QUOTE(Ajste @ 2013 09 09, 13:50)
Priminkite prašau ar baldus pirksit standartinius ar gaminsitės? Jei gaminsitės, tai manau viršuj bus trys spintelės nuo sienos iki sienos?
Kiek darbastalio/darbo zonos turite dabar? Kiek rakandų nuolat ant jo stovi (arbatinukas, skrudintuvas ir t.t.?) Ir kiek reikia spintelių pasidėjimui? Jei daug ką galite dėti į sandėliuką, tuomet prie šaldytuvo statyčiau indaplovę (jei santechnika leidžia) ir būtų apie 60 cm pasidėjimo toj pusėj. Na nebent spinteles darysite iki sienos. Ir dar pasigalvočiau ar pasidėjimas patogiau arčiau nuo sandėliuko ar priešais plautuvę
Dėl to, kad kaitlentė taip arti prie sienos tai nesijaudinčiau. Super patogu nebus, bet jei kitų pasirinkimo galimybių nėra, tai nėra. Manau jei dėsite tokią kaitlentę kaip ir vaizdelyje, bus šiek tiek atitraukta nuo sienos. Plius ir taip dėl montavimo plonybių turi būti keli cm darbastalio, kad įleisti kaitlentę gražiai, taigi bent 10 cm, manau bus nuo sienos iki kur prasideda degimo skylės (ar kaip jos vadinasi)
Bendrai, tai aš bandyčiau L virtuvę, užsuktą prie lango. Padaugėtų ir darbastalio ir pasidėjimo
Ir paskutinis paįvairinimas, galima daryti atlenkiamą ar ištraukiamą darbastalį tiems laikams kai reikia daugiau vietos pjaustymams ir pasidėjimams.
Kiek darbastalio/darbo zonos turite dabar? Kiek rakandų nuolat ant jo stovi (arbatinukas, skrudintuvas ir t.t.?) Ir kiek reikia spintelių pasidėjimui? Jei daug ką galite dėti į sandėliuką, tuomet prie šaldytuvo statyčiau indaplovę (jei santechnika leidžia) ir būtų apie 60 cm pasidėjimo toj pusėj. Na nebent spinteles darysite iki sienos. Ir dar pasigalvočiau ar pasidėjimas patogiau arčiau nuo sandėliuko ar priešais plautuvę
Dėl to, kad kaitlentė taip arti prie sienos tai nesijaudinčiau. Super patogu nebus, bet jei kitų pasirinkimo galimybių nėra, tai nėra. Manau jei dėsite tokią kaitlentę kaip ir vaizdelyje, bus šiek tiek atitraukta nuo sienos. Plius ir taip dėl montavimo plonybių turi būti keli cm darbastalio, kad įleisti kaitlentę gražiai, taigi bent 10 cm, manau bus nuo sienos iki kur prasideda degimo skylės (ar kaip jos vadinasi)
Bendrai, tai aš bandyčiau L virtuvę, užsuktą prie lango. Padaugėtų ir darbastalio ir pasidėjimo
Ir paskutinis paįvairinimas, galima daryti atlenkiamą ar ištraukiamą darbastalį tiems laikams kai reikia daugiau vietos pjaustymams ir pasidėjimams.
manau, gaminsim, kad man ten viską gerai sutalpintų. o spintelės viršuj negali būt nuo sienos iki sienos, kadangi ten langas net giliau, nei siena, ten toks kaip užlenkimas gaunas todėl prie lango ir nekabinau spintelės.
kiek darbastalio turiu dabar? daug. BET jis visas apkrautas man vyras ir sako, tu pasižiūrėk ir pagalvok, ar tau tikrai jo daug reik, nes kuo daugiau, tuo labiau apkrautas. pas mane pastoviai taip na arbatinuką laikau dabar, bet planuojam pereit prie kaičiamo ant dujinės, tai jis kaip ir atkristų. visokie skrudintuvai ir pan, pas mane įkišti giliai, nestovi ant spintelių, nes nenaudojami kasdien. o visus daiktus, kurie dabar apkrauti pas mane, planuoju kišt į sandėliuką ir taip išspręst tą apkuitimo problemą. tikiuosi
o vat dėl tos L formos išdėstymo ir šio, kur dabar įmečiau ir nebežinau. anksčiau gi ir buvau susiplanavus L formą, bet vat parodė man šį variantą ir jis man patiko, kita vertus jis man patiko dėl to, kad ten buvo saloje kaitlentė. bet kadangi jos nebegalima ten įtaisyt, tai... nebežinau, žinokit. mėtaus, kaip išprotėjus taip noris padaryt nerealiai patogiai ir talpiai, kad nors nusišauk