QUOTE(Danguolė @ 2013 08 19, 14:47)
Sveikos Mamos,
norėjau paklausti, ar kuri savo virtuvei pasirinkot blizgaus dažyto paviršiaus dureles, kaip, pvz., čia:
http://www.ikea.com/...294/#/S19918294
Jei taip, domintų atsiliepimai priežiūros, dėvėjimosi klausimais
Pas mane virtuve is dazyto blizgaus MDF. Spalva lyg balinta kakava ar pan. Visos fasadines dureles nuo zemes iki lubu is to MDF, tik stalvirsis ir salos sonai is plokstes. ir pas mus nei vienos rankeneles nera, tik indaplovei ifrezuota, kitur reikia imti uz paciu dureliu.
Mes turim pusmeti, kad labai ypatingos prieziuros reiktu, tai nepasakyciau, na kas savaite pavalau su mikrosluoste dregna, nelieka jokiu dryziu. Aisku, labiausiai pirstu antspaudai matosi prie saldytuvo. Bet lengvai labai nusivalo.
Gal baisiausia yra tokiai plokstei ibrezimai - stuktelejusi esu su kopetelem metalinem, dar pacioj pradzioj...aisku, jei su astriu daiktu praeis vaikas, irgi gali likt, nors ir ant medzio plokstes liks astrus ibrezimas. Tik jei plokste margesne, gal maziau matysis.
QUOTE(Grelita @ 2013 08 19, 20:01)
Taip,stiklas klijuotas, del to ir klijavom,kad man tie varztai tai visa vaizda gadina
Paveiksleli rinkomes is shutterstock.com
Patys siuntetes paveiksliuka ar stiklintojai atsisiunte? Nes ten kaip suprantu galima imt paketa minimalu ir gauni 5 pav. Bet tada kaina isauga, o jei dar nereikia tu kt pav. O gal su kuom nors koperavotes atsisiuntimui?