QUOTE(vilnele @ 2013 09 08, 09:21)
Tai vat ir nežinau, į ką orientuotis. Jei be baldų butas reiškia stabilesnius nuomininkus, ilgiau gyvenančius. Ir nereikia nerimauti dėl savo baldų ir pan.
Tad kodėl dauguma butų su baldais nuomojami?
asmeniskai as nepazistu nei vieno zmoguas, kuris butu pirkes buta tam, kad ji isnuomotu
Tiek as, tiek mano pazistami nuomotojai, tiek nepazistami, bet kur mano mieste nuomoja butus (tai zinau padeti), visi mes butus isigijome SAU, SAU juos isikureme, SAU susiremontavome, SAU susipirkom baldus, kilimus, technika. Ir tiesiog del kazkokiu priezasciu turejome issikelti. Ir tada svarsteme ka daryti su SAVO butais, SAVO turtu - nuomoti ar isparduoti. Ir nusprendeme nuomoti (dabar as pasirinkciau pardavima, tikrai niekada nenuomociau, jei zinociau, kas liks is MANO NAMU
).
Stai todel dauguma butu su baldais. Gi tikrai ne visi turi, kur isvezti baldus, technika ir t.t.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.