Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų asocijacija

QUOTE(Jolete @ 2013 12 29, 14:54)
, gerai, kad paskaičiau čia, o tai būčiau su visom lėkštėm ir bliūdais  biggrin.gif  paruošus butą  smile.gif

dar negirdejau, kad kas nuomotu buta su visom lekstem ir bliudais biggrin.gif
As tai patarciau ne tik, kad be leksciu nuomot, bet netgi kilimus paimt, jei tokius turit. Maziau ka sugadint gales. O ir kai daugiau savo daiktu, tai zmones labiau kaip savo namuose gyvena, ne kaip "ai, dzin, cia viskas gi svetima".
O buitine technika g.gif na, vieni turi savo saldytuva, kiti ne, vieniems reikia, kad butu skalbimo masina, kiti savo atsitempia ir pyksta, kad savininkas nenori savosios pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 29, 16:24)
dar negirdejau, kad kas nuomotu buta su visom lekstem ir bliudais  biggrin.gif
As tai patarciau ne tik, kad be leksciu nuomot, bet netgi kilimus paimt, jei tokius turit. Maziau ka sugadint gales. O ir kai daugiau savo daiktu, tai zmones labiau kaip savo namuose gyvena, ne kaip "ai, dzin, cia viskas gi svetima".
O buitine technika  g.gif na, vieni turi savo saldytuva, kiti ne, vieniems reikia, kad butu skalbimo masina, kiti savo atsitempia ir pyksta, kad savininkas nenori savosios pasiimt.

Ačiū už patarimą 4u.gif

Butas dabar tuščias, remontuojam, išnešti - pasiimti nėra ką.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 29, 10:39)
o ko cia nesuprasti? Skelbimams yra kita tema kitame skyrelyje, ten ir reikia skelbtis. O cia tik diskusijos, be skelbimu ir reklamu.

nerandu tokio skyrelio smile.gif yra mainom, parduodam, perkam, bet parasyta, nuoma draudziama. g.gif

arba as ieskot nemoku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2013 12 29, 12:54)
Tai išvada peršasi, kad nuomojant butą reikalingi tik virtuvės baldai? O kaip su buitine technika? Ruošiamės išnuomoti butą, gerai, kad paskaičiau čia, o tai būčiau su visom lėkštėm ir bliūdais  biggrin.gif  paruošus butą  smile.gif

buna ir su bliudais puodais, kaip susitari wink.gif pas mane buvo, bet nuomininkai sake savo naudos, nenaudojo mano smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 29, 13:24)
..............Maziau ka sugadint gales. O ir kai daugiau savo daiktu, tai zmones labiau kaip savo namuose gyvena, ne kaip "ai, dzin, cia viskas gi svetima"................

ne visi tokie nuomininkai. smile.gif mano tikrai ne tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 12 29, 17:23)
nerandu tokio skyrelio smile.gif yra mainom, parduodam, perkam, bet parasyta, nuoma draudziama.  g.gif

Nuoma forume draudžiama. Tokios temos nerasite.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 12 29, 15:54)
Tai išvada peršasi, kad nuomojant butą reikalingi tik virtuvės baldai? O kaip su buitine technika? Ruošiamės išnuomoti butą, gerai, kad paskaičiau čia, o tai būčiau su visom lėkštėm ir bliūdais  biggrin.gif  paruošus butą  smile.gif

paprastai reikalingi virtuves baldai, pageidautina spina lova (?) t.y. gali būti/ gali ne + skalbykle, šaldytuvas būtina.

(nebent ieškosit išskirtinių poreikių nuomininkų a la sudegėlių - t.y. viską savo turi, tik tuščuų sienų ieško...)
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2013 12 29, 17:36)
Nuoma forume draudžiama. Tokios temos nerasite.

tai va, kodėl doh.gif

juk jei vieną savo butuką turi, tai koks cia biznis rolleyes.gif

P.S. anksčiau tikrai pamenu buvo. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2013 12 29, 17:57)
paprastai reikalingi virtuves baldai, pageidautina spina lova (?) t.y. gali būti/ gali ne + skalbykle, šaldytuvas būtina.

(nebent ieškosit išskirtinių poreikių nuomininkų a la sudegėlių - t.y. viską savo turi, tik tuščuų sienų ieško...)
Papildyta:
tai va, kodėl  doh.gif

juk jei vieną savo butuką turi, tai koks cia biznis  rolleyes.gif

P.S. anksčiau tikrai pamenu buvo.  cool.gif

butent, koks cia biznis cool.gif papildomos pajamos, o ir nuo ju mokam mokescius smile.gif

nesuprantu, kodel tada leidziama tema kur iesko pirkti, parduoti, mainyti? g.gif g.gif

neteisybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2013 12 29, 19:57)

oj, nebutinai. Pamenu kaip viena forumo dalyve piktinosi kiek imanydama savo buto savininkais, nes mat ji nusipirko savo saldytuva, o seimininkai jau net pora menesiu savojo is buto isvezt nenori, nors buta nuomojosi su saldytuvu.
Man taip butu, tai nu nafik blink.gif turiu veztis saldytuva ir vidury svetaines pasistatyt, nes nuomininkei jis trugdo, o man tai tipo netrugdys. Arba gal dar turiu kokias patalpas issinuomot, kad issivezt is buto tai, kas nuomininkams pasirodys nereikalinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 30, 14:42)
oj, nebutinai. Pamenu kaip viena forumo dalyve piktinosi kiek imanydama savo buto savininkais, nes mat ji nusipirko savo saldytuva, o seimininkai jau net pora menesiu savojo is buto isvezt nenori, nors buta nuomojosi su saldytuvu.
Man taip butu, tai nu nafik  blink.gif turiu veztis saldytuva ir vidury svetaines pasistatyt, nes nuomininkei jis trugdo, o man tai tipo netrugdys. Arba gal dar turiu kokias patalpas issinuomot, kad issivezt is buto tai, kas nuomininkams pasirodys nereikalinga  blink.gif

tai kiek pamenu ten saldytuvas prieštvaninis buvo.. me pvz irgi kai nuomavomes (na buvo tokia padetis) tai seimininku indaplove neveike... (pirkom savo (ok, pg sutarti jie turetu, bet ok...) indaplove (trys vaikai, daug skalbimu) irgi streikavo (gal 3 kartus kvietem meistra, jie (nuomuotojai) apmokedavo ) bet nacert, jau sakiau jei neįsikraustysim į savo tai ir skalbimo mašiną pirksime.... Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2013 12 30, 20:34)

nu koks skirtumas koks tas saldytuvas. Gal zmones neturi jo kur padet iki kitu nuomininku? Gal ir su transportu ne kas? Manes vieni nuomininkai irgi prase issivezt lova, nes savo turi. OK, nuveziau ir pas tevus pastaciau. Tie po metu issikrauste, kita nuomininke lovos uzsimane. Vel atveziau (benzinas ir samdoma darbo jega kainuoja, kad ir alumi). metams nepraejus nuomininke i uzsieni isvaziavo. Atejo porele nuomotis ir vel savo: issivezkit lova, nes mes savo turim. O tai mano tevai tipo labai patenkinti, kad ju buta uzgriozdinu??????? O jei tevu netureciau, tai man gal garaza isnuomot, kad ten nepageidaujamas lovas, saldytuvus ir kitus baldus sandeliuot galeciau? Ir taip veziot pirmyn atgal.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 30, 22:01)
nu koks skirtumas koks tas saldytuvas. Gal zmones neturi jo kur padet iki kitu nuomininku? Gal ir su transportu ne kas? Manes vieni nuomininkai irgi prase issivezt lova, nes savo turi. OK, nuveziau ir pas tevus pastaciau. Tie po metu issikrauste, kita nuomininke lovos uzsimane. Vel atveziau (benzinas ir samdoma darbo jega kainuoja, kad ir alumi). metams nepraejus nuomininke i uzsieni isvaziavo. Atejo porele nuomotis ir vel savo: issivezkit lova, nes mes savo turim. O tai mano tevai tipo labai patenkinti, kad ju buta uzgriozdinu??????? O jei tevu netureciau, tai man gal garaza isnuomot, kad ten nepageidaujamas lovas, saldytuvus ir kitus baldus sandeliuot galeciau? Ir taip veziot pirmyn atgal.

jo... tokia nuomuotoju dalia. cool.gif kitas variantas: uzdedi preirasa "NIEKAS NEKEICIAMA" ir lauki nuomininkų, kam tai tiks, galbūt ir už ne maksimalią rinkos kainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2013 12 30, 22:47)
jo... tokia nuomuotoju dalia.  cool.gif  kitas variantas: uzdedi preirasa "NIEKAS NEKEICIAMA" ir lauki nuomininkų, kam tai tiks, galbūt ir už ne maksimalią rinkos kainą  smile.gif

pas mane ne maksimali kaina, o simboline, nes mazas miestas. Ir visi is karto sutinka su viskuo, kad tik jiems isnuomociau, nes nuomojamu butu l.mazai. O paskui jau ir prasideda: baldu per daug, baldu per mazai, lova kieta, gal nupirkist nauja ciuzini.......
Atsakyti
mano tevai nuomoja buta su visais baldais, indais ir visa buitine technika 4u.gif jau 9-tus metus 4u.gif dar mama uz papildoma mokesti buta aptvarko, pavalo karta i savaite...
Atsakyti