Kuba, Dominika, Meksika - taip pat vienos is nesaugiau saliu, kur net vietiniai vakare neina i viesuma. Bet turizimas klesti, tik vat labai dideliais ribojimais del saugumo. Bet ten jau nusistovejusi tokia situacija, o Egiptas dar kaip tiksinti bomba.
QUOTE(Elvita @ 2013 09 05, 19:16)
Parasyk
Man net juokinga skaityti Visos pasaulio agenturos atsauke keliones, o jus i URM rasyti ruosiates
Man net juokinga skaityti Visos pasaulio agenturos atsauke keliones, o jus i URM rasyti ruosiates
Kiekvienam spresti patiems.ne visos atsauke skridzius.Anglams tai padare net akcija ,kai paskui suzinojau.Turbut toki kieki tik laivu atveza koki mums i viesbuti ju atskrido.)Buvo zmoniu kurie sako ,geriau jau Egipte ,negu I Tailanda,kai nezinau kada cunami laukti.Man tai irgi pasirode juokinga kaipir jums mano postas.Vakar man paskambino mano agentas pas kuri pirkau kelione ir igi pasidomejo situacija,nes kiek as supratau nuo spalio 3 d atrodo skraidins vel.O Egipte vietiniai sake,be to labai daug ,kad labai laukia rusu nuo rugsejo 15 d,nes bus daug rusu.Nezinau is kur jie turi info,bet sake ,kad jau skraidins vel.
Gal kam ir pasirodys absurdu tokioj situacijoje skristi ten,bet patikekite,kad nekiek nesigailiu.Tikrai ir turistu buvo,gal aisku ju butu dar daugiau)) ,savoo misija siais metais ivykdziau.Vaziavau paziureti Jeruzale ir Jordanija ir ta padariau,su mielu noru grizciau dar karta,isskyrus negyvosios juros.
Vakar buvom agentūroje. Pasiankstinom keliom savaitėm kelionę Klausėm dėl skrydžių, tai sakė, jog nuo spalio mėnesio jau turėtų skraidinti.
Nuo spalio 19 atnaujins skrydžius į Egiptą.
QUOTE(blas @ 2013 09 17, 17:55)
Nuo spalio 19 atnaujins skrydžius į Egiptą.
Iš kur žinot? Aš kiek girdėjau, tai nuo spalio pradžios atnaujins
O mums anuliavo kelione,nes nebus skrydzio gruodzio 17.Siule berods 15 ir 21d.,bet kaina. Vietoj 11d.siule 7naktis uz brangiau ir i prastesni viesbuti.I ta pati net nesiule,nes butu daug daug brangiau buve.
Ai,na ,bet nepergyvenu,gal ir gerai.
QUOTE(Liutukeee @ 2013 09 17, 22:22)
O mums anuliavo kelione,nes nebus skrydzio gruodzio 17.Siule berods 15 ir 21d.,bet kaina. Vietoj 11d.siule 7naktis uz brangiau ir i prastesni viesbuti.I ta pati net nesiule,nes butu daug daug brangiau buve.
Mums panašiai buvo, nes sumažino skrydžius. Bet pasiūlė vietoj spalio 31dienos skristi lapkričio 2. Kaina tai dienai buvo didesnė, bet padarė nuolaida ir gavosi tas ant to, tik keliom dienom vėliau
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 17, 21:43)
Mums panašiai buvo, nes sumažino skrydžius. Bet pasiūlė vietoj spalio 31dienos skristi lapkričio 2. Kaina tai dienai buvo didesnė, bet padarė nuolaida ir gavosi tas ant to, tik keliom dienom vėliau
Na,o mums jokios nuolaidos nepadare,tik atsiunte el.pastu 3pasiulymus,bet jie buvo jau ir ne i ta kurorta,ir be Aqua parko(o rinkomes,kad butu su juo),ir ne 11,bet 7dienoms.
Bet dabar dziaugiuosi,kad nebereiks su baime laukt keliones.Vistiek neramu man buvo.O ir vyras labai apsidziauge,kad viskas taip issisprende.
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 17, 21:00)
Iš kur žinot? Aš kiek girdėjau, tai nuo spalio pradžios atnaujins
Tezturo puslapyje parasyta
QUOTE(Liutukeee @ 2013 09 17, 21:22)
jau gruodzio datas koreguoja kazi jie isvis kada zada atnaujint skrydzius ir kas ten dabar tam Egipte vyksta, kazkaip per zinias niekas nieko nebesako
QUOTE(*Kameja* @ 2013 09 18, 09:44)
Tezturo puslapyje parasyta
jau gruodzio datas koreguoja kazi jie isvis kada zada atnaujint skrydzius ir kas ten dabar tam Egipte vyksta, kazkaip per zinias niekas nieko nebesako
Bet paskambino tel.ir pranese.Sake nesusirenka zmoniu skrydziui.
QUOTE(*Kameja* @ 2013 09 18, 10:44)
Tiesiog žmonės išsigando ir nebeskrenda, dėl to mažina skrydžių skaičių
Bendravau savaitgalį su pažįstamu, gyvenančiu Kaire.. sakė, kad viskas pas juos jau ramu. Tik penktadieniais po jų pamaldų būna visokių protestų, o po to vėl viskas stoja į savas vėžes. Hurgadoje ar Šarme tuo labiau viskas ramu
Na tikrai nesuprantu kodel taip daro,kad skrydzius atsaukineja.na nera ten net kvapo nuo to ka ispute per telika.As jau tikrai pradedu galvoti kad politika.Kai Turkijojeraso kad mitinguoja ,tai juk i kurortus neuzdaro skrydzius..Tikrai nesamone.