Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų asocijacija

QUOTE(Nerutė @ 2015 10 15, 21:06)
nuosirdziai linkiu jums nesuzinoti siu problemu  4u.gif
deja nuomininku piktnaudziavimo tema nemazai buvo ir spaudoje aprasyta tad teorija kaip visada lieka teorija o va praktikoje ne taip viskas paprasta kaip atrodo is sono... ir jei pataikei ant "žuliko" tai vaikeli laikykis....

savo buta as nuomoju jau ne metus ir ne 5, tai su visokiais nuomininkais jau susidurus buvau, visokias problemas sprendziau ir issprendziau. Ir kai bus toks, kuris nenores issikraustyti (jau netgi ir buvo), ta problema as irgi isspresiu. Ir netgi be teismo mirksiukas.gif

O jus nuomojat kam nors savo busta? Siaip smalsu. Nes jei apie tai raset anksciau, tai temos neseku, nicku neisimenu.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 10 16, 10:16)
tai nereikia ileist i savo namus kazkokiu neiaiskiu tipu.

bigsmile.gif zinoma biggrin.gif gerai, kad jie is kart pasisako "as neaiskus" biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Leksa @ 2015 10 16, 15:29)

O jus nuomojat kam nors savo busta? Siaip smalsu. Nes jei apie tai raset anksciau, tai temos neseku, nicku neisimenu.

taip nuomoju, jau 10 metu, esu visokiu, ir ne itin maloniu, atveju turejus, esu ir iskrauscius, bet ne zulikus, tad issikrauste geruoju smile.gif tokio kritinio atvejo kaip maksas neturejau, bet ir nenoreciau turet smile.gif

vertinant visus nuomininkus, didzioji dalis buvo lb geri smile.gif
Atsakyti
gaila nuorodos nebeaktyvios bet cia tik pavyzdys, kad visokio plauko buna nuomininku.... taip, nepazinsi tik paziurejes, taip pagalves nepasidesi, kad minksciau kristum smile.gif bet pro riozinius akinius irgi nereikia ziureti smile.gif bukime budrios, ir viskas bus ok smile.gif greiciausiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Junda @ 2009 12 19, 16:43)
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Čia toks pamokantis straipsnis...

QUOTE(maksas @ 2009 12 21, 09:22)
čia mano DRAUGAS  lotuliukas.gif  apie kurį prieš pusantrų metų rašiau  doh.gif 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 17 spalio 2015 - 21:41
QUOTE(Nerutė @ 2015 10 17, 21:11)
bigsmile.gif zinoma biggrin.gif gerai, kad jie is kart pasisako "as neaiskus" biggrin.gif biggrin.gif
taip nuomoju, jau 10 metu, esu visokiu, ir ne itin maloniu, atveju turejus, esu ir iskrauscius, bet ne zulikus, tad issikrauste geruoju smile.gif tokio kritinio atvejo kaip maksas neturejau, bet ir nenoreciau turet smile.gif

vertinant visus nuomininkus, didzioji dalis buvo lb geri smile.gif

visu pirma, as nenuomoju savo busto jokiam vyrui (anksciau taip, daugiau ne). O su moterim jau lengviau. Antra, o ka ten maksas parase? As supratau tik tiek, kad jis nuomininkus krauste tik per teisma, daugiau nieko nesiimdamas. Na, dar policija buvo GAL iskvietes. Dar teoriskai buvo parases, jog galima atjungti elektra, bet tikrai neparase, kad PATS buvo tai padares. O jei butu isjunges elektra, na kiek ilgai zmogus be jos gyvens? Juolab, be saldytuvo, su elektrine virykle. Savaite? Dvi? O gal galvojat, kad metus? Negirdejau dar tokio atvejo. Tai nereikia cia taip visus gasdinti, kas nori, tas problemas su nuomininkais issprendzia greiciau nei teismai.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 10 18, 18:22)
Tai nereikia cia taip visus gasdinti, kas nori, tas problemas su nuomininkais issprendzia greiciau nei teismai.

gasdinkit gasdinkit smile.gif Kuo daugiau gasdinimu ir blogosios patirties, tuo geriau.
Na, nesutinku, kad viską galima taip vienas du ir išspręsti. Aš, tarkim, elektros neatjungėčiau, miegoti pas nuomininkus neičiau, spynų nekeisčiau smile.gif Tiesiog tokie veiksmai yra man nepriimtini. O oficialusis teisminis kelias ilgas, brangus ir varginantis. Taigi, lieka melsti dievulio padorių nuomininkų smile.gif Na, žinoma, ir pačiam nesnausti juos renkantis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 10 18, 18:22)
Antra, o ka ten maksas parase? As supratau tik tiek, kad jis nuomininkus krauste tik per teisma, daugiau nieko nesiimdamas. Na, dar policija buvo GAL iskvietes.

na jei neklystu turetu buti istorija SM, bet reiktu paieskoti labai senose temose smile.gif
nemanau, kad tikslas yra gasdinti, tikslas pasakyti, kad buna visaip ir tikrai nereikia I kiekviena nuomininka ziuret kaip i potencialu blogieti, bet reikia visada likti budriems smile.gif

del nuomos vaikinams/merginoms... mano atveju yra buve tokiu gyventoju, kai vaikinai gerokai tvarkingesni uz merginas buvo, tad as nesipurtau kol kas smile.gif siuo metu kaip tik vaikinai gyvena, tikiuos viskas bus ok smile.gif
man pvz pavojingos atrodo brandzios seimos, nes jei jos jau uzgyvene paauglius vaikus, bet vis dar neturi savo busto - atrodo itartinai smile.gif aisku nereiskia, kad visi tikrai probleminiai, bet as tokiems nenuomoju smile.gif
Atsakyti
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 18 spalio 2015 - 20:36
QUOTE(Nerutė @ 2015 10 18, 19:47)

man pvz pavojingos atrodo brandzios seimos, nes jei jos jau uzgyvene paauglius vaikus, bet vis dar neturi savo busto - atrodo itartinai smile.gif aisku nereiskia, kad visi tikrai probleminiai, bet as tokiems nenuomoju smile.gif

mano atveju buvo brandi seima, kaip kalbejo pevaziuoja is Kauno i Vln gyventi, nuoma laikina stotele, nes iškosi savo, o pirkti bet ko nenoriu.

Gal viskas taip ir buvo, bet per tuos metus šis bei tas pasikeite, nes nuoma kuri laika mokejo, o ir pats vyriskis, islaikytas budavo.

Yra draugu tarpe, kurie pasikeitus seimos "sastatui" savo butus isnuomojo, o patys sau issinomavo, gyvenama plota atirinkanti sios dienos ju poreikius

Taip, kad labai sunku spresti kaip istikro. Manau visose situacijose galima rizikos izvelgti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2015 10 14, 13:56)
Merginos, o gal kazkuri galetu atsiusti i el. pasta ar i cia - AZ , savo nuomos sutarti ?  gal suzinociau dar kazkokiu "naujoviu "  doh.gif

cia visiems taip gaila pasidalinti ar kaip cia yra? doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2015 10 20, 18:41)
cia visiems taip gaila pasidalinti ar kaip cia yra?  doh.gif  ...

mano sutartyje yra konfidencialumo punktas, taigi tikrai nesiųsiu. Manau, ir kitos nenorės svetimam žmogui savo sutarčių siuntinėti. O tipinių sutarčių nuorodų pilna. Tik reikia netingėti ir pasiknaisioti internete. Pvz., http://rekvizitai.vz...uomos-sutartis/ Šiandien išskirtinai ilgą sutartį peržvelgiau trader'iu forume, ten kaip tik yra nauja tema apie nuomos sutartis. Nemoku nucopinti file, tai siunčiu www. Pasižiūrėkit ir adaptuokit savo poreikiams http://www.traders.l...p;n=last#bottom
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ego: 20 spalio 2015 - 19:19
QUOTE(diana34 @ 2015 10 20, 18:41)
cia visiems taip gaila pasidalinti ar kaip cia yra?  doh.gif  ...

o taip jau paciai bent minimaliai idet pastangu ir perskaityt tema apie nuomos sutartis nesinori? Tingisi? O pravartu butu, daug informacijos pavyktu suzinot. Ir sutarties pavyzdi tikrai pavyktu rast. Ale, kam gi cia vargintis, jus ieskokit, galvokit, rasykit ir man atsiuskit.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 10 20, 20:22)
o taip jau paciai bent minimaliai idet pastangu ir perskaityt tema apie nuomos sutartis nesinori? Tingisi? O pravartu butu, daug informacijos pavyktu suzinot. Ir sutarties pavyzdi tikrai pavyktu rast. Ale, kam gi cia vargintis, jus ieskokit, galvokit, rasykit ir man atsiuskit.

nei jus mane pazystate , nei ka... ko cia tokia nepatenkinta? turiu ir as sutarties sablona, domejausi, skaiciau, bet gal visko ir neperskaitau kas '"nete yra prirasyta, nes turiu ir vaikus, ir darba, ir pareigas... nevien nosi i kompa iremusi sedziu ... po galais, negi gaila kazkam padeti? doh.gif ....tipiska pavidole blink.gif tikriausiai gaila, kad dar kaimyno namas nedega?
Papildyta:
QUOTE(ego @ 2015 10 20, 20:14)
mano sutartyje yra konfidencialumo punktas, taigi tikrai nesiųsiu. Manau, ir kitos nenorės svetimam žmogui savo sutarčių siuntinėti.  O tipinių sutarčių nuorodų pilna. Tik reikia netingėti ir pasiknaisioti internete. Pvz.,  http://rekvizitai.vz...uomos-sutartis/ Šiandien išskirtinai ilgą sutartį peržvelgiau trader'iu forume, ten kaip tik yra  nauja tema apie nuomos sutartis.  Nemoku nucopinti file, tai siunčiu www. Pasižiūrėkit ir adaptuokit savo poreikiams  http://www.traders.l...p;n=last#bottom
Sėkmės  smile.gif

kas cia? ar tiksliau, apie ka cia?
apie idomesnius punktus ir klausiau, nes standartine, ir kazkiek patobulinta sutarti turiu
Atsakyti