QUOTE(Ajste @ 2013 09 06, 09:10)
Tiksliai, gi dabar su tom šlangutėm viskas labai paprastai. O čia dar ir balionas, kurį galima labai lengvai perkelti.
Su boileriu gal kiek prastesnis reikalaas, nes antroj foto matosi, kad anas išlindęs iš konteksto per visas puses
O šiaip pasižiųrėjus į tuos baldus, tai ką aš žinau ar apsimoka viską keisti? Juk karkasai tai normalūs, jei dydžiai tenkina, tai ir palkt juos ramybėj. Pasikeist dureles, apačioj spintukę keist į stalčius, padaryt tą užsukimą ir dėt naują stalviršį. Negaliu pasakyt kiek susitaupys, bet manau pora šimtų tai tikrai kainuotų visus karkasus perdaryt , ane mergai?
Geriau tuos pinigelius panaudot sienų patvarkymui (plyteles gaima nusilupt patiems, nusidažyt naujai irgi, tai reikės tik tinkuotojo, nebent rinktis spec dažus plytelėms ir tiesiai ant jų)
Durelės kampinei spintelei gali būti tokios
Beje, Mindija, vis pamirštu pasakyt, kad manau Jūsų sprendimas dėl plautuvės geras
Kitas variantas būtų taip pačiai montuoti po stalviršiu baltą keramikinę. Atspalvis neatitiktų, bet gal ir nieko bendras vaizdas?
Mano atasakaita:
Sienos nudažytos
Vakar kai žiūrėjom, tai lyg ir veno sluoksnio užteko, bet dėl viso pikto ir antrą užtepėm. Spalva labai ryški, vėl painiosiuos ar išjungta šviesa ar ne
Bet tokio dydžio patalpai manau bus gerai, šviesu, gaivu. Ir svarbiausia - ne magnolija
Rytoj laukiam meistrų ir žiūrėsim kiek spės sumontuot per dieną. Labai tikiuosi beveik galutinio rezultato. O tada gal pasirodysiu. O gal lauksiu plytelių ir dar poros dalykų, kad iškart pamatytumėt gražųjį vaizdą
Nu bet įmanoma paslėpt gal
Viršutunę kampinę darant platesnę ar net 45 laips. kampu
Šiaip tai jo, jei karkasai geri, tai tik stalviršį galima keist ir fasadą
O dujinė kažin liks ta pati?
O dėl plytelių, tai...Galima tiesiog plokštę dėt gal, net ir patiems prisisukt nesudėtinga gi
Aij, ne... Bus gerai man metalinė kriauklė
Nenoriu jokių akmens masių ir t.t.
Kažkada kai tik pasirodė jos, tai buvo VAU! Kažkada turėsiu tokią! Gražuuu
Bet jau daba pažiūriu ir noras praeina, nebežavi jos manęs
Lauksim nuotraukų
O ką meistrai montuos? Jezau, vėl aš čia kažką praleidau
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 06, 10:28)
Daug mano tos virtuves, o baldininkas turi tik krovinini mikroautobusiuka. Stalvirsi vakar veze su atidarytom durim
Plius, nespejo virsutiniu spinteliu nupoliruoti ir man dar sienine spinta daro, tai vakar tik vidu atveze.
Kantrybės jums
Kenčiančiam- dangus