QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 20, 09:51)
aha
pamenu, kaip viena forumiete parase, kad jei vaikas apipies jos nuomojamo buto sienas, tai kas cia tokio, gi gal net grazu, meniska. Buvo prasymu ikelt jos vaiko piesiniu pavyzdziu, bet taip ir nesulaukem
as buvau ir vienoj stovyklos pusej, ir kitoj. Bet su ego issakytais zodziais sutinku ir jiems pritariu 100 proc.
Papildyta:
kai jus pagaliau turesit savo buta, kai ji issirengsit is savo sunkiai uzdirbtu pinigu, kas truks gal ne metus ir ne du, ir kai gyvenimas gal pasikeis, jog teks issikraustyt (visko gyvenime buna, tai nesakykit, kad taip nebus), tada galesit savo buta su visa kuo isnuomoti benamiams su katems, sunims ir vaikais. Sekmes tada. Ir tada pasikalbesim kitaip.

as buvau ir vienoj stovyklos pusej, ir kitoj. Bet su ego issakytais zodziais sutinku ir jiems pritariu 100 proc.

Papildyta:
kai jus pagaliau turesit savo buta, kai ji issirengsit is savo sunkiai uzdirbtu pinigu, kas truks gal ne metus ir ne du, ir kai gyvenimas gal pasikeis, jog teks issikraustyt (visko gyvenime buna, tai nesakykit, kad taip nebus), tada galesit savo buta su visa kuo isnuomoti benamiams su katems, sunims ir vaikais. Sekmes tada. Ir tada pasikalbesim kitaip.
O is kur taip zinote, kad as nenuomoju kitiems ir neinvestuoju i ta buta? Yra kitame mieste butas, kuris yra isnuomotas ir taip pat priziuriu ji. Ir nieko nesakau, kas man bus ir ko nebus. Juk aiskiai parasiau, kad vieniems ir kitiems yra sunku.
Ir issakydama savo nuomone, as kalbu apskritai. As vadinu zmones be atsakomybes, o jus dar pridedat neturinciais kur prisiglausti. Uz diskriminacija taip pat baudziama. Taciau cia mentaliteto reikalas. Be to, tie benamiai, galbut kitokio lygio, kuriems nuomojate, jus is to gyvenate. Gal ant nulio, bet vis gi, ne minusas.