Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų asocijacija

QUOTE(vilnele @ 2013 09 04, 14:06)
Smagu girdėt. Nes vienas kambariukas su padoriu komplektu (sofa, foteliais), o kitą mąstau, ar apstatyt kokiom lovom, ar visgi savo turės..
Papildyta:
O kaip su indais, puodais, bliūdais? Reiktų palikt kažkiek pirmai pradžiai?

Ziurekite paprasciau, idekite skelbima, ateis klientas ir kalbeiste ko jam reikia. Jei sakys, kad jam reikia kazko- jusu teise tai suteikti arba ieskoti kito kliento, kuriam nieko nereikia.
Atsakyti
Smagu girdėt. Nes vienas kambariukas su padoriu komplektu (sofa, foteliais), o kitą mąstau, ar apstatyt kokiom lovom, ar visgi savo turės..
Papildyta:

aš kaip tik ieškau buto be baldų (tik virtuvės), be indų, be užuolaidų, be visų kitų daiktų, kurių šeimininko "manymu" man gali prireikt, nes absoliučiai viską turiu savo. ir bėda, tokio buto beveik neįmanoma rasti.
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2013 09 04, 14:32)
aš kaip tik ieškau buto be baldų (tik virtuvės), be indų, be užuolaidų, be visų kitų daiktų, kurių šeimininko "manymu" man gali prireikt, nes absoliučiai viską turiu savo. ir bėda, tokio buto beveik neįmanoma rasti.

o kokiam mieste, jei ne paslaptis? Nes toks jausmas, kad nuomojamu butu trukumas butu..
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 09 04, 14:39)
o kokiam mieste, jei ne paslaptis? Nes toks jausmas, kad nuomojamu butu trukumas butu..

Vilniuje. Butų tai gal ir daug, bet kokybės ir kainos santykis tai jau tapo nerealus. o tuščių (be baldų) butų, man tinkančiuose rajonuose tai dar nesu atradus.
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2013 09 04, 15:32)

mes kaip tik toki ir gavom. plika plikuteli, tik su sienine spinta, virtuves komplektu ir sena isplerusia sofa. patenkinti. nes jeigu dar seimininkai butu kokiu daiktu palike, nebutume tureje kur visko sutalpint doh.gif ir taip vos susitalpinom..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 09 04, 14:56)
mes kaip tik toki ir gavom. plika plikuteli, tik su sienine spinta, virtuves komplektu ir sena isplerusia sofa. patenkinti. nes jeigu dar seimininkai butu kokiu daiktu palike, nebutume tureje kur visko sutalpint  doh.gif ir taip vos susitalpinom..

Ačiū už pasidalinimą, matyt kiek yra baldų, tiek užteks, gal net privalumas bus, kad vienas kambarys beveik tuščias.
Atsakyti

asmeniskai as nenoreciau naudotis kazkieno paliktais puodais ir bliudais schmoll.gif labai jau nemalonu butu. Ir manau, kad ne man vienai.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 09 04, 18:34)
asmeniskai as nenoreciau naudotis kazkieno paliktais puodais ir bliudais  schmoll.gif labai jau nemalonu butu. Ir manau, kad ne man vienai.

nereikia isivaizduoti, kad tie puodai ir bliudai kazkieno. Buna seimininku, kurie nuperka naujus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 09 04, 18:59)
nereikia isivaizduoti, kad tie puodai ir bliudai kazkieno. Buna seimininku, kurie nuperka naujus  smile.gif

Taip, xa,xa, nuperka naujus indų komplektus, naujus baldus plius visa buitinė įranga, įsileidžia nuomininkus su nemaža krūvele naminių augintinių ir nuomos praktiškai neima, tik patarnavimai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2013 09 04, 20:50)
Taip, xa,xa, nuperka naujus indų komplektus, naujus baldus plius visa buitinė įranga, įsileidžia nuomininkus su nemaža krūvele naminių augintinių ir nuomos praktiškai neima, tik patarnavimai...  lotuliukas.gif

O jau koks poziuris Jusu.. Nuomininko reikalas kiek supirkti ir ka ileisti. Jei nuomojate visai pigiai- Jums neapsimoka investuoti. Taciau orientuojantis i tam tikra kategorija zmoniu, naudingiau supirkti ir isnuomoti uz geresne kaina/ ilgesniam laikui. Skirtingi butai- skirtingiems zmonems..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 04 rugsėjo 2013 - 23:00
QUOTE(Kadija @ 2013 09 04, 22:45)
O jau koks poziuris Jusu.. Nuomininko reikalas kiek supirkti ir ka ileisti. Jei nuomojate visai pigiai- Jums neapsimoka investuoti. Taciau orientuojantis i tam tikra kategorija zmoniu, naudingiau supirkti ir isnuomoti uz geresne kaina/ ilgesniam laikui.  Skirtingi butai- skirtingiems zmonems..

Tikrai sutinku, kad nuomojant ilgesniam laikui, galima kažkiek investuoti. Problema tik tame, kad neįmanoma nuspėti, kada nuomininkui pasikeis planai/nuotaika/gyvenimo būdas ir jis paliks nuomotoją su "ragais".
P.S. Tikrai ne nuomininkui spręsti, ką įleisti gyventi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 05 rugsėjo 2013 - 07:29
QUOTE(silainiai @ 2013 09 04, 20:50)
Taip, xa,xa, nuperka naujus indų komplektus, naujus baldus plius visa buitinė įranga, įsileidžia nuomininkus su nemaža krūvele naminių augintinių ir nuomos praktiškai neima, tik patarnavimai...  lotuliukas.gif

biggrin.gif ir ne tik. Dar nuolat viska keicia, kai nuomininkai keiciasi, gi kiekvieniems visko naujo norisi biggrin.gif

QUOTE(silainiai @ 2013 09 05, 07:27)
Tikrai sutinku, kad nuomojant ilgesniam laikui, galima kažkiek investuoti. Problema tik tame, kad neįmanoma nuspėti, kada nuomininkui pasikeis planai/nuotaika/gyvenimo būdas ir jis paliks nuomotoją su "ragais".
P.S. Tikrai ne nuomininkui spręsti, ką įleisti gyventi...  lotuliukas.gif

tikra tiesa. Juk ileisi zmogu, kuris i krutine dauzysis, kad nori buta nuomotis 5 metus, o kas garantuos, kad realiai per tuos 5 metus neturesi 5 ar daugiau nuomininku. Ir ka, visiems viska supirkt? pageidautina nauja ir dar skoni atitinkanti? Tiesa, vienam su saldytuvu, kitam be, vienam su dvigule lova, kitam su lova, bet be ciuzinio.......
Atsakyti