Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų asocijacija

QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 02 05, 07:01)
as tai susiduriau, kai nuomininkai be leidimo prigrezia sienoj skyliu lentynom pakabint, dar kokius pakabus padaro, o paskui isiskraustydami uzspakliuoja ir tipo sutvarkiau. Man sutvarkyta, tai ir uzdazyta, kad nesimatytu ar tapetais uzklijuota. Bet padaryta, kaip buvo, o ne spaklium aptepta ir va, gi pataisiau, kas gi cia tokio.

Mano naujieji atsiklause, ir kai sutikau, sake paliks balda ta, kuri kabinte reikia, kai kraustysis smile.gif
Atsakyti
Kadangi beveik menesi bandau rast butą nuomai ir deja dar vis ieskau,gal atsiras zinanciu ar galinciu padet,manau ne pas mane viena iskilus tokia problema smile.gif rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2014 04 01, 08:37)
Kadangi beveik menesi bandau rast butą nuomai ir deja dar vis ieskau,gal atsiras zinanciu ar galinciu padet,manau ne pas mane viena iskilus tokia problema smile.gif rolleyes.gif  doh.gif

O kokia problema alytuje issinuomoti ? smile.gif Kokia kaina galite moketi ir kokie reikalavimai ?
Atsakyti
QUOTE(Asolita @ 2014 04 02, 14:20)
O kokia problema alytuje issinuomoti ? smile.gif Kokia kaina galite moketi ir kokie reikalavimai ?

tokia problema,kad kol paskambini pagal skelbima jis jau isnuomotas sad.gif reikalavimai,tvarkingas,reikalingiausi baldai,saldytuvas...na tikrai nereikia super duper reomontu ar nauju baldu,manau moketume iki 250 priklauso nuo buto smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Ar cia nuomuotojai neberaso, ar visas bendravimas vyskta nuomininku temoje? Situacija pas mane tokia: isnuomavom pries pora menesiu buta...nuoma gan nemaza..paimtas depozitas 2menesius i prieki....Del nuomininku nebutu bedu, jei ju toks neatsakingas poziuris i mokejima...Na jei sutarta moket TA diena, vadinas reikia moket ta diena...Kai buvo pirmas mokejimas, tai tik po 5 dienu (jau kai pradejom sakyt, kad galite kraustytis lauk) sugebejo pervesti (tai jie i kita miesta isvaziave, tai klaida padare vesdami..na melavimas)...Atrodo kalbejom, issiaiskinom, kad moket reikia TA diena ir ne kita(nebent kazkas atsitiko, visada galima paskambint ir pakalbet, visi zmones) ir vel sis menuo toks pats..Jau 2 dienos kai veluoja...Galvoju ar dabar va taip nieko nesakyt ir ziuret kada sumastys pervest, ar vel leistis i diskusijas... Kaip jums nuomininkai moka, laiku ar irgi veluodami?
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2014 04 15, 17:36)
Sveiki. Ar cia nuomuotojai neberaso, ar visas bendravimas vyskta nuomininku temoje? Situacija pas mane tokia: isnuomavom pries pora menesiu buta...nuoma gan nemaza..paimtas depozitas 2menesius i prieki....Del nuomininku nebutu bedu, jei ju toks neatsakingas poziuris i mokejima...Na jei sutarta moket TA diena, vadinas reikia moket ta diena...Kai buvo pirmas mokejimas, tai tik po 5 dienu (jau kai pradejom sakyt, kad galite kraustytis lauk) sugebejo pervesti (tai jie i kita miesta isvaziave, tai klaida padare vesdami..na melavimas)...Atrodo kalbejom, issiaiskinom, kad  moket reikia TA diena ir ne kita(nebent kazkas atsitiko, visada galima paskambint ir pakalbet, visi zmones) ir vel sis menuo toks pats..Jau 2 dienos kai veluoja...Galvoju ar dabar va taip nieko nesakyt ir ziuret kada sumastys pervest, ar vel leistis i diskusijas... Kaip jums nuomininkai  moka, laiku ar irgi  veluodami?

pora nuomininku buvo, kur kaip laikrodukai be jokiu susitarimu laiku mokejo, kiti su padelsimais, bet kai nepiktybiniai, tai labai didelės tragedijos nedarau ax.gif
Atsakyti
Kaip jums nuomininkai  moka, laiku ar irgi  veluodami?

Sveiki. Man moka labai nepunktualiai, t. y. nors sutartyje parasyta, kad iki einamojo menesio 10 d., bet dazniausiai prisimena biggrin.gif ir perveda menesio pabaigoje. Nesibaram del to, nes man nelabai aktualu, kada perves, be to, kartais susirasome, suderiname, kad perduos grynaisiais uz pora menesiu ir pan.
Bet turejau nuomininkus, kuriems reikedavo po keleta kartu priminti ir del nuomos, ir del uzmokescio uz paslaugas. Labai nervindavo, nes jie akcentuodavo tik savo problemas. Taigi patikrinkit, ar tokie 'uzmirstuoliai' nepamirsta ir uz paslaugas laiku uzmoketi.
Labai gerai suprantu zmones, kurie nuomoja butus, skaiciuoja pinigus ir planuoja islaidas. O jei kam nors, pvz., reikia moketi paskola tam tikra diena, bankui nepaaiskinsi, kad nuomininkai veluoja ar pan.
Mano nuomone tokia: grieztai pasakyti, kad pinigai turi buti pervesti ar perduoti iki tokios menesio dienos. Bet kurioje civilizuotoje salyje net kalbos nera apie velavima: paprastai daroma per banka sutartis ir bankas nuskaiciuoja kiekvieno menesio 1 d. uz busima menesi.
O mes vis dar dziaugiames, kad isvis moka lotuliukas.gif Idomu, ar nuomininkai butu patenkinti, jei jiems taip atlyginima moketu - kada virsininkas nori... sakytu, pamirsau, buvau isvaziaves, neturejau laiko, kita savaite gal schmoll.gif ...
Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ego: 15 balandžio 2014 - 21:51
QUOTE(ego @ 2014 04 15, 21:49)
Sveiki. Man moka labai nepunktualiai, t. y. nors sutartyje parasyta, kad iki einamojo menesio 10 d., bet dazniausiai prisimena  biggrin.gif  ir perveda menesio pabaigoje.  Nesibaram del to, nes man nelabai aktualu, kada perves, be to, kartais susirasome, suderiname, kad perduos grynaisiais uz pora menesiu ir pan. 
Bet turejau nuomininkus, kuriems reikedavo po keleta kartu priminti ir del nuomos, ir del uzmokescio uz paslaugas. Labai nervindavo, nes jie akcentuodavo tik savo problemas. Taigi patikrinkit, ar tokie 'uzmirstuoliai' nepamirsta ir uz paslaugas laiku uzmoketi.
Labai gerai suprantu zmones, kurie nuomoja butus, skaiciuoja pinigus ir planuoja islaidas. O jei kam nors, pvz., reikia moketi paskola tam tikra diena, bankui nepaaiskinsi, kad nuomininkai veluoja ar pan.
Mano nuomone tokia: grieztai pasakyti, kad pinigai turi buti pervesti ar perduoti iki tokios menesio dienos.  Bet kurioje civilizuotoje salyje net kalbos nera apie velavima: paprastai daroma per banka sutartis ir bankas nuskaiciuoja kiekvieno menesio 1 d. uz busima menesi.
O mes vis dar dziaugiames, kad isvis moka  lotuliukas.gif Idomu, ar nuomininkai butu patenkinti, jei jiems taip atlyginima moketu - kada virsininkas nori...  sakytu, pamirsau, buvau isvaziaves, neturejau laiko, kita savaite gal  schmoll.gif ...
Sekmes

Ego, patikekit grieztai kalbejom ir as ir vyras, jei buvon pasake kraustytis lauk..tuomet pinigai atsidure saskaitoj po valandos. Mums dideles reiksmes nevaidina ar perveda ta diena ar 5 veliau, taciau cia jau principo reikalas. Labai nemegstu tokiu zmoniu, kurie lauzo taisykles, ir ivedineja savo. Juolab kaip galima pirma menesi tokius cirkus krest. Gal jie cia taip elgiasi delto, jog musu nera vietoj..nezinau. pirma karta nuomuojam...bet jei kas kart Man reikes prasyt mano pinigu, sutarty nutrauksiu
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2014 04 15, 22:26)
Ego, patikekit grieztai kalbejom ir as ir vyras, jei buvon pasake kraustytis lauk..tuomet pinigai atsidure saskaitoj po valandos. Mums dideles reiksmes nevaidina ar perveda ta diena ar 5 veliau, taciau cia jau principo reikalas. Labai nemegstu tokiu zmoniu, kurie lauzo taisykles, ir ivedineja savo. Juolab kaip galima pirma menesi tokius cirkus krest. Gal jie cia taip elgiasi delto, jog musu nera vietoj..nezinau. pirma karta nuomuojam...bet jei kas kart Man reikes prasyt mano pinigu, sutarty nutrauksiu

Suprantu 1000 proc. Mane irgi be galo nervino, kai savo pinigu reikedavo po keleta kartu prasyti is ankstesniu nuomininku-menininku.
As irgi ne Lietuvoje. Mano nuomininkai labai saunus, pareigingi, bet irgi laisvos profesijos, tai honorarai ne visuomet laiku buna. Bet kolei kas suderiname, be to, jie jau keleri metai kaip gyvena, pasitikiu, net maloniai pabendraujame.
Jurgiuk, buk griezta, neleisk lipti ant sprando - nusimesti paskui laaabai sunku. biggrin.gif

Atsakyti

priminti jiems, kad laiku nesumokejus bus kaiciuojami delspinigiai, ir tai daryti.
Atsakyti
Lyg issiaiskinom 4u.gif As labai noriu tiket zmonem, kad jiems tikrai isgaruoja is galvos nustatyta mokejimo data, nes kelis metus mokejo visai kitokia data kitam seimininkui..na ir automatiskai moki palei sena data...Na visokiu zmoniu yra..asmeniskai as zinau kad taip nepadaryciau, nes man zodzio laikymas, pagarba kito yra auksciau visko. Taip mane auklejo, taip mes savo vaikus auklejam...Jau kad ko nepamirsciau uzsirasau ant lapuku..Apklijuotas saldytuvas pas mane, kalendorius aprasinetas pora trejeta menesiu i prieki, ka turiu padaryt....
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima bet nezinau kurioj temoj ji pagvildenti.... pas mane tokia situacija, yra sena mama, po tevo mirties dar nesutvarkyti poipieriai jau daugeli metu bet esme tokia kad as galvoju taip... susitvarkau popierius, ten dalis lieka ir man, tai jei susitvarkius kitas dalis ant manes ir mama man padarytu dovanojima savo dalies, as ji priimu tai automatiskai butas pasidaro mano vardu, o mama kaip gyveno taip ir gyvena ten, bet va cia ir klausimas ar ji tada gaus kompensacija uz sildyma, nes dabar gauna , nes butas yra jos ir mirusio mano tevo, bet as ten nesiregistruosiu nes turiu savo maza buteli , kaip tokiu atveju yra su kompensacija, nes manau, bent as dabar, kad ji gaunasi kaip ir mano nuomininke tada??? ar as cia ka nors mastau i teisinga puse, na man reikia kad ir butas butu mano man dovanotas tai nepriklausys mano vyrui jei ka.... ir isaugoti kompensacija uz ta buta kiek imanoma ilgiau kol mama ten gyvens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***nora***: 20 balandžio 2014 - 13:54