Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Teka @ 2013 08 21, 11:44)
ko gi nepadarytum dėl JOS. virtuvės!  lotuliukas.gif

jeje, ale ir vyrai tokie visai nieko ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 11:43)
Nu rimtai, žinokit, būč miegojus, kartu su svetimais vyrais  lotuliukas.gif

Visai normali ta kainą  thumbup.gif , tikrai man nekeltų įtarimų, kad per maža  4u.gif . Tai sukontaktuokit su jais normaliau, juolab kad yra rekomendacijos (Gabby_jz turiu omeny).

lotuliukas.gif

Tai žinot, maniškis baldininkas irgi jau beveik šeimos nario statusą įgavęs biggrin.gif Bet jei jo kaina bus akivaizdziai didesnė, teks atsižadėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 11:43)
Tai sukontaktuokit su jais normaliau,

Niekada nesu teiravusis el. paštu dėl baldų. Kokia informacija turėtų būti siunčiamame užklausime> Turiu omeny pirmą laišką.
Nesu galutinai patenkinta savo variantu, todėl norėčiau daugiau sprendimų. Kaip minėjau mano baldininkas (kaip Mindija rašė, vos ne šeimos narys) nieko daugiau neišmąsto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 21 rugpjūčio 2013 - 10:59
As vakar pries miega perverciau temuke ir pagalvojau, kad Juodai virtuve ryte bus, nes daznai postai naktiniai smile.gif Taigi nakti sapnavau, kad Juodai ikele nuotraukas! Bet ne virtuves (nepamenu kodel), o svetaines, kad butu mum i ka akis paganyt. Tai galiu pagirt, kas suuuper svetaine, tokia klasika, kokio Liudviko stiliaus, gal is Gintaro Rumu bigsmile.gif Uzpavydejau Juodai juodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Teka, prisikabinsiu truputi, bet reiketu pries klausiant pasieskoti, tam forume yra spec irankiai 4u.gif Kad ir kokie grazus Mindijos ar Juodai ar dar kieno planai, nesinori ju (identisku) matyt kas pora psl del to, kad kazkas nemoka ar tingi pasieskoti doh.gif: Tema labai dinamiska, daug info pateikiama, o nuolatiniai pasikartojimai gadina reikala, nes sunkiau susirasti ko reikia, kol persijoji viska kas jau buvo n kartu rasyta, rodyta... doh.gif:

Bambyze,
Rasykit apytiksliai (kiek galit konkreciai ir glaustai) ko norit, prisekit planeli ("is virsaus") su matmenims ir vizualizacija ir siuskit, jie patys pasiklaus kokios info truks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2013 08 21, 08:34)
Belaukiant virtuves nuotrauku  biggrin.gif dra noreciau toki klausimuka (o gal kur yra atskira tema? bet as neradau) Na granito stalvisis liks tik svajonese, ko gero, o ar ga nors girdejot apie betoninius stalvirsiu? Kokia ju prieziura, ar labai demias igeria, ar susipjausto, ar... ka nors girdejot?  ax.gif

o kodel nieks nesirenka pvz azuolinio stalvirsio? g.gif kas negerai kazin... ax.gif

Ajste, nesipiktinkit taip labai, i tema uzsuka ne tik senbuves, bet ir naujokes, o joms viskas nauja ir nieks neaisku 4u.gif viska perskaityti, kai reikia kazka greit surasti sunku, o paieska ne visos bliondines moka naudotis, net kai zino, kad kazkur apie tai tikrai kalbeta lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif be to, jei daznai kartojasi gera informacija visai gerai 4u.gif o kas tai jau zino- praleidzia infromacija pro akis ir viskas.. as seku tema nuolat, bet pvz iki siol atsimenu tik Juodai virtuve kaip atrodo ir Gabby jz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 08 21, 11:58)
Kokia informacija turėtų būti siunčiamame užklausime>

Aš siunčiau patalpos planą su visais matmenimis - lubų, langų, durų, nuorodžiau, kuriose vietoje planuojama buitinė technika, plautuvė, net planelį ir vizualizaciją virtuvinio buvau papaišius, nes dėl išdėstymo pas mane kaip ir viskas aišku buvo. Paminėjau, iš kokių medžiagų norėčiau virtuvės, pridėjau dar pavyzdžių iš i-neto platybių, koks maždaug baldų stiliukas turėtų būti 4u.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 08 21, 12:22)

QUOTE(Kadija @ 2013 08 21, 12:30)

oi merginos, kaip baisiai malionu, kad mano virtuvė ir Jums akyse stovi wub.gif thumbup.gif ačiū už palaikymą notworthy.gif
Ajste, mum iki Liudviko stiliaus svetainės dar labai toli rolleyes.gif - gali nepavydėt bigsmile.gif
QUOTE(Kadija @ 2013 08 21, 12:30)
o kodel nieks nesirenka pvz azuolinio stalvirsio?  g.gif  kas negerai kazin...  ax.gif

Apie masyvo stalviršius buvo kalbėta, kad laaaabai gražu, brangu ir daug priežiūros reikalauja. Pavyzdžiui, su tokio tipo plautuve, kaip pas mane, apie masyvo stalviršį geriau net negalvot schmoll.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 rugpjūčio 2013 - 11:52
QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 12:52)
Aš siunčiau patalpos planą su visais matmenimis - lubų, langų, durų, nuorodžiau, kuriose vietoje planuojama buitinė technika, plautuvė, net planelį ir vizualizaciją virtuvinio buvau papaišius, nes dėl išdėstymo pas mane kaip ir viskas aišku buvo. Paminėjau, iš kokių medžiagų norėčiau virtuvės, pridėjau dar pavyzdžių iš i-neto platybių, koks maždaug baldų stiliukas turėtų būti  4u.gif

ačiū už išsamų paaiškinimą. 4u.gif
Panašiai ir parašiau, tik be i-netinių foto. Lauksiu dabar tyrimo rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 12:52)
Apie masyvo stalviršius buvo kalbėta, kad laaaabai gražu, brangu ir daug priežiūros reikalauja. Pavyzdžiui, su tokio tipo plautuve, kaip pas mane, apie masyvo stalviršį geriau net negalvot  schmoll.gif ...

Pas mane azuolo stalvirsis, ir jis man superinis, tikrai jokio kitokio nenoreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 11:52)

Apie masyvo stalviršius buvo kalbėta, kad laaaabai gražu, brangu ir daug priežiūros reikalauja. Pavyzdžiui, su tokio tipo plautuve, kaip pas mane, apie masyvo stalviršį geriau net negalvot  schmoll.gif ...

Mane prigasdino, kad reikia stengtis ji nuolat nuvalyti (nes maistas, kuris dazo isigeria per ilgesni laika), taip pat siek tiek karscio bijo, jei ilgiau palaikoma... g.gif Bet man kaip grazu... kaip malonu liesti.. ir jei yra kampas- nera sujungimo metaliuku jokiu... wub.gif
Atsakyti
Na, apie naudojimosi ypatumus gal Agniukee plačiau papasakos 4u.gif
O dėl sujungimų, tai jau gyriaus kažkada, kad dabar pas mane plokštinis stalviršis be jokių metalinių sujungimų schmoll.gif - tragedija man jie doh.gif . Tiesiog, dailiai suklijuotos plokštės ir psio thumbup.gif . Vat taip va:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 08 21, 10:30)
Ajste, nesipiktinkit taip labai, i tema uzsuka ne tik senbuves, bet ir naujokes, o joms viskas nauja ir nieks neaisku  4u.gif  viska perskaityti, kai reikia kazka greit surasti sunku, o paieska ne visos bliondines moka naudotis, net kai zino, kad kazkur apie tai tikrai kalbeta  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif be to, jei daznai kartojasi gera informacija visai gerai  4u.gif o kas tai jau zino- praleidzia infromacija pro akis ir viskas.. as seku tema nuolat, bet pvz iki siol atsimenu tik Juodai virtuve kaip atrodo ir Gabby jz  biggrin.gif

Naujokem yra labai issami pirma zinute. Ten tiek info, kad visa diena gali "virskinti" ir matuoti, galvoti, konspektuoti... O tada rasai konkreciai kas neaisku. Negi taip sunku paemus metra issimatuot spinteliu ploti? Planuojant plautuve kampe atsistoti i kampa ir isivaizduoti, kad indus plauni? Apskritai pastovet savo virtuvej pora minuciu ir pagalvoti kas joje gerai, kas ne? O is klausimu matosi, kad sunku. Daug lengviau parasyt vos ne graudulinga posta, kad va, katik suzinojau apie nauja virtuve ir uz pusvalandzio turiu meistram pateikti detalius planus, kuriu jau negalesiu pakeisti. Tai dabar visos pulkit braizyt planus mano "standartinei" virtuvei doh.gif: Dargi su programelem nuolat problemos, todel prasoma pabraizyt. Tik klausimai is serijos "kas negerai, kas nesigauna?" praleidziami pro akis. Velgi lengviau kai kas kitas padaro darba ir pabraizo sad.gif Jei virtuve tokia svarbi, jai reikia ir laiko skirti, dometis, ne tik pora SM temos puslapiu paskaityti ar uzduoti klausima. Juk tai didziule finansine investicija, daiktas kaip minimum penkmeciui ir poziuris turi buti atitinkamas wink.gif
Kodel iskart blondines? Pasiteisinimu nereikia, reik galvoti ne tik save, bet ir apie kitus 4u.gif Juk kai gera info kartojasi tarp temu, vyksta diskusija, tai viskas ok, is to yra naudos thumbup.gif: Betgi vis dazniau uzduodami klausimai i kuriuos atsakyta pries du puslapius! doh.gif:

QUOTE(agniukee @ 2013 08 21, 11:20)
Pas mane azuolo stalvirsis, ir jis man superinis, tikrai jokio kitokio nenoreciau  wub.gif

Mes uzsisakem dengta ("apsiuta") azuolu wub.gif norejom, kad visas butu medis, bet del finansiniu priezasciu ir laiko apribojimu pasirinkom pigesni varijanta. Laukiu nesulaukiu kai sumontuos. Kas liecia prieziura, aliejavimas man regis nera kazkas baisaus, o demeles, ipjovimai ir pan, man visai netrukdo, nes tai naudojama virtuve, o medziui tokie dalykai prideda savitumo, naturalumo pojuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 08 21, 13:24)
Mane prigasdino, kad reikia stengtis ji nuolat nuvalyti (nes maistas, kuris dazo isigeria per ilgesni laika), taip pat siek tiek karscio bijo, jei ilgiau palaikoma...  g.gif Bet man kaip grazu... kaip malonu liesti.. ir jei yra kampas- nera sujungimo metaliuku jokiu...  wub.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 13:46)
Na, apie naudojimosi ypatumus gal Agniukee plačiau papasakos 4u.gif

Nera ka cia pasakot per daug, as linkus i svara, mano stalvirsis praktiskai visada tuscias, tai man niekas nesigeria. Vandeni stengiuos nuvalyt, nes palikus dazniau aliejuot reikes.Del sujungimo tai mokek pinigus, issirinkis meistrus ir plokste paprasta graziai sujungs 4u.gif
Kadija, o jus maisto produktus taip dedat tiesiai ant stalvirsio ir dar juos ilgam paliekat?Karscio medis nebijo, gali puoda nukelus statyt, bet ir tam yra puodui nukelt groteles, ar lentele. Pjaustyt ant stalvirsio as nepjaustau jokio, man tai ve...
Jei reikia stalvirsio pjaustymui, visko padejimui, tai tada reikia skardinio kaip kavinese ir nebus jokiu bedu 4u.gif
Turejau pries tai juoda granita, tai man jis saltas ir nejaukus, o pjaustyt ant jo irgi nepjausciau, naudojau taip kaip dabar medi 4u.gif Tik medis man siltas, jaukus ir mielas wub.gif
Atsakyti