QUOTE(Hiver @ 2013 08 31, 19:34)
Stai spalviniu tipu ratas Cia labai gerai pavaizduota kaip tipai "slenka" vienas paskui kita. Galim isivaizduoti: virsuje true winter - sausio menesis , toliau bright winter - vasaris, bright spring - kovas, ir taip tol kol ratas uzsibaigia dark winter - gruodziu. Tai patys svariausi, gryniausi spalvu prasme yra vasaris ir kovas, o patys labiausiai apdulkeje yra rugpjutis ir rugsejis (abu softai soft summer ir soft autumn), jie yra visai priesingose pusese. O visi kiti taip mazdaug ties viduriu balansuoja, tokie pereinamieji etapai, tikriausias balansas siuo atzvilgiu pas abu light'us ir pas abu dark'us.
Įdomus ratas, nagrinėju, bet nelabai aišku. Tai išeina, kad tai, kas opozicijoje tavo tipui, yra tavo priešingybė? O migruoti patogiausia į gretimus tipus? Bet tuomet mano, warm (true) spring, opozicija išeina warm autumn - o mano kukliu supratimu, čia kaip tik tas tipas, su kuriuo mano riba labai slidi, ir aš nesunkiai galiu į jį migruoti, ką pastaruoju metu ir darau
QUOTE(Noa @ 2013 08 31, 20:35)
Motyvuoju - plaukai - fignia. Gali būt plikas kaip kulnas, ir vis viena priklausyt kažkokiam tipui Šiais chemijos pramonės laikais plaukai yra aksesuaras, ir į juos galima nekreipti dėmesio (mano nuomonė labai radikali ir ginčytina) Taipogi į antakius ir blakstienas - tušas blakstienoms yra labai išplitęs reiškinys
O va akys ir oda - sunkiau pakeičiamos. Galima, žinoma, bet nafig reikia
O va akys ir oda - sunkiau pakeičiamos. Galima, žinoma, bet nafig reikia
Man išvis susidaro įspūdis, kad spalvos tinkamumą ir netinkamumą labiausiai lemia oda. Nes su vienom spalvom oda atrodo papilkėjusi, su kitom gaivi, ir pagal tai sprendžiam, kuri spalva tinka. Va mano atveju - ryški rožinė (fuksija) gerai paryškina akis, jos su ta spalva labai sužiba. Tačiau ant odos metasi rožinis "paršelio" efektas, ir bendra išvada - spalva netinka. Pagal tai buvo padaryta išvada, kad aš ne bright spring, o warm. Nors akys taip tamsiai pilkos, kad kažin ar tamsesnių būna iš vadinamų mėlynomis. Vadinasi, ne akys svarbiausia.
Dabar parduotuvėje, užmačiusi dominantį rūbą, pirmiausia dedu ant medžiagos ranką ir žiūriu, kaip dera su oda. Ar ranka tampa oranžinio, auksinio atspalvio, ar pilkšva. Ir jau tik po to dedu prie veido. Beveik niekad neprašaunu.
QUOTE(Noa @ 2013 09 01, 08:24)
Tu žinok, kai va taip rašo apie sezonus, tai jie gal kiek kitaip suvokia tą akių ryškumą Nu kur jau ryškios, jeigu jos šviesios! Kad jos ten didelės ir blakstienos ilgos, taigi spalviškai nesvarbu, o pati spalva akių tai šviesi. Sulygink akių spalvą su odos spalva - ir nesigauna nieko labai ryškaus. Tiksliau, ant tavęs gal ryšku, kai ryškesnio šalia nėr, bet tu pažiūrėk kokios žieminės babcės akis - ot ten tai ryškumas! Kokias, pavyzdžiui, juodas!
Aš, tarkim, irgi maniau, kad mano antakiai ir blakstienos juodi, nes man nuo vaikystės taip sakė mama ir ten visi Vat aš blondė, o antakiai juodi, štai kokia aš faina! Cha cha. Taip, ant manęs tai jie juodi Bet atsistoji greta kokios italės, ir supranti, kad tavo juodi antakiai, su jos juodais palyginus - tai išvis švelniai smėliavi, o aš visa - kontrasto maždaug kaip vištašūdis
Aš, tarkim, irgi maniau, kad mano antakiai ir blakstienos juodi, nes man nuo vaikystės taip sakė mama ir ten visi Vat aš blondė, o antakiai juodi, štai kokia aš faina! Cha cha. Taip, ant manęs tai jie juodi Bet atsistoji greta kokios italės, ir supranti, kad tavo juodi antakiai, su jos juodais palyginus - tai išvis švelniai smėliavi, o aš visa - kontrasto maždaug kaip vištašūdis
Kaip faina, kad grįžai į šitą temą