Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

kazi nesigirdi nieko,del vel atsaukiamu skrydziu?smile.gif
Atsakyti
as jau dovanu niekam nebeperku,o ir sau nebesinori nieko,nes tik dulka ant lentynu.
nebent ka nors skanaus,kad pavaisinti.
oi tie araba-sukciai,ir mieli kol siulo,kol tikisi,kad pirksi,o kai neperki,tai tada ir riebaus keiksmo sulaukt galima,tada persimaino-supyksta ir dar isrezia,tai ko cia vaikstai,jeigu nieko neperki.svarbiausia neduoti patiems pasiimti pinigu,kai ju vietiniais moki,ir butinai graza pasitikrinti.ir labai geras patarimas,pirmas keleta dienu nieko nepirkti.
agentura perspejo,kad su maitinimu pas juos prastesni reikalai,nei seniau budavo.
Papildyta:
QUOTE(Raimutia @ 2013 10 09, 09:33)

tai va i Egipta ir snairuoju atsargiai,kai jie bet kada vel gali issikasti karo kirvius,ir atia atostogos
Atsakyti
Mano vyras db ten, pasakojo, kad viskas normaliai. taip kad nebeskaitau jokiu lt spaudos pranesimu apie kara ten ir pan. Mes skrendam 22d. su vaiku. tik va man idomu : vizas vis dar deda orouoste? Lengvai deda, ar klausineja kazko lb?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lona: 09 spalio 2013 - 12:29
QUOTE(Raimutia @ 2013 10 09, 10:33)

Ne. Vakar buvau kelionių agentūroje,tai sakė, jog niekas negalvoja atšaukti skrydžius.. na bent jau kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2013 10 09, 13:28)
tik va man idomu : vizas vis dar deda orouoste? Lengvai deda, ar klausineja kazko lb?

O kaip su vizom. Mes sumokėjom už vizas agentūroj, o dar reikės ten mokėt? Ar tik štampą uždės? Kai skridom į Turkiją tai už vizą mokėjomės patys ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2013 10 09, 16:49)
O kaip su vizom. Mes sumokėjom už vizas agentūroj, o dar reikės ten mokėt? Ar tik štampą uždės? Kai skridom į Turkiją tai už vizą mokėjomės patys ir viskas.

Nebereikės mokėti smile.gif kada skrendat?
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 09, 15:52)
Nebereikės mokėti smile.gif kada skrendat?

Skrendam gruodžio 1d.
O štampą vistiek reikės užsidėt
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 09, 14:26)
Ne. Vakar buvau kelionių agentūroje,tai sakė, jog niekas negalvoja atšaukti skrydžius.. na bent jau kol kas  mirksiukas.gif

pagal liniuote matau,kad nebeuzilgo atostogos:) gal lapkricio 3d.irgi? i Sarma?
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2013 10 09, 19:33)
Skrendam gruodžio 1d.
O štampą vistiek reikės užsidėt

Reikės. Kaip ir visur reikia, kur reikalingos vizos.

QUOTE(Raimutia @ 2013 10 09, 19:56)
pagal liniuote matau,kad nebeuzilgo atostogos:) gal lapkricio 3d.irgi? i Sarma?

Ne, lapkričio 2 ir į Hurgadą smile.gif
Atsakyti
O jei agenturoj nedave vizos, tai orouoste ja be problemu duoda?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2013 10 10, 02:16)
O jei agenturoj nedave vizos, tai orouoste ja be problemu duoda?

Be problemų. Problema viena- milžiniškos eilės prie tų vizų.. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas esat buvę ar ką esat girdėję apie Lillyland viešbutį Hurgadoje?
Atsakyti