Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Elvita @ 2013 08 20, 21:49)
Bet vis tiek i Egipta?

aha biggrin.gif o jus kokia sali rinkotes?
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2013 08 20, 21:10)
aha biggrin.gif  o jus kokia sali rinkotes?

Na, tiesa sakant, man sie neramumai isejo i nauda blush2.gif Nes mintyse kuriau planus, kad skrisim i Tenerife ir is jos aplankysim likusias, neaplankytas mazasias kanaru salas. Bet vyras issizyze, kad nors viena kelione leisciau jam pailseti nuo keliavimu ir ramiai panardyti juroje. Nusileidau... Bet ivykiai pasisuko mano naudai ir vis tik atsisake agenturos paslaugu, savarankiskai keliaujame i Tenerife ir mazasias saleles thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi musu kelione dar toli, tai bandysim laukt 2014 vasaros ispardavimu pradzios, ir keist ziemos krypti i vasaros.
O gal dar Egipte iki gruodzio viskas nurims ax.gif
Atsakyti
Niu ka ITAKA ir feisbuke paskelbe, kad atsaukia visus skrydzius i Egipta iki lapkricio, ir ju puslapyje nebeliko pasiulymu nors dar ryte buvo paskutines min pasiulymu daugybe. Oi isbrangs keliones i kitur del viso sito. Dziaugiuos, kad nusprendem imti Turkija rugsejo pradziai o ne Egipta, nors viena viesbuti pernai pamegem ir siemet norejom ten lekt, bet perkalbejau visus, o tai raks dabar 6 zmonems gera pasiulyma uz tuos pacius pinigelius...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 21, 09:33)
Na, tiesa sakant, man sie neramumai isejo i nauda  blush2.gif Nes mintyse kuriau planus, kad skrisim i Tenerife ir is jos aplankysim likusias, neaplankytas mazasias kanaru salas. Bet vyras issizyze, kad nors viena kelione leisciau jam pailseti nuo keliavimu ir ramiai panardyti juroje. Nusileidau... Bet ivykiai pasisuko mano naudai ir vis tik atsisake agenturos paslaugu, savarankiskai keliaujame i Tenerife ir mazasias saleles thumbup.gif

Ar teisingai supratau?Jus atsisaket keliones per kelioniu organizatoriu ir jums grazino imoketa avansa ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2013 08 21, 23:04)
Ar teisingai supratau?Jus atsisaket keliones per kelioniu organizatoriu ir jums grazino imoketa avansa ar kaip?

Ne tiek grąžino kiek buvo pakeisti mirksiukas.gif Mums irgi siūlė į Egiptą įmoketą sumą (mes mokėjome po 200lt žmogui, viso 800lt) keisti į Novaturo lektuvo bilietus skrydžiui iš Tenerifės ( ir kaina buvo tikrai gera).
Bet mes kol kas nieko nekeitėme.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2013 08 22, 00:04)

Mums imoketa suma nuskaiciavo nuo carterinio reiso Tenerife/Vilnius. Gavosi labai gerai, ir skrydis tiesioginis ir kaina nedaug skiriasi nuo skydziu su persedimais thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, jus galit laukti, nes jei atsauks ziemos skrydzius, tuomet grazins pinigelius. Mums laukti nevertejo, nes ar taip, ar taip planavau Tenerife, o belaukiant tu imoketu 400lt subrangtu ir skrydziai pirmyn, ir viesbuciai. Todel, mes atisakem.
Atsakyti
O aš kaip esanti šiuo metu Egipte galiu pasakyti, kad mažiau reik spauda ir žurnalistais tikėti cool.gif čia taip ramu ramu, gera, šilta ir tikrai net nesijaučia, kad kažkas vyksta, kaip vietiniai sako- tik spaudos išpūstas burbulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2013 08 22, 20:48)
O aš kaip esanti šiuo metu Egipte galiu pasakyti, kad mažiau reik spauda ir žurnalistais tikėti cool.gif  čia taip ramu ramu, gera, šilta ir tikrai net nesijaučia, kad kažkas vyksta, kaip vietiniai sako- tik spaudos išpūstas burbulas smile.gif

Bet kelioniu organizatoriai tai tikrai ne pagal ziniasklaidos info vadovaujasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2013 08 22, 19:48)
O aš kaip esanti šiuo metu Egipte galiu pasakyti, kad mažiau reik spauda ir žurnalistais tikėti cool.gif  čia taip ramu ramu, gera, šilta ir tikrai net nesijaučia, kad kažkas vyksta, kaip vietiniai sako- tik spaudos išpūstas burbulas smile.gif

Jei neklystu, jus skridot su Itaka? Tai jus isskraidino paskutinius, nes nuo vakar jie taip pat atsauke skrydzius...
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 22, 20:27)
Bet kelioniu organizatoriai tai tikrai ne pagal ziniasklaidos info vadovaujasi cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 22 rugpjūčio 2013 - 21:24
QUOTE(Miliani* @ 2013 08 22, 19:48)

Labai jau norisi pritarti... Vykom į Egiptą per tuos "bušavojimus" du kartus- info per žinias taip kvaksėjo gąsdindami daugiau namie likusius,nei mus atostogaujančius... Realiai buvo anaiptol ne taip . Kadangi šiuo metu esu ne ten,tai susilaikysiu dėl kitų komentarų smile.gif
Atsakyti
Gal ir išpūstas reikalas, bet mes nenorėjom laukti atostogų ir galvoti kaip bus...skraidins ar ne doh.gif todėl keičiam kryptį, skrisim į Tenerifę
Atsakyti