QUOTE(Kadija @ 2013 08 21, 10:30)
Ajste, nesipiktinkit taip labai, i tema uzsuka ne tik senbuves, bet ir naujokes, o joms viskas nauja ir nieks neaisku
viska perskaityti, kai reikia kazka greit surasti sunku, o paieska ne visos
bliondines moka naudotis, net kai zino, kad kazkur apie tai tikrai kalbeta
be to, jei daznai kartojasi gera informacija visai gerai
o kas tai jau zino- praleidzia infromacija pro akis ir viskas.. as seku tema nuolat, bet pvz iki siol atsimenu tik Juodai virtuve kaip atrodo ir Gabby jz
Naujokem yra labai issami pirma zinute. Ten tiek info, kad visa diena gali "virskinti" ir matuoti, galvoti, konspektuoti... O tada rasai konkreciai kas neaisku. Negi taip sunku paemus metra issimatuot spinteliu ploti? Planuojant plautuve kampe atsistoti i kampa ir isivaizduoti, kad indus plauni? Apskritai pastovet savo virtuvej pora minuciu ir pagalvoti kas joje gerai, kas ne? O is klausimu matosi, kad sunku. Daug lengviau parasyt vos ne graudulinga posta, kad va, katik suzinojau apie nauja virtuve ir uz pusvalandzio turiu meistram pateikti detalius planus, kuriu jau negalesiu pakeisti. Tai dabar visos pulkit braizyt planus mano "standartinei" virtuvei
: Dargi su programelem nuolat problemos, todel prasoma pabraizyt. Tik klausimai is serijos "kas negerai, kas nesigauna?" praleidziami pro akis. Velgi lengviau kai kas kitas padaro darba ir pabraizo
Jei virtuve tokia svarbi, jai reikia ir laiko skirti, dometis, ne tik pora SM temos puslapiu paskaityti ar uzduoti klausima. Juk tai didziule finansine investicija, daiktas kaip minimum penkmeciui ir poziuris turi buti atitinkamas
Kodel iskart blondines? Pasiteisinimu nereikia, reik galvoti ne tik save, bet ir apie kitus
Juk kai gera info kartojasi tarp temu, vyksta diskusija, tai viskas ok, is to yra naudos
: Betgi vis dazniau uzduodami klausimai i kuriuos atsakyta pries du puslapius!
:
QUOTE(agniukee @ 2013 08 21, 11:20)
Pas mane azuolo stalvirsis, ir jis man superinis, tikrai jokio kitokio nenoreciau
Mes uzsisakem dengta ("apsiuta") azuolu
norejom, kad visas butu medis, bet del finansiniu priezasciu ir laiko apribojimu pasirinkom pigesni varijanta. Laukiu nesulaukiu kai sumontuos. Kas liecia prieziura, aliejavimas man regis nera kazkas baisaus, o demeles, ipjovimai ir pan, man visai netrukdo, nes tai naudojama virtuve, o medziui tokie dalykai prideda savitumo, naturalumo pojuti