Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(salamandra_ @ 2013 10 14, 19:54)
o jei būtent kokios procebūros prašai, tai išlanksto taip, kad ji brangiausia ir yra, o kitos ale dovana, ir kainos per daug nenumeta...

Laaabai tiksliai Jus cia apibudinot thumbup.gif Tik sis variantas negalioja,jei proceduras uzsakote pries atvykstant ir kainas derinate pas pacius nuomininkus. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino/matė, kur šiuo metu galima įsigyti paprastų paplūdimio šlepečių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 17, 12:31)
Gal kas žino/matė, kur šiuo metu galima įsigyti paprastų paplūdimio šlepečių?  g.gif

http://www.vulcan.lt...dalai-moterims/
Jei nenorit pirkti nesimatavus galit uzsisakyti,kad tiesiog atveztu i Jusu mieste esancia parduotuve (jei tokia yra),kad pasimatuotumete. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 17, 13:31)
Gal kas žino/matė, kur šiuo metu galima įsigyti paprastų paplūdimio šlepečių?  g.gif

Aš irgi ieškau 4u.gif ,žadu savaitgalį paieškoti sporto parduotuvėse,būna prie maudymukų.Tik kai mano dydis 41 nelabai yra iš ko rinktis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 17 spalio 2013 - 16:20
QUOTE(LORIJURA @ 2013 10 17, 18:19)
Aš irgi ieškau  4u.gif ,žadu savaitgalį  paieškoti sporto parduotuvėse,būna prie maudymukų.Tik kai mano dydis 41 nelabai yra iš ko rinktis verysad.gif

Žinokit aš su savo 36 dydžiu taip pat nelabai ką randu biggrin.gif
kada skrendat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sheila*: 17 spalio 2013 - 16:51
Sveiki,
gal kas buvę Hurgadoj sausio pirmoj pusėj? Kokių orų galima tikėtis?

Vakarui užtenka plono megztuko ilgom rankovėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2013 10 17, 20:22)
Sveiki,
gal kas buvę Hurgadoj sausio pirmoj pusėj? Kokių orų galima tikėtis?

Vakarui užtenka plono megztuko ilgom rankovėm?  g.gif

Pries du metus buvau sausio 8, tai megztuko plono tikrai vakarui neuzteke butu. Storas megztukas, net striukyte traukdavau.
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 17, 17:31)
Žinokit aš su savo 36 dydžiu taip pat nelabai ką randu  biggrin.gif
kada skrendat? smile.gif

Sutinku,kad 36 dydis irgi problematiškas drinks_cheers.gif .Mano anyta smulkutė,kai reikia nupirkti kokį išeiginį rūbą doh.gif arba batus...
Na,jei ne klystu g.gif skrisim kartu sunglasses2.gif

Jūsų liniuote man labai tinka,tikiuosi nesupyksit,kad "naudojuos"
Atsakyti
Sveiki,

niekad nebuvę Egipte, pirmas kartas bus lapkričio gale, kokie ten orai vakarais? Labai atšąla?
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2013 10 17, 21:12)
Sveiki,

niekad nebuvę Egipte, pirmas kartas bus lapkričio gale, kokie ten orai vakarais? Labai atšąla?

Sveika,buvom gruodžio pačioj pradžioje-užtekdavo megztuko,džemperio(su bridžais ir basutėmis) vakare ,kartais ir su plonesne tunika su ilgom rankovėmis būdavo normalu 4u.gif Neprisimenu,kad būtų labai šalta g.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2013 10 18, 07:01)
Sveika,buvom gruodžio pačioj pradžioje-užtekdavo megztuko,džemperio(su bridžais ir basutėmis) vakare ,kartais ir su plonesne tunika su ilgom rankovėmis būdavo normalu 4u.gif Neprisimenu,kad būtų labai šalta  g.gif

Ačiū, nuraminot. Esam ištikimi bambavarčio atostogoms Turkijoje, visiškai nieko nežinom apie Egiptą. Bus nauja patirtis visam mūsų ketvertui. Norim šilumos. O dabar skaitinėjuosi info apie Egiptą, nesinori visiškai "žaliai" nuvažiuoti biggrin.gif
Atsakyti
Jei kam reikia galiu padovanot naujas pležines šlepetes, kur Mega vasarą dalino. Rašo 37/38 dydis - viso pado ilgis apie 25cm.
Tinka į Egipto temą, nes ant viens šlepetės užrašyta "atsipalaiduok", ant kitos - "atostogos". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alls: 18 spalio 2013 - 07:49