Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(perla69 @ 2013 12 04, 00:27)
O kuriame Albatros'e buvot?  mirksiukas.gif

Buvom Hurgadoj Alf Leila Wa Leila
Papildyta:
QUOTE(jolantike @ 2013 12 04, 12:37)
Dėl vaiko vežimosi, vyras prisikaitė, kad hepatitas limpa ypač mažesniems vaikams, tai pradedam abejot ar vežtis vaiką  unsure.gif, ar bevaiko išvis bevažiuot, jeigu be vaiko, tai gal į Maroką palėkt  cool.gif patys nebeapsisprendžiam, mane neramina sausio orai, manau bus vėsoka schmoll.gif

Apie ką galvosi tą ir turėsi mirksiukas.gif mažiau sukit galvą tai ir nelips niekas biggrin.gif
Dėl orų sausį tai nžn, nepatarsiu...
Atsakyti
QUOTE(jolantike @ 2013 12 04, 11:37)
Dėl vaiko vežimosi, vyras prisikaitė, kad hepatitas limpa ypač mažesniems vaikams, tai pradedam abejot ar vežtis vaiką  unsure.gif, ar bevaiko išvis bevažiuot, jeigu be vaiko, tai gal į Maroką palėkt  cool.gif patys nebeapsisprendžiam, mane neramina sausio orai, manau bus vėsoka schmoll.gif

ziurint kokios temperaturos tikites biggrin.gif tikrai nebus vesiau nei LT lotuliukas.gif buvom kaledu laikotarpiu su 7 men kudikiu ir tikrai nesusalom, ir vaikas tiek baseine tiek juroj maudes biggrin.gif dabar skrisim vel su vaikais, tik jie jau paauge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 12 04, 09:39)
Mėgstu stebėt damas viešbučiuose su AI, pirmas dienas išplaukia su aptemtomis suknutėmis, o po 2 savaičių jau pilvukai gerai išlindę pūpso, užtrauktukai braška ... ax.gif tur būt iš maisto trūkumo

Man visuomet atvirkštinis variantas gaunasi, nepriklausomai nuo viešbučio, atvažiuoju su pilvuku, bet neleidžiu sau valgyt visko iš eilės,o dar plaukiojimas ir išvažiuoju visai normali biggrin.gif

Šiaip kas dėl maisto, kai sako, jog nebus ką valgyt, tai namie irgi tikriausia negaminat pietums 5'ių skirtingų sriubų, 7 bliūdų salotų ir 10 antrų patiekalų ir poto nebėgat tiek pat naujų patiekalų vakarienei pagamint lotuliukas.gif Tai manau įmanoma išsirinkt ką valgyt biggrin.gif

Aš sausį pailsėt į Egiptą neskrisčiau, gal todėl, kad dabar mane su juo sunkiai sieja atostoginiai ryšiai, nebent labai jau pervargus būčiau ir mirtinai atostogų reiktų, man norisi, jog ten šilčiau būtų, nebūtų tokių vėjų unsure.gif Arba skrisčiau jau tada Kalėdas, Naujus ten švest, kad pagėbt nuo to viso Kalėdinio bumo vykstančio čia biggrin.gif
Aišku bus ~25 kokius, bet vistiek vėjas, aš mėgstu šiltesnį orą smile.gif Ir su vaikais manau išvis nėra ko bijot skrist ax.gif
Atsakyti
Nu ka, į ali baba nebebuvo vietų, turim Aladdin veišbučio kelialapį jau užsisakę, sausio 10-21 su vaiku, kas jau bus tas...ar buvote ten kas?yra atsiliepimu?
Atsakyti
Tomaka, kaip jus viebustis Alf leila wa leila? mes galvojam vasara i ji vaziuoti, tik aisku nelabai patinka kad jura toli, bet atsiliepimai apie ji labai geri.
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2013 12 04, 19:09)
Tomaka, kaip jus viebustis Alf leila wa leila? mes galvojam vasara i ji vaziuoti, tik aisku nelabai patinka kad jura toli, bet atsiliepimai apie ji labai geri.

Tai vat atsiliepimai mumis irgi labaai sužavėjo mirksiukas.gif Mano atsiliepimai nebūtų jau tokie superiniai, bet vėlgi kadangi tai buvo pirmas kartas Egipte tai neturėjau su kuo lyginti. Dabar manau rinkčiaus ant jūros kranto, nes vis dėlto važiuoju prie jūros. Na mum Dana Beach to pačio tinklo labiau patiko mirksiukas.gif nes į jo pliažą ėjom tai vaikščiojom ir po jo teritoriją, tai galiu palyginti.
Bet tie atsiliepimai labai skirtingi, nes ir žmonės labai skirtingi, taigi vien jais vadovautis negalima. Dabar jau žinočiau ko aš noriu, kas man svarbu, tai gal lengviau būtų rinktis.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 12 04, 22:30)
Tai vat atsiliepimai mumis irgi labaai sužavėjo mirksiukas.gif  Mano atsiliepimai nebūtų jau tokie superiniai, bet vėlgi kadangi tai buvo pirmas kartas Egipte tai neturėjau su kuo lyginti. Dabar manau rinkčiaus ant jūros kranto, nes vis dėlto važiuoju prie jūros. Na mum Dana Beach to pačio tinklo labiau patiko mirksiukas.gif  nes į jo pliažą ėjom tai vaikščiojom ir po jo teritoriją, tai galiu palyginti.
Bet tie atsiliepimai labai skirtingi, nes ir žmonės labai skirtingi, taigi vien jais vadovautis negalima. Dabar jau žinočiau ko aš noriu, kas man svarbu, tai gal lengviau būtų rinktis.

mm...sugluminot mane. seip mes irgi labiau prie juros norime ilsetis... tas ejimas tai jo... bet kaip suprantu tam leila siullo labai daug ko: ivairiu saliu virtuves, veliau kupranugariai, arkliai, tenisas nemokamai. berod puse valandos per diena bet visgi kazkas nei nieko :)kas jums tenai patiko ir kas ne?
Atsakyti
Mes šeštadienį išskrendam, bet pažiūrėjau, kad oro temperatūra tik apie 20 laipsnių. kaip gaila, nes praėjusią savaitę buvo 26...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquilatel: 05 gruodžio 2013 - 06:20
QUOTE(aquilatel @ 2013 12 05, 06:19)
Mes šeštadienį išskrendam, bet pažiūrėjau, kad oro temperatūra tik apie 20 laipsnių. kaip gaila, nes praėjusią savaitę buvo 26...

Praėjusią savaitę buvo 28-31 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2013 12 05, 10:43)
Praėjusią savaitę buvo 28-31  mirksiukas.gif

Ar 4,5m vaikui priklauso bagažas?
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2013 12 04, 13:19)
Man visuomet atvirkštinis variantas gaunasi, nepriklausomai nuo viešbučio, atvažiuoju su pilvuku, bet neleidžiu sau valgyt visko iš eilės,o dar plaukiojimas ir išvažiuoju visai normali biggrin.gif 
Aš sausį pailsėt į Egiptą neskrisčiau, gal todėl, kad dabar mane su juo sunkiai sieja atostoginiai ryšiai, nebent labai jau pervargus būčiau ir mirtinai atostogų reiktų, man norisi, jog ten šilčiau būtų, nebūtų tokių vėjų unsure.gif  Arba skrisčiau jau tada Kalėdas, Naujus ten švest, kad pagėbt nuo to viso Kalėdinio bumo vykstančio čia biggrin.gif
Aišku bus ~25 kokius, bet vistiek vėjas, aš mėgstu šiltesnį orą smile.gif  Ir su vaikais manau išvis nėra ko bijot skrist ax.gif

biggrin.gif Ir man atvirksciai,va pastaraji karta per 4 savaites 6.5 kilogramo isgaravo,nors tikrai saves neriboju maisto atzvilgiu.Man aplamai daugelis ju maisto produktu ir patiekalu-laaabai skanus,ir neturiu valios atsispirti jiems.Gibana (tiek rumy,tiek beida) ir babahkhuu (nesigauna tiksliai parasyti tarimo) aplamai galiu valgyti be sustojimo.Kusaris laaabai gerai sueina vietoj bulviu,laabai megstu malukhija ,aplamai is visur isgraibau-isrenku dziutus.Nors Lietuvoje pupu net i burna neimu,bet Egipte i darba visuomet nesuosi kelis tamijos gabaliukus ,man jos prie saltibarsciu vietoj bulviu skaniai susivalgo. ax.gif
Na,bet gryzus i Lietuva,gan greitai gryzta ir parasti kilogramai,juk visko norisi ir plokstainio ir bulviniu blynu ir kiaulienos.....

Miliani, neapsiribokite vienu ar dviems turistiniais kurortais (ypac jei tenka juose ne vien ilsetis),Egiptas laaabai didelis ir ivairus,tad ryzkites atostogauti ne kurortinese zonose,ir Jusu tikrai nekankins "neatostoginiai rysiai"... biggrin.gif
Atsakyti
help.gif egypt.gif
turėjau ir niekur neberandu pagrindinių arabų kalbos frazių žodynėlį (turiu tik EN, o reik LT)
gal kas galit pasidalinti, ar nuorodą kokią duoti...
Būčiau dėkinga
Atsakyti