QUOTE(lizarde @ 2013 09 13, 12:13)
Nėr už ką
Man ji taip pat įsiminus dėl KA
QUOTE(Mindija @ 2013 09 13, 12:16)
Bet indaplovės fasadinė plokštė tvirtinasi ant durelių ir nelieka vietos užkišt pirštams. Dar plius per plyšį matosi pati indaplovė
O atmetikliui reikia palikt 4mm laisvumo, kad įsispaustų. Man atrodo ir Gabby minėjo, kad pas ją atrodo lyg atvėpęs tas stalčius
Tai va, o pas mane virtuvė priešais visą kambarį. Paėjus 4-5 metrus tikrai bus matyt visi nedadarymai
Šaldytuvas per aukštas Nesueina į vieną liniją su mikrobange. Bet kažkaip padarys gal tikiuos.
O ji tvirtinasi durelių pačiam viršuj, kad apipjausčius viršų reiktų ieškoti kitų tvirtinimo sprendimų? Kad indaplovė per tarpą matosi, tai joa.. O ten intarpėlis netiktų? Kad ir koks judantis (po vieną varžtą šonuose ir jis pasisuktų iš vertikalios pozos į horizontalią), kad išsitrauktų indaplovė reikalui esant
Iš kurio galo tie 4 mm imami? iš šonų ar iš ilgio/gylio? Aha, berods Gabby foto buvo su atvėpimais, kad nepritraukia stalčiaus, bet nepamenu, kad iš šonų būtų buvę buitiniai prietaisai?
Hmmm, man ta linija išvis nesvarbi atrodo, ta prasme viršutinė mikrobangės linija su šaldytuvo viršum
Juk ir taip orkaitė nesilygina su stalviršiu (ar pas jus lygiuojasi?), tai gali viskas nesilygiuot toj ūkinėj. Jei dar sukeisti vietom ir šaldytuvą kelt prie stalviršio ir jei šaldytuvo durelės lygiuojasi su stalviršiu, tada ta ūkinė nelygiuota yra "kampe" ir ne taip krenta į akį
QUOTE(Juodai @ 2013 09 13, 12:34)
O kam orkaitei stalviršis? Ant atidarytų orkaitės durelių skardą galima pasidėti, jei nėra teleskopinių bėgelių
Priminkit, kodėl negalite statyti viryklės prie kitos sienos, pvz tarp langų?
Mano šiandienos ataskaita - pas mus montuoja stalviršį
Papildyta:
Tegu krenta, atsigaus, bet turėsi virtuvę kokios tikrai nori
. O dėl indaujos - gera mintis
Na gal ir taip
Matyt mano paranoja įsijungus ir norisi sunkius puodus dėti ant stalviršio, ne ant durelių...
Dujų negali perkelt prie kitos sienos
Jėga
Tai jau greit sulauksim nuotraukų su stalviršiu ir kargiuku