Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 08 29, 19:16)

Pirmą lūpdažį kažkodėl geriausiai matau ant soft summer (nors mano monitoriuje jis toks neutralus, tai ir kitų tipų tikrai nebjaurotų), o antrasis man jau smarkiau į šiltumo pusę... Labai rudeniškas netgi  g.gif

Man irgi atrodo, kad pirmas atspalvis ,,šaltas", gal vasarai tinkantis, o antras - ,,šiltas" - rudeniui gal.
Atsakyti
Ir oda turbūt bus šilto atspalvio, nes antrasis, rudeninis, labiau dera, bent man taip atrodo. blush2.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad pirmas lūpdažis šaltas tik palyginti su antru, kuris tiksliai rudas mastau.gif
O taip tai nė jis labai šaltas, nė ką mastau.gif
Kažkoks neutralus iš esmės, bet šiltumo turintis mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 17:31)
Nu va, kažką sudėliojau. Matosi ir akys prie skirtingų apšvietimų ir plaukai ir oda nedažyta. Su oda truputį problemų, tai natūraliai skruostai rūūūžavi  verysad.gif  Visa kitai kaip matosi - plaukai kelių atspalvių natūraliai (pelytė su rudu pazvilgejimu, nuo saules svieseja), akys žydrai pilkos su ryskesniu apvadu. Bent man taip matosi. O toliau palieku kitų teismui  4u.gif
user posted image

Na va, patarta ateinu i sita tema ieskoti pagalbos nustatant mano spalvini tipa 4u.gif Pati nebesusigaudau perskaicius tema apie rubu kapsule ir keleta straipsniu apie tipus, pati pasimeciau kas esu. Vienoj vietoj lyg vienas metu laikas, kitoj - kitas doh.gif Butu smagu jei kas pagelbetu ar nukreiptu reikiama kryptimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 30 rugpjūčio 2013 - 20:44
Man tai ir oda, ir akys šiltos... biggrin.gif Gal mano monitorius šiltai nureguliuotas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 rugpjūčio 2013 - 21:19
QUOTE(Noa @ 2013 08 30, 19:17)
Man tai ir oda, ir akys šiltos... biggrin.gif Gal mano monitorius šiltai nureguliuotas? biggrin.gif

o man atvirkščiai. Tai gal mano monikas šaltai rodo lotuliukas.gif

Reiks darbe pažiūrėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 30 rugpjūčio 2013 - 21:28
Jei čia būtų totalizatorius, tai aš statyčiau už kažkokį light - arba spring, arba summer. Nes akys tai šviesios tiksliai, ar šiltos, ar šaltos, nežinau, bet šviesios. Tai kas ana dar bus su tokio šviesumo akim???
Atsakyti
spėliojat kaip žaidžiant "šilta-šalta" lotuliukas.gif aš tai būsiu neutrali biggrin.gif nes nelabai ką išmanau dar šioj sriti blush2.gif
Man dabar galvosūkis kokią spalvą pasirinkt plaukams g.gif
user posted image
artimiausia natūraliai būtų nr4,15 (pirmi)- intensyvi tamsiai rudi. bet beda ta, kad visad nusidažo tamsiau, nei kad nurodyta ant dėžutės. Tad bijau, kad jei pasirinkčiau šią spalvą, tai galiu tapt kaip varna juoda doh.gif biggrin.gif
Gal geriau bandyt su antrais, nr 5 - šviesiai ruda g.gif
Atsakyti
Aiste, man atrodo, kad Jusu tipas yra salta vasara smile.gif
Atsakyti
O saltos vasaros neturetu buti sviesesne oda su saltais atspalviais ir/ar tamsesni plaukai? g.gif: Akys manau prie siltu, nes turi pilka atspalvi, o pilka prie siltu skaitoma, ar ne?
Atsakyti
aina man lūpų dažai pirmi sakyčiau neutralūs, antri šilti, rudi.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 31, 14:29)
O saltos vasaros neturetu buti sviesesne oda su saltais atspalviais ir/ar tamsesni plaukai? g.gif: Akys manau prie siltu, nes turi pilka atspalvi, o pilka prie siltu skaitoma, ar ne?

čia pasižiųrėk apie vasaras, kokie plaukai, akys, oda ir spalvos mirksiukas.gif
http://www.cardigane...-of-cool_6.html
http://www.prettyyou...erpalettes.html
pagal tavo įdėtą koliažą galėtum būt soft summer, bet iš manęs nekokia spėjikė, ta geriau palaukt rimtesnių vertintojų 4u.gif
Atsakyti