Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(marselina @ 2013 10 29, 09:57)
Čia aš ne į temą... -Luka- koks gražus jūsų parašas!  mirksiukas.gif

QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 29, 15:38)
Aš irgi ne į temą.. Bet labai gražus  thumbup.gif  wub.gif

aš ir ne į temą , bet ačiū lotuliukas.gif

ir jai grižtant prie temos, tai įdomu ar i Sharmo viešbutį Laguna Vista bent kurį organizuojamos kelionės iš LT. Kažkaip patiko tie viešbučiai , ypač paplūdimys wub.gif ir vaikams veiklos yra ir tėvukus imsim kartu smagu bus nardyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 29 spalio 2013 - 16:17
dar svarbus klausimas. Ar draudžiatės kokiu draudimu skrendant į Egiptą ir kokiu draudimu? Ar skrendate su swedbanko kreditine, kuri yra ir draudimas visai šeimai?
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2013 10 29, 19:02)
dar svarbus klausimas. Ar draudžiatės kokiu draudimu skrendant į Egiptą ir kokiu draudimu? Ar skrendate su swedbanko kreditine, kuri yra ir draudimas visai šeimai?

Aš turėjau kreditinę, bet dar buvau apsidraudusi specialiai kelionei Lietuvos draudime. Tai šituo pasinaudojome, reikėjo daktarui parodyti draudimo polisą, jis nusirašė duomenis ir viskas. O kaip būtų su kortele neįsivaizduoju... Nejaugi kortelę parodyti biggrin.gif
Mano kolegė keliavo su kreditinės kortelės draudimu, tai ji už viską pati susimokėjo, paskui gryžus į LT, jai reikėjo pateikti dokumentus/čekius ir jai kompensavo draudimas.
Man asmeniškai patogiau, kai mokėti nereikia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 10 29, 19:20)
Aš turėjau kreditinę, bet dar buvau apsidraudusi specialiai kelionei Lietuvos draudime. Tai šituo pasinaudojome, reikėjo daktarui parodyti draudimo polisą, jis nusirašė duomenis ir viskas. O kaip būtų su kortele neįsivaizduoju... Nejaugi kortelę parodyti  biggrin.gif
Mano kolegė keliavo su kreditinės kortelės draudimu, tai ji už viską pati susimokėjo, paskui gryžus į LT, jai reikėjo pateikti dokumentus/čekius ir jai kompensavo draudimas.
Man asmeniškai patogiau, kai mokėti nereikia  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū, dar mąstom ką daryti. jei susirgsim visi 4 tai brangu bus už visus grynais mokėt g.gif Nieko taip nebijau kaip sustreikavusių vidurių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2013 10 29, 23:13)
Ačiū, dar mąstom ką daryti. jei susirgsim visi 4 tai brangu bus už visus grynais mokėt  g.gif Nieko taip nebijau kaip sustreikavusių vidurių  verysad.gif

Aš Turkijoj buvau apsirgus, tai man jų gydytojas paaiškino, kad negalima pas juos persivalgyti ir dar ypač maišant mėsa, vaisiai, saldus, vėl mėsa ir pan....
o aš taip ir buvua darius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 29, 21:16)
Aš Turkijoj buvau apsirgus, tai man jų gydytojas paaiškino, kad negalima pas juos persivalgyti ir dar ypač maišant mėsa, vaisiai, saldus, vėl mėsa ir pan....
o aš taip ir buvua darius mirksiukas.gif

Taip, Turkijoje aš ir parą gulėjau apsikabinus unitazą verysad.gif bet tada praėjo po didelio kiekio angliukų ir visų vaistų nuo skrandžio. Tai ir nesupratau kas tada padėjo, nes gėriau viską per ramybės tarpus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2013 10 29, 19:02)

Sveikos,mes keliaujame su kreditine ,keturiems galioja.Papildomai daugiau jokiu draudimu nesidraudžiame 4u.gif Tiesa,ačiū dievui,pasinaudoti teko tik vieną kartą Egipte,bet jokių problemų nebuvo-klinikose po apžiūros ir nedidelės operacijos,parodėme tą kortelę,jie nusirašė kažkuokius duomenis,kažkam paskambino ir...viskas.O suma buvo labai solidi doh.gif
Po to gavome sms iš draudimo,kad jie džiaugiasi,kad mes naudojames jų paslaugomis ir palinkėjo greito pasveikimo mūsų sūnui 4u.gif
Atsakyti
Aš lankiausi Taboje (kai dar iš LT skraidino), tai ten tikrai labai ramiam poilsiui tinka; dykuma, kalnai, jūra su nardymu, Izraelio kelionės arba į Palestiną (kaip kam). Jeigu važiuotume su mažąja kada matyt rinkčiausi šį regioną (nebent nesaugu būtų dėl konfliktų pasienyje, tada nevykčiau)
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 10 29, 21:20)
O kaip būtų su kortele neįsivaizduoju... Nejaugi kortelę parodyti  biggrin.gif

Bankas, išduodamas kreditinę, dar duoda ir lapuką su kontaktais, kur kreiptis ir kokiais telefonais kokioje šalyje skambinti nelaimės atveju. Priklauso nuo banko, vieni duoda draudimo kortelę, kiti lankstinuką. Aš juos kartu su kortele vežiojuosi su savimi į keliones.
Tiesa, jei kas turit Citadele kreditinę, tai nepamirškit pasitikrint galiojimo datos, ten amžinai pas juos reikia prasitęst draudimą. Nors sako, kad galios ir nepratęsus, bet kas ten juos žino, kai galiojimo data užrašyta ir akivaizdžiai pasibaigusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 30 spalio 2013 - 10:21
matau,kad diskutuojat apie draudima,Turkijos temoje esu aprasiusi musu sviezia patirti,kai mazius sunegalavo ir veme.sicia jau nesiplesiu,kam aktualu-galit pasiskaityti.gal bus naudinga.
Atsakyti
Miliani*

jei galit atsakykite man į seną klausimą:
įdomu kaip su tuo keltu iš Hurgados į Šarmą ir atgal
Kiek kainuoja persikėlimas? Ar keltai ten būna vienos rūšies ar yra kokie spec. turistiniai?
Mačiau kokia publika renkasi prie kelto, tai noras keltis dingo. Ir mačiau sėdi vietiniai ten eilėje per naktį. Ar ten tokios eilės, ar šiaip jie ten trinasi?
Papasakokit, jei nesunku, plačiau apie keltą, nes bandžiau išsiaiškint jų bilietų kasoj, bet.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2013 10 30, 07:08)
Sveikos,mes keliaujame su kreditine ,keturiems galioja.Papildomai daugiau jokiu draudimu nesidraudžiame 4u.gif Tiesa,ačiū dievui,pasinaudoti teko tik vieną kartą Egipte,bet jokių problemų nebuvo-klinikose po apžiūros ir nedidelės operacijos,parodėme tą kortelę,jie nusirašė kažkuokius duomenis,kažkam paskambino ir...viskas.O suma buvo labai solidi doh.gif
Po to gavome sms iš draudimo,kad jie džiaugiasi,kad mes naudojames jų paslaugomis ir palinkėjo greito pasveikimo mūsų sūnui  4u.gif

Kokio banko jusu kortele?
Atsakyti