Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų asocijacija

QUOTE(PRANAITE @ 2014 06 01, 18:43)

KItas klausimas - ar reikia nuomininkama nupirkti puodų, įrankių , ranšluosčių ir pan.

nu jo, žiūrėkit, kad nepigūs dar būtų doh.gif Nors, jei kalbat apie nuomą parai, tai tikėtina, kad reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 06 02, 06:06)
zinokit negirdejau, kad kas specialiai nuomininkams pirktu  schmoll.gif Ne viesbutis, kad ranksluoscius dalintu.
ir pati nenoreciau naudotis kazkieno puodu, keptuve ar ranksluosciu  blink.gif  schmoll.gif

mano tevai nuomoja su viskuom:indais, irankiais, rankshluosciais, patalyne ir t.t. bet ju nuomininkai uzsienieciai 4u.gif
Atsakyti
15 proc. GMP sumokėsiu. Bet kaip iš pajamų išskaičiuoti išlaidas čiaupų ar pan, taisymui - tai nežinau. Langų laiptinėse keitimas, vamzdynų remontas didina namo-buto vertę ir lieka baigus nuomą. Nemanau, kad nuomininkai už tai turi mokėti. Nebent, jei aplinka pasitaiso, galima pakelti nuomos kainą.
Kiek procentų nuo būsto vertės gaunate nuomos pinigų? Aš tikiuosi gauti apie 3 proc. per metus.
Atsakyti
as gaunu apie 5 proc. vertes. bet visus atiduodu bankui smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi.
Aš noriu išnomuoti savo butą, bet nesu dar nei kart to dariusi. Gal galite patarti kaip surasti gerą nuomininką? Kadangi žinau, kad idėjusi skelbimą man pradės skambinėti įvairūs žmonės ir norės apžiurėti mano butą, bet kaip galiu atrinkti, kuris nuomininkas man yra tinkamas? T.y. ar jis bus mokus? ar jis nesugriaus buto? ar jis netrukšmaus? Aišku galima tokių dalyku paklausti, bet visokių yra ir visi meluoja.. Gal galima kažkaip patikrinti kam tu žadi nomuoti savo NT?

Iš anksto dėkoju už pagalbą smile.gif
Atsakyti
garantijos nera niekada schmoll.gif
pasirasykit sutarti, paimkit kuo didesni uzstata. Bent pirmus kelis men. ateikit i buta paimti pinigu uz paslaugas ir nuoma, tai matysit, kaip gyvena. Del triuksmo galit ispet, kad su kaimynais puikiai sutariat(kas nebutinai turi but tiesa), jie turi jusu tel. Nr. ir jei jis triuksmaus, jam teks kraustytis lauk. Vien tokie zodziai potencialu triuksmautoja atbaidys. Nepalikit bute daiktu, kuriu jums gaila (kilimo ar pan.)
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2014 06 01, 22:18)
Sveikos,
aš galiu pasisakyti kaip ta, kuri ieškosi Vilniuje nuomai buto ir kaip ta, kuri Kaune nuomoja butą blush2.gif 
tai idėja gera, kad daugiau galės mokėti tie, kurie yra tvarkingesni ir geresni pasitaikys..tačiau tarkim mes esam dviese..dirbantys..uždirbantys ne minimumus..tačiau 1000lt už nuomą niekaip sau leisti negalim..  doh.gif (jei dar pagalvot apie komunalinius.. verysad.gif ) nors būtumėm geri nuomininkai..
<...>

Kaune isnuomuojat uz 500-600 (gerą butą- realu), o pati prisidedat 400-500 simtus ir vualia - minimas 1000. Jei darbai Vln. Jums nenesa didesnes naudos - kuriu galu kraustytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2014 06 04, 20:32)
Kaune isnuomuojat uz 500-600 (gerą butą- realu), o pati prisidedat 400-500 simtus ir vualia - minimas 1000. Jei darbai Vln. Jums nenesa didesnes naudos - kuriu galu kraustytis?  g.gif

uoj ne, ne tokia situacija 4u.gif
Kaune būtą turim pagal paveldėjimą 4u.gif ir ne vieni mes ten savininkai, jį kaip tik dabar bandom parduoti, nes visi dabartiniai savininkai gyvenam Vilniuje. O Kaune butų nuomos kainos juokingos doh.gif Vilniuje už tiek tik kokį kambarį keturių kambarių bute galima išsinuomot biggrin.gif Turimas butas kaune - vieno kambario, kuriam manau reikia kosmetinio remonto. Taip kad ten gaunama nuoma minimali (svarbu buvo, kad komunalinių mokėt nereiktų).
O vat su nuomų pasiūla ir paklausa Vilniuje katastrofa biggrin.gif nu man žaliai toje srityje - tai buvo nuostaba biggrin.gif kokios eilės... susitariam apžiūrėt buto - ateini, o ten kaip mes kokios dar keturios - penkios porelės biggrin.gif kaip sovietų laikais kokiais, išsirikiavę ir laukia, kol bus suleisti. Ir šiaip pasiūla ryškiai mažesnė už paklausą. doh.gif laimei, kad ant kulnų dar nelipa...tai be streso bandom ieškotis...
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke16 @ 2014 06 03, 22:44)
Sveiki visi.
Aš noriu išnomuoti savo butą, bet nesu dar nei kart to dariusi. Gal galite patarti kaip surasti gerą nuomininką? Kadangi žinau, kad idėjusi skelbimą man pradės skambinėti įvairūs žmonės ir norės apžiurėti mano butą, bet kaip galiu atrinkti, kuris nuomininkas man yra tinkamas? T.y. ar jis bus mokus? ar jis nesugriaus buto? ar jis netrukšmaus? Aišku galima tokių dalyku paklausti, bet visokių yra ir visi meluoja.. Gal galima kažkaip patikrinti kam tu žadi nomuoti savo NT?

Iš anksto dėkoju už pagalbą smile.gif

Hm.. aš vėl galiu apie Kauną papasakot. Pritariu minčiai, kad čia laimės dalykas g.gif Kaune išnuomavom studentų porelei 4u.gif (o juk jų visi labai bijo biggrin.gif pastebėjau, kad Vilniuje nu tai vargšai tie, kurie yra studentai arba ne duok dieve su vaiku biggrin.gif doh.gif )ir pasakysiu, kad mums pasisekė. Tvarkingi pasitaikė 4u.gif apart to, kad kai klausėm ar rūko - sakė ne. Tai po kiek laiko pastebėjom, kad rūko doh.gif dar viena detalė - kad sutartį sudarinėjom su vienu iš jų tėvų g.gif gal dar tas pasitikėjimo duoda.. turim ir tėvų telefonų numerius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 05 birželio 2014 - 18:43
QUOTE(saulyteee @ 2014 06 05, 18:46)
O Kaune butų nuomos kainos juokingos doh.gif

o as nuomos gaunu 80-120 Lt, priklausomai nuo metu laiko(ne Kaunas, mazas LT miestelis). Tai gaunant 500-600Lt tikrai nuodeme sakyt, kad kaina juokinga. Jei jau taip lyginat, tai ir is Vilniaus nuomos kainu galima zvengt, lyginant su kokiu Niujorku.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 06 05, 21:19)
o as nuomos gaunu 80-120 Lt, priklausomai nuo metu laiko(ne Kaunas, mazas LT miestelis). Tai gaunant 500-600Lt tikrai nuodeme sakyt, kad kaina juokinga. Jei jau taip lyginat, tai ir is Vilniaus nuomos kainu galima zvengt, lyginant su kokiu Niujorku.

kaip keistai kalbat 4u.gif nežinot, manau, kainų 4u.gif ir kas jums sakė kad gaunam 500-600lt? gaunam 350 ir dalinam iš trijų biggrin.gif vat net ir dabar pasižiūrėjau kainas, tai šiai dienai galėtumėm 400lt gaut 4u.gif Parodykit Vilniuje butą - ne Naujininkuose, ne bendrabutyje, ne užmiestyje, o padoresniame rajone už tokią kainą 4u.gif

ir šiaip, manau,baigiu šia tema kalbą, juk ne apie mane eina tema, bet kai pradėjau dairytis nuomos... ir labiau gilintis į šią sritį, tai tikrai galiu pasakyt bendrai tik tiek - pavydžiu Kaunui dėl NT kainų jame, bet beabejo Vilnius - sostinė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 05 birželio 2014 - 21:03
QUOTE(saulyteee @ 2014 06 05, 21:00)
kaip keistai kalbat 4u.gif  nežinot, manau, kainų 4u.gif  ir kas jums sakė kad gaunam 500-600lt? gaunam 350 ir dalinam iš trijų biggrin.gif 

kiek jus konkreciai gaunat, tai nezinojau, kol neparaset, o 500 normali nuomos kaina Kaune, priklausomai nuo rajono ir buto bukles (kainas zinau, inetrnete jau kelis metus seku Kauno butu nuomos ir butu pardavimo). Tai ko jau cia keistai kalbu???? Gal jus tiesiog nusipiginot arba butas nepaklausus (del vietos ar stovio).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 05 birželio 2014 - 21:51
Sveikos,

As siulau visada pasinaudoti agentura, aisku reikia tureti patikima brokeri. As nenorejau ,kad mano buto nuotraukos smezuotu internete tai atvaziavo brokere paziurejo, ir sake gerai isnuomosim ir be foto. Ir nepatikesit ryte jinai buta apziurejo, as pasakiau kokios nuomininkes noriu, nes norejau butent moteriskes ir jinai vakare man atvede moteriske kuri sumokejo nuoma uz menesi ir dar 2 menesiu uzstata . Viska sutarem ir esu labai patenkinta savo nuomininke ir nereikejo jokio popierizmo pildyt ,atsiveze brokere sutarti ja supildem dviem egzemplioriais ir viskas. Tad jeigu man reikes vel kada nuomoti arba sugalvosiu paradavineti tai skambinsiu tik jai, maloni ,paslaugi ,protinga moteriske ,nereikejo man jokiu salygu nuomininkams aiskinti, pasakiau jai ko noriu ir jinai man toki zmogu surado. O mokejau jai palyginti tikrai nedaug. smile.gif
Atsakyti