Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Diari @ 2013 09 18, 23:06)
Na tikrai nesuprantu kodel taip daro,kad skrydzius atsaukineja.na nera ten net kvapo nuo to ka ispute per telika.As jau tikrai pradedu galvoti kad politika.Kai Turkijojeraso kad mitinguoja ,tai juk  i kurortus neuzdaro skrydzius..Tikrai nesamone.

Dabar skrydžius atšaukinėja, nes nesurenka žmonių. Jiems neapsimoka skraidyti su pusiau užpildytai lėktuvais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2013 09 17, 21:22)
O mums anuliavo kelione,nes nebus skrydzio gruodzio 17.Siule berods 15 ir 21d.,bet kaina. doh.gif Vietoj 11d.siule 7naktis uz brangiau ir i prastesni viesbuti.I ta pati net nesiule,nes butu daug daug brangiau buve.

Ai,na ,bet nepergyvenu,gal ir gerai.

Sveiki,
mano kelionė taip pat buvo rezervuota gruodžio 17 d-gruodžio 28d. Šiandien pasiskambinau i agentūra-pasiulė skristi gruodžio 12.14-12.28 , 14 dienu už ta pačia kaina. arba 12.21-12.28 7 dienom.
Tai vat dabar mastau...
Atsakyti
QUOTE(lorcik @ 2013 09 19, 16:06)
Sveiki,
mano kelionė taip pat buvo rezervuota gruodžio 17 d-gruodžio 28d. Šiandien pasiskambinau i agentūra-pasiulė skristi gruodžio 12.14-12.28 , 14 dienu už ta pačia kaina. arba 12.21-12.28 7 dienom.
Tai vat dabar mastau...

Aš tai nemastyciau, o imciau pirma varianta thumbup.gif Na, nebent negalite ta diena skristi..
Atsakyti

QUOTE(lorcik @ 2013 09 19, 15:06)
Sveiki,
Tai vat dabar mastau...

I koki viesbuti buvo rezervuota,uz kokia kaina?Buciau gal ir sutikus jei butu pasiule i ta pati viesbuti 14dienu uz ta pacia kaina.Bet nesiule.
Dabar pradesiu ieskot priezasciu kodel man nepasiule biggrin.gif doh.gif
Na,bet idomu pasidare,ir kodel man nepasiule g.gif
Atsakyti
Draugai šiuo metu ilsisi Šarm el Šeich kurorte. Sako, kad viskas gerai, ramu.
Papildyta:
Titanic aqua Park 4*, Hurgadoje. Ėmiau su akvaparku, nes su vaiku skrisim (13 m).
Galvoju, ar neperdaug bus 14 d viesbutyje? ax.gif nes beveik visuose ekskursijose jau buvome.
Del dienu- tai teks savaitė mokslu pralesti.. bet gal nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorcik @ 2013 09 19, 16:50)
Draugai šiuo metu ilsisi Šarm el Šeich kurorte. Sako, kad viskas gerai, ramu.

Iš kur skrido? smile.gif
O kas dėl mokslų, tai aš visas dvi praleisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sheila*: 19 rugsėjo 2013 - 14:53
Draugai Izraelyje gyvena, iš ten ir skrydo. Pas juos Eilate brangu ilsėtis, tai kasmet i Šarmą skrenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorcik @ 2013 09 19, 15:50)
Galvoju, ar neperdaug  bus  14 d viesbutyje? ax.gif  nes beveik visuose ekskursijose  jau buvome.

Jei Jums kyla toks klausimas, tai tikriausia, jog per daug biggrin.gif Man tokiais atvejais kyla nebent klausimas ar ilgesniam laikui negalėčiau išskristi ir net nebežiūriu trumpesnių kelionių, nes man niekada nebūna per daug atostogų laugh.gif
Atsakyti
Vis dėl to nusprendžiau 14 dienų neskrist, skrisim 10 dienų 12.21-12.31. Ir kaina mažesnė, ir mokyklos nepraleisim.

Atostogavom Egipte 14 dienų, tai spėjome ir pakeliauti,ir pailsėti. O dabar keliauti neplanuojam,grynai viešbutyje ilsėsimes. Tai manau, kad 10 d. pilnai užteks. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(lorcik @ 2013 09 19, 19:52)
Vis dėl to nusprendžiau 14 dienų neskrist, skrisim 10 dienų 12.21-12.31.  Ir  kaina  mažesnė, ir mokyklos  nepraleisim.

Atostogavom Egipte 14 dienų, tai spėjome ir pakeliauti,ir pailsėti. O dabar keliauti neplanuojam,grynai viešbutyje ilsėsimes.  Tai manau, kad 10 d. pilnai užteks. rolleyes.gif

Sveiki,
Bet as suprantu, kad niekas nebeskraidina kas 10 naktu, skraidinami skrydziai (bent jau I Sarm el seicha) tik sekmadieniais, t.y. 7 arba 14 naktu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 19 rugsėjo 2013 - 19:13
Dėl Šarmo nežinau, o i Hurgada iki gruodžio 28 d skraidins tik šeštadieniais. Nuo gruodžio 31 d- antradieniais ir penktadieniais.
Todėl ir gavosi 10 dienų.
Atsakyti
QUOTE(lorcik @ 2013 09 19, 18:52)
Vis dėl to nusprendžiau 14 dienų neskrist, skrisim 10 dienų 12.21-12.31.  Ir  kaina  mažesnė, ir mokyklos  nepraleisim.

Atostogavom Egipte 14 dienų, tai spėjome ir pakeliauti,ir pailsėti. O dabar keliauti neplanuojam,grynai viešbutyje ilsėsimes.  Tai manau, kad 10 d. pilnai užteks. rolleyes.gif

Mes kai su 2 ir 7m.vaikais buvom-tai buvo sociai 7d.Paskui pabodo,kad ir Aqua parkas buvo.Sisyk jau butume 10d.buve,bet MB labai abejojo ar ne per daug smile.gif.
O kokia kaina jei ne paslaptis?
Atsakyti