Sveikos.
Išsinuomavo dukra butą su tarakonais . Kažkaip su tokiais gyviais niekada reikalų neturėjome. Gal žinote kokį gerą būdą kaip juos išnaikinti.
Merginos, gal zinot, ar i savoka "einamasis remontas" ieina maisytuvo taisymas?? Nuomininkai (jau keli metai pas mane) nori kad apmokeciau ta taisyma, o pagal sutarti uz einamaji remonta atsako jie...
QUOTE(karra @ 2014 12 30, 18:02)
as 3 turejau nuomoninkus kurie su katemis. is principo nepirkau minkstu baldu liepiau veztis savo. BET. nusibodo baldu tasymas ir... kai atsirado nuomininkai be kaciu, nupirkau minksta dali ir sakiau su gyvunais - never ever. likimo ironija:... po puses metu jiems "padovanojo" kaciuka. tvarkingi zmones buvo, ir ka - atsisveikint?... nu jo. nubaize mano kampa. konkreciai. aisku isplove plovimu... paliko dali uzstato bet ka.. visvien apibraizyti odiniai porankiai. jau vaizdas iskart ne tas. pervilkt vel hm ... gyvunai vienos problemos. nera ka daug komentuoti.
sutartyje turi buti punktas, jei neleidziama su gyvunais. Ir siaip jau, paprastai zmones kitiems nedovanoja ngyvunu neatsiklause ju nuomones ir noru. Taigi, jei zinos, kad gyvunai nuomojamam bute nepageidaujami, vieni nedovanos, kiti tokios dovanos nepriims. Tuomet nereikes sakyt, kad negi ismest.........
QUOTE(AMARILIS @ 2015 01 08, 13:55)
Merginos, gal zinot, ar i savoka "einamasis remontas" ieina maisytuvo taisymas?? Nuomininkai (jau keli metai pas mane) nori kad apmokeciau ta taisyma, o pagal sutarti uz einamaji remonta atsako jie...
Metus isgyvene bute nuomininkai einamaji remonta atlieka patys. Nerekia keliu metu. Maisytuvo remontas ieina.
QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2014 12 07, 14:27)
Sveikos,
noriu paklausti nuomotojų, tų kurios nelabai nori su gyvūnais įsileist
Jei normalūs nuomininkai, tvarkingi ir užsimano įsigyti augintinį. Ar vistiek neleistumėte, ar eitumėte į derybas? Pvz. nuomininkas pats pasiūlo kiek pakelti nuomą, bet kad galėtų laikyti gyvūną? (Nuostolių atlyginimas esant žalai savaime suprantamas dalykas)
noriu paklausti nuomotojų, tų kurios nelabai nori su gyvūnais įsileist
Jei normalūs nuomininkai, tvarkingi ir užsimano įsigyti augintinį. Ar vistiek neleistumėte, ar eitumėte į derybas? Pvz. nuomininkas pats pasiūlo kiek pakelti nuomą, bet kad galėtų laikyti gyvūną? (Nuostolių atlyginimas esant žalai savaime suprantamas dalykas)
pati visada buvau supratinga ir leidau nuomininkams tureti gyvuna,vaikai mano nuomone isvis privalumas gyvenom kitam mieste niekada nelindau,netikrinau,mokeavo visada laiku internetu,mokescius patikrindavau per vienasaskaita.butas suremontuotas,su baldais buvo.bet o taciau ju kalyte atsivede suniuku(sukerge specialiai) ir is odinio kampo liko skeveldru kruva aisku depozito niekas jiems negrazino,o as su gyvunais nepriimciau daugiau
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2015 01 08, 13:55)
as keiciau pati,bet tai man atrode teisinga,nes uz nuoma gaudavau nemazus pinigelius..aisku jei nuoma butu kokie 300Lt nuomininkai patys turetu pasikeisti..
QUOTE(Reale @ 2015 01 10, 13:12)
pati visada buvau supratinga ir leidau nuomininkams tureti gyvuna,vaikai mano nuomone isvis privalumas gyvenom kitam mieste niekada nelindau,netikrinau,mokeavo visada laiku internetu,mokescius patikrindavau per vienasaskaita.butas suremontuotas,su baldais buvo.bet o taciau ju kalyte atsivede suniuku(sukerge specialiai) ir is odinio kampo liko skeveldru kruva aisku depozito niekas jiems negrazino,o as su gyvunais nepriimciau daugiau
Papildyta:
as keiciau pati,bet tai man atrode teisinga,nes uz nuoma gaudavau nemazus pinigelius..aisku jei nuoma butu kokie 300Lt nuomininkai patys turetu pasikeisti..
Papildyta:
Asdabar ieskau nuomininku ir manau jeigu gyvunas ne arklys ir ne karve,tai prasom ir su mielu noru... bei tikiu ,kad turetu priziureti jie gyvuneli.
Bet kaip pavyzdziui jums su kaimynais? As galvoju jeigu nauji nuomininkai laikytu suni ir jis pastoviai lotu, tai ka tokiu atveju daryt?
QUOTE(Jieskotoja @ 2015 01 15, 18:59)
Asdabar ieskau nuomininku ir manau jeigu gyvunas ne arklys ir ne karve,tai prasom ir su mielu noru... bei tikiu ,kad turetu priziureti jie gyvuneli.
Bet kaip pavyzdziui jums su kaimynais? As galvoju jeigu nauji nuomininkai laikytu suni ir jis pastoviai lotu, tai ka tokiu atveju daryt?
ispejat nuomininkus, kad jei kaimynai skusis del ju ar ju suns keliamo triuksmo, tai grusit lauk.
Sveiki,
Noriu isnuomoti buta, taciau noreciau, kad ji nuomotu mano mama, t.y. ji turi verslo liudijima ir nuomoja savo buta. Ar galetu ji nuomoti mano?
Noriu isnuomoti buta, taciau noreciau, kad ji nuomotu mano mama, t.y. ji turi verslo liudijima ir nuomoja savo buta. Ar galetu ji nuomoti mano?
QUOTE(Kava&arbata @ 2015 01 16, 14:43)
Sveiki,
Sveika. Mama gali nuomoti, bet jus abi turite pasirasyti tokia sutarti, kad tu nepriestarauji jog ji gaus is to pinigines pajamas
QUOTE(diana34 @ 2015 01 30, 12:58)
Sveika. Mama gali nuomoti, bet jus abi turite pasirasyti tokia sutarti, kad tu nepriestarauji jog ji gaus is to pinigines pajamas
O kur jus ieskote nuomininku geru? su ziburiu bandau rast tvarkingus ir ilgam laikui ir dauguma arba studijuoja ar nori moket kapeikas
QUOTE(Jieskotoja @ 2015 01 30, 15:30)
O kur jus ieskote nuomininku geru? su ziburiu bandau rast tvarkingus ir ilgam laikui ir dauguma arba studijuoja ar nori moket kapeikas
o kas yra "geri" ?
is jusu zinutes supratau, kad "studijuojantys" negeri kodel???
buta nuomoju jau 9 i metai, dazniausiai studijuojantiems paskui jie patampa studijuojanciais ir dirbanciais tikrai nieko blogo negaliu pasakyti apie studjuojancius na neskaitant vieno atvejo, bet cia bet kas bet kada ir nebutinai ant studijuojancio negero gali pataikyt
QUOTE(Jieskotoja @ 2015 01 30, 16:30)
Jus man ?
Man irgi ( tfu-tfu-tfu ) tik geri papuola ...Atsakingi jauni zmones, dirbantys , tvarkingi, moka laiku ir nemazai
Sveki, planuojam pirkti butuka nuomai.
http://www.studiotower.lt/
Ar gera vieta buto nuomai ir koki butuka rinktis? Ar pirmas aukstas labai blogai?
http://www.studiotower.lt/
Ar gera vieta buto nuomai ir koki butuka rinktis? Ar pirmas aukstas labai blogai?