Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 00:46)
lotuliukas.gif
mergaitės, na ramiau, ramiau  4u.gif - žiūrėkit atidžiau į posto datą  tongue.gif
sakiau kad rytoj, tai ir bus rytoj  rolleyes.gif t.y. jau šiandien  bigsmile.gif
Jei rimtai, tai vakare (jau skaitos vakar, nes po 12-ktos nakties daba, kai rašau) baldininkai atvažiavo ir pradėjo montuoti, sakė ryt vakare baigs (t.y. jau šiandien bigsmile.gif ).
Žinokit, negalėjau akių atitraukt nuo fasadų ir nenorėjau namo važiuot  wub.gif . Tai baldininkas sako, ok, sėskit ir žiūrėkit, ale sakau negaliu, vaikų pilna kita troba laukia doh.gif  lotuliukas.gif

Nu O.K. Šiandien tai šiandien biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Juodai, tai jeigu ne vaikuciai namie, turbut butumet miegojusi naujoj virtuvej biggrin.gif
Laukiu ir as foto thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai nuprotėt baigiu doh.gif Jau su baldžium kaip ir nutarta, sutarta ir suderinta, o nesulaukiu skambučio apie kainos paskaičiavimus doh.gif Sakiau prieš gaminant, būtų gerai bent preliminarią kainą žinot. Bet vis dar tylu.....
Užtai nusiunčiau savo brėžinuką dar porai baldininkų, tai vienas jau paskaičiavo. Kai pasakė kainą, tai tris kart perklausiau ar tikrai TOKIA (maža, turiu uomeny. Gavosi 6500 be stalviršio ir indaujos) kaina su visais blumais ir dažytu mdf g.gif
Nu pasirodo jo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 21 rugpjūčio 2013 - 08:25
Belaukiant virtuves nuotrauku biggrin.gif dra noreciau toki klausimuka (o gal kur yra atskira tema? bet as neradau) Na granito stalvisis liks tik svajonese, ko gero, o ar ga nors girdejot apie betoninius stalvirsiu? Kokia ju prieziura, ar labai demias igeria, ar susipjausto, ar... ka nors girdejot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 21, 09:24)
O aš tai nuprotėt baigiu doh.gif Jau su baldžium kaip ir nutarta, sutarta ir suderinta, o nesulaukiu skambučio apie kainos paskaičiavimus doh.gif Sakiau prieš gaminant, būtų gerai bent preliminarią kainą žinot. Bet vis dar tylu.....
Užtai nusiunčiau savo brėžinuką dar porai baldininkų, tai vienas jau paskaičiavo. Kai pasakė kainą, tai tris kart perklausiau ar tikrai TOKIA (maža, turiu uomeny. Gavosi 6500 be stalviršio ir indaujos) kaina su visais blumais ir dažytu mdf g.gif

kur cia taip pigu? smile.gif ir gal galit parodyti, kokiam planeliui tiek paskaiciavo?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 08 21, 10:13)
kur cia taip pigu? smile.gif ir gal galit parodyti, kokiam planeliui tiek paskaiciavo?

drinks_cheers.gif man ir įdomu pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 21, 10:31)
drinks_cheers.gif man ir įdomu pasidarė smile.gif

Čia jaučiu ta pati firma kur Gabby darė biggrin.gif Iš Kazlų rūdos biggrin.gif http://baldugamyba.lt/?pageid=3
Aišku, kai išsimatuos, realiai yra tikimybė, kad kaina pasikeis g.gif Prasidės ne tas, tai anas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 21 rugpjūčio 2013 - 10:22
QUOTE(Mindija @ 2013 08 21, 11:21)
Čia jaučiu ta pati firma kur Gabby darė biggrin.gif Iš Kazlų rūdos  biggrin.gif http://baldugamyba.lt/?pageid=3
Aišku, kai išsimatuos, realiai yra tikimybė, kad kaina pasikeis g.gif Prasidės ne tas, tai anas...

o jūs iš kurio miesto? ir beje, kur planelis, kad orentuotis, už ką tokia kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 08 21, 11:23)
o jūs iš kurio miesto? ir beje, kur planelis, kad orentuotis, už ką tokia kaina biggrin.gif

Kad jau kėliau čia šimtus kartų lotuliukas.gif Toks jausmas, kad visos atmintinai turi žinot tą mano virtuvę biggrin.gif
Užklausiau, tai tipo visoj LT dirba ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 21, 11:33)
Kad jau kėliau čia šimtus kartų lotuliukas.gif Toks jausmas, kad visos atmintinai turi žinot tą mano virtuvę  biggrin.gif
Užklausiau, tai tipo visoj LT dirba ax.gif

nu taip taip, kėlėt, ale aš dar painiojuos kur kieno kokia virtuvė buvo lotuliukas.gif

labai panašiai, kaip pas man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 21 rugpjūčio 2013 - 10:36
QUOTE(Smilla @ 2013 08 21, 09:07)
Juodai, tai jeigu ne vaikuciai namie, turbut butumet miegojusi naujoj virtuvej  biggrin.gif
Laukiu ir as foto  thumbup.gif

Nu rimtai, žinokit, būč miegojus, kartu su svetimais vyrais lotuliukas.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 08 21, 09:24)
Užtai nusiunčiau savo brėžinuką dar porai baldininkų, tai vienas jau paskaičiavo. Kai pasakė kainą, tai tris kart perklausiau ar tikrai TOKIA ... kaina su visais blumais ir dažytu mdf g.gif

Visai normali ta kainą thumbup.gif , tikrai man nekeltų įtarimų, kad per maža 4u.gif . Tai sukontaktuokit su jais normaliau, juolab kad yra rekomendacijos (Gabby_jz turiu omeny).
QUOTE(rrr? @ 2013 08 21, 09:34)
Belaukiant virtuves nuotrauku  biggrin.gif dra noreciau toki klausimuka (o gal kur yra atskira tema? bet as neradau) Na granito stalvisis liks tik svajonese, ko gero, o ar ga nors girdejot apie betoninius stalvirsiu? Kokia ju prieziura, ar labai demias igeria, ar susipjausto, ar... ka nors girdejot?  ax.gif

Yra tokia tema čia, bet galim ir čia apie juos pakalbėt - juk prie virtuviu tinka 4u.gif .
Ten irgi kažkas domėjosi betoniniu stalviršiu, aš tą pačią nuorodą ten daviau biggrin.gif . Šiaip pati nesu susidūrus, negaliu nieko plačiau papasakot unsure.gif .

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 08 21, 11:33)
Kad jau kėliau čia šimtus kartų lotuliukas.gif

Tai koks sprendimas bus dešinėj stalčių po kaitlente? Kargiukas?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 21, 11:43)
Nu rimtai, žinokit, būč miegojus, kartu su svetimais vyrais  lotuliukas.gif

ko gi nepadarytum dėl JOS. virtuvės! lotuliukas.gif
Atsakyti