Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(marselina @ 2013 08 18, 15:16)
Dėkui, tik dabar atsiminiau, jei pirkta per išankstinius - galima keisti datą, kryptį be priežasties. Tfu... keisim.  smile.gif

mes nusipirkome sausio mėnesiui blush2.gif įnešėm tik po 200lt už žmogų..suma menka, todėl nieko labai ir nebeplanuoju schmoll.gif nes planavome su šeima reaksiniam poilsiui biggrin.gif nors esam aktyvūs, bet naiviai tikėjomes, kad pavyks relaksas.O dabar nieko nebeplanuojame, tiesiog kitą kelionę žiūrimes blush2.gif aktyvią biggrin.gif ir visai kitokią biggrin.gif viskas tik į gerą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 08 18, 17:25)
tiesiog kitą kelionę žiūrimes blush2.gif aktyvią  biggrin.gif ir visai kitokią biggrin.gif viskas tik į gerą biggrin.gif

tai Egiptas atmestas jau unsure.gif o taip jau buvau pradejus laukt jusu fotoreportazo ir is Egipto ir info kiek pavyko savarankiskai pakeliaut ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 08 18, 13:49)
Tai faktas, kad paskelbė vakar  drinks_cheers.gif ....informacija išplatinta viešai
http://www.novaturas...p?id=1369231593
Ir dar papildomai Udrius parašė vakar temoje.
Nreaiškumų neliko jau vakar.
O toliau diskutuota buvo apie keliones į Egiptą per PL.Kas pirkosi iš ten keliones ar jų puslapiuose žiūrėjote, gal irgi kokia info paskelbta jau?

Na as rytoj ryte suzinosiu ar neautsauke skridi.lagamina delioju,bet nuotaikos aisku nekokios,nes tikrai nezinau ar dar skrisime.Niu ka ,jei skridi atsauks tai grisime namo ir reikalausime kita krypti,kol man atostogos nepasibaige.O jei neatsauks ,tai skrisime.
Zinokite ka tik perskaiciau rusu sajte,kad situacija gereja kaz kiek,bet kas zino....
http://news.mail.ru/...416/?frommail=1

jei atskrisiu ten vis del to tai parasysiu is ten ,jei ten interneta rasiu.)))nors turi buti ten viesbutyje.
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip ir pries keleta metu, taip ir dabar palieku sia tema kuriam laikui, nes nusprendem sausi i Egipta nevykti ir nerizikuoti... Planuojames kita kelione thumbup.gif Sekmes, keliaujantiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 08 18, 19:47)
Aš manau, kad Jūs tikrai skrisit  smile.gif Labai lauksim ispūdžių  mirksiukas.gif

jei po ryt cia nepasirodysiu,reiskia iskrysiu.)))kaip bus tik galimybe is ten parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(Vytautas Dovydaitis @ 2013 08 19, 10:28)
Sveiki,

rašo žurnalistas iš TV3 žinių. Labai ieškau žmogaus, kuriam dėl kelionių į Egiptą atšaukimo sugriuvo atostogų planai.
Norėčiau susisiekti ir pakalbinti.

susisiekite su manimi kuo greičiau 8_608_65166

Vytautas Dovydaitis

Manau tikrai atsilieps kažkas, nes buvo čia keliaujančių rugpjūtį, man atostogos tik sausį, kelionė užsakyta, bet jau manau atostogos sugriuvę. verysad.gif
Atsakyti
labukas.
Mano agentas susisieke su lenkais ir jie sake,kad jokiu minciu net nera atsaukineti skrydzius i Egipta,tai ,kad po valandos startuojame i stoti,ryt 6 val skrendame.As tikrai is ten parasysiu cia.laikykite uz mane kumsciukus smile.gif
Atsakyti
Tai pasirodo Novaturas atsauke ir rugsejo visus skrydzius.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 08 19, 17:50)
Tai pasirodo Novaturas atsauke ir rugsejo visus skrydzius..  g.gif

is kur tokia info unsure.gif internete nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2013 08 19, 19:04)
is kur tokia info unsure.gif  internete nerandu doh.gif

Novaturo puslapyje skrydziai prasideda nuo spalio 3dienos.. Taip pat l.ryte rase, jog atsaukti visi vasaros sezono skrydziai. Rugsejis juk dar vasaros sezonas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sheila*: 19 rugpjūčio 2013 - 17:11
QUOTE(*Sheila* @ 2013 08 19, 18:10)
Novaturo puslapyje skrydziai prasideda nuo spalio 3dienos.. Taip pat l.ryte rase, jog atsaukti visi vasaros sezono skrydziai. Rugsejis juk dar vasaros sezonas  smile.gif

skambinaus i agentura, tokios info jie neturi, kad rugsejo skrydziai butu atsaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2013 08 19, 20:59)
skambinaus i agentura, tokios info jie neturi, kad rugsejo skrydziai butu atsaukti g.gif

Tai kad net per zinias sake. Kazin ar skelbtu melaginga informacija smile.gif
Atsakyti