvas. Jai rainelė ne vienspalvė ryškinam tą spalvą kurią norim...

Taigi motin, čia kaip ir pradžiamokslis, šitą visi žino biggrin.gif Bet jei žmogaus akys kokios vidutinės, nu nėr jau tokio mažumo, kad didi problema būtų, tai galima kartais ir pakreizėt biggrin.gif O kitaip būtų labai neįdomu - visos susipirktų nude paletes, teisingai viską susitonuotų ir visada vienodai vaikščiotų biggrin.gif

Aš turiu omeny, kad prie pereinančių spalvų rainelės gerai atrodo viršus rainelės vidurio, o apačia - vos vos ryškesnė už rainelės išorinį kraštą. Tokį konkrečiai variantą pasiūliau, ibo netikėtai gerai atrodo, o taip tai tų variantų milijonas, žinoma biggrin.gif

Aišku, tamsi spalva palei vaterliniją sąlyginai kažkiek mažina, betgi akies didinimo būdų yra ne vienas biggrin.gif Įskaitant netgi veido tonaviną - optižkai sumažinus žabtus, akys padidės biggrin.gif Mano giliu įsitikinimu, labiausiai akį mažina visai visai nepadažytas apatinis vokas prie ryškiai padažyto viršutinio - ten nors vos vos vos kažko reikia...

QUOTE(inc @ 2013 09 05, 10:49)
jo, gerai sakai, kad pelės reik imt  bigsmile.gif O kokia tavo manymu yra katino pilka?  biggrin.gif Mat mano močiutės katinas gan peliškos pilkos sp. buvo  lotuliukas.gif

Nu matei kada katiną, pavadinimu - rusų mėlynasis? Aplamai nors kokį katiną, kuris oficialiai yra mėlynas? tai va tokia spalva smile.gif

Nes šiaip jau pilkų katinų nėr. Yra lelijavi, fawn, cinamoniniai, o tie realiai pilki kaimiški rainiai - yra juodi tabiai biggrin.gif

Va mėlynas katinas: user posted image

O va rainis lydekinis, kuris liaudyje tipo irgi pilkas:
user posted image

Nu tai skaitau, kaliegos, kad pirmas šaltesnis, o antras šiltesnis. Nors realiai čiupinant jie abu šilti biggrin.gif Čia aš, aišku, labai užlenkiau, realiai gali tas rainis būt ne toks šiltas, bet esmė ta, kad rusiško katino pilka, kuri pavasariams nelabai, yra pirma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 rugsėjo 2013 - 14:43