Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Mute, aciu uz nuorodas 4u.gif tikrai gan panasu i soft summer thumbup.gif: reiks dar atidziau panagrineti ir pasidelioti spalvas prie veido, paziuret kas tinka. Kiek suprantu vasarai geriau tokios pastelines, lengvos spalvos? O as visad maniau, kad man tinka keletas ryskiu spalvu, pvz sviesi ryski raudona, tokia kaip raudonieji serbentai, oranzine kaip morka, balta sniego baltumo, ryskus koralas. Netgi lupu blizgesi koralo turejau, tai labai tiko wub.gif dabar galvoju, kad oda labiausiai neaiski, nes naturaliai, be saulez pagalbos, papilkeja, turi saltesniu atspalviu, bet pasirodzius saulei dega rudai (ne raudonai), tolygiai, tada atspalviai silti. O vat tas raudonumas ant skruostu kiaurus metus lieka ir kaip jau skaitosi siltas atspalvis... Ir plaukai panasiai - pelytes spalva, bet nuo saules prasvieseja, net iki baltumo jei daaaug saules gaunu, paruduoja, net nuotraukose matosi kaip virsugalvis tamsus, o galai sviesus, ir nuo naudojamo sampuno dar priklauso, kai kurie lyg padziovina plaukus ir islenda rudi ir blondiniski atspalviai. Vat galvoju ar tas rudumas siltas ar saltas? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 31, 15:41)

dar nuoroda 4u.gif
http://12blueprints....summer-colours/
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 20:42)
Na va, patarta ateinu i sita tema ieskoti pagalbos nustatant mano spalvini tipa  4u.gif  Pati nebesusigaudau perskaicius tema apie rubu kapsule ir keleta straipsniu apie tipus, pati pasimeciau kas esu. Vienoj vietoj lyg vienas metu laikas, kitoj - kitas  doh.gif  Butu smagu jei kas pagelbetu ar nukreiptu reikiama kryptimi  4u.gif

Nu kur jūs čia šiltumą akių matote? unsure.gif Skaisčios akys. Vasara, manau. Plaukai turi kažkokio medaus atspalvio saulėje nublukus (ar tiesiog sruogeles), taip pas vasaras GALI būti. Oda ryškiai šalta irgi.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 31, 14:41)
Vat galvoju ar tas rudumas siltas ar saltas? g.gif:

O tu daryk, kaip aš. Susirask kokių nors spalvų, kokios tinka prie šaltos, ir susirask, kokios tinka prie šiltos odos. Na kokių ten rūbų, skudurų, kad ir rankškuosčių - dedi prie nešpakliuoto veido/kaklo ir žiūri, kas labiau tinka... Aš taip nusistatinėjau, ar aš pavasaris, ar vasara lotuliukas.gif

Tarkim, tiksliai žinau, kad kakavinė - šaltoms tinka, o camel, smėliava - šiltoms. Nu ir žiūri... Aš jau ten nesigilinau, kas labiau tinka, bet žiūrėjau, kas bjauriau netinka biggrin.gif Skudurų turėjau labai saikingai, nes mano dauguma - juodi, pilki ir tamsiai mėlyni, tai išsitraukiau iš maišelių stalčiaus maišiukus - vieną kažkokį stipriai šaltai ružavą, o kitą - oranžinį "Norfos" lotuliukas.gif
Ir tada man daėjo, kad nors "Norfos" maišu pasipuošti negaliu, bet jis man vis viena tinka biskutuką geriau, negu anas ružavas!
Kas reikštų, kad mano oda šilta, nes bet kokia vasarinė motera nuo oranžinės išvis užsilenktų lotuliukas.gif

O bet jei tu sakai, kad tau oranžinė ir ryški raudona tinka... Vasarai tai netiktų unsure.gif Vasaroms geriausiai tinka tokie padulkėję, murziai atspalviai, o be dulkių - pavasariams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 08 30, 23:15)
Man dabar galvosūkis kokią spalvą pasirinkt plaukams  g.gif
artimiausia natūraliai būtų nr4,15 (pirmi)- intensyvi tamsiai rudi. bet beda ta, kad visad nusidažo tamsiau, nei kad nurodyta ant dėžutės. Tad bijau, kad jei pasirinkčiau šią spalvą, tai galiu tapt kaip varna juoda doh.gif  biggrin.gif
Gal geriau bandyt su antrais,  nr 5 - šviesiai ruda g.gif

Sakyciau bandykit su 5 4u.gif Su 4 nr. tikrai galit beveik juoda gautis, na kaip juoda kava gal. g.gif Tuo labiau kad jusu plaukai buvo dazyti, o tokius dar labiau "nukanda".

QUOTE(Noa @ 2013 08 31, 18:07)
Vasaroms geriausiai tinka tokie padulkėję, murziai atspalviai, o be dulkių - pavasariams unsure.gif

Ne visai visoms vasaroms. Stai spalviniu tipu ratas Cia labai gerai pavaizduota kaip tipai "slenka" vienas paskui kita. Galim isivaizduoti: virsuje true winter - sausio menesis , toliau bright winter - vasaris, bright spring - kovas, ir taip tol kol ratas uzsibaigia dark winter - gruodziu. Tai patys svariausi, gryniausi spalvu prasme yra vasaris ir kovas, o patys labiausiai apdulkeje yra rugpjutis ir rugsejis (abu softai soft summer ir soft autumn), jie yra visai priesingose pusese. O visi kiti taip mazdaug ties viduriu balansuoja, tokie pereinamieji etapai, tikriausias balansas siuo atzvilgiu pas abu light'us ir pas abu dark'us. Vat as jauciuosi irgi tokia subalansuota, ale tik nerandu sau vietos. unsure.gif

Man atrodo , gal Ajste light summer? g.gif Joms juk tinka skaidriai raudona.

QUOTE(Ajste )
o pilka prie siltu skaitoma, ar ne?

Jeigu pilka turi geltona atspalvi tai prie siltu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 31 rugpjūčio 2013 - 20:03
QUOTE(Hiver @ 2013 08 31, 20:34)
Ne visai visoms vasaroms. Stai spalviniu tipu ratas Cia labai gerai pavaizduota kaip tipai "slenka" vienas paskui kita. Galim isivaizduoti: virsuje true winter - sausio menesis , toliau bright winter - vasaris, bright spring - kovas, ir taip tol kol ratas uzsibaigia dark winter - gruodziu. Tai patys svariausi, gryniausi spalvu prasme yra vasaris ir kovas, o patys labiausiai apdulkeje yra rugpjutis ir rugsejis (abu softai soft summer ir soft autumn), jie yra visai priesingose pusese. O visi kiti taip mazdaug ties viduriu balansuoja, tokie pereinamieji etapai, tikriausias balansas siuo atzvilgiu pas abu light'us ir pas abu dark'us.

mastau.gif Nu iš esmės taip, aš tik labai apibendrinau - kas ryšku, žiemoms ir pavasariams, kas dulkėta - vasaroms ir rudenims biggrin.gif Bet tai čia labai jau grubiai biggrin.gif

Cha, kaip gerai, kad aš galiu sau leisti dulkių (light spring) - mane nuo tų papūgėlinių liuosuoja lotuliukas.gif Ne nu, gal gerai į kokį kurortą, bet šiaip gyvenime patogiausia yra gyventi su dulkėtom spalvom, ibo jos gražesnės biggrin.gif

Vat as jauciuosi irgi tokia subalansuota, ale tik nerandu sau vietos. unsure.gif

O tu tokia ne viena. Gal yra toks tipas, kurį sąlyginai galima pavadinti "gražiam žmogui ir snarglys tinka", ir visos niekur nepriskiriamos turėtų būtį į ten įtrauktos? biggrin.gif

Man atrodo , gal Ajste light summer? g.gif Joms juk tinka skaidriai raudona.

Aš irgi manau, kad ana light! Motyvuoju - plaukai - fignia. Gali būt plikas kaip kulnas, ir vis viena priklausyt kažkokiam tipui biggrin.gif Šiais chemijos pramonės laikais plaukai yra aksesuaras, ir į juos galima nekreipti dėmesio (mano nuomonė labai radikali ir ginčytina) biggrin.gif Taipogi į antakius ir blakstienas - tušas blakstienoms yra labai išplitęs reiškinys biggrin.gif

O va akys ir oda - sunkiau pakeičiamos. Galima, žinoma, bet nafig reikia biggrin.gif O va akys pas ją labai šviesios, šviesesnių, man regis, išvis nebūna, tik pas kates biggrin.gif Ir oda šviesi, ne gruzinė kokia. Tai jei taip paėmus akis ir odą, ir žiūrėt ne spalvas, o grynai toną - tarp jų jokio kontrasto nebūtų išvis. Tai tada lightas?

Kaip aš lotuliukas.gif Pas mane akys tamsesnės vos, bet aš vis viena light! biggrin.gif O tai kaip ji su šviesesnėm akim galėtų būti kas nors kitas? g.gif

Jeigu pilka turi geltona atspalvi tai prie siltu.

Man kadangi buvo labai svarbu, tai kitoj temoj išsiaiškinau ir visiems išaiškinau biggrin.gif Šalta pilka - tai tokia su mėlynu atspalviu, kaip rusų mėlynasis katinas arba bet koks mėlynu vadinamas katinas (vienas mano avatare) biggrin.gif
O šilta pilka - tai tokia su rudu, kaip paprastas rainis katinas, arba kaip pelė, gi pelė teoriškai irgi pilka, ale ne mėlynai! Arba kaip zuikis.

Mėgstu pavyzdžius iš gyvūnijos pasaulio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 31 rugpjūčio 2013 - 20:37
Noa, super pavyzdžiai iš gyvūnuijos pasaulio thumbup.gif
Atsakyti
o jeigu pilka su žaliu atspalviu, tai šilta ar šalta g.gif
radau vieną tokį rūbą ir prie mano light summer įdomu kaip tiktų
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 08 31, 22:16)
o jeigu pilka su žaliu atspalviu, tai šilta ar šalta g.gif
radau vieną tokį rūbą ir prie mano light summer įdomu kaip tiktų

O tai su kokiu žaliu, su šiltu ar su šaltu? lotuliukas.gif
Tai čia bus tokia pilkai - alyvuoginė, ania?

Fig znajet, bet mano asmenine negarantuota nuomone, vasaroms išvis pilkos tinka. O light ant ribos su pavasariu, tai ją aplamai mažiausiai iš visų vasarų jaudina, šiltas ar šaltas, kaip Hiver sakė - subalansuota! biggrin.gif
Atsakyti
Dar kartą ačiū visoms už nuorodas ir patarimus 4u.gif thumbup.gif
Kuo daugiau skaitau, tuo labiau jaučiuosi vasara cool.gif Tik dar neapsisprendžiau kuri. O gal dėl to, kad mažiau skaitau apie kitus tipus? g.gif Man tik vat šitas sakinys kliūva (iš Delfi):
„Vasaros" tipo merginų akys yra pilkos, pilkai žydros, mėlynos arba mėlynai žalios, gali būti net riešutinės. Pagrindinis Vasaros požymis - šito tipo moterų akys niekada nebūna ryškios, labai išsiskiriančios veide. Jos yra tarsi aptrauktos dūmeliu, o baltymai - pieno spalvos ir šiek tiek patamsėję.
iš čia
Tai va, man ta dalis apie neryškias akis neaiški, nes mano lyg ir ryškios g.gif Bet gal vienas momentas visos esmės nekeičia, jei jau oda ir plaukai atitinka... Taip ir būna kai pasirinkimas didelis doh.gif
Dar man kyla toks įtarimas, kad pvz formuojant vasaros kapsulę reikėtų žiūrėti šiek tiek kitokius tonus spalvų, nes nuo įdegio oda įgauna šiltą atspalvį, o žiemą išblunka. Ar klystu? Nes akys ir plaukai lieka tie patys. Plaukų spalva ilgai nekeista ir neplanuoju artimiausiu laiku keisti. Na nemėgstu aš tų atauginėjimų šaknų, perdažymų... Per didelė tinginė vaikščiot į kirpyklą kas kelis mėn, ten prasėdėt kažkiek, dar susimokėt už viską... Ar net namie darytis... Geriau jau kokį pyragą iškepsiu blush2.gif
QUOTE(Noa @ 2013 08 31, 16:07)
O tu daryk, kaip aš. Susirask kokių nors spalvų, kokios tinka prie šaltos, ir susirask, kokios tinka prie šiltos odos.  Na kokių ten rūbų, skudurų, kad ir rankškuosčių - dedi prie nešpakliuoto veido/kaklo ir žiūri, kas labiau tinka... Aš taip nusistatinėjau, ar aš pavasaris, ar vasara lotuliukas.gif

Tarkim, tiksliai žinau, kad kakavinė - šaltoms tinka, o camel, smėliava - šiltoms.  Nu ir žiūri... Aš jau ten nesigilinau, kas labiau tinka, bet žiūrėjau, kas bjauriau netinka biggrin.gif  Skudurų turėjau labai saikingai, nes mano dauguma - juodi, pilki ir tamsiai mėlyni, tai išsitraukiau iš maišelių stalčiaus maišiukus - vieną kažkokį stipriai šaltai ružavą, o kitą - oranžinį "Norfos" lotuliukas.gif
Ir tada man daėjo, kad nors "Norfos" maišu pasipuošti negaliu, bet jis man vis viena tinka biskutuką geriau, negu anas ružavas!
Kas reikštų, kad mano oda šilta, nes bet kokia vasarinė motera nuo oranžinės išvis užsilenktų lotuliukas.gif

O bet jei tu sakai, kad tau oranžinė ir ryški raudona tinka... Vasarai tai netiktų unsure.gif Vasaroms geriausiai tinka tokie padulkėję, murziai atspalviai, o be dulkių - pavasariams unsure.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Aš pati, tai nežinau kiek objektyviai vertinu savo išvaizdos gerumą (ar ne), vistik šališka. O ir nuo nuotaios priklauso, kartais nu niekas negražu, netinka, nepatinka... Padariau po ranka pasitaikiusių saviškių apklausą, tai raudona man tinka biggrin.gif Skaisti tokia, ne tamsi. Reiks pafotkint spalvas, kurios pagal mano supračių ir namiškių pritarimą, man tinka. Gal bus aiškiau. Susirinksiu viską ką turiu po ranka iš visų spalvų ir pirmyn. Prašom nenustebti jei pamatysit koliažą su maikutėm, megstiniais, maišeliais, sienų plutelėm.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 01 rugsėjo 2013 - 01:02
Ajste, tu būtinai dar ir pavasarius ant savęs pabandyk ir ypač light bei bright. Iš pasakojimų panašiau į pavasarį. Fotkes pažiūrėjus net nebandžiau spėliot, nes jose beveik nieko nesimato, o kai fotkės karpytos miniatiūriniais gabaliukais, tai visai bėda doh.gif Labai norisi bent jau pilną veido vaizdą matyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 09 01, 02:01)
Tai va, man ta dalis apie neryškias akis neaiški, nes mano lyg ir ryškios  g.gif 

Tu žinok, kai va taip rašo apie sezonus, tai jie gal kiek kitaip suvokia tą akių ryškumą biggrin.gif Nu kur jau ryškios, jeigu jos šviesios! Kad jos ten didelės ir blakstienos ilgos, taigi spalviškai nesvarbu, o pati spalva akių tai šviesi. Sulygink akių spalvą su odos spalva - ir nesigauna nieko labai ryškaus. Tiksliau, ant tavęs gal ryšku, kai ryškesnio šalia nėr, bet tu pažiūrėk kokios žieminės babcės akis - ot ten tai ryškumas! Kokias, pavyzdžiui, juodas! biggrin.gif

Aš, tarkim, irgi maniau, kad mano antakiai ir blakstienos juodi, nes man nuo vaikystės taip sakė mama ir ten visi biggrin.gif Vat aš blondė, o antakiai juodi, štai kokia aš faina! Cha cha. Taip, ant manęs tai jie juodi biggrin.gif Bet atsistoji greta kokios italės, ir supranti, kad tavo juodi antakiai, su jos juodais palyginus - tai išvis švelniai smėliavi, o aš visa - kontrasto maždaug kaip vištašūdis lotuliukas.gif

Žo, reik ne su savim lygint, o su visokiais kitais žmonėm! Geriau negiminingais, nes giminingi bus tų pačių spalvų, iš kažko gi tu jas paveldėjai biggrin.gif Ir žiūrėt tik spalvas, ne patį grožį biggrin.gif
Čia irgi diskutuotina nuomonė, nes pati išprotavau biggrin.gif
Atsakyti