Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų asocijacija

QUOTE(diana34 @ 2015 01 30, 15:58)
Sveika. Mama gali nuomoti, bet jus abi turite pasirasyti tokia sutarti, kad tu nepriestarauji jog ji gaus is to pinigines pajamas  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nuomojate Vilniuje butuką? 1-2 kambarių...
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti, esame išsinuomavę butą ir jau mėnuo, kaip plaunam indus vonioje, nes šeimininkai nesutvarko kanalizacijos problemų. Ar mes esame neteisūs norėdami tvarkingos virtuvės?
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2015 02 24, 13:51)
Sveikos, gal galite patarti, esame išsinuomavę butą ir jau mėnuo, kaip plaunam indus vonioje, nes šeimininkai nesutvarko kanalizacijos problemų. Ar mes esame neteisūs norėdami tvarkingos virtuvės?

Jus esate visiskai teisus. Bandykite reikalauti arba sakyti, kad esama padetis neatitinka salygu, del kuriu taretes nuomotis ir mokesite maziau uz nuoma kol nesutvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2015 02 24, 14:51)

Čia jums kriauklė užsikišo?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2015 02 24, 17:55)
Čia jums kriauklė užsikišo?

na gi tikrai ir man idomu kokios tos kanalizacijos problemos. Nes uzsikisus kriaukle tai nuomininku reikalas ir tai jie patys turi tuo rupintis, o ne skustis, kad savininkas nesutaiso.
Atsakyti
Pas mane berods i sutarti irasyta, kad nuomininkai atkimsimu rupinasi patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2015 02 24, 23:00)
na gi tikrai ir man idomu kokios tos kanalizacijos problemos. Nes uzsikisus kriaukle tai nuomininku reikalas ir tai jie patys turi tuo rupintis, o ne skustis, kad savininkas nesutaiso.

Namas yra labai senas, kriauklę atsikimšti sugebame patys, kaip ir kranus pasikeisti, skalbimo mašiną susitvarkyti. Čia rimtesnė problema, pakeitė vandens vamzdžius, bet tai dar neišsprendė problemos. Tikimės, kad sutvarkys, tik palaukti dar reikia.
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2015 02 25, 08:44)
Namas yra labai senas, kriauklę atsikimšti sugebame patys, kaip ir kranus pasikeisti, skalbimo mašiną susitvarkyti. Čia rimtesnė problema, pakeitė vandens vamzdžius, bet tai dar neišsprendė problemos. Tikimės, kad sutvarkys, tik palaukti dar reikia.

o tai kokia ta problema?
Atsakyti
sveikos merginos,

nesu tikra, kad čia kreipiuosi, bet gal kas žinote, kur išsinuomoti ilgesniam laikui tvarkingą 3 kambarių butą su baldais Kaune (geriausia Eiguliai, Kalniečiai, Žaliakalnis, Dainava, bet svarstytini visi variantai) už nebaisiai aukštą kainą? Laikas iki išsikėlimo senka, o skelbimuose nelabai ką randame sad.gif

jei kas turite pasiūlymų (į AŽ), ar šiaip minčių, patarimų, kur ieškot labai laukčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurka: 27 vasario 2015 - 13:44
Esu naujokė šiuose reikaluose. Nuomoju pirma kartą, ir neramina viena situacija. Nuomininkai kaip sąlygą kelia reikalavimą, kad turime jiems leisti pasikeisti spynas ar bent vieną jų, kad mes kaip nuomotojai neturėtume raktų ir galimybės ten patekti, ir jie galėtų ramiai gyventi (visa kita jiems/mums tinka). Ar tai normalu? Mane tai nustebino. Gal dabar tokios mados?
Atsakyti
QUOTE(Bagel @ 2015 03 29, 01:45)
Esu naujokė šiuose reikaluose. Nuomoju pirma kartą, ir neramina viena situacija. Nuomininkai kaip sąlygą kelia reikalavimą, kad turime jiems leisti pasikeisti spynas ar bent vieną jų, kad mes kaip nuomotojai neturėtume raktų ir galimybės ten patekti, ir jie galėtų ramiai gyventi (visa kita jiems/mums tinka). Ar tai normalu? Mane tai nustebino. Gal dabar tokios mados?

Manau taip, normalu smile.gif
Atsakyti