Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 09 04, 14:26)
pezena tu neraliuota  tongue.gif Aš tarkim visai norėčiau galėt šviesiais rengtis, nes nu tragedija kai turi vasarą net geriau rengtis tamsiais, nes kitaip negražu. Aišku, man viena bėda, kad kai vasarą su tamsiais , tai karščiau, o jum kai žiemą šviesiais, tai skalbt daugiau tenka  lotuliukas.gif Išvada tokia, kad geriau tada būt kokiu true spring ar true autumn  lotuliukas.gif

Keičiamės! Šviesios storina! Man visada gražiau tamsios! biggrin.gif
Ir teisingai, dar ir skalbt reikia, skalbti viena bėda, nes paskui reikia lygint, o lygint yra tragedija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 04, 15:08)
o kodėl jūs taip stipriai apkarpot fotkes dauguma? jau taip sunku iš fotkės ką nutart, o kai iš tokių lopelių, tai visai atšoka noras ką komentuot. nepykit, bet tikrai gerokai geriau kai matosi pilnas vaizdas  4u.gif

esu ne tokia drasi kad visa rodyciausi blush2.gif
Atsakyti
ach vat kame reikalas bigsmile.gif o aš ir galvoju kame čia bajeris lotuliukas.gif galvoju, gal norit parodyt konkrečiai akis, plaukus ir t.t na jei labai baisu, tai gal tada geriau asmeniškai susitart ir parodyt, nes tie gabaliukai beveik niekiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
man juodai spalvai nepadeda ką nors šviesaus ar spalvoto po kaklu pasirišti, nebent nusimakiažinti stipriai, ką ir darau kartais nes turiu vienintelę juodą teatrinę suknelę likusią. Bet tikrai nespindžiu su ja, bet kai esi minioj žmonių besirengiančių ne pagal savo tipą tai nieko baisaus kartais biggrin.gif
net švarkas labai tamsiai mėlynas reikalauja makiažo daugiau pas mane doh.gif

jau kad prirašei Noa apie autoritetą lotuliukas.gif
mano idealus moters vaizdas buvo tokia karmen tipo, juodom ugningom garbanom, raudona suknia, ale toli toli nors bandžiau lotuliukas.gif turiu tik nosį galingą, bet užtai nuolankias akis, iš kur paimsi tą autoritetą verysad.gif
bet kažkaip susitaikiau su savim, turiu va puikiai tinkančią šviesiai avižinę žieminę striukę, skalbiu kas dvi savaites ir vaikštau su ja laiminga biggrin.gif

nes kas belieka tik neutral'ais gelbėtis
beje jei pažiūrėsit ofisynuose tik žemiausia grandis rengiasi juodais kostiumėliais, kuo didesnė viršininkė, tuo šviesesnis, modernesnis, įdomesnis kostiumėlis biggrin.gif
pagal logiką "o man galima" gal su ta vėliava ir einam lotuliukas.gif
Papildyta:
prašau ironmene didelę viršininkę vaidino biggrin.gif
tik žiūriu nuryžino jai plaukus
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 04 rugsėjo 2013 - 15:32
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 04, 13:03)
kaip manot cia laiau contrastinga vasara ar clear spring/winter?
user posted image

idedu su ryskiom juodam fone spalvom. Bet tamsus antakiai(pilki) negadina endro vaizdo?

foto nesimato bet realiai plauku spalva nera visiskai salta, ji turi siek tiek to tokio siltumo.

Galetu i lietuviu kalba isversti knyga apie spalvinius tipus ir naujausias teorijas smile.gif 4u.gif

Man šita foto tokia light summer... nu jokio kontrasto... ir oda tokia rausva, kaip light summer...
ten kur turi matytis chaki, matau ash green... šaltą...
o kitoj kur su juoda - bright winter ... nu irgi šaltas spalvas matau g.gif

dėl įdegio tai kaip Hiver rašė jis visad priduoda ryškumo (pagal BFAS vivid kur deda dažniausiai būna tamsaus gymio personos), tai kaip Noa sakė įdegus visai neblogai juoda...

Vo Noa tu su dirbtiniu įdegiu kiaurus metus ziliok, ir būsi Bright Spring... nu ir juoda tada tau galima, kai su makiažu... nu o be makiažo ... dažniausiai lovoj... tai nusipirk patalynę light spring spalvų... ir naktinius su pižama rolleyes.gif nu ir sienas miegamojo reik būtinai tinkančių spalvų... Va mąstau puošiamės derinamės, fyg ten kam įdomu, nužvelgia puse akies ir psio, o lovoj ... rytą brangusis atmerkia akis - o priešais visa tokia biutyfull savo spalvose miega cool.gif Vo mane įpaišys tau į gretas, eisiu patalynės kokios koralinės pirkt... ar kokia ten da, kad kaip mažvaikei su rožiniais meškiukais negulėt, nes maniškiui nelabai tokie pupsikų tipažai prie dūšios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 04 rugsėjo 2013 - 16:05
QUOTE(Noa @ 2013 09 03, 12:34)
Ir tarp kitko. Visai čia ne į temą, bet atradau baisiai gerą būdą dažytis! Tinkamą tiems, kurių akys ne vienspalvės, o tokios margės, kad norint nustatyt, reikia žiūrėt iš tolo biggrin.gif

Noa, kazkas panasaus?

user posted image

QUOTE(Noa @ 2013 09 04, 13:31)
O kam jūs tas krempudras matuojatės?

Tam kad turetume supratima apie viena kitos odos spalva biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2013 09 04, 16:54)
Va mąstau puošiamės derinamės, fyg ten kam įdomu, nužvelgia puse akies ir psio, o lovoj ...

Labai teisingas poziuris, is tikruju thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 04, 13:44)
tai pasiriškit kokią skarą šviesią po kaklu ir bus galima  tongue.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 04, 16:36)
man juodai spalvai nepadeda ką nors šviesaus ar spalvoto po kaklu pasirišti, nebent nusimakiažinti stipriai, ką ir darau kartais nes turiu vienintelę juodą teatrinę suknelę likusią. Bet tikrai nespindžiu su ja, bet kai esi minioj žmonių besirengiančių ne pagal savo tipą tai nieko baisaus kartais biggrin.gif
net švarkas labai tamsiai mėlynas reikalauja makiažo daugiau pas mane doh.gif

jau norejau rasyti, kad nepadeda, bet matau aplenke mane biggrin.gif
kad permustu netinkama spalva reikia ne skareles, o kokio poncho iki bambos
arba krempudros nepagaileti (is serijos upal makiaz ubil sabaku). o dar patikimiau tais dazais , kur kulturistai dazosi nusitepti, tada garantuotai ir juodos ir ryskios, neonines visokios spalvos tiks
Atsakyti
Seniau buvau idejus toki video, ir kaip ir nusprendem kad mergina jame - light summer.
Dabar vel ziuriu kita su ja, apsirengus turkio spalva, geltono metalo papuosalai, ir demonstruoja ryyyskiai koralini lupdazi, kuris, kaip ji nusprende, jai labai tinka. Kaip jums? ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=Qrgp-j9jT5w

Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 04, 18:57)
jau norejau rasyti, kad nepadeda, bet matau aplenke mane  biggrin.gif

Man tai per didelis kontrastas gaunasi su sviesiu. Galiu derint kokia ruskes kates pilka, violetine, tada geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 rugsėjo 2013 - 18:09
QUOTE(bytte @ 2013 09 04, 16:54)
Vo Noa tu su dirbtiniu įdegiu kiaurus metus ziliok, ir būsi Bright Spring...

O tu žinai kaip perskaičiau? Perskaičiau - būsi Britnė Spyrs lotuliukas.gif Net žagtelėjau... Nors iš tikro tai jinai, man regis, irgi kažkoks light, ir gal netgi pavasaris? biggrin.gif

nu o be makiažo ... dažniausiai lovoj... tai nusipirk patalynę light spring spalvų... ir naktinius su pižama  rolleyes.gif  nu ir sienas miegamojo reik būtinai tinkančių spalvų... Va mąstau puošiamės derinamės, fyg ten kam įdomu, nužvelgia puse akies ir psio, o lovoj ... rytą brangusis atmerkia akis - o priešais visa tokia biutyfull savo spalvose miega cool.gif Vo mane įpaišys tau į gretas, eisiu patalynės kokios koralinės pirkt... ar kokia ten da, kad kaip mažvaikei su rožiniais meškiukais negulėt, nes maniškiui nelabai tokie pupsikų tipažai prie dūšios.

O aš gi visai ir galiu, man koralinė patalynė liuosiai, šiuo metu magentą paklojus biggrin.gif Mano diedai visi tokie beveik daltonikai, kaip ir daugelis diedų - jiems pofigu. O vietoj meškiuko turiu katiną lotuliukas.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 09 04, 18:42)
Noa, kazkas panasaus?

user posted image

Vo vo vo, idėja būtent ta. Tik man čia konkrečiai ta turkio per ryški, pačioj aky to turkio kaip ir nėra... Aš va prie panašių akių naudoju mėlyną pieštuką, nu rašalo spalvos, o prie va tokio panašaus - turkio linzes!
Bet aplamai aš apie tai bigsmile.gif

Ir dar plius tušą. Apačioj. Bent jau vidinėj akių pusėj, arčiau nosies. Bet ir be tušo gerai biggrin.gif

QUOTE(rytojryta @ 2013 09 04, 18:57)
dar patikimiau tais dazais , kur kulturistai dazosi nusitepti, tada garantuotai ir juodos ir ryskios, neonines visokios spalvos tiks

Ir taip nuo galvos iki kojų, kaip kultūristas lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa, tu kadangi pavasaris, manau, gerai pavasarius išstudijavus esi. Tad būk gera pasakyk man kokios yra neutralios spalvos einamiausios pas pavasariukus. Klausiu, nes reik man panoms rūbų vėl užpirkinėt, o tos mano mažiukės viena bright, o kita light pavasariai, bet dydis beveik nesiskiria, tai galvoju patogumo dėlei reik imt kuo daugiau neutralių. Na o visus kitus asmeniškai norimus, tai imt jau kiekvienai pagal ryškumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 04, 20:01)
Noa, tu kadangi pavasaris, manau, gerai pavasarius išstudijavus esi. Tad būk gera  pasakyk man kokios yra neutralios spalvos einamiausios pas pavasariukus. Klausiu, nes reik man panoms rūbų vėl užpirkinėt, o tos mano mažiukės viena bright, o kita light pavasariai, bet dydis beveik nesiskiria, tai galvoju patogumo dėlei reik imt kuo daugiau neutralių. Na o visus kitus asmeniškai norimus, tai imt jau kiekvienai pagal ryškumą  biggrin.gif

Neutralios?
Nugis pelės, o ne katino pilkos.
Tamsiai mėlynos, bet tos, kur link teal, tipo navy, o ne link violetinės. Ruda, bet ne link raudonumo, o link geltonumo - link medžio kamieno, o ne link kaštono.
Dar smėliava, camel, tik ginkdie ne kakavinė.
Pieno.
Ai, nu ir chaki tokia, kaip ją amerikonai supranta - arba link žalios, arba visai link smėliavos, ne vidutinė. Bendrai gal kitiems pavasariams ir vidutinė gerai? A fig znajet šituo klausimu...
Atsakyti
teisybė akis bado su tom patalynėm

pas mane yra viena tokia lotuliukas.gif atrodau kaip sergantis žirnelis joje doh.gif
user posted image
Atsakyti