Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

Aijste, kaip įdomu rolleyes.gif , lauksim galutinių vaizdų, tikiu, kad bus thumbup.gif
O kur užsakinėjot stalviršį?
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 09 11, 11:12)
Ajste, kaip įdomu  rolleyes.gif , lauksim galutinių vaizdų, tikiu, kad bus  thumbup.gif
O kur užsakinėjot stalviršį?

Ačiū 4u.gif
Stalviršis iš Wickes. Pirkom per išpardavimą ir dabar jau tokio nematau g.gif Užsisakėm gyvai nematę, bet kaina buvo vos ne perpus kitų apžiūrėtų, tai nusprendėm, kad jei ir nebus idealus, už tokią kainą susigyvensim blush2.gif
Dar nepaminėjau pliuso, kad iš nuopjovų prisidarėm pjaustymo lentelių thumbup.gif
Atsakyti
Vuolia, Kalėdos atėjo thumbup.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 09 11, 13:38)
Ačiū  4u.gif
Stalviršis iš Wickes. Pirkom per išpardavimą ir dabar jau tokio nematau  g.gif  Užsisakėm gyvai nematę, bet kaina buvo vos ne perpus kitų apžiūrėtų, tai nusprendėm, kad jei ir nebus idealus, už tokią kainą susigyvensim  blush2.gif
Dar nepaminėjau pliuso, kad iš nuopjovų prisidarėm pjaustymo lentelių  thumbup.gif

Gerai tas stalviršis atrodo 4u.gif Sujungimas labai gerai padarytas. O stalčių matau jau nudažytą? Ar ten dar nerestauruotas? blush2.gif

Spalva sienų JĖGA thumbup.gif Man patinka tokio atspalvio žalumas biggrin.gif

Ir dar...
Užuolaida ten laikina ar jau tokia ir bus? g.gif "Nukosėsiu" karnyzo idėją bigsmile.gif Nes roletų jokių ar žaliuzių nenoriu, tai jaučiu visai gera mintis įkomponuot lengvą užuolaidikę ant plono karnyziuko angoje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 11 rugsėjo 2013 - 14:46
QUOTE(Mindija @ 2013 09 11, 13:45)
Vuolia, Kalėdos atėjo thumbup.gif
Gerai tas stalviršis atrodo 4u.gif Sujungimas labai gerai padarytas. O stalčių matau jau nudažytą? Ar ten dar nerestauruotas? blush2.gif

Spalva sienų JĖGA thumbup.gif Man patinka tokio atspalvio žalumas biggrin.gif

Ir dar...
Užuolaida ten laikina ar jau tokia ir bus? g.gif "Nukosėsiu" karnyzo idėją bigsmile.gif Nes roletų jokių ar žaliuzių nenoriu, tai jaučiu visai gera mintis įkomponuot lengvą užuolaidikę ant plono karnyziuko angoje bigsmile.gif

Merry Christmas lotuliukas.gif
Ten stalčiaus imitacija, tai teko prisukt prieš prisilikonuojant plautuvę ax.gif Dar reiks kažkada susiorganizuoti intarpus, nes turbut foto matosi tarpas tarp spintelių.
Gyvai ta žalia daaar gražiau atrodo thumbup.gif Tokia gaivi, bet neįkyri rolleyes.gif
Užuolaida dabar laikina, nes nesinori, kad visi pro langus žiūrėtų, vistik pirmas aukštas. Kas vėliau bus dar nelabai žinau, gyvensiu su šitom, kol įtiks kokia mintis ax.gif O "karnizas" ten toks specialus, jam nei skylių reik nieko, todėl ir įkabinau. Žodžiu tas vamzdukas turi kaipo guminius antgalius, tokio tipo kaip būna ant senukų lazdų ir jį išsuki iki reikiamo dydžio, kol atsiremia į abi nišos sienas, va kaip čia:
user posted image
Atsakyti
ajste, jau matau praktiškai, kaip bus gražu pas jus.

jūs man pasakykit, kai virtuvė U formos rekomenduotinas atstumas tarp abiejų pusių 120cm. o ar kas nors turi mažesnį? ir mažesnio negalima tik todėl, kad... ??? kodėl mažesnis atstumas blogai, apart to, kad dviese sukiojantis virtuvėj, netilptum smile.gif

va ką primečiau, visai man tiktų, bet kad nu atstumas tai labai mažas. o jei daryt vienoj pusėj 40cm gylio spinteles, tada nežinau, kur įkišt indaplovę ir šaldyuvą.
ir dar viršutinių čia nepapaišiau, nes kol kas nematau prasmes, kol apačia nesuderinta su komisija biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 09 11, 16:04)
Merry Christmas  lotuliukas.gif
Ten stalčiaus imitacija, tai teko prisukt prieš prisilikonuojant plautuvę  ax.gif Dar reiks kažkada susiorganizuoti intarpus, nes turbut foto matosi tarpas tarp spintelių.
Gyvai ta žalia daaar gražiau atrodo  thumbup.gif  Tokia gaivi, bet neįkyri  rolleyes.gif
Užuolaida dabar laikina, nes nesinori, kad visi pro langus žiūrėtų, vistik pirmas aukštas. Kas vėliau bus dar nelabai žinau, gyvensiu su šitom, kol įtiks kokia mintis ax.gif O "karnizas" ten toks specialus, jam nei skylių reik nieko, todėl ir įkabinau. Žodžiu tas vamzdukas turi kaipo guminius antgalius, tokio tipo kaip būna ant senukų lazdų ir jį išsuki iki reikiamo dydžio, kol atsiremia į abi nišos sienas, va kaip čia:
user posted image

Niu aišku biggrin.gif
Karnyziuko tai kokio plonyčio noriu... Ir išvis dar nežinau nei kokios užuolaidos ar kas bus doh.gif Palauksiu pirmiau baldų, tada jau smulkmenom užsiimsiu smile.gif

Va, radau plyteles su nuotraukom daro bigsmile.gif
user posted image

http://www.artnata.lt/
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 11, 14:22)
Karnyziuko tai kokio plonyčio noriu... Ir išvis dar nežinau nei kokios užuolaidos ar kas bus doh.gif Palauksiu pirmiau baldų, tada jau smulkmenom užsiimsiu smile.gif

Tai va, šitas variantas būtų labai geras, nes žymių nepalieka thumbup.gif Aš dabar irgi net negalvoju apie langų rūbus, reik pirmiausia su spintelėm susitvarkyt, kitaip niekad nesusikraustysim į virtuvę doh.gif Dabar dar tik įrankių stalčius yra ir viskas, likę daiktai tebegyvena dėžėse ir kur papuolę... Dar šiandien paskutinį kartą aliejuosim stalviršį. Uošvis patarė pašveisti švitriniu ir dar kartą aliejuoti, kad būtų glotnus thumbup.gif
Atsakyti
Ajste, ačiū , tiek daug gerų patarimų gavau. Virtuvių paveiksliukų daug išsisaugojau,bandysiu derinti ,sudėti į vieną vaizdą iš patinkančių detalių, gal kas nors pavyks.
Atsakyti
Ajste, stalviršis laaabai gražiai atrodo wub.gif , o sujungimas fantastiškas thumbup.gif
Sienų spalva, nors ir ne iš mano mėgiamų paletės, bet gera - neįkyri tokia, gaivi drinks_cheers.gif . Plautuvė wub.gif
Labai laukiu kitų nuotraukų mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2013 09 11, 16:14)
jūs man pasakykit, kai virtuvė U formos rekomenduotinas atstumas tarp abiejų pusių 120cm. o ar kas nors turi mažesnį? ir mažesnio negalima tik todėl, kad... ??? kodėl mažesnis atstumas blogai, apart to, kad dviese sukiojantis virtuvėj, netilptum smile.gif

Pagal ergonomikos dėsnius rekomenduojamas atstumas 1,2m. Dėl patogumo wink.gif. Pas mane dabar padarytas 1,3m - tikrai ne per didelis, ir mažesnio nei 1,2 tikrai nenorėčiau schmoll.gif . Na, tiesiog primeskit situaciją, jeigu abiejose pusėse stalčiai ir jie bus atidaryti vienu metu, tai užims apie 1m. Su stalčiais paprasta, juos ne visada reikia ištraukti iki galo, bet jeigu bus 60-tinės spintelės abiejose pusėse, tai atidarytos durelės užima visą 1,2m. Aišku, retai taip būna, kad viską reikia atidarinėti vienu metu, bet galimybė išlieka. Tad apgalvoti viską ir palikti erdvės tokiom situacijom manau tikrai verta. Labai gerai iliustruota šitam paveikslėly, kiek vietos užima šeimininkas įvairiose pozose:
user posted image
paimtas iš čia.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 09 11, 20:55)

Pagal ergonomikos dėsnius rekomenduojamas atstumas 1,2m. Dėl patogumo wink.gif...

oho, kokie informatyvūs paveiksliukai bigsmile.gif aš net nepagalvojau apie visokius pritūpimus ir pan. ačiū
Atsakyti
Pas mus ~95 cm
Tik kitoj pusėj ne spintele, o stalas ir ukine spinta.

Tai tikrai uztenka vietos.
Aisku, jeigu dviese sukiojames, tai kartais tenka uzpakaliais arba taip romantiskai pasiglausti blush2.gif ...

Nu bet gyventi tikrai galima. Nu koks 110 cm, bet labai didesnio atstumo tai nelabai noreciau.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 09 11, 15:14)

o as pasakysiu, kad gali but ir mazesnis atstumas. Pavyzdys: pas mano mama virtuve palei viena siena ir sala gan ilga priesais. Tai mama sala prisitrauke labai arti, gal koks 60-70 cm tarpas. Sake, jai taip patogiau, nes nereikia niekur vaiksciot, tik apsisuki ir viskas. stalciai atsidaro, orkaite, indaplove taip pat, tik gal ciut is sono reikia imt. Aisku, is kitos salos puses yra priejimas, tai pagalbininkai dazniausiai buna kitoj pusej. Cia kaip kam, jei seimininkauji vienas, tai ir 60 cm gerai, jei dviese, tai 100 manau uztektu.
Atsakyti