Kaip suprantu, cia be jokiu "saguciu" pritvirtinta. Gal klijuota? Mes irgi stikla norim deti su paveikslelou, tai vieni buvo atvaziave, sako butinai reikia sagutem tvirtint, jeigu norit fototapeto. Bet man tos sagos ziauriai negrazu.
Beje, is kur rinkotes paveiksleli? Is internetiniu psl, kur atsiusti reikia, ar pasiule stiklininkai?
QUOTE(*Emilina* @ 2013 08 19, 09:41)
del pavadinimo tai nesuku galvos as sau, juk jie nekokie AB'ai ar UAB'ai
mane daugiau trauke ju tas malonus bendravimas, reagavimas i tavo norus ir pan. Isvis kai jie atvyksta tai del kiekvieno Sh...gali jiems galva kvarsinti, o jie maloniai viska isaiskina, pataria...ir aisku, kai rinkausi ziurejau atsiliepimus. Pas mus vietinis baldininkas toks arogantiskas, pasikeles, kad ir uz 1000 lt man ta pati varianta pasiulytu, as vistiek neimciau pas ji.
Pas mus dabar kaina turi zymiai sumazeti...tai jau isaugti negali ji niekaip...ziuresim ka paskaiciuos.
o kas blogai buvo su gartraukiu ir saldytuvu?
labai idomu butu foto pamtyt ju darytos virtuves...gal galima i az jei cia nenorit
mane daugiau trauke ju tas malonus bendravimas, reagavimas i tavo norus ir pan. Isvis kai jie atvyksta tai del kiekvieno Sh...gali jiems galva kvarsinti, o jie maloniai viska isaiskina, pataria...ir aisku, kai rinkausi ziurejau atsiliepimus. Pas mus vietinis baldininkas toks arogantiskas, pasikeles, kad ir uz 1000 lt man ta pati varianta pasiulytu, as vistiek neimciau pas ji.
Pas mus dabar kaina turi zymiai sumazeti...tai jau isaugti negali ji niekaip...ziuresim ka paskaiciuos.
o kas blogai buvo su gartraukiu ir saldytuvu?
labai idomu butu foto pamtyt ju darytos virtuves...gal galima i az jei cia nenorit
Na kas tiesa, kad bendrauja maloniai, cia jau didelis pliusas. Nes dabar pas kitus baldininkus kauniecius uzsakinejam baldus, tai tokie arogantiski ir pasikele
O del gartraukio, tai vyras buvo specialius nupirkes laikyklius tvirtinimui, bet jie gartrauki pakabino su popierine lipnia juosta pritvirtine, o laikyklius susirinko sau. Aisku, po ne pilno menesio gartraukis pradejo smarkiau uzti, visose padetyse vienodai garsiai. Kai vyras viska ismontavo, rado vamzdzius atsokusius nuo gartraukio, nes viskas atsiklijavo. su saldytuvu jau nepasakysiu kas tiksliai, bet persidejom irgi patys.
Siaip nera gal patys blogiausi meistrai, pakvietus manau atvaziuotu. Bet labai truksta ukiskumo, kaip mes sakom... Arba patirties.
Kai priimdinesit baldus, pasiziurekit viska atidziai... Ar visi tokie begeliai, kokius buvot sutare, viska atidarykit, kaip viduj spinteles ir jei kas ne taip, geriausiai iskart viska rodyt.