Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 09 02, 17:05)
Tokią užskaitė už galutinę, ir išsiuntė visus tuos skaičiukus - na spalvų kodus ž į Amerikę. Ar kažkur, bent jau taip sakė biggrin.gif O po ten kelių savaičių atėjau, ir man pasakė diagnozę (light coraline spring) ir davė viską, ką užsakius (paletę) biggrin.gif
Va kaip smile.gif

Kaip sudėtingai biggrin.gif Šiuolaikiniam jaunimui nesuprast hihihi.gif (čia aš ne apie save). Na, bet svarbu, kad diagnozė buvo daugmaž į temą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 02 rugsėjo 2013 - 21:28
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 02, 21:20)

ka manot?

Pirma M. Fox foto tiek užfotoshopinta, kad sunku pasakyti. Kiek žiūriu jos nuotraukų, ji nelabai ,,šilta" g.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2013 09 02, 22:30)
Kiek žiūriu jos nuotraukų, ji  nelabai ,,šilta"  g.gif

bytte sake kad ji buvo bright spring, bet kai persidaze plaukus juodai patapo bright winter

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 02, 22:03)
bytte sake kad ji buvo bright spring, bet kai persidaze plaukus juodai patapo bright winter

O kaip tokiu atveju su oda? Ar reikia manyti, kad ji specialiai kažką su ja daro, kad išgautų šaltumą, tinkantį prie plaukų? Ar ir su pavasario oda įmanoma būti harmoninga bright winter?

Ką reikia keisti, norint iš pavasario migruoti į rudenį? Kitaip tariant, norint nešioti tegul ir šiltas, bet ne tokias grynas, subtilesnes spalvas? Nuimti ryškumą ir išgauti "muted" efektą, o kaip? Kas duoda pavasarinį "clear"? Ar ne akys?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 02, 19:15)
Jei garstyciu netinka, atpuola ruduo. Su visokiom zalsvai melynom ir melynai zalsvom net neverta prasidet, schmoll.gif  jos tinka labai daugumai ir labai sunku rast ta riba kuri silto o kuri salto tipo. Lasisine oranzine (oranzine su laseliu ruzavos) - jeigu tiks tai galima bus itart pavasari. Ruda i ruzavuma svelniai kakavine - turetu tikt vasarai, rudai ryza - rudeniui.
cia dar apie tai kaip nusistatyti http://www.truth-is-...on-are-you.html

Pasižiūrėjau tuos lūpdažius (atspalvius per googlą), ruduo atkrenta, pavasariai irgi nelabai.
Akys ryškios tamsiai rudos su juodai-pilkšvu kontūru:

http://public.fotki....g/dscn1268.html

tokias turi deep winter ir deep autumn , tai jeigu atmetu deep autumn, lieka deep winter, na, ir lūpdažių testas tą lyg ir patvirtintų.
Tik tiek, kad nors tamsiom akim, tamsiais antakiais ir blakstienomis, bet vis tiek nesu tokia jau kontrastinga, plaukai ,,lietuviški" netamsiai pilkai rudi, bendras vaizdas pilkokas...

http://public.fotki....g/dscn1201.html

(šiose foto akys ryškintos tušu ir juodu kontūru, bet šiaip tušas kažin kaip nepajuodina , o tik dėl pastorinimo ir pailginimo, tai gal vaizdui netrukdo. Na o plaukų spalva per kelis pirštus natūrali, toliau senos šviesintos sruogelės ant natūralios spalvos. ant kaktos gelsvos dėmelės ir spuogas blush2.gif - odos defektai tuo metu)

Kažkoks bendras vaizdas man į summer labiau, bet jos lyg neturi tamsiai rudų akių g.gif

kita vertus, kai pasigooglini kad ir kokią Eva Longoria be make-up, tai ir ta ,,slabnai" atrodo kaip deep winteris, tai gal ir o.k. g.gif

Merginos, kaip manote, ar išrodau aš į deep winter? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 02 rugsėjo 2013 - 22:24
QUOTE(Noa @ 2013 09 02, 20:33)
Kad apie ją baisiai sunku gyvai pasakyt - ji išvien nespalvotose foto. O kur spalvotos, tai pačios foto kažkokios geltonavotos mastau.gif

Bet realiai gali jinai puikiausiai būti pavasaris. Su tom pavasarinėm spalvom lyg gerai atrodo. Kita vertus, tos foto ten tiek apdirbtos mastau.gif Be toooo... Žiūrėkit, Meril Streep panašių spalvų. Tamsios akys. Plaukai kaip kada kur... Ir mergos sako, kad žiema, bent jau "Velnias  dėvi prada" mastau.gif

Aš norėjau ją pavyzdžiu pateikus prie juodos prisisukt, bet man su blausiai tealinėm akim nepavyko lotuliukas.gif

Nu jo... o kiek dar fake persirengeliu ja, arba jos pacios nuotrauku nuspalvintom melynai akim doh.gif biggrin.gif

Ziuriu as i tos Meryl Streep akis ir galvoju kokio jos tipo? Man kazkaip gal net rudeniskos g.gif http://images6.fanpo...3-2083-3000.jpg Bet tokios lengvai pereinancios i salta tipa.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 03, 00:03)

O kažin ar neatvirkščiai g.gif ta prasme, gal buvo bandžiusi migruoti į pavasarį. Nes pasigooglinau Megan Fox as a child, tai meta vaikystės foto, kur ji gal ne juodais, bet ganėtinai tamsiais plaukais g.gif

Man asmeniškai ji gražiausia tokia balta, ,,žiemiška", nors įdegis nemaišo. hm, tokiai krasavicai kaip MF niekas nemaišo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 02 rugsėjo 2013 - 22:22
QUOTE(bride @ 2013 09 02, 23:12)
kaip manote, ar išrodau aš į deep winter?

Man atrodo kad isrodot 4u.gif
Nors kaip dark'ui gal noretusi tamsesniu plauku, bet akys tai labai ziemiskos. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bride @ 2013 09 02, 23:21)
O kažin ar neatvirkščiai  g.gif  ta prasme, gal buvo bandžiusi migruoti į pavasarį. Nes pasigooglinau Megan Fox as a child, tai meta vaikystės foto, kur ji gal ne juodais, bet ganėtinai tamsiais plaukais  g.gif

gal... as jau dabar tiksliai neprisimenu bet kazkokia kalba ejo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 02 rugsėjo 2013 - 22:31
QUOTE(Hiver @ 2013 09 03, 00:17)
Ziuriu as i tos Meryl Streep akis ir galvoju kokio jos tipo? Man kazkaip gal net rudeniskos g.gif  http://images6.fanpo...3-2083-3000.jpg Bet tokios lengvai pereinancios i salta tipa.

Man ji apskritai ,,įdomaus" tipo, daugelyje aprašymų pateikiama kaip cool winter etalonas su ,,silver" (?) plaukais

http://www.cardigane...es-of-cool.html

Ar čia eina kalba tik apie jos įvaizdį "Devil wears prada"?
O jaunystėje ji man į Gwyneth Paltrow tipažą panaši buvo
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 09 03, 00:26)

Nors kaip dark'ui gal noretusi tamsesniu plauku, bet akys tai labai ziemiskos. smile.gif

Na va, man irgi norėtųsi g.gif Bet kur tas mano akis ,,dėti", nebeišmanau.
teks pasitamsinti plaukus ir bus viskas normoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 02 rugsėjo 2013 - 22:33
Deep winter laikomos

http://www.thehollyw...way-800x600.jpg

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bride @ 2013 09 02, 23:36)

Ar čia eina kalba tik apie jos įvaizdį "Devil wears prada"?

Manau kad apie ji.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 02, 22:10)
O kaip tokiu atveju su oda? Ar reikia manyti, kad ji specialiai kažką su ja daro, kad išgautų šaltumą, tinkantį prie plaukų? Ar ir su pavasario oda įmanoma būti harmoninga bright winter?

Ką reikia keisti, norint iš pavasario migruoti į rudenį? Kitaip tariant, norint nešioti tegul ir šiltas, bet ne tokias grynas, subtilesnes spalvas? Nuimti ryškumą ir išgauti "muted" efektą, o kaip? Kas duoda pavasarinį "clear"? Ar ne akys?

Aha ji kažką su oda daro ax.gif ... ką nežinau, bet kai per mažai padaro matosi kad jos oda neutraliai šilta ir disharmonija su šaltu makiažu. Nors šiaip didesnis kontrastas iš principo sukuria šaltesnį tipažą. Tuo tarpu, kai viskas šilta, viskas gerai. Bet manau įmanomas toks visai visai neutralus odos tipas, kad nei truputi šilta, nei truputi šalta... tada nori būni pavasaris, nori žiema...

Matyt plaukus reiktų labaiu rudint g.gif . Nes principe visi pavasariukai turi gan ryškų geltonumą plaukuose, o rudeniukai raudonumą... nu pavasario ryžikai geltonesni/šviesesni nei rudens... jai tarkim pavasariai turi lazdyno riešuto plaukus, tai rudeniukai - kaštono spalvos... ir jai su chna dažant be problemų eina išgaut rudeniškus plaukus, tai jau pavasarinio ryžumo nebent prieš tai balintus peroksidu. Nurudinus plaukus ir kontrastas didėja kažkiek. laikoma kad warm/true autumn yra labiau prisotintas, nei pavasaris tipažas. Čia fainai surinktos foto pagal WA paletę.
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2013 09 02, 22:36)
Na va, man irgi norėtųsi  g.gif  Bet kur tas mano akis ,,dėti", nebeišmanau.
teks pasitamsinti plaukus ir bus viskas normoje  biggrin.gif

kaip suprantu foto jie pašviesinti?
Man tai oda foto žieminė, bet čia slidus reikalas, reik žiūrėt ar tempia tarkim ryškę fuksiją arba vadinamą karališką mėlyną. Dažniausiai žiemos su tom spalvom atrodo dar labiau kontrastingos ir ryškios, o vasaros išblanksta ir nebėr to žiemiško kontrasto... nekalbant apie šiltus tipus, tie tiesiog nesveikai išbalę atrodo.

user posted image
Garner šiaip prie CS priskiriama... šiaip nelabai ir nešioja žieminę aprangą g.gif Ją kaip spalvinę sesę prisiskyrė šita moteris, kuri pagal BFAS yra berods kontrastinga žvilganti vasara (beja pasak jos ji nei blakstienų, nei antakių nesidažo).
user posted image
Dėjo palyginimui paletes savo (kairėj) ir giminingos žiemos (dešinėj):
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti