Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

Laba diena,

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

gal galetumete patarti, ir seip pakomentuoti musu virtuve ?
svarstau tik ar daryti vienos ar dvieju spalvu... namuose bus sviesios spalvos smile.gif
ir nzn ar gerai kampine virsutine spintele kairem kampe g.gif
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 09 09, 19:16)
Patarkite prašau. Virtuvės aukštis 2.65. Ilgis 3 m. Mano ūgis 164, vyro 190.
Kokio aukščio daryti darbastalį
Kokį tarpą palikti tarp apatinių ir viršutinių spintelių (dujinė vyriklė, garatraukis įmontuojamas)
Kokio aukščio daryti viršutines spinteles?

Ar nebus labai "griozdiškai" 110?

QUOTE(Ajste @ 2013 09 10, 10:11)
O kas daugiau gaminat? Siaip manau apatines 110 daugoka, bet jei tik jos tera, tai ne beda. Didziausia problema, kad prie 110 apatiniu, virsutines prasidetu apie 160, tai jums su tokiu ugiu tik pati apatine lentyna prieinama ir tai nelabai patogiai g.gif: tokiu atveju daryciau apacia iki 90 ir virsus prasidetu 140 4u.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 09 12, 12:57)
Tai dėl čia išvardintų dalykų, suprantu, kad Jums 91 cm stalviršis peraukštas, norėtumėte žemesnio?  smile.gif

Paskaicius tuos du virsutinius postus, supratau, kad apatiniu spinteliu auksis 110. blink.gif . Nu vos ne ties (.)(.) gaunas lotuliukas.gif . Sorry, jei netaip supratau 4u.gif

Man zemesnio tikrai nereikia. Bet didesnio ne per kur schmoll.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2013 09 12, 15:14)
viola 78 aš jau beveik 7 metus gyvenu su orkaite kurioje garų funkcija smile.gif .. kadangi maniškis kategoriškai atsisakė mikrobangų krosnelės , tai ši funkcija mums itin tarnauja, kai nori pašildyti maistą  smile.gif .. pirma galvojau kad tos 15 min bus daug, bet jos pralekia greit, maistas pašildomas super.. aš ir dabar naujame name dėsiu tik su garų funkcija smile.gif

O kokiu principu pas jusu orkaite pasigamina garas?
Maciau, kur tokia dydele sudrekinta kempine ziedo formos reik ideti. Nu ka as zinau. Viena karta pajungus ir nepsiziurejus, ta kempine "biski" apsvile, nes sausa buvo. Man perdaug butu komplikuota. Ta pati tikriausiai efekta galima pasiekti pastacius platu inda su vandeniu i orkaites apacia. Arba kaip mane viena vokiska bobulka ismokino. Ikaitina orkaite, ideda bulkutes atsviezinimui(vakarykscias) ir sliuksteli staigiai nepilna( kazkur daugiau nei puse) stikline vandens ir greitai uzdaro. Garo susidaro thumbup.gif padoriai.
Nukrypau nuo temos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 09 12, 12:24)
ačiū visoms pasisakiusioms, galvosiu kažką vėl  doh.gif
visų pirma noriu pasakyt, kad virtuvės bus kartu su valgomuoju, tikrai ne su svetaine, taigi ramiai biggrin.gif
o kaip atrodo C išdėstymas?  unsure.gif

o tas šaldytuvas tai tikrai galvos skausmas, aukštas man niekur nedera, o žemo su stalčiais, manau, tikrai neįpirksim. o beje kokios jų kainos?  biggrin.gif

Perziurejau senesnius jusu postus. Tai kaip suprantu prie virtuves bus valgomojo zona, o uz jos prie priesingos sienos ne svetaines sofos buvo pabraizytos? O i kuria puse durys atsidaro? I sandeliuka ar i virtuve? Saldytuva daryciau tikrausai po darbastaliu, o saldymo kamera i sandeliuka grusciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 12 rugsėjo 2013 - 16:39
Nereikia jokio žiedo smile.gif yra spec stalčiukas kuris lš lšorės atsitraukia pripili su stikline vandens ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 09 12, 17:52)
Perziurejau senesnius jusu postus. Tai kaip suprantu prie virtuves bus valgomojo zona, o uz jos prie priesingos sienos ne svetaines sofos buvo pabraizytos? O i kuria puse durys atsidaro? I sandeliuka ar  i virtuve?  Saldytuva daryciau tikrausai po darbastaliu, o saldymo kamera i sandeliuka grusciau.

ne, ten ne svetainė, sofkutė tik šiaip papaišyta, kai dizaineriai braižo, jie mėgsta baldų pridėliot visur, kad tipo gražiau atrodytų biggrin.gif
o sandėliuko durys bus jau kaip aš pageidausiu, vyras sakė, gali padaryt, kad net į sieną suvažiuotų, ale kaip stumdomų spintų būna. sandėliuke planuoju turėt šaldiklį, bet vistiek šaldytuvas kad tilptų po darbastaliu, jis bus arba labai mažas, kas man netinka, arba tas jau krūtas, kur kaip su stalčiais visokiais. o tas jau brangus. taigi...
Atsakyti
Teka, va kokiu radau.

170 litru http://moebelplus.de...t_kris1509a.pdf

150 litru http://www.mediamark...550,377215.html

120 litru http://www.testberic...estbericht.html
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 09 12, 21:45)

žinau žinau tokius, tik kad jų kainos doh.gif kiek visa virtuvė panašiai biggrin.gif gal kada nors...kada nors...

per darbus neturiu net kada prisėst ir pasipaišyt visokių variantų. o taip knieti. bet kai sėsiu, teks vėl paišyt, rodyt, perpaišyt ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 09 10, 12:27)
nu nemoku gražiai padaryt, keliu tokį, bet čia matos matmenys ir patalpa virtuvės. man reik patarimų ir minčių, kaip geriau išdėstyt visgi. dabar jau galvoju apie U formą, bet tada bus labai mažas tarpas tarp dviejų pusių, ane?
user posted image

su ikea programa nesigauna kampų užpildyt,  jei randu kampinę spintelę, tai ji kažkokia labai didelė, jei bandau ben dėl vaizdo įpaišyt paprastą, rašo, kad negalima ir neleidžia doh.gif

QUOTE(Teka @ 2013 09 11, 15:14)
ajste, jau matau praktiškai, kaip bus gražu pas jus.

jūs man pasakykit, kai virtuvė U formos rekomenduotinas atstumas tarp abiejų pusių 120cm. o ar kas nors turi mažesnį? ir mažesnio negalima tik todėl, kad... ??? kodėl mažesnis atstumas blogai, apart to, kad dviese sukiojantis virtuvėj, netilptum smile.gif

va ką primečiau, visai man tiktų, bet kad nu atstumas tai labai mažas. o jei daryt vienoj pusėj 40cm gylio spinteles, tada nežinau, kur įkišt indaplovę ir šaldyuvą.
ir dar viršutinių čia nepapaišiau, nes kol kas nematau prasmes, kol apačia nesuderinta su komisija biggrin.gif

user posted image

Kaip jusu paveiksliuke daryciau darbastali su spintelem prie galines sienos( kur dujine) tada per kampa prie lango ir uzsukciau cia prieky(ala baras).
Duris daryciau tik i rusi atsidarancias, ar stumdancias.

O jei galima valgomojo daugiau vietos isnaudoti, tai ta ala bara istumciau i valgomaji kazkiek, kad liktu tik praejimas. O valgoma stala galu remciau i ta ala bara.
Nezinau ar cia as aiskai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 09 12, 22:02)
Kaip jusu paveiksliuke daryciau darbastali su spintelem prie galines sienos( kur dujine) tada per kampa prie lango ir uzsukciau cia prieky(ala baras).
Duris daryciau tik i rusi atsidarancias, ar stumdancias.

O jei galima valgomojo daugiau vietos isnaudoti, tai ta ala bara istumciau i valgomaji kazkiek, kad liktu tik praejimas. O valgoma stala galu remciau i ta ala bara.
Nezinau ar cia as aiskai parasiau blush2.gif

parašėt tai aškiai, aha, reiks įsidėmėt ir pabandyt vizualiai tai sudėliot. virtuvės labai stumt nenoriu, nes nenoriu, kad pro duris ji matytųs. kažkaip man toks įsitikinimas, noriu, kad tilptų iki durų. nes per duris jau matysis svetainė (ten prie sandėliuko galo priešais langus yra durys į koridorių ir į svetainę, na žodžiu visas vaizdas iš svetainės)
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 09 12, 16:05)
Laba diena,

gal galetumete patarti, ir seip pakomentuoti musu virtuve ?
svarstau tik ar daryti vienos ar dvieju spalvu... namuose bus sviesios spalvos smile.gif
ir nzn ar gerai kampine virsutine spintele kairem kampe  g.gif

Man viskas labai patiko, daryčiau dvi spalvas: viršutinę dalį kaip galima šviesesnę, kad 'lengviau' atrodytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Žiūrėkit, kas man dabar su ta virtuve gaunasi, kai išsikėlė indaplovė g.gif
Abipus plautuvės gausis stalčiai po 70cm, po kaitlente pasinaikinus kargui stalčiai maždaug apie 95cm. Ar nebus labai jau platūs? g.gif Bet viršutinės nebesilygiuoja su apačia doh.gif
Ir dar... Kaip jums atrodo juodas indaplovės fasadas? blush2.gif Ar geriau tada jau visą ūkinę juodą? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 09 12, 17:05)
Laba diena,
ir nzn ar gerai kampine virsutine spintele kairem kampe  g.gif

Manau, tokiam variante labai komplikuotas priėjimas būtų prie viršutinės kampinės spintelės kairėje, kaip ir prie stalviršio kampo apačioj. Baisiai nepatogiai atrodo.
Kas bus tam tarpe kairėj pusėj kur 1517mm? Ar neitų stumtelt per 1 spintutės/stalčių bloko plotį šaldytuvo ir orkaitės spintos kairiau? O kaitlentę stumčiau dešiniau per 1 spintutę - tai didesnis darbastalis gautųsi tarp plautuvės ir kaitlentės, nes dabartinė darbastalio vieta kaitlentės dešinėje man ne taip patogiai atrodo. Lentyna ties gartraukiu - schmoll.gif . Tikrai geriau uždengčiau, ji jau viršutinė dalis uždengta. Beje, tada klausimas, kam rinktis tokį gartraukį, gal geriau įmontuojamą wink.gif.
Būtų geriau, jei parašytumėt visą situaciją apir erdvę, kur stovės virtuvinis. Apačioj, kur 2270mm - ar bus siena? Ar stalas planuojamas?
Ir vis nesuprantu, kodėl žmonės apsisunkina save ir daro šaldytuvą būtinai pačiam krašte, toliau nuo stalviršio. Juk patogiau, kai stalviršis šalia produktams išimti, jei ne vieną imi iškart, ar sudėti, pvz grįžus iš parduotuvės pilnais krepšiais.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 13, 09:34)
Labas rytas 4u.gif

Labutis 4u.gif
Apie plačius stalčius jau sakiau savo nuomonę - nedaryčiau platesnių nei 90cm... Na, tie 5 cm neką padidina, ale vistiek... Mano senoj virtuvėj - 90cm stalčiai, buvau prikrovus belekiek, nes daug tilpo unsure.gif (pvz. birūs produktai visi stikliniuose induose ir dar 2 aukštais doh.gif ) - tai sunkiau tas stalčius užsidarydavo, reikėjo stipriau pastumti, kad dorai pritrauktų. Blum'inis. Aj, galvočiau, kam sunkinti save, geriau stalčių bloką dar pasiaurint, tada žiūrėk išeitų ir kampinė spintelė puodams susidėt, o ir linijos apsilygiuotų su viršutinėm unsure.gif ax.gif
Visai nieko tas fasadas atrodo smile.gif . Kažin, ar reiktų visą ūkinę užjuodint g.gif . Tiesa, jau nusibodau turbūt doh.gif , sukeisčiau šaldytuvą su orkaite vietom - bet tada indapovė būtų lyg ir nepatogiai... doh.gif reiktų kelti ją prie plautuvės dešinėje unsure.gif ... bet tada stalui trukdo, ane g.gif
Aj, Mindija, iš esmės šitam planelyje viskas gerai atrodo. Dzin, kad nesilygiuoja viršus su apačia - pas mane irgi nė viena viršutinė spintelė nesilygiuoja su apatine ax.gif . Tas linijas labiau matai tik brėžiny, realiai nelabai kreipi į jas dėmesį. Svarbu visuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 13 rugsėjo 2013 - 09:00