Viskas priklauso nuo zmogaus poziurio... Jei tau dzin kaip tu gyveni, kokia aplinka tave supa, tai ir suniui ir katei leisi atsiprasant kakot ir grauzt viska, ir vaikams leisi sienas paisyt, baldus lauzyt ir panasiai. O jei nori gyventi tvarkingai, jaukiai, tai net ir svetima nuomojama buta priziuresi kaip savo, nes ten tavo namai, kad ir laikini, bet... Mano toks poziuris,. Daug nuomotis teko, lietuvoj, dabar uk, is visu seimininku tik geri atsiliepimai. NEbesam studenciokai, baliu nekeliam, auklejam vaikus gerbti tiek savo namus tiek zmones aplink. VISKAS PRIKLAUSO NUO ZMOGAUS IR JO POZIURIO BENT AS TAIP MANAU
QUOTE(Punce @ 2014 05 21, 00:09)
man, kaip nuomojotai uzkliuvo . Ne minciu nekiltu kad turetu jas keisti buto savininkas
QUOTE(Realesne @ 2014 05 21, 23:50)
man, kaip nuomojotai uzkliuvo . Ne minciu nekiltu kad turetu jas keisti buto savininkas
Būna būna ir taip :-D Mano tėvai kitam mieate nuomoja butą. Tai kvietidėdavo dėl kiekvienos nesamonės, kol tėtei netrūko kantrybė :-D
Visokių būna žmogėnų :-D Kitas įsivaizduoja, kad moku 1500lt ir dabar esu ponas, turtus kraunu savininkui, o yra kas moka 3000lt ir jam viskas tinka, viska pats pasidaro :-)
Kaip sakau, labiausiai reikia saugotis tų kur ką tik nuo žagrės nulipę :-D
QUOTE(Punce @ 2014 05 22, 08:45)
Būna būna ir taip :-D Mano tėvai kitam mieate nuomoja butą. Tai kvietidėdavo dėl kiekvienos nesamonės, kol tėtei netrūko kantrybė :-D
neprivalejo. Realiai, tai netgi nuomininkas einamaji remonta turi savo lesom atlikti, jei bute isgyveno bent metus.
QUOTE(Punce @ 2014 05 22, 06:45)
Visokių būna žmogėnų :-D Kitas įsivaizduoja, kad moku 1500lt ir dabar esu ponas, turtus kraunu savininkui, o yra kas moka 3000lt ir jam viskas tinka, viska pats pasidaro :-)
Tai ir sikaminiui, atsiprasant, pasibaigus skambindavo? siaip pas mane irasyta, kad lemputes ir etc. nuomininko reikalas.
Mieli nuomotojai, kur JUS rasti be tarpininkų..? Pora mėnesių Vilniuj bandom surasti butą 1-2 kabarių ir sekasi laaaabai sunkiai. Buvo net toks kuriozas, kad sutarėm apžiūrėt butą, o niekas taip ir nesiteikė atvažiuot aprodyt... čia aišku tarpininkų pokštai... tad kur ieškoti buto be tarpininkų?
QUOTE(Diditukas @ 2014 05 22, 19:56)
Mieli nuomotojai, kur JUS rasti be tarpininkų..? Pora mėnesių Vilniuj bandom surasti butą 1-2 kabarių ir sekasi laaaabai sunkiai. Buvo net toks kuriozas, kad sutarėm apžiūrėt butą, o niekas taip ir nesiteikė atvažiuot aprodyt... čia aišku tarpininkų pokštai... tad kur ieškoti buto be tarpininkų?
Mes be tarpininku isnuomavom jau antra karta. Nors skelbime buvo parasyta, kad agenturos nepageidaujamos bet vis vien skambondavo ir sakydavo kad turi nuomininkus. Nesutikdavau nes kam nuomininkams moketi agenturai mokesti jei gali tiesiai mums pagal skelbima paskambinti.
QUOTE(Vaka @ 2014 05 22, 20:59)
Mes be tarpininku isnuomavom jau antra karta. Nors skelbime buvo parasyta, kad agenturos nepageidaujamos bet vis vien skambondavo ir sakydavo kad turi nuomininkus. Nesutikdavau nes kam nuomininkams moketi agenturai mokesti jei gali tiesiai mums pagal skelbima paskambinti.
O kur dabar savininkai gali nemokamai kelti skelbimus? Anksciau edomus.lt budavo zmoniu skelbimu, esam rade.
QUOTE(Quick @ 2014 05 23, 09:47)
O kur dabar savininkai gali nemokamai kelti skelbimus? Anksciau edomus.lt budavo zmoniu skelbimu, esam rade.
Mes dejome i aruodas.lt Mokama, bet tikrai nedaug.
Vat vat, mes irgi ieskom buto, tik Kaune, ir visur agenturos. O apie buta kalbet nenori, kol nesumoki jiems, nieko konkreciau nesako.
QUOTE(Terroriste @ 2014 05 22, 11:18)
neprivalejo. Realiai, tai netgi nuomininkas einamaji remonta turi savo lesom atlikti, jei bute isgyveno bent metus.
nesvarbu koks tas butas buvo jam atsikraustant?
QUOTE(Terroriste @ 2014 05 22, 13:18)
QUOTE(Realesne @ 2014 05 22, 20:20)
Tai ir sikaminiui, atsiprasant, pasibaigus skambindavo? siaip pas mane irasyta, kad lemputes ir etc. nuomininko reikalas.
Skambindavo, kai lemputė perdegdavo, kai unitaze vanduo begt pradedavo, tai jai durys sunkiai rakinasi, tai sekcina ne tam kampe stovi :-D O kas juokingiausia, kad miestelis mažas, butų trūkumas, bet tėvai ir tai vos ne už dyką nuomodavo. Vasara 100lt, žiemą tik už komunalinius. Ir vis tiek drįsdavo skūstis :-)
Turiu dar tokį klausimą. Kai atsikrausčiau iškart pastebėjau, kad orkaitė praktiškai neveikia, o ir kaitlentė veikia ne 100%... Šeimininkui kažkaip nieko taip ir nepasakiau, nusipirkau prakeiktą elektrinį puodą, kuris man per mėnesį papildomai elektros už 150lt prisukdavo. Ir taip jau beveik metai praėjo. O dabar galvojam gal vis dėlto likt čia gyvent, bet ta orkaitė jau baigia daėst mano nervus. Todėl klaisiu, ypač nuomotojų, ką daryti, ko prašyti ir ko galiu tikėtis iš šeimininko? Nesinori būt chamu, bet orkaitės naujos man pirkt vienai irgi nesinori. Nors pati kvaila, kad iškart nepasakiau :-(