Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Ajste @ 2013 08 19, 18:09)
Kažkas panašaus į šitą
user posted image
Tik manau šitas sprendimas brangesnis negu nuo lubų kabinamas  ax.gif

Aha, aš jau pagooglinau, bet šitas jūsų įdėtas gražesnis variantas nei tie kur mačiau. Nežinojau kad taip būna, gal ir visai nieko variantas, ypač saloje
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 08 19, 12:33)
Pjaustymui geriausia lentute  biggrin.gif bus pigiausias variantas, garantuotai  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Katherina @ 2013 08 19, 12:49)
Gal kuri gaminotės baldus iš medžio? Kiek žinau, būna tik durelės medinės, o pagrindas plokštė. Įdomu, koks kainos skirtumas lyginant su vien iš plokštės pagamintais baldais...
Dar klausimas dėl salos, ar protinga joje įmontuoti kaitlentę? kaip gartraukį pritvirtinti, ar nesigauna labai brangu? gal geriau saloje būtų kriauklė +indaplovė?

Aš iš masyvo dariau - rytoj atveža motuot thumbup.gif wub.gif . Taip, fasadai mediniai, korpusas plokštė 4u.gif . Kaina - tai sutartinis dalykas, aišku, kuo daugiau masyvo, tuo brangiau... žiūrint kur gaminsitės baldus wink.gif
Ir kaitlentė pas mane saloj biggrin.gif . Gartraukis bus nuo ventiliacijos konstrukcijos, tai panašiai, kaip ir nuo lubų būtų, nes lubos pas mus laaaabai aukštai smile.gif
Atsakyti
Bet įtariu tie gartraukiai nuo lubų (o iš stalo išeinantis išvis) brangus grožis?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2013 08 19, 10:03)
Grelita, kaip graziai ziurisi stiklas  thumbup.gif 
Kaip suprantu, cia be jokiu "saguciu" pritvirtinta. Gal klijuota? Mes irgi stikla norim deti su paveikslelou, tai vieni buvo atvaziave, sako butinai reikia sagutem tvirtint, jeigu norit fototapeto. Bet man tos sagos ziauriai negrazu.

Beje, is kur rinkotes paveiksleli? Is internetiniu psl, kur atsiusti reikia, ar pasiule stiklininkai?

Taip,stiklas klijuotas, del to ir klijavom,kad man tie varztai tai visa vaizda gadina schmoll.gif
Paveiksleli rinkomes is shutterstock.com
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2013 08 19, 14:47)
Sveikos Mamos,

norėjau paklausti, ar kuri savo virtuvei pasirinkot blizgaus dažyto paviršiaus dureles, kaip,  pvz., čia:
http://www.ikea.com/...294/#/S19918294

Jei taip, domintų atsiliepimai priežiūros, dėvėjimosi klausimais  smile.gif

Pas mane virtuve is dazyto blizgaus MDF. Spalva lyg balinta kakava ar pan. Visos fasadines dureles nuo zemes iki lubu is to MDF, tik stalvirsis ir salos sonai is plokstes. ir pas mus nei vienos rankeneles nera, tik indaplovei ifrezuota, kitur reikia imti uz paciu dureliu.
Mes turim pusmeti, kad labai ypatingos prieziuros reiktu, tai nepasakyciau, na kas savaite pavalau su mikrosluoste dregna, nelieka jokiu dryziu. Aisku, labiausiai pirstu antspaudai matosi prie saldytuvo. Bet lengvai labai nusivalo.
Gal baisiausia yra tokiai plokstei ibrezimai - stuktelejusi esu su kopetelem metalinem, dar pacioj pradzioj...aisku, jei su astriu daiktu praeis vaikas, irgi gali likt, nors ir ant medzio plokstes liks astrus ibrezimas. Tik jei plokste margesne, gal maziau matysis.

QUOTE(Grelita @ 2013 08 19, 20:01)
Taip,stiklas klijuotas, del to ir klijavom,kad man tie varztai tai visa vaizda gadina  schmoll.gif

Patys siuntetes paveiksliuka ar stiklintojai atsisiunte? Nes ten kaip suprantu galima imt paketa minimalu ir gauni 5 pav. Bet tada kaina isauga, o jei dar nereikia tu kt pav. O gal su kuom nors koperavotes atsisiuntimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2013 08 19, 20:39)
Patys siuntetes paveiksliuka ar stiklintojai atsisiunte? Nes ten kaip suprantu galima imt paketa minimalu ir gauni 5 pav. Bet tada kaina isauga, o jei dar nereikia tu kt pav. O gal su kuom nors koperavotes atsisiuntimui?  ax.gif

Foto kainuoja 50 lt, man nupirko tie kur plevele maketavo ir klijavo, bet foto galima ir patiems nusipirkt jei viza turit.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2013 08 19, 20:50)
Bet įtariu tie gartraukiai nuo lubų (o iš stalo išeinantis išvis) brangus grožis?

Na, mes gartraukį pirkom paprastą, įmontuojamą, tik darysim jam kaminiuką apdailinį, gal išeis kažkas panašaus:

user posted image

... tik erdvinis variantas ax.gif

...o rytoj šitoj vietoj jau turėtų puikuotis nauja virtuvė wub.gif
user posted image
tik dar be stalviršio unsure.gif
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 20, 02:11)
...o rytoj šitoj vietoj jau turėtų puikuotis nauja virtuvė  wub.gif

Nepyk, bet pavydas uzvalde. As jau taip senai noriu virtuves doh.gif
Beja, gal kas esate susidurusi su siuo baldininku? Be galo grazus darbai. Tik galvoju, kad ir kainos bus didziules ax.gif
Ir dar, pagoglinus, tai niekur nerandu, bet gal kuri zinote, kokios dabar granito kainos? Idomumo delei. Labai noreciau granitinio stalvirsio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 08 19, 20:01)
Taip,stiklas klijuotas, del to ir klijavom,kad man tie varztai tai visa vaizda gadina  schmoll.gif

Labai grazu ir gyva thumbup.gif Jusu stiklas baigiasi ties spintelemis? Ar desit ant stalvirsio ta trikampiska apvaduka dar? ax.gif

Cia anksciau snekejom, kad kazkam sake, kad stiklo po spintele kisti negalima. Issiaiskinau, kad galima tik reikia klijuoti kazkokia gumele, kad neskiltu stiklas.

Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2013 08 20, 10:06)
Beja, gal kas esate susidurusi su siuo baldininku? Be galo grazus darbai. Tik galvoju, kad ir kainos bus didziules  ax.gif
Ir dar, pagoglinus, tai niekur nerandu, bet gal kuri zinote, kokios dabar granito kainos?

Tikrai gražūs baldeliai wub.gif . Dėl kainos, tai tiesuiog nusiųskit užklausą su savo norais ir gal paskaičiuos preliminarią kainelę 4u.gif . Už tokiuys grožius galima ir šiek tiek daugiau sumokėt pasitaupius bigsmile.gif . Tas pats su granitu. Išsiųskit matmenis keliems gamintojams ir gausit orientacines kainas 4u.gif . Mums vieni akmenoriai sakė, kad preliminari kaina 800Lt bėginiam metrui.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2013 08 19, 20:39)
Pas mane virtuve is dazyto blizgaus MDF. Spalva lyg balinta kakava ar pan. Visos fasadines dureles nuo zemes iki lubu is to MDF, tik stalvirsis ir salos sonai is plokstes. ir pas mus nei vienos rankeneles nera, tik indaplovei ifrezuota, kitur reikia imti uz paciu dureliu.
Mes turim pusmeti, kad labai ypatingos prieziuros reiktu, tai nepasakyciau, na kas savaite pavalau su mikrosluoste dregna, nelieka jokiu dryziu. Aisku, labiausiai pirstu antspaudai matosi prie saldytuvo. Bet lengvai labai nusivalo.
Gal baisiausia yra tokiai plokstei ibrezimai - stuktelejusi esu su kopetelem metalinem, dar pacioj pradzioj...aisku, jei su astriu daiktu praeis vaikas, irgi gali likt, nors ir ant medzio plokstes liks astrus ibrezimas. Tik jei plokste margesne, gal maziau matysis.
Patys siuntetes paveiksliuka ar stiklintojai atsisiunte? Nes ten kaip suprantu galima imt paketa minimalu ir gauni 5 pav. Bet tada kaina isauga, o jei dar nereikia tu kt pav. O gal su kuom nors koperavotes atsisiuntimui?  ax.gif

o kaip pas jus stalciai atsidaro, jei nera net ifrezuotu rankeneliu?
Atsakyti
ikeliu savo planeli, gal galit sviesiom akim paziureti, kas ne taip. Mane neramina ilgi stalciai 1.15m, geriau turbut butu skelti per puse?

virtuves bendras vaizdas

trumpoji siena

ilgoji siena

ir dar ta pakabinama viena spintele nelabai ziurisi...gal ka patarsit?
Atsakyti