kai paziurejau i davinio didelio maiselio turini-obuolys,bandele,ir buteliukas vandens-zaktelejau.
pusryciavom tuo metu,turejom laiko,tai nuejau pas vireja,2$ daviau,sakau isvaziuojam visai dienai,ar galima pora sumustiniu issinest?be problemu leido,dar folijos atnese,kad susipakuot.susitepem 4sumustinius su mesyte ir suriu,pora kiausiniu.
Papildyta:
o kambari teko prasyt pakeisti-du kartus.cia po to kai pamatem ka gavome,na ramiai atgal i registratura,nelaiminga veida nutaisiau,nes langai i tvora buvo,uz kurios baisus triuksmas nuo statybu.dar liudnesniu veidu,man pasake,kad anslagas,bet kita diena pazadejo surast kambari,ryte nuejom pusryciauti,gryztam,lagamino spynele sulauzyta.as i registratura,vel nelaimingas veidelis,kambari gavome superini,ir be pinigu.
antra karta,vel Egipe,atsidarom duris kambario,o ten buvo rukoma,kvapas-vaje.i registratura su nelaminga mina.irgi pakeite,be problemu.
QUOTE(*Kameja* @ 2013 11 21, 13:39)
duoda jei isvaziuoji pries pusrycius. tai sausa pusryciu paketa suruosia. bet jis ten juokingas o kiek laikobusi ekskursijoj, jau tavo beda, visam laikui maisto neprikraus
Kaip kam ,mes pastoviai važiuojam į tą patį viešbutį,tai jau kaip į namus atvykstam
Šiemet važiavom į El Gouną,paprašiau virtuvės šefo boxo susidėti kelias bandeles į kelionę.Atnešė keturis maišiukus maisto ,kad tik badu nemirtumėm ten:bandelių,sūrio,kiaušinių,dešros ,sviesto,džemo,apelsinų prikrovė.Atrodė,kad Maximoj apsipirkt pabuvojom.Paėmėm,mandagiai dėkojom,laive teko vaišinti bendrakeleivius
Sveikos,keliautojos kazkaip i Egipta vel kilo didelis noras sugrizti.galvojam apie kovo pabaiga,dviem savaitem.idomu,kokie orai tokiu metu?karta buvom sausi,o kita karta buvom vasari.tai vasario menesi buvo saltoka ir vejuota.si kart galvojam apie Royal albatros Sarme tokis viezbutis gan didelis.gal kas esate buve,kokie atsiliepimai?
QUOTE(Laura81r @ 2013 11 21, 17:28)
Sveikos,keliautojos kazkaip i Egipta vel kilo didelis noras sugrizti.galvojam apie kovo pabaiga,dviem savaitem.idomu,kokie orai tokiu metu?karta buvom sausi,o kita karta buvom vasari.tai vasario menesi buvo saltoka ir vejuota.si kart galvojam apie Royal albatros Sarme tokis viezbutis gan didelis.gal kas esate buve,kokie atsiliepimai?
Va kaip tik važiuojam mes į jį Gruodžio 1, tai kai grįšime - pasakysiu.
QUOTE(Laura81r @ 2013 11 21, 19:28)
esame buvę kovo pradžioje. Maloniai karšta, tik buvo vėjuota (jautėsi išplaukus į jūrą). Aš nenardžiau, nes man atrodė, kad šalta bus išlipus. Vyras nardė. Jūra šilta. Gailėjausi, kad nenėriau. Tokie mano prisiminimai. Viskas ten OK kovo mėnesį.
QUOTE(blas @ 2013 11 21, 17:34)
Va kaip tik važiuojam mes į jį Gruodžio 1, tai kai grįšime - pasakysiu.
aciu labai labai!labai lauksiu atsiliepimu.kiek laiko busit?koki kambari uzsisakete?nes mes kur radom,tai duoda tik promo kambarius.
QUOTE(Zylute1 @ 2013 11 21, 17:36)
esame buvę kovo pradžioje. Maloniai karšta, tik buvo vėjuota (jautėsi išplaukus į jūrą). Aš nenardžiau, nes man atrodė, kad šalta bus išlipus. Vyras nardė. Jūra šilta. Gailėjausi, kad nenėriau. Tokie mano prisiminimai. Viskas ten OK kovo mėnesį.
aciu labai!oi,kaip smagu!labai faina salis man Egiptas
QUOTE(Laura81r @ 2013 11 21, 17:39)
aciu labai labai!labai lauksiu atsiliepimu.kiek laiko busit?koki kambari uzsisakete?nes mes kur radom,tai duoda tik promo kambarius.
Būsim 14 dienų, kambarį tai promo, na man kambarys nelabai svarbu, juk praleisim ten labai mažai laiko, žinoma nenorėčiau rasti ten jokių gyvių, nes labai bijom tarakonų. Svarbiausia, kad pats viešbutis būtų super, o rinkomės dėl vandens kalnelių ir įvairių restoranų( na kiek supratau, bus Italų, azijiečių, spec kavos baras, ledų). Na labai laukiam ir pamatysim
QUOTE(blas @ 2013 11 21, 17:54)
Būsim 14 dienų, kambarį tai promo, na man kambarys nelabai svarbu, juk praleisim ten labai mažai laiko, žinoma nenorėčiau rasti ten jokių gyvių, nes labai bijom tarakonų. Svarbiausia, kad pats viešbutis būtų super, o rinkomės dėl vandens kalnelių ir įvairių restoranų( na kiek supratau, bus Italų, azijiečių, spec kavos baras, ledų). Na labai laukiam ir pamatysim
aga,mane tas kavos baras irgi labai suzavejo.as visada viesbucius renkuosi pagal Tripadvaisoriu,tai kiek ziurejau,atsiliepimai labai neblogi,palyginus.lauksiu labai ziniu is lietuvaiciu jau jum neuzilgo ir atostogos!!
buvom kovo menesi,pries 6 metus,regis butent tais metais,vasaris buvo labai saltas,bet mums nuskilo-oras geras,tik pirmas pora dienu vejas stipresnis ir saltesnis,o po to jau karsciai.
QUOTE(Koso @ 2013 11 22, 10:38)
buvom kovo menesi,pries 6 metus,regis butent tais metais,vasaris buvo labai saltas,bet mums nuskilo-oras geras,tik pirmas pora dienu vejas stipresnis ir saltesnis,o po to jau karsciai.
ko tais gazdintis pradedu su vasariu, musu isvykimas 02.11
QUOTE(*Kameja* @ 2013 11 22, 12:41)
ko tais gazdintis pradedu su vasariu, musu isvykimas 02.11
buvau ir sausi ir vasari ir kova, visada man silumos pakako gal tik vakare kiek vesiau buvo sausi ir vasario pradzioj, bet pernai kova tai nei karto ilgu rankoviu neprireike nakti . Siemet sausio 17-19 d. planuojam vaziuoti, bet as rami Tik dar neissirenku ar Hurgada ar Šarmas , kaip tevui sakau tai kur skrendam, sako tai koks skirtumas ar Palanga ar Šventoji
ruosiames sventem egipta, ar nesusalsim ? nes ivairia info del oro randu nuo 5 nakti iki 24 diena , tiesa? daug kur ir 17 siluma tik rodo, kad bus gruodzio gale. noretusi idegti ))
gal yra buvusiu SUNRISE ROYAL MAKADI 5zv. (Egiptas, Hurgada, Makadi Bay)
kokie ispudziai?
aciu uz nuomones
gal yra buvusiu SUNRISE ROYAL MAKADI 5zv. (Egiptas, Hurgada, Makadi Bay)
kokie ispudziai?
aciu uz nuomones