Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų asocijacija

QUOTE(karra @ 2014 06 28, 12:40)
na niekur nera garantijos, kad TAS PATS nuomininkas gyvens 5 metus.  Va ims ir keisis kas metai. o gal net kas 3 men  g.gif

jei nuomotoja nenori, kad nuomininkas keistusi kas 3 men., tai sudaro sutarti metams, tai taip daznai nesikeis, nes finansiskai nenaudinga bus. O, kad po metu issikraustys tai visad tikimybe yra. Bet yra ir tikimybe, kad nesikraustys.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2014 06 28, 00:13)
Pasiskaitykit Ck. Jus galit rasyt ka norit sutartyje, neuzdrausit nei vyro/nuomininko atsivest, nei septyniu;) vaiku atsivest/pasigimdyt, tai legalu wink.gif netgi sutarty irasius, kad viena gyvens-del to draudziama sutarty nutraukt.
salygas uztenka nuosekliai isdestyti skelbime.
Darbe as neatsiliepineju, neturiu galimybes tam, perskambinu po darbo.
Rodyt teko vienam, kita kart dviem.
Niekas problemu nesukele. Vienintelis pliusas, kad nrskambineja agenturos . Netikiu agenturos teisininku pagalba realia wink.gif juolab pati 20 metu dirbu ;)teisini darba.

zodziu neitikinot, nemokeciau nei 50 lt. Man cia tas pats, kas moket elektrikui uz isukima lemputes pinigus. As pati tai neblogiau padarau. biggrin.gif
Papildyta:
Sezonas vasaros metas. Kai paaiskeja stojamuju rezultatai iki rugsejo 15. Nesezonas visa kita biggrin.gif
a

Aš neturiu tikslo jus kazkuo įtikinti. Yra žmonių kurie ir plaukus kerpasi patys ir batus siuvas, ir ko nepadaytu, kad tik sutaupyti. O man patinka uzsiimti man malonia veikla ir mėgstu kai žmonės dirba tai ką moka geriausia. P.S plepėti po darbo su nuomininkais visa vakara man nera geriausias poilsis. Turiu idomesnes veiklos. smile.gif Ir netikiu,kad isnuomavot po antro skambucio.
Atsakyti
QUOTE(ramindute @ 2014 06 28, 18:41)
a

Aš neturiu tikslo jus kazkuo įtikinti. Yra žmonių kurie ir plaukus kerpasi patys ir batus siuvas, ir ko nepadaytu, kad tik sutaupyti. O man patinka uzsiimti man malonia veikla ir mėgstu kai žmonės dirba tai ką moka geriausia. P.S plepėti po darbo su nuomininkais visa vakara man nera geriausias poilsis. Turiu idomesnes veiklos. smile.gif Ir netikiu,kad isnuomavot po antro skambucio.

na as paprastai isnuomuoju sugaisdama 2 dienas ir isklausydama plius minus 6-18 skambuciu. agentura uz tai imtu 1 mėn nuompinigius. as jauciuosi gerai juos "uždirbusi" (ar kaip cia pavadinti "sutaupiusi") per 2 dienas.

bet kiekvienam - savo.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2014 06 28, 16:17)
na as paprastai isnuomuoju sugaisdama 2 dienas ir isklausydama plius minus 6-18 skambuciu. agentura uz tai imtu 1 mėn nuompinigius. as jauciuosi gerai juos "uždirbusi" (ar kaip cia pavadinti "sutaupiusi") per 2 dienas.

bet kiekvienam - savo.

pasirasau po kievienu zodziu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramindute @ 2014 06 28, 15:41)

Ir netikiu,kad isnuomavot po antro skambucio.

as ir neturiu tikslo jusu itikinet. Tiesiog isdesciau argumentus, ir paneigiau jusu isvardintus brokerio pliusus. mirksiukas.gif As nerasiau, kad po antro skambucio isnuomavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2014 06 28, 21:54)
pasirasau po kievienu zodziu smile.gif
Papildyta:
as ir neturiu tikslo jusu itikinet. Tiesiog isdesciau argumentus, ir paneigiau jusu isvardintus brokerio pliusus.  mirksiukas.gif  As nerasiau, kad po antro skambucio isnuomavau smile.gif

Nieko jus nepaneiget,tik issaket savo nuomonę. smile.gif Kas vienam minusas kitam pliusas, aš per 2 dienas uždirbu daugiau nei buto nuoma per mėnesį, be to aš mokėjau pusė mėnesio nuomos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramindute @ 2014 06 29, 09:51)
Nieko jus nepaneiget,tik issaket savo nuomonę. smile.gif  Kas vienam minusas kitam pliusas, aš per 2 dienas uždirbu daugiau nei buto nuoma per mėnesį, be to aš mokėjau pusė mėnesio nuomos. smile.gif

na, kaip su pliku pesiotis. Nesvarbu man, galit ir primoket tiek brokeriui, tiek nuomininkui, uz tai kad pas jus nuomojasi. lotuliukas.gif

jeigu jums sutaupyti pinigai yra minusas,tai keine diskussion smile.gif biggrin.gif

Atsakyti
[quote=Realesne,2014 06 29, 14:55]
na, kaip su pliku pesiotis. Nesvarbu man, galit ir primoket tiek brokeriui, tiek nuomininkui, uz tai kad pas jus nuomojasi. lotuliukas.gif

jeigu jums sutaupyti pinigai yra minusas,tai keine diskussion smile.gif biggrin.gif

Vienas protingas žmogus yra pasakęs " Tie kurie taupo juodai dienai tai visą gyvenimą ir gyvena juodoje dienoje " Sėkmės, neturiu ko daugiau pridurrti. smile.gif
Atsakyti
Ale tai arsumas tu NT brokeriu. biggrin.gif Matosi, kad sunkoka matyt klientu rasti, kad reikia taip draskytis biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 29 birželio 2014 - 14:02
QUOTE(Realesne @ 2014 06 29, 15:01)
Ale tai arsumas tu NT brokeriu. biggrin.gif Matosi, kad sunkoka matyt klientu rasti, kad reikia taip draskytis biggrin.gif

biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
pries metus issinuomavom buta, per brokeri. uz tai, kad parode buta ir atsiunte sutarties sablona, anakart nulupo is musu 500+PVM, is nuomuotojo - menesio nuoma. Pasirasem sutarti metams, kurie kaip tik pasibaige. Tai jau kuri laika brokeris skambineja su ikyriu klausimu, atsiet privalome pasakyti, ar tesime sutarti, ar ne.. Kai pasakiau, kad nieko mes jam neprivalome, supyko taip, kad oj oj.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 06 29, 17:52)
pries metus issinuomavom buta, per brokeri. uz tai, kad parode buta ir atsiunte sutarties sablona, anakart nulupo is musu 500+PVM, is nuomuotojo - menesio nuoma. Pasirasem sutarti metams, kurie kaip tik pasibaige. Tai jau kuri laika brokeris skambineja su ikyriu klausimu, atsiet privalome pasakyti, ar tesime sutarti, ar ne.. Kai pasakiau, kad nieko mes jam neprivalome, supyko taip, kad oj oj..  doh.gif  lotuliukas.gif

tai ko nesupyti, kai tiesiog praktiskai "atemei" uziplanuotą lengvą uždarbį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2014 06 29, 16:01)

biggrin.gif

Per daug detektyvų žiūrite, jeigu privalau jums atsiskaityti pone teisininke tai dirbu chirurgineje odontologijoje. Tai pasireklamuoti kaip ir ne ta tema. O jūs kaip teisininkė tai tikrai keistokai atrodote, nes pagal jus nuomone teisinga tik viena ir tik jūsų. Sėkmės.smile.gif
Atsakyti