QUOTE(karra @ 2014 06 04, 20:32)
Kaune isnuomuojat uz 500-600 (gerą butą- realu), o pati prisidedat 400-500 simtus ir vualia - minimas 1000. Jei darbai Vln. Jums nenesa didesnes naudos - kuriu galu kraustytis?
uoj ne, ne tokia situacija
Kaune būtą turim pagal paveldėjimą

ir ne vieni mes ten savininkai, jį kaip tik dabar bandom parduoti, nes visi dabartiniai savininkai gyvenam Vilniuje. O Kaune butų nuomos kainos juokingos

Vilniuje už tiek tik kokį kambarį keturių kambarių bute galima išsinuomot

Turimas butas kaune - vieno kambario, kuriam manau reikia kosmetinio remonto. Taip kad ten gaunama nuoma minimali (svarbu buvo, kad komunalinių mokėt nereiktų).
O vat su nuomų pasiūla ir paklausa Vilniuje katastrofa

nu man žaliai toje srityje - tai buvo nuostaba

kokios eilės... susitariam apžiūrėt buto - ateini, o ten kaip mes kokios dar keturios - penkios porelės

kaip sovietų laikais kokiais, išsirikiavę ir laukia, kol bus suleisti. Ir šiaip pasiūla ryškiai mažesnė už paklausą.

laimei, kad ant kulnų dar nelipa...tai be streso bandom ieškotis...
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke16 @ 2014 06 03, 22:44)
Sveiki visi.
Aš noriu išnomuoti savo butą, bet nesu dar nei kart to dariusi. Gal galite patarti kaip surasti gerą nuomininką? Kadangi žinau, kad idėjusi skelbimą man pradės skambinėti įvairūs žmonės ir norės apžiurėti mano butą, bet kaip galiu atrinkti, kuris nuomininkas man yra tinkamas? T.y. ar jis bus mokus? ar jis nesugriaus buto? ar jis netrukšmaus? Aišku galima tokių dalyku paklausti, bet visokių yra ir visi meluoja.. Gal galima kažkaip patikrinti kam tu žadi nomuoti savo NT?
Iš anksto dėkoju už pagalbą
Hm.. aš vėl galiu apie Kauną papasakot. Pritariu minčiai, kad čia laimės dalykas

Kaune išnuomavom studentų porelei

(o juk jų visi labai bijo

pastebėjau, kad Vilniuje nu tai vargšai tie, kurie yra studentai arba ne duok dieve su vaiku

)ir pasakysiu, kad mums pasisekė. Tvarkingi pasitaikė

apart to, kad kai klausėm ar rūko - sakė ne. Tai po kiek laiko pastebėjom, kad rūko

dar viena detalė - kad sutartį sudarinėjom su vienu iš jų tėvų

gal dar tas pasitikėjimo duoda.. turim ir tėvų telefonų numerius.