QUOTE(Hiver @ 2013 09 03, 11:14)
Pala pala, o kaip tau gaunasi tie 9 variantai?
As tai galvoju taip: imam vasara pavyzdziui. Skirstom ja i vasara su pavasario itaka, vasara su ziemos itaka ir vasara su rudens itaka. Ir tada kiekvienam is siu triju potipiu prikabinam po 4 kontrastingumo variantus:
pavasarine vasara / light - sviesios vasaros su pavasario itaka
pavasarine vasara / true(medium)- vidutinio sviesumo vasaros su pavasario itaka.
pavasarine vasara / vivid - tamsios vasaros su pavasario itaka
pavasarine vasara / contrasting - kontrastingos vasaros su pavasario itaka
toliau su likusiom dviem, ziemine vasara ir rudenine vasara, darom ta pati. Gaunasi 12 vasaru potipiu.
Ir gal atsirastu visoms vietos po saule, ne?
Jo, pas tuos pacius dariausi. Dar minejo kad as ta naturalioji, vidutinio kontrastingumo esu. Kad luminant. Kad idegis nieko nereiskia, jis odos nesiltina, gali keistis tik kontrastingumas. Plaukus persidazius galima persokt i kita is tu graziu pavadinimu bet vistiek isliksi vasara...
As tai galvoju taip: imam vasara pavyzdziui. Skirstom ja i vasara su pavasario itaka, vasara su ziemos itaka ir vasara su rudens itaka. Ir tada kiekvienam is siu triju potipiu prikabinam po 4 kontrastingumo variantus:
pavasarine vasara / light - sviesios vasaros su pavasario itaka
pavasarine vasara / true(medium)- vidutinio sviesumo vasaros su pavasario itaka.
pavasarine vasara / vivid - tamsios vasaros su pavasario itaka
pavasarine vasara / contrasting - kontrastingos vasaros su pavasario itaka
toliau su likusiom dviem, ziemine vasara ir rudenine vasara, darom ta pati. Gaunasi 12 vasaru potipiu.
Ir gal atsirastu visoms vietos po saule, ne?
Jo, pas tuos pacius dariausi. Dar minejo kad as ta naturalioji, vidutinio kontrastingumo esu. Kad luminant. Kad idegis nieko nereiskia, jis odos nesiltina, gali keistis tik kontrastingumas. Plaukus persidazius galima persokt i kita is tu graziu pavadinimu bet vistiek isliksi vasara...
Kadangi pas BFAS įtakos nėra, tai ir atsiranda vivid, bet šiaip tai vasara prislopintas tipas, ir išvis vivid negali būt.
Tai va pas mane gaunasi kad vivid - vasara su pavasario įtaka turėtų būt, bent pagal saturation vis vien ryškiau nebūna.
Kiek pamenu mergos lygino soft ir light paletes tos firmos kur inc įsigijo... tai luminant gavosi artima light summer paletei, o gal ten luistros... aš painioju
O aš net nesiruošiu rengtis taip jau pagal top top tik tinkančias spalvas - visada yra galimybės paderint kažką su kažkuo... ta pati spalva labai neblogai gali žiūrėtis ir ne tik su super tinkančiomis prie marmuzės spalvom. O dar fintas kad viena spalva veikia kitą, ir kokia neutrali rausva su mėlyna pamėlynuoja ir atrodo vos ne fuksija... ir toks smulkus raštas šių spalvų gali labai neblogai tikt kokiai visai šaltai vasarai, kuri šiaip tos rausvos negalėtų užsidėt... nu ir panašiai. Manau todėl ir populiarus tas pusgaminys, nes ten tik bendra kryptis kurion pusėn dairytis.