Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 09 03, 11:14)
Pala pala, o kaip tau gaunasi tie 9 variantai?  ax.gif
As tai galvoju taip: imam vasara pavyzdziui.  Skirstom ja i vasara su pavasario itaka, vasara su ziemos itaka ir vasara su rudens itaka. Ir tada kiekvienam is siu triju potipiu prikabinam po 4 kontrastingumo variantus:

pavasarine vasara / light - sviesios vasaros su pavasario itaka
pavasarine vasara / true(medium)- vidutinio sviesumo vasaros su pavasario itaka.
pavasarine vasara / vivid - tamsios vasaros su pavasario itaka
pavasarine vasara / contrasting - kontrastingos vasaros su pavasario itaka

toliau su likusiom dviem, ziemine vasara ir rudenine vasara, darom ta pati. Gaunasi 12 vasaru potipiu.
Ir gal atsirastu visoms vietos po saule, ne? g.gif

Jo, pas tuos pacius dariausi. 4u.gif Dar minejo kad as ta naturalioji, vidutinio kontrastingumo esu. Kad luminant. Kad idegis nieko nereiskia, jis odos nesiltina, gali keistis tik kontrastingumas. Plaukus persidazius galima persokt i kita is tu graziu pavadinimu bet vistiek isliksi vasara...

Kadangi pas BFAS įtakos nėra, tai ir atsiranda vivid, bet šiaip tai vasara prislopintas tipas, ir išvis vivid negali būt.
Tai va pas mane gaunasi kad vivid - vasara su pavasario įtaka turėtų būt, bent pagal saturation vis vien ryškiau nebūna.
Kiek pamenu mergos lygino soft ir light paletes tos firmos kur inc įsigijo... tai luminant gavosi artima light summer paletei, o gal ten luistros... aš painioju blush2.gif

O aš net nesiruošiu rengtis taip jau pagal top top tik tinkančias spalvas - visada yra galimybės paderint kažką su kažkuo... ta pati spalva labai neblogai gali žiūrėtis ir ne tik su super tinkančiomis prie marmuzės spalvom. O dar fintas kad viena spalva veikia kitą, ir kokia neutrali rausva su mėlyna pamėlynuoja ir atrodo vos ne fuksija... ir toks smulkus raštas šių spalvų gali labai neblogai tikt kokiai visai šaltai vasarai, kuri šiaip tos rausvos negalėtų užsidėt... nu ir panašiai. Manau todėl ir populiarus tas pusgaminys, nes ten tik bendra kryptis kurion pusėn dairytis.
Atsakyti
pasiutimas kiek kombinacijų su tais visais light azure tt. doh.gif

su rūbų pirkimu taip kompromisai, bet va įeini į naująjį HM'ą ir 90% rūbų nereikia nė kiloti užtenka iš tolo erelio akim permesti nes juodi arba šilti biggrin.gif

o ką daryti kai ateina reikalas iki akinių pirkimo tokiai va light summer, kai visi akiniai yra juodi, rudi arba ryškūs doh.gif

ar vasarai gali tikti pvz juodai balto smulkaus rašto kelnės, iš tolo tai kaip pilka atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 03 rugsėjo 2013 - 13:29
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 03, 14:28)
ar vasarai gali tikti pvz juodai balto smulkaus rašto kelnės, iš tolo tai kaip pilka atrodo g.gif

Man atrodo, kad gali. Ir kad rašto ar ten kokių taškučių spalva išvis neužsiskaito, nes skaitosi bendras vaizdas. Ibo rasti raštuotą daiktą, kurio visos alei viena spalvos būtų tavo paletėj ir dar bendra spalva joje būtų - man atrodo, tokių dalykų nebūna, čia mistika ir bobučių pasakos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 03, 12:34)
Akys kaip akys, objektyviai žiūrint. Pasišpakliuoji - pabjūtifulėja, nusivalai - fig, atbjūra atgal biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2013 09 03, 13:49)
Kadangi pas BFAS įtakos nėra, tai ir atsiranda vivid, bet šiaip tai vasara prislopintas tipas, ir išvis vivid negali būt.

Hm... g.gif Bet jeigu contrasting summer, ypac kokia rudaake, idega smarkiau ir gaunas vivid. Kazkur radau net parasyta, kad i vivid galima pereiti idegus.

Prisiminiau , gi toj rusiskoj svetainej irgi skirstoma i tuos keturis kontrastus panasiai kaip BFAS, pamenat kaip svarstem apie galimybe nemokamai nusistatyt tipa? ax.gif http://shopion.ru/us...nie-tsvetotipa/
Jie tik skirsto i ugni (vivid), vandeni (contrasting), ora (light) ir gamta (arba zeme - true,medium,natural).
apie vasaras http://shopion.ru/no...tsvetotip-leto/

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 03, 14:28)

gali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 rugsėjo 2013 - 15:28
QUOTE(Hiver @ 2013 09 03, 16:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Hm... g.gif  Bet jeigu contrasting summer, ypac kokia rudaake, idega smarkiau ir gaunas vivid. Kazkur radau net parasyta, kad i vivid galima pereiti idegus.

O į ką gali pereiti įdegęs light springas? nes aš jei bogu į kažką pereinu, tik nežinau, į ką. Ir tą pačią juodą vasaros gale tikrai galiu nešioti geriau, negu vidury žiemos. Kažkodėl.
Įtariu, į kažkokį kitą pavasarį...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 03, 16:39)
O į ką gali pereiti įdegęs light springas? nes aš jei bogu į kažką pereinu, tik nežinau, į ką. Ir tą pačią juodą vasaros gale tikrai galiu nešioti geriau, negu vidury žiemos. Kažkodėl.
Įtariu, į kažkokį kitą pavasarį...

Gal i bright spring? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 03, 18:01)
Gal i bright spring? ax.gif

Vo vo vo, gali būt. Juoda toleruojama labiau, ryški turkio - toleruojama daug ryškesnė, negu įprastai... Taip ir bus!
O dar su tom linzėm! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 03, 13:49)
kas teisybe tas ne melas. su tuo spalvu zinojimu atsiranda beda, kad tu spalvu rasti neimanoma (jei tavos spalvos ne balta ir juoda, o su visokiais pustoniais, pasoftinimais, pazalinimais ar dar kokios ten). Ir tada supranti, kad parduotuve pilna skuduru, o tarp ju tau tinkanciu pagal spalva ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti gali. o dar drabuzis turi tikti pagal figuros tipa ir stiliu, tada ir tie keli greit atkrenta. o jei dar turi vizija, kaip tas drabuzis turi atrodyti, turbut iki pensijos tokio nerasi.
Prisipazinsiu, kartais ir as einu i kompromisus  blush2.gif

Teisybė... geriausia atveju kokio konkretaus megztuko/ bliuzėsd galima rasti baltą, juodą, gelsvą ir ryškiai rožinį variantą, tipo visiems spalvų tipams biggrin.gif
O dar kai asortimentai formuojami pagal ,,madingas" spalvas, tai galima nusišauti.
Turbūt todėl mano spintoje daugumoje juodi drabužiai. Išskyrus džinsus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2013 09 03, 20:09)
O dar kai asortimentai formuojami pagal ,,madingas" spalvas, tai galima nusišauti.

nebent ta madinga spalva kaip tyčia tau tinka. Tada reikia grobti nesaikingai, bo paskui norėsi - nebus.

Aš šiemet koralinę grobiau... Ai nu ir dzin, jei nenoriu, o gal paskui užsinorėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Truputi apie šokinėjimą po sezonus...
Visad maniau kad light summer pasididinus kontrastą gali tapt bright winter, bo... abu tipai šalti su pavasario įtaką... bet light summer niekaip negali peršokt į light spring be tonalinio kremo pagalbos.
Vadinasi jai BW nusišviesintu plaukus - taptų LSu...
Nes ir jų paletės giminingos.
...ir jai pasitikėt dėstytoja/konsultante Hypnotic Poison - šaltas tipas (mes jos nematėm, tai negalim nieko spręst, bet kiek aš mačiau foto, jin man asmeniškai labiau šaltas, nei šiltas tipažas) ir nusišviesinusi plaukus prarado kontrastingumą (nes oda šviesi, plaukai šviesūs, akys šviesios... liko tik tamsūs antakiai, kurie iškrenta iš konteksto, noris kiek juos irgi pašviesint, nes labai kontrastuoja su plaukais) patapo light summer... atitinkamai sušvelnėja paletės spalvos manau, nes jai oda ir tempia, bendras vaizdas vis vien...
... tą patį pastebėjau su dukra, kurią priskyriau prie light spring... tai pats švelniausias pavasaris... šiltas tipas su vasaros įtaka, kaip ir soft autumn, ir paletės man jų giminingos. Taigi dukra labai lengvai gali dėvėti SA rūbus, dar reik galvą pasukt kurie gražiau.
Dabar pagal šią teoriją gaunas, kad soft summer gimininga dark winter, na toks išblukęs dark winter variantas. Padidinus kontrastą - migruojam į žiemą... bet... manau senatvėj geriau deep winter migruot į soft summer g.gif, nei kad atvirkščiai...
ir nors pagal ratą gaunas makaliūzė, yra kas irgi taip mano:
http://diaryofacolou...-of-choice.html
man atrodo dėjau aš tą nuorodą, bet kadangi angliškai suprantu tik kartais (dažniausiai man per sunku skaityt, ir nė velnio neįsikertu ką perskaičius lotuliukas.gif ), tai įsiskaičiau tik dabar (kai dėjau prirašiau, kad nesuprantu kas čia per spalvų migracijos ratas)
Atsakyti
įdomiai su tais perėjimais, niekad nebūčiau pagalvojus apie bright winter kaip apie galimybę light summer g.gif
bet turiu pripažinti, kad žieminės violetinės ir ciklamenai nėra mano blogiausios spalvos, dėl ko ilgai negalėjau nuo minties apie cool summer atsiplėšti. Bet trečioj eilutėj žiemos pastelės tai lyg gerai, bet galų gale nelabai man patinka.
šiaip esu kartą savo natūraliai šviesius plaukus nusidažius juodai - buvo per drastiška, bet vėliau perėjus į šaltą šokoladinę nebuvo taip blogai. Žinoma reikėjo dažyt antakius ir akis daug stipriau negu šiaip.
user posted image

kur ant rato nupiešta į light spring rodyklė, nesupratau, nebent pagal šviesumą, pavasario šiltos spalvos niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 04 rugsėjo 2013 - 10:22
QUOTE(bytte @ 2013 09 04, 09:04)
Truputi apie šokinėjimą po sezonus...
įsiskaičiau tik dabar (kai dėjau prirašiau, kad nesuprantu kas čia per spalvų migracijos ratas)

Che tongue.gif su anglu kalba pas mus panasi situacija blush2.gif
Pasiziurejau ta rata
user posted image
kaip supratau, soft summer gali migruoti i soft autumn bet ne atvirksciai, deep autumn i deep winter, bright winter i bright spring o light spring i light summer. Ar cia konkreciai tik sie tipai, ar apskritai visi ir judejimui vykstant pagal laikrodzio rodykle. Teksto dar neskaiciau, blush2.gif namie bandysiu kaip nors isigilint.

QUOTE(Dilukai @ 2013 09 04, 11:19)
įdomiai su tais perėjimais, niekad nebūčiau pagalvojus apie bright winter kaip apie galimybę light summer g.gif

O man kazkaip automatiskai taip galvojosi ax.gif kadangi bright winter yra ziema su pavasario itaka, o light summer vasara su pavasario itaka. Abu - vieninteliai salti tipai maisyti su pavasariu. Tik vasaros spalvu kontrastingumas ir ryskumas mazesnis negu ziemos.
Atsakyti