Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(maze11 @ 2013 08 20, 11:28)
o kaip pas jus stalciai atsidaro, jei nera net ifrezuotu rankeneliu?

Tokiu principu, kaip pavaizduota pav. (tik pas mus kiaurymes yra horizontaliai, o vertikaliu kiaurymiu (Tarpu tarp stalciu) - nera.

user posted image

Dar galima stalcius atidaryt su paspaudimu, kad atsoktu.
Bet mus atkalbejo nuo tokio darymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 20 rugpjūčio 2013 - 12:13
QUOTE(Blue_rose @ 2013 08 20, 12:12)
Tokiu principu, kaip pavaizduota pav. (tik pas mus kiaurymes yra horizontaliai, o vertikaliu kiaurymiu (Tarpu tarp stalciu) - nera.

Dar galima stalcius atidaryt su paspaudimu, kad atsoktu.
Bet mus atkalbejo nuo tokio darymo.

O ar patogu taip atidarinet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maze11: 20 rugpjūčio 2013 - 12:17
QUOTE(maze11 @ 2013 08 20, 11:48)
ikeliu savo planeli, gal galit sviesiom akim paziureti, kas ne taip. Mane neramina ilgi stalciai 1.15m, geriau turbut butu skelti per puse?
virtuves bendras vaizdas
trumpoji siena

ilgoji siena

ir dar ta pakabinama viena spintele nelabai ziurisi...gal ka patarsit?

O jus nenorit kriaukles patraukti dar labiau i kaire, kad patrumpetu stalciai? g.gif Nezinau ar cia tiesiog taip pavaizduota, ar bus realybeje, bet nedaryciau tarpo virtuvines spintos ir vitruviniu spinteliu.. Ir saldytuva as sukeisciau su virtuvines spintos vieta, nes laikyciaus eiliskumo saldytuvas-> kriaukle-> darbastalis-> kaitlente (man toks rikiavimas patogiausias) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 20 rugpjūčio 2013 - 13:01
QUOTE(Kadija @ 2013 08 20, 14:00)
O jus nenorit kriaukles patraukti dar labiau i kaire, kad patrumpetu stalciai?  g.gif  Nezinau ar cia tiesiog taip pavaizduota, ar bus realybeje, bet nedaryciau tarpo virtuvines spintos ir vitruviniu spinteliu.. Ir saldytuva as sukeisciau su virtuvines spintos vieta, nes laikyciaus eiliskumo saldytuvas-> kriaukle-> darbastalis-> kaitlente (man toks rikiavimas patogiausias)  4u.gif

manau, šaldytuvas už sienelės gražiau atrodo, nei kad toj vietoj, kur virtuvinė spinta. pas mane panaši siena su sienele bus, tai aš irgi ten galvoju šaldytuvą daryt. tik pas mane ten dar reiks įpaišyt duris į sandėlliuką
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2013 08 20, 12:16)
O ar patogu taip atidarinet?

Mums tai labai patogu. Kol kas neturiu priekaištų virtuvei, ta prasme, kad kažką norėčiau keist. Apart baldininkų keletos nedadarytų dalykų (kuriuos kažkada gal vyras pataisys).
Aš labai norėjau minimalistinės ir modernios virtuvės, kad viskas pasislėptų ir niekur nesikauptų dulkės, nesimatytų jokių įrankių ar prietaisų. Todėl virtuvę dariau iki pat lubų. Viską pati apmasčiau, kur kokie daiktai susidės, kiek jiems vietos reikės ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2013 08 20, 14:45)
Mums tai labai patogu. Kol kas neturiu priekaištų virtuvei, ta prasme, kad kažką norėčiau keist. Apart baldininkų keletos nedadarytų dalykų (kuriuos kažkada gal vyras pataisys).
Aš labai norėjau minimalistinės ir modernios virtuvės, kad viskas pasislėptų ir niekur nesikauptų dulkės, nesimatytų jokių įrankių ar prietaisų. Todėl virtuvę dariau iki pat lubų. Viską pati apmasčiau, kur kokie daiktai susidės, kiek jiems vietos reikės ir pan.

o gal turit kur po ranka savo virtuvės foto?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 08 20, 13:00)
O jus nenorit kriaukles patraukti dar labiau i kaire, kad patrumpetu stalciai?  g.gif  Nezinau ar cia tiesiog taip pavaizduota, ar bus realybeje, bet nedaryciau tarpo virtuvines spintos ir vitruviniu spinteliu.. Ir saldytuva as sukeisciau su virtuvines spintos vieta, nes laikyciaus eiliskumo saldytuvas-> kriaukle-> darbastalis-> kaitlente (man toks rikiavimas patogiausias)  4u.gif

gal ir gera ideja patraukti kriaukle, bet reiktu kazka iterpti tada, nezinau ar kargo 40 cm butu patogu. o tarpa as specialiai sugalvojau, nes planuoju ta spinta bus alia komoda, ten salia jos stalas stoves.

QUOTE(Teka @ 2013 08 20, 13:06)
manau, šaldytuvas už sienelės gražiau atrodo, nei kad toj vietoj, kur virtuvinė spinta. pas mane panaši siena su sienele bus, tai aš irgi ten galvoju šaldytuvą daryt. tik pas mane ten dar reiks įpaišyt duris į sandėlliuką

ta sienele realiai truputi ilgesne nei pavaizduota ir ten gal geriausia vieta saldytuvui, kitu atveju jis tiesiai nuo svetaines matytusi.

QUOTE(Blue_rose @ 2013 08 20, 13:45)

noreciau nuotraukytes smile.gif as ir noriu visiskai uzdaros virtuves be jokiu atviru vietu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maze11: 20 rugpjūčio 2013 - 14:15
QUOTE(maze11 @ 2013 08 20, 14:15)
gal ir gera ideja patraukti kriaukle, bet reiktu kazka iterpti tada, nezinau ar kargo 40 cm butu patogu. o tarpa as specialiai sugalvojau, nes planuoju ta spinta bus alia komoda, ten salia jos stalas stoves.
ta sienele realiai truputi ilgesne nei pavaizduota ir ten gal geriausia vieta saldytuvui, kitu atveju jis tiesiai nuo svetaines matytusi.
noreciau nuotraukytes smile.gif as ir noriu visiskai uzdaros virtuves be jokiu atviru vietu

tai galite ten spinteles (desineje nuo kriaukles) pergrupuoti, arba vietoj spinteliu irgi daryti stalcius arba stalciu bloka ir spintele.. as cia tik ideja meciau, nes kiekviena daro pagal save. Stalcius as trumpinciau, nes tokie dideli ir jei sunkiau prikrauti- sunkiau atsidarys.. o saltdytuva as sukeisciau vietomis, nes man siuo metu patogumas svarbiau, nei grozis... juoba, kad saldytuvai buna imontuojami ir atrodo kaip virtuves spinta, tad ir grozis gali nenukenteti mirksiukas.gif
Atsakyti
Juodai, kažkam virtuvę montavo biggrin.gif Kur foto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 20 rugpjūčio 2013 - 21:26
QUOTE(Mindija @ 2013 08 20, 22:25)

Aha, ir as ilindau kaip ciekauna zose paziuret, o ner g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 08 19, 09:50)
Sveikos,  ax.gif Va pagaliau turiu stikla virtuvej...

O gal pasakysit, is kokios medziagos stalvirsis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 20, 22:25)

QUOTE(Ga-aP @ 2013 08 20, 22:45)
Aha, ir as ilindau kaip ciekauna zose paziuret, o ner  g.gif

lotuliukas.gif
mergaitės, na ramiau, ramiau 4u.gif - žiūrėkit atidžiau į posto datą tongue.gif
sakiau kad rytoj, tai ir bus rytoj rolleyes.gif t.y. jau šiandien bigsmile.gif
Jei rimtai, tai vakare (jau skaitos vakar, nes po 12-ktos nakties daba, kai rašau) baldininkai atvažiavo ir pradėjo montuoti, sakė ryt vakare baigs (t.y. jau šiandien bigsmile.gif ).
Žinokit, negalėjau akių atitraukt nuo fasadų ir nenorėjau namo važiuot wub.gif . Tai baldininkas sako, ok, sėskit ir žiūrėkit, ale sakau negaliu, vaikų pilna kita troba laukia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti