QUOTE(JurgiukasR @ 2014 04 15, 17:36)
Kaip jums nuomininkai moka, laiku ar irgi veluodami?
Sveiki. Man moka labai nepunktualiai, t. y. nors sutartyje parasyta, kad iki einamojo menesio 10 d., bet dazniausiai prisimena
ir perveda menesio pabaigoje. Nesibaram del to, nes man nelabai aktualu, kada perves, be to, kartais susirasome, suderiname, kad perduos grynaisiais uz pora menesiu ir pan.
Bet turejau nuomininkus, kuriems reikedavo po keleta kartu priminti ir del nuomos, ir del uzmokescio uz paslaugas. Labai nervindavo, nes jie akcentuodavo tik savo problemas. Taigi patikrinkit, ar tokie 'uzmirstuoliai' nepamirsta ir uz paslaugas laiku uzmoketi.
Labai gerai suprantu zmones, kurie nuomoja butus, skaiciuoja pinigus ir planuoja islaidas. O jei kam nors, pvz., reikia moketi paskola tam tikra diena, bankui nepaaiskinsi, kad nuomininkai veluoja ar pan.
Mano nuomone tokia: grieztai pasakyti, kad pinigai turi buti pervesti ar perduoti iki tokios menesio dienos. Bet kurioje civilizuotoje salyje net kalbos nera apie velavima: paprastai daroma per banka sutartis ir bankas nuskaiciuoja kiekvieno menesio 1 d. uz busima menesi.
O mes vis dar dziaugiames, kad isvis moka
Idomu, ar nuomininkai butu patenkinti, jei jiems taip atlyginima moketu - kada virsininkas nori... sakytu, pamirsau, buvau isvaziaves, neturejau laiko, kita savaite gal
...
Sekmes