Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Tynka @ 2013 08 28, 08:56)
OK, tai tada is tu kas pasisake:

Mute - Essence clear&matt make-up Nr.2 honey
bytte - Essence clear&matt make-up Nr.1 porcelain
Hiver - Lumene Tripple stay makeup Nr.1 cream beige
Tynka -Lily Lolo  Candy Cane  Light, cool with pink undertones

papildžiau.

užėjau į drogą pasimatuot krempudrų ir pasirodo, pamiršau kokias reik bandyt doh.gif

Essence stay all day soft nude nr.20
Loreal true match lyg ir rose sand (bet šito ant veido nepatikrinau)
Atsakyti
dar sugrisiu prie anksciau aptarineto skirstymo pagal kontrastinguma. Radau puslapi kuri jau buvau skaicius: http://www.imagecons...p-v-kraskax.htm cia dar yra nemazai siulomu spalvu derinuku.

apie vasaras:

Kontrastinga vasara (contrasting) - tik sis vasaros tipas turi galimybe puostis tamsiais ziemos atspalviais, arba tapti platinine blondine. Ir tai, tik esant lygiai odai. Plaukai ir antakiai - tamsiai rudi, peleniniai. Kai sis tipas stipriai idega tampa ryskia vasara. tada galima sustiprinti spalvas drabuziuose, bet nepulti i krastutinumus.

Ryski vasara (vivid) - kai vasaros merginos idega jos dazniausiai pereina i rysku kolorita. Kuo tamsesnis idegis tuo geriau atrodo ryskios spalvos. Bet nevertetu rinktis pernelyg svariu ryskiu spalvu atspalviu. Net jeigu ir renkates labai ryskia spalva geriau tegul audinys buna matinis ar su pukeliu. Ryskios vasaros akys dazniausiai buna sodrios/ryskios spalvos.

Naturali vasara (true) - visi pozymiai vidutinio intensyvumo - plaukai, oda, akys nekontrastuoja tarpusavyje, yra vidutinio ryskumo. Aprangoje nepageidautini sviesios ir tamsios spalvu kontrastai. Geriau prie neutraliu spalvu iterpti truputi ryskesniu akcentu.

Sviesi vasara (light) - oda, plaukai ir akys sviesus. Sviesi ir aprangos palete. Bet neverta visa laika rengtis vien sviesiai, tai ziuretusi blankiai. Pridekite ryskiu akcentu, kartais neblogai atrodytu ir tamsus akcentai. Taciau prie veido bet kuriuo atveju turetu buti svelnus ir sviesus atspalviai.

ten pat yra ir apie pavasarius, rudenius, ziemas. Jei kam aktualu galesiu isverst. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 09 04, 12:34)
užėjau į drogą pasimatuot krempudrų

Saunu, papildom tada drinks_cheers.gif

Mute - Essence clear&matt make-up Nr.2 honey
bytte - Essence clear&matt make-up Nr.1 porcelain
inc - Essence stay all day soft nude nr.20
Hiver - Lumene Tripple stay makeup Nr.1 cream beige
Tynka -Lily Lolo Candy Cane Light, cool with pink undertones

Loreal tada kol kas nerasau, uzteks ir essence, by tik imanoma rast Droguose ir gerai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 rugsėjo 2013 - 11:53
nu bet jūs kaip prisuktos čia prikalbėjot lotuliukas.gif ... jaučiu, neskaitysiu ax.gif nebent pasakysit, jog būtina arba gal mane minėjot, o aš nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
O kam jūs tas krempudras matuojatės?

QUOTE(bytte @ 2013 09 04, 09:04)
Truputi apie šokinėjimą po sezonus...

Blyn. Pažiūrėjau aš tą soft autumn - ne kažkuo nuo light spring ir skiriasi, atvirai pasakius biggrin.gif Kai paletes žiūri - nu gaaaaal vos vos, bet jei eitum į parduotuvę apsipirkti ir turėtum imti kas yra, tai manau, ar su ta, ar su ana palete parsineštum vienodus daiktus biggrin.gif

Tai aš dabar pagalvojau iš logistikos pusės. Light spring, tai yra, aš, yra labai netoli light summer - abu light, tik mano šilčiau, o ten šalčiau. Tai viena. Light summer gali migruoti į bright winter, tai antra. Tai jochaidy, gal ir aš galiu migruoti ne į sušiktą soft autumn, iš kurio man jokios naudos, tik viena tamsiai pilka, o į bright winter ir iš jos pasiimti juodą??? Gi kai pagalvoji, juoda yra net ne spalva, tai yra tonas, pats tamsiausias visų spalvų galimas. Ir koks jai skirtumas, ar fizionomija šilta, ar šalta??? Gal ta juoda yra labai labai labai tamsi persikinė bigsmile.gif nail.gif

Atsakyti
o kas svarbiausia, kad ta juoda light'ams visur, o visur didelis NE biggrin.gif
Atsakyti
tai pasiriškit kokią skarą šviesią po kaklu ir bus galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 04, 13:40)
o kas svarbiausia, kad ta juoda light'ams visur, o visur didelis NE biggrin.gif

Būtent!!! lotuliukas.gif O man jos taip reikia, taip reikia... Jau pernai buvo baisiausiai madoj. O šiemet - fig išėjo, vėl juodos pilkos doh.gif Kažkokia kančia, ar negalėtų į madą įeit kokios kitos spalvos lotuliukas.gif

QUOTE(inc @ 2013 09 04, 13:44)
tai pasiriškit kokią skarą šviesią po kaklu ir bus galima  tongue.gif

lotuliukas.gif Tai taip ir sukamės lotuliukas.gif Kažkaip lotuliukas.gif Stengiamės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 04, 10:31)
... sušiktą soft autumn...

ei ei triniti.gif
Atsakyti
kaip manot cia laiau contrastinga vasara ar clear spring/winter?
user posted image

idedu su ryskiom juodam fone spalvom. Bet tamsus antakiai(pilki) negadina endro vaizdo?
user posted image

p.s. oda idegus be makiazo

user posted image

chaki spalva prie idegusios odos ir prie platininiu plauku gerai smile.gif, bet prie nelabai doh.gif . Ka Jus manot?smile.gif

foto nesimato bet realiai plauku spalva nera visiskai salta, ji turi siek tiek to tokio siltumo.

Galetu i lietuviu kalba isversti knyga apie spalvinius tipus ir naujausias teorijas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
o kodėl jūs taip stipriai apkarpot fotkes dauguma? jau taip sunku iš fotkės ką nutart, o kai iš tokių lopelių, tai visai atšoka noras ką komentuot. nepykit, bet tikrai gerokai geriau kai matosi pilnas vaizdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 09 04, 13:56)

lotuliukas.gif Jis ne globaliai sušiktas, jis tiesiog per panašus į mane, dėl to aš nenoriu juo būti lotuliukas.gif Ir jeigu man jį pasiūlo kaip alternatyvą mano light spring, tai aš supykstu biggrin.gif Tipo, kaip norėtum karbonado, tau atneštų torto, tu užbliautu, tada atneštų pyragėlį ir sakytų - taigi nenorėjai torto, imk šitą biggrin.gif

Aš noriu būti kokia žiema, kur juoda kaip naktis, ir kur akys juodos kaip Čingischano, ir plaukai garbanoti, ir dar turėt didelę nosį, nu ne kaip agurką, žinoma, o tokią karališką, ir tada mane gerbtų! lotuliukas.gif

O turim ką? Visišką lightą, ir vištašūdžio, trydos, kūdikiškų šliaužtų bei iškramtytos kramtūškės spalvas. Gėda, visiška gėda ir neautoritetas lotuliukas.gif Pagal savo spalvas aš galėčiau apsigyventi barbių namelyje ir niekas nesuprastų, kas negerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 rugsėjo 2013 - 13:23
pezena tu neraliuota tongue.gif Aš tarkim visai norėčiau galėt šviesiais rengtis, nes nu tragedija kai turi vasarą net geriau rengtis tamsiais, nes kitaip negražu. Aišku, man viena bėda, kad kai vasarą su tamsiais , tai karščiau, o jum kai žiemą šviesiais, tai skalbt daugiau tenka lotuliukas.gif Išvada tokia, kad geriau tada būt kokiu true spring ar true autumn lotuliukas.gif
Atsakyti