QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 01, 10:44)
Man išvis susidaro įspūdis, kad spalvos tinkamumą ir netinkamumą labiausiai lemia oda. Nes su vienom spalvom oda atrodo papilkėjusi, su kitom gaivi, ir pagal tai sprendžiam, kuri spalva tinka. Va mano atveju - ryški rožinė (fuksija) gerai paryškina akis, jos su ta spalva labai sužiba. Tačiau ant odos metasi rožinis "paršelio" efektas, ir bendra išvada - spalva netinka. Pagal tai buvo padaryta išvada, kad aš ne bright spring, o warm. Nors akys taip tamsiai pilkos, kad kažin ar tamsesnių būna iš vadinamų mėlynomis. Vadinasi, ne akys svarbiausia.
Dabar parduotuvėje, užmačiusi dominantį rūbą, pirmiausia dedu ant medžiagos ranką ir žiūriu, kaip dera su oda. Ar ranka tampa oranžinio, auksinio atspalvio, ar pilkšva. Ir jau tik po to dedu prie veido. Beveik niekad neprašaunu.
Kaip faina, kad grįžai į šitą temą
pasirasau po kiekvienu zodziu
o drabuzius as taip pat renku pagal rankos (rieso) oda ir tik praejusius si testa rubus matuojuos
QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 11:02)
Bet tai tu žėk. Pagal oro temperatūrą pavasaris su rudeniu labai panašūs Jei nežinai, pvz. iš kokios komos atsibudai, tai balandį su spaliu gali ir supainiot, ypač jei lapai jau nukritę ir dar neišsiskleidę
tai kad sviesa balandzio ir spalio skiriasi, nesupainiosi