Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 01, 12:58)

Erszebeth, 01 Rgs 2013 - 12:58, parašė:

O man ta tamsi teal kaip tik gėris  thumbup.gif

Geriau, negu jokia, bet man per tamsi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 01, 12:58)

Man irgi wub.gif
Atsakyti
Va, kas šiemet programoje. Gal pas mus daeis tik kitąmet, aš labai į tą rašalinę dantis šiepiu biggrin.gif Nors taip tai ji gal daugiau žieminė biggrin.gif

http://www.colorsolu...fm#.UiMQrNKnprM
Atsakyti
Bet koks fainas tas puslapis thumbup.gif Dabar susiradau, kas man aktualu. Man tas klasikinis juoda-balta transformuojasi į šokoladinė-geltona:

user posted image

Na ir čia pusėtinai, bet gal įmanoma išsiversti ir be oranžinės biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 12:06)

Noa, 01 Rgs 2013 - 12:06, parašė:

Noa, 01 Rgs 2013 - 12:06, parašė:

Va, kas šiemet programoje. Gal pas mus daeis tik kitąmet, aš labai į tą rašalinę dantis šiepiu biggrin.gif Nors taip tai ji gal daugiau žieminė biggrin.gif

Na bet žiūrėk, šokoladinių bus bigsmile.gif Peacock, pine, blue spruce - kaip ir buvę, bet labai geros. Labai džiugina cobalt thumbup.gif

Šitą vyrų bazinę paletę visą pasiimčiau, tik tos baltos nereikia. Pilka labai gerulė.

user posted image
Atsakyti
Aš iš šitų norėč tos pirmos pilkos. Kitų ni... Na dar paskutinė ant kokių vbatų rankinių. O dvi likę - tik šalikams ir megztiniams, va, kaip išdalinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 01, 11:21)

Hiver, 01 Rgs 2013 - 11:21, parašė:

Hiver, 01 Rgs 2013 - 11:21, parašė:

Megan Fox (kuri yra priskirta clear winter) akys
user posted image

Megan Fox (kuri yra priskirta clear winter) akys
user posted image

Gal čia blykstė kalė į akis, o jos dar skaidrios, tai ir nušviesino g.gif Kitose nuotraukose jos akys atrodo tamsesnės:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nors, aišku, su kokiu deep winter nėra ko lyginti.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 01, 05:08)

inc, 01 Rgs 2013 - 05:08, parašė:

inc, 01 Rgs 2013 - 05:08, parašė:

Ajste, tu būtinai dar ir  pavasarius ant savęs pabandyk ir ypač  light bei bright. Iš pasakojimų panašiau į pavasarį. Fotkes pažiūrėjus net nebandžiau spėliot, nes jose beveik nieko nesimato, o kai fotkės karpytos miniatiūriniais gabaliukais, tai visai bėda  doh.gif Labai norisi bent jau pilną veido vaizdą matyti  mirksiukas.gif

Ajste, tu būtinai dar ir  pavasarius ant savęs pabandyk ir ypač  light bei bright. Iš pasakojimų panašiau į pavasarį. Fotkes pažiūrėjus net nebandžiau spėliot, nes jose beveik nieko nesimato, o kai fotkės karpytos miniatiūriniais gabaliukais, tai visai bėda  doh.gif Labai norisi bent jau pilną veido vaizdą matyti  mirksiukas.gif

Na, ruošiuosi imti viską iš eilės, ką tik turiu. Pirmiausia žiūrėsiu kas tinka/netinka, o paskui jau aiškinsiuos kurio sezono paletės. Ar jos dauguma. Kitaip nieko nebus doh.gif

QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 07:24)

Noa, 01 Rgs 2013 - 07:24, parašė:

Noa, 01 Rgs 2013 - 07:24, parašė:

Tu žinok, kai va taip rašo apie sezonus, tai jie gal kiek kitaip suvokia tą akių ryškumą biggrin.gif Nu kur jau ryškios, jeigu jos šviesios! Kad jos ten didelės ir blakstienos ilgos, taigi spalviškai nesvarbu, o pati spalva akių tai šviesi.  Sulygink akių spalvą su odos spalva - ir nesigauna nieko labai ryškaus. Tiksliau, ant tavęs gal ryšku, kai ryškesnio šalia nėr, bet tu pažiūrėk kokios žieminės babcės akis - ot ten tai ryškumas! Kokias, pavyzdžiui, juodas! biggrin.gif

Žo, reik ne su savim lygint, o su visokiais kitais žmonėm! Geriau negiminingais, nes giminingi bus tų pačių spalvų, iš kažko gi tu jas paveldėjai biggrin.gif Ir žiūrėt tik spalvas, ne patį grožį biggrin.gif
Čia irgi diskutuotina nuomonė, nes pati išprotavau biggrin.gif

Tu žinok, kai va taip rašo apie sezonus, tai jie gal kiek kitaip suvokia tą akių ryškumą biggrin.gif Nu kur jau ryškios, jeigu jos šviesios! Kad jos ten didelės ir blakstienos ilgos, taigi spalviškai nesvarbu, o pati spalva akių tai šviesi.  Sulygink akių spalvą su odos spalva - ir nesigauna nieko labai ryškaus. Tiksliau, ant tavęs gal ryšku, kai ryškesnio šalia nėr, bet tu pažiūrėk kokios žieminės babcės akis - ot ten tai ryškumas! Kokias, pavyzdžiui, juodas! biggrin.gif

Žo, reik ne su savim lygint, o su visokiais kitais žmonėm! Geriau negiminingais, nes giminingi bus tų pačių spalvų, iš kažko gi tu jas paveldėjai biggrin.gif Ir žiūrėt tik spalvas, ne patį grožį biggrin.gif
Čia irgi diskutuotina nuomonė, nes pati išprotavau biggrin.gif

doh.gif tai aš ne taip tą ryškumą ir supratau. Aš labiau apie aiškumą galvojau, tai ir manau, kad mano akys ryškios, t.y. aiškios, matosi ir baltumas ir rainelė ir jokių miglų. O neryški tai būtų kai padirbi pora parų, prisisėdi prie kompo ir "išvarva" akys, tada tokios apsinešusios, paraudonavusios ir kokios tik nori neryškios ir apskritai neaiškios, kaip kataraktinės unsure.gif doh.gif Taj vat, reikės įsikalt į galva, kad akys aiškiai šviesios (ir šviesiai aiškios) bigsmile.gif Plaukai su šiltais tonais, o oda lyg ir su šaltais. Tej vat, reiks dabar "matuotis" spalvas ax.gif
Pagal grožį tai nėr ko lygintis su kitais, aš gi pati pati gražiausia wub.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 09 01, 12:21)

Hiver, 01 Rgs 2013 - 12:21, parašė:

Hiver, 01 Rgs 2013 - 12:21, parašė:

Siuo atveju kalba ejo konkreciai tik apie ryskumo arba blankumo pika, galbut kitais pozymiais jie ir siejasi, idomu butu panagrinet. ax.gif  Pavyzdziui, imant light-us jie yra priesingybe dark'ams, taciau tik  sviesumo tamsumo prasme, visom kitom prasmem gal ne taip kardinaliai. Tarkim kaip buna pavyzdziu su tamsiaplaukem light summer, tai galvoju gal jos gali skolintis kazka is dark'u? g.gif Panasiai kaip ir labai tamsios cool summer galetu kazka pasiimti is cool winter... Warm spring su warm autumn giminingi tuo kad abu priklauso siltai grupei ir abu yra per pati viduriuka tarp softiniu ir subalansuotu ryskumo prasme tipu. Taciau manau yra dalykai kurie juos skiria viena nuo kito, pavyzdziui kad ir pavasario spalvoms budingas gaivumas, kurio neturi ruduo.
Del akiu ryskumo, man atrodo kad ryskios tai nebutinai tamsios smile.gif

Siuo atveju kalba ejo konkreciai tik apie ryskumo arba blankumo pika, galbut kitais pozymiais jie ir siejasi, idomu butu panagrinet. ax.gif  Pavyzdziui, imant light-us jie yra priesingybe dark'ams, taciau tik  sviesumo tamsumo prasme, visom kitom prasmem gal ne taip kardinaliai. Tarkim kaip buna pavyzdziu su tamsiaplaukem light summer, tai galvoju gal jos gali skolintis kazka is dark'u? g.gif Panasiai kaip ir labai tamsios cool summer galetu kazka pasiimti is cool winter... Warm spring su warm autumn giminingi tuo kad abu priklauso siltai grupei ir abu yra per pati viduriuka tarp softiniu ir subalansuotu ryskumo prasme tipu. Taciau manau yra dalykai kurie juos skiria viena nuo kito, pavyzdziui kad ir pavasario spalvoms budingas gaivumas, kurio neturi ruduo.
Del akiu ryskumo, man atrodo kad ryskios tai nebutinai tamsios smile.gif

Jetus, būtų Erszebeth nepacitavus, būčiau viso posto nepamačius doh.gif

Ai, tai tu sakai, kad ryškios akys - tai ne tono, o spalvos prasme, kuo švaresnė spalva, tuo jos skaitosi ryškesnės?
Nu tokiu atveju... Fig ego znajet, tada man Ajstes akys gryn kaip tos Megan Fox lotuliukas.gif
Ei, bet jos man vis viena neryškios mastau.gif Pilkos. Gražios labai, ir aš tokių noriu, bet ar ryškios? mastau.gif

Apie tuos sezonus - va, todėl aš juose ir nesigaudau lotuliukas.gif Jau atrodo, aišku - juodaplaukės žiemos, blondės pavasariai, ryžos - rudeniai, o visos likę - vasaros... Ot tai ne, paaiškėja, kad fig - juodaplaukiai pavasariai, ryžavotos vasaros, viskas man susipainioja ir nė paprieštaraut negali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet juodaplaukė light???? blink.gif Visai žmonija nusivažiavo lotuliukas.gif Kaip taip gali būt, gal ana perukus sumaišė? unsure.gif

Noa piktinasi globaliai ant sistemos lotuliukas.gif Sistemai nuo to nei šilta, nei šalta lotuliukas.gif Iš manęs bus gera pensininkė, tada burbėsiu ant valdžios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 rugsėjo 2013 - 13:20
QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 10:02)

Noa, 01 Rgs 2013 - 10:02, parašė:

Noa, 01 Rgs 2013 - 10:02, parašė:

Tu čia stilistiškai nepadirbėjai! Vietoj fotoaparato turėtų būti kokia lempa, panaši į Aladino! biggrin.gif
O kad dažytis pradėjai, tai labai gražu wub.gif Dar tik paakius pamaskuok! Ir bus super.
Visi ***** gražėja, aš viena bjūru dry.gif Mat, nutariau auginti plaukus, tai dabar nu ir nafig, pats bjaurumas, nei surišt, nei išleist biggrin.gif

Tu čia stilistiškai nepadirbėjai! Vietoj fotoaparato turėtų būti kokia lempa, panaši į Aladino! biggrin.gif
O kad dažytis pradėjai, tai labai gražu wub.gif Dar tik paakius pamaskuok! Ir bus super.
Visi ***** gražėja, aš viena bjūru dry.gif Mat, nutariau auginti plaukus, tai dabar nu ir nafig, pats bjaurumas, nei surišt, nei išleist biggrin.gif

Blem kaip suskėlei , tai tik iš antro karto perskaičius supratau, kas tas stilistiškai nepadirbėjai reiškia biggrin.gif

Jo jo, pasidažau wink.gif Matei ir kokias strėlytes išmokau nupiešt biggrin.gif Su tais paakiais kol kas bėda, nes nerandu tinkamo maskuoklio. Vis pasibandau kokį, tai arba konsistencija tokia, jog nieko nemaskuoja, arba alergija prasideda. tad ieškau toliau ir bais į galvą neimu, kad pajuodus, nes tokia nuo mažumės biggrin.gif

A ko negali susirišt? Aš dabar būna visokių makaliūzių ant galvos prisegioju, susukioju. Na blogiausiu atveju skara gelbsti. Dabar dažnai vis užsirišu kokią. Jei kas paklausia ko aš čia taip, tai sakau, kad galva nesprogtų nuo vaikų ir kad plepalų iš aplinkos mažiau girdėčiau biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 09 01, 10:40)

Erszebeth, 01 Rgs 2013 - 10:40, parašė:

Erszebeth, 01 Rgs 2013 - 10:40, parašė:

Labai gražu  thumbup.gif Su jubiliejumi  4u.gif O jau auskarai kokie  wub.gif

Labai gražu  thumbup.gif Su jubiliejumi  4u.gif O jau auskarai kokie  wub.gif

Dėkui mirksiukas.gif Pirkau pas kinus auskarų bent 12 porų už 10dol., tai tuos rutuliukus jie man dar dovanų įdėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 09 01, 15:07)

inc, 01 Rgs 2013 - 15:07, parašė:

inc, 01 Rgs 2013 - 15:07, parašė:

Blem kaip suskėlei , tai tik iš antro karto perskaičius supratau, kas tas stilistiškai nepadirbėjai reiškia biggrin.gif

Jo jo, pasidažau wink.gif Matei ir kokias strėlytes išmokau nupiešt biggrin.gif Su tais paakiais kol kas bėda, nes nerandu tinkamo maskuoklio. Vis pasibandau kokį, tai arba konsistencija tokia, jog nieko nemaskuoja, arba alergija prasideda. tad ieškau toliau ir bais į galvą neimu, kad pajuodus, nes tokia nuo mažumės biggrin.gif

A ko negali susirišt? Aš dabar būna visokių makaliūzių ant galvos prisegioju, susukioju. Na blogiausiu atveju skara gelbsti. Dabar dažnai vis užsirišu kokią. Jei kas paklausia ko aš čia taip, tai sakau, kad galva nesprogtų nuo vaikų ir kad plepalų iš aplinkos  mažiau girdėčiau biggrin.gif
Dėkui  mirksiukas.gif Pirkau pas kinus auskarų bent 12 porų už 10dol., tai tuos rutuliukus jie man dar dovanų įdėjo  thumbup.gif

A ko negali susirišt? Aš dabar būna visokių makaliūzių ant galvos prisegioju, susukioju. Na blogiausiu atveju skara gelbsti. Dabar dažnai vis užsirišu kokią. Jei kas paklausia ko aš čia taip, tai sakau, kad galva nesprogtų nuo vaikų ir kad plepalų iš aplinkos  mažiau girdėčiau biggrin.gif
Dėkui  mirksiukas.gif Pirkau pas kinus auskarų bent 12 porų už 10dol., tai tuos rutuliukus jie man dar dovanų įdėjo  thumbup.gif

Aha, gražios strėlytės ir labai tau tinka biggrin.gif Tai fig tie paakiai, aš tik sakau, ko trūksta iki idealo biggrin.gif Mažai trūksta! biggrin.gif

Negaliu, nes dar neužtenka ilgio, gi pameni, kokie pas mane buvo. Susisegioju aš juos su milijonu špilkų, gale ten raitau grūdu kažkur užkišu. Nežinau, ar labai gražiai atrodo, spėju, kad tas grožis toks saikingas gaunasi biggrin.gif
Žo, plaukai šiuo metu nėr mano stipriausia vieta lotuliukas.gif
Atsakyti
Inc, ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif
Atsakyti
foto

super platininiai plaukai skaitosi salti ar silt?smile.gif

nagrinejau spalvinio tipo rata. Taip iseina tipai pvz clear winter ir clear spring dalinasi bazines spalvas ir kosmetima bei plauku dazus gali pasirinkti is abieju potipiu , nes tai ju nedarkytu? 4u.gif

Atsakyti