Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 01, 10:44)

Man išvis susidaro įspūdis, kad spalvos tinkamumą ir netinkamumą labiausiai lemia oda. Nes su vienom spalvom oda atrodo papilkėjusi, su kitom gaivi, ir pagal tai sprendžiam, kuri spalva tinka. Va mano atveju - ryški rožinė (fuksija) gerai paryškina akis, jos su ta spalva labai sužiba. Tačiau ant odos metasi rožinis "paršelio" efektas, ir bendra išvada - spalva netinka. Pagal tai buvo padaryta išvada, kad aš ne bright spring, o warm. Nors akys taip tamsiai pilkos, kad kažin ar tamsesnių būna iš vadinamų mėlynomis. Vadinasi, ne akys svarbiausia.

Dabar parduotuvėje, užmačiusi dominantį rūbą, pirmiausia dedu ant medžiagos ranką ir žiūriu, kaip dera su oda. Ar ranka tampa oranžinio, auksinio atspalvio, ar pilkšva. Ir jau tik po to dedu prie veido. Beveik niekad neprašaunu.
drinks_cheers.gif Kaip faina, kad grįžai į šitą temą  thumbup.gif

pasirasau po kiekvienu zodziu thumbup.gif
o drabuzius as taip pat renku pagal rankos (rieso) oda ir tik praejusius si testa rubus matuojuos

QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 11:02)
Bet tai tu žėk. Pagal oro temperatūrą pavasaris su rudeniu labai panašūs biggrin.gif Jei nežinai, pvz. iš kokios komos atsibudai, tai balandį su spaliu gali ir supainiot, ypač jei lapai jau nukritę ir dar neišsiskleidę biggrin.gif

tai kad sviesa balandzio ir spalio skiriasi, nesupainiosi
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 01, 19:14)

drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
spalvu paletes imetu smile.gif 4u.gif

user posted image

Spring Colour:
Cool colours in hues of baby pink, rich cream, soft lilac, pale sky blue, mint green, and soft silver tones.

user posted image
Summer Colour:
Balmy mid-purples, rich peaches, ice whites, baby yellows and pale blues

user posted image
Autumn/Fall Colour:
Warming burgundies, claret red, copper, olive green, and dark pink

user posted image
Winter Colour:
Any frosty tone of cream or white; from ivory to pale coffee cream. Other wintery themed colors include silvery greys, and icicle blues.

nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 01 rugsėjo 2013 - 17:53
QUOTE(rytojryta @ 2013 09 01, 18:14)
pasirasau  po kiekvienu zodziu  thumbup.gif
o drabuzius as taip pat renku pagal rankos (rieso) oda ir tik praejusius si testa rubus matuojuos

Fig biggrin.gif Tu čia kažkokį nelietuvišką balandį įdėjai biggrin.gif Lietuviškas balandis - tai kai sniegas ką tik nutirpęs, nes Lietuvoje kovas - žiemos mėnuo. Toks, kaip paveiksliuky - tai gegužės vidurys biggrin.gif
O spalis kaip paveiksliuky - tai joks ne spalis, o rugsėjis ir bobų vasara biggrin.gif
Žo, jei ant Lietuvos ir imant balandžio vidurį ir spalio vidurį, tai galima ir sumaišyt. Jei neįsižiūrėsi biggrin.gif
O jei įsižiūrėsi iš antro karto, tai tada, aišku, spalvos biskutuką skirsis. Kaip ir sezonų biggrin.gif

Griauna čia mano teoriją, aš ją taip rūpestingai kūriau umn.gif: lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 13:06)
Va, kas šiemet programoje. Gal pas mus daeis tik kitąmet, aš labai į tą rašalinę dantis šiepiu biggrin.gif Nors taip tai ji gal daugiau žieminė biggrin.gif

http://www.colorsolu...fm#.UiMQrNKnprM

blue spruce ir pine wub.gif

QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 14:19)
Ai, tai tu sakai, kad ryškios akys - tai ne tono, o spalvos prasme, kuo švaresnė spalva, tuo jos skaitosi ryškesnės?

Bet juodaplaukė light???? blink.gif Visai žmonija nusivažiavo lotuliukas.gif  Kaip taip gali būt, gal ana perukus sumaišė? unsure.gif

Aha, drinks_cheers.gif tonas cia ne prie ko, nu dazniausiai labai sviesiu ir labai tamsiu prie ryskiu jau neina priskirt, o siaip ryskios dazniausiai buna vidutinio tamsumo spalvos, tuo brightai turi panasumu i softus, kadangi softai irgi nera nei pernelyg sviesus nei pernelyg tamsus. Tiesa, brightai kur kas kontrastingesni, nes salia ryskiu turi ir labai tamsiu ir labai sviesiu.

lotuliukas.gif Tamsiaplaukes light man irgi keista, bet cia buvo anksciau ideta tokiu pavyzdziu is blogo. Uztai ir sakau kad nepilna sita sistema, nes zmogui reiskia tinka light spalvos, pagal tai ir nustate, bet jis neturi sviesiu plauku. ax.gif

QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 15:37)
Žo, plaukai šiuo metu nėr mano stipriausia vieta lotuliukas.gif

mano tokia pati situacija doh.gif o realiai vel jauciu sugalvosiu nusikirpt, per ziema man patogiau su trumpesniais, nes tie ilgi isdrike ant paltu ir striukiu man nei sis nei tas, o suristi po kepure netelpa. blush2.gif

QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 19:20)
Žo, jei ant Lietuvos ir imant balandžio vidurį ir spalio vidurį, tai galima ir sumaišyt. Jei neįsižiūrėsi biggrin.gif

biggrin.gif

velyvas ruduo be lapu
user posted image

ankstyvas pavasaris be lapu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 01 rugsėjo 2013 - 21:31
Nū, va, aš ir sakau, tik žolės spalva skiriasi. Ale galėjo, pasakyčiau, kaimiečiai ir nušienaut, kad mano teorija geriau atitiktų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 09 01, 22:13)
mano tokia pati situacija doh.gif o realiai vel jauciu sugalvosiu nusikirpt, per ziema man patogiau su trumpesniais, nes tie ilgi isdrike ant paltu ir striukiu man nei sis nei tas, o suristi po kepure netelpa. blush2.gif
biggrin.gif

Laikykis blink.gif Nusikirpsi, tai paskui per vasarą vėl neataugs, ir tada niekad neataugs, ir ateis senatvė, iš ko reiks kuodą susisukt, kaip Freken Bok?
Aš čia taip sau motyvuoju, nors realiai irgi vos laikausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 22:18)
Laikykis blink.gif Nusikirpsi, tai paskui per vasarą vėl neataugs, ir tada niekad neataugs, ir ateis senatvė, iš ko reiks kuodą susisukt, kaip Freken Bok?

lotuliukas.gif Nu, gali but ir taip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 14:19)
Fig ego znajet, tada man Ajstes akys gryn kaip tos Megan Fox lotuliukas.gif
Ei, bet jos man vis viena neryškios mastau.gif Pilkos. Gražios labai, ir aš tokių noriu, bet ar ryškios? mastau.gif

Cia turbut turima omeny kad jos labai isryskeja veide, kaip tarkim labai sviesios spindincios akys, prie labai tamsiu plauku, antakiu, arba tamsios prie sviesiu plauku. Ir kai pacios akys vaiskios tokios, be priemaisu.

Jennifer Aniston soft summer tai jos akys is esmes neturetu buti laikomos ryskiom g.gif
user posted image
Ir demesys, kazkaip, neatsikreipia tik i akis, taip visur po truputi pasiskirsto.

Kai tuo tarpu Megan Fox beveik tokios pat spalvos...
user posted image
Ir iskart pirmiausia demesi prikausto akys, o toliau ir visa kita. Bent man. smile.gif

O siaip pagal mane irgi, ryskios tikraja to zodzio prasme akys turetu atrodyti taip, kaip sios nufotosopintos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 01 rugsėjo 2013 - 22:42
Nieko nesupratau, bet žinau, kaip paryškint akis - spalvotos linzės!
Aš su jomis esu prisidirbus netgi biggrin.gif
Buvom vasarą Turkijoj - prieš kurortą įsistačiau turkio spalvos linzes. Nu tipo kurortas, galima pašėlti biggrin.gif Mano natūraliai akys į tą pusę, bet tik tapo jau tiksliai ryškesnės. Ir patogios tos linzės, nešiojau sau gražiausiai.
Nu ir Turkijoj, kaip žinia, visi alei vienas turistai prievartaujami pirkti odines striukes. Ten vietoj jų nepanešiosi, karšta, ale vat vežkis namo ir dėvėk sau išdidžiai. Žo, grūdo man, grūdo, galų gale diedas sako, davai aš tau nupirksiu? Dėjau matuotis - savo stilium. Rudas, pilkas, juodų neėmiau... biggrin.gif Nieko, nesąmonė, modeliai baisūs. Galų gale radau - ale spalva - turkio biggrin.gif Užsidėjau - visai nieko! Ir modelis tinka, ir spalva tinka, ryški, bet tinka. Sakau, davai šitą bigsmile.gif
Nu ir gavau aš ją, gimtadienio proga.

Parvažiuoju namo - karšta. tada suplėšiau linzes ir įsidėjau nespalvotas. Užsidedu dar kartą - ajopt! doh.gif Kaip ryšku doh.gif Net vidurius liuosuoja doh.gif

Nykiai įtariu, kad su tom linzėm aš į kokį tai kitą pavasarį buvau peršokus doh.gif

Nu ką, teks jį nešioti su linzėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 23:24)

Aš su jomis esu prisidirbus netgi biggrin.gif

Aha, biggrin.gif cia panasiai kaip su kosmetika, kazkada nusipirkau lupdazi, toks fainas, spalva taip tinka, taip dziaugiuos... Ir nusitamsinau plaukus, mat jau laikas buvo dazyt. Ir ka - nebetinka man jau jis taip graziai. doh.gif Teko kito ieskotis, o ta padejau kol spalva pabluks. ax.gif
Atsakyti
Jei jau taip aiškintis akių ryškumą/aiškumą/vaiskumą mano veide, tai sakyčiau aš labiau prie Megan Fox (kitais aspektais, labiau prie Jennifer Aniston). Visada pastebimos (ne kartą esu gavus komplimentų dėl akių), net ir MB sako, kad mano grožiausia detalė blush2.gif Mano veide tai ryškesnis akcentas, nes nei ryškiom anei putliom lūpom pasigirt negaliu, laimei nosis neišsišoka, ausys taipogi... Bet vėl, tas ryškumas gaunasi subjektyvus, nes žiūrint su kuo lyginsi, galima rasti ir daugiau ir mažiau ryškių.
O dar dėl Jennifer Aniston ir Megan Fox, ar negali jų akių ryškumas priklausyti ir nuo makiažo? Pvz Jen oda rudesnė, plaukai šviesūs, visos veido dalys aiškiai apibrėžtos, bet nepritraukia dėmesio ilgesniam laikui. O vat Megan veidas labai šviesus, stiprus kontrastas su plaukais, gaunasi kaip drobė, kurioje lyg išsilieja nosies linijos, raukšlelės ir t.t. ir tuo pačiu išryškėja akys. Gal net ne dėl to, kad jos ypač ryškios, bet kitos detalės dar mažiau ryškios g.gif Noa įkvėpta ir aš filosofuot pradedu lotuliukas.gif Ir toliau medituoju prie veidrodžio. Vat pvz turiu rausvą rankšluostį, toks labai labai šviesiai rausvas. Pati spalva (apskritai ružava) man ne prie širdies ir niekaip neina sugalvot ar man iš tikrųjų netinka prie veido ar tik nepatinka g.gif Žodžiu gilus miškas su daug medžių ir kol nesusimatuosių visko, ką turiu tai ir nežinosiu kas aš per biesas tongue.gif
Atsakyti
va kalbėjau apie tokią žalsvai pilką light summer
man atrodo aš ją matau įkeltose light spring paletėse g.gif
SPALVA
Papildyta:
Aniston tikrai neryškios akys, nešviečia kaip prožektoriai biggrin.gif
gyvai ant žmonių geriau matosi, na tikrai yra tokių kur šviečia akys iš tolo, nors nei labai tamsios nei labai spalva ryški, na, bet šviečia. Vienas neseniai mačiau - vyrukas būtų iš odos ir plaukų gal softas, bet akys melsvos su tamsiu apvadėlių, baltymas baltutėlis ir iš jo viso tik tas akis ir tematai smile.gif Gal dėl to, kad tos akys vienintelis dalykas ant jo grynos spalvos, visa kita užmutinta g.gif

esu mačius labai ryškias šviesiai šviesiai pilkas (labai netgi neįprasta spalva ant kiek šviesi), ryškias šviesiai melsvas, kur jos išryškėja grynai dėl šviesumo, ne dėl spalvos ryškumo
Atsakyti