QUOTE(bytte @ 2013 09 04, 16:54)
Vo Noa tu su dirbtiniu įdegiu kiaurus metus ziliok, ir būsi Bright Spring...
O tu žinai kaip perskaičiau? Perskaičiau - būsi Britnė Spyrs
Net žagtelėjau... Nors iš tikro tai jinai, man regis, irgi kažkoks light, ir gal netgi pavasaris?
nu o be makiažo ... dažniausiai lovoj... tai nusipirk patalynę light spring spalvų... ir naktinius su pižama
nu ir sienas miegamojo reik būtinai tinkančių spalvų... Va mąstau puošiamės derinamės, fyg ten kam įdomu, nužvelgia puse akies ir psio, o lovoj ... rytą brangusis atmerkia akis - o priešais visa tokia biutyfull savo spalvose miega
Vo mane įpaišys tau į gretas, eisiu patalynės kokios koralinės pirkt... ar kokia ten da, kad kaip mažvaikei su rožiniais meškiukais negulėt, nes maniškiui nelabai tokie pupsikų tipažai prie dūšios.
O aš gi visai ir galiu, man koralinė patalynė liuosiai, šiuo metu magentą paklojus
Mano diedai visi tokie beveik daltonikai, kaip ir daugelis diedų - jiems pofigu. O vietoj meškiuko turiu katiną
QUOTE(Hiver @ 2013 09 04, 18:42)
Noa, kazkas panasaus?
Vo vo vo, idėja būtent ta. Tik man čia konkrečiai ta turkio per ryški, pačioj aky to turkio kaip ir nėra... Aš va prie panašių akių naudoju mėlyną pieštuką, nu rašalo spalvos, o prie va tokio panašaus - turkio linzes!
Bet aplamai aš apie tai
Ir dar plius tušą. Apačioj. Bent jau vidinėj akių pusėj, arčiau nosies. Bet ir be tušo gerai
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 04, 18:57)
dar patikimiau tais dazais , kur kulturistai dazosi nusitepti, tada garantuotai ir juodos ir ryskios, neonines visokios spalvos tiks
Ir taip nuo galvos iki kojų, kaip kultūristas