Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 09 04, 12:31)
Vilnietės, gal žinot, kur didžiausias pasirinkimas plokščių? Norisi gyvai pažiūrėt, pačiupinėt ax.gif

Mes termopale rinkomės.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 09 06, 09:10)
Tiksliai, gi dabar su tom šlangutėm viskas labai paprastai. O čia dar ir balionas, kurį galima labai lengvai perkelti.
Su boileriu gal kiek prastesnis reikalaas, nes antroj foto matosi, kad anas išlindęs iš konteksto per visas puses 
O šiaip pasižiųrėjus į tuos baldus, tai ką aš žinau ar apsimoka viską keisti? Juk karkasai tai normalūs, jei dydžiai tenkina, tai ir palkt juos ramybėj. Pasikeist dureles, apačioj spintukę keist į stalčius, padaryt tą užsukimą ir dėt naują stalviršį. Negaliu pasakyt kiek susitaupys, bet manau pora šimtų tai tikrai kainuotų visus karkasus perdaryt , ane mergai? g.gif  Geriau tuos pinigelius panaudot sienų patvarkymui (plyteles gaima nusilupt patiems, nusidažyt naujai irgi, tai reikės tik tinkuotojo, nebent rinktis spec dažus plytelėms ir tiesiai ant jų)
Durelės kampinei spintelei gali būti tokios

Beje, Mindija, vis pamirštu pasakyt, kad manau Jūsų sprendimas dėl plautuvės geras  thumbup.gif  Kitas variantas būtų taip pačiai montuoti po stalviršiu baltą keramikinę. Atspalvis neatitiktų, bet gal ir nieko bendras vaizdas?

Mano atasakaita:
Sienos nudažytos  thumbup.gif  Vakar kai žiūrėjom, tai lyg ir veno sluoksnio užteko, bet dėl viso pikto ir antrą užtepėm. Spalva labai ryški, vėl painiosiuos ar išjungta šviesa ar ne  lotuliukas.gif  Bet tokio dydžio patalpai manau bus gerai, šviesu, gaivu. Ir svarbiausia - ne magnolija  lotuliukas.gif Rytoj laukiam meistrų ir žiūrėsim kiek spės sumontuot per dieną. Labai tikiuosi beveik galutinio rezultato. O tada gal pasirodysiu. O gal lauksiu plytelių ir dar poros dalykų, kad iškart pamatytumėt gražųjį vaizdą  wub.gif

Nu bet įmanoma paslėpt gal g.gif Viršutunę kampinę darant platesnę ar net 45 laips. kampu g.gif
Šiaip tai jo, jei karkasai geri, tai tik stalviršį galima keist ir fasadą ax.gif
O dujinė kažin liks ta pati? g.gif
O dėl plytelių, tai...Galima tiesiog plokštę dėt gal, net ir patiems prisisukt nesudėtinga gi ax.gif

Aij, ne... Bus gerai man metalinė kriauklė blush2.gif Nenoriu jokių akmens masių ir t.t.
Kažkada kai tik pasirodė jos, tai buvo VAU! Kažkada turėsiu tokią! Gražuuu bigsmile.gif
Bet jau daba pažiūriu ir noras praeina, nebežavi jos manęs blush2.gif

Lauksim nuotraukų thumbup.gif
O ką meistrai montuos? Jezau, vėl aš čia kažką praleidau unsure.gif

QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 06, 10:28)
Daug mano tos virtuves, o baldininkas turi tik krovinini mikroautobusiuka. Stalvirsi vakar veze su atidarytom durim doh.gif  Plius, nespejo virsutiniu spinteliu nupoliruoti ir man dar sienine spinta daro, tai vakar tik vidu atveze.

Kantrybės jums 4u.gif Kenčiančiam- dangus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 06 rugsėjo 2013 - 10:55
QUOTE(Ajste @ 2013 09 06, 10:48)
Ajšku, jei jau tiek baldų vežta, tai gali ir netilpt. Aš mat įsivaizdavau, kad susikrovei "lentas" ir važiuoji  ax.gif
Na, tai laukiam atvažiuojant kitų dalių  bigsmile.gif  O jums visiems kantrybės čigoniškam gyvenimui  4u.gif

Ne, ne, man tai jau susuktas spinteles veze, su visom rankenom, su stalciais. Tik lentynos atskirai. O kampine spintele, ziuriu, tai bus laaabai retai naudojamiems daiktams, arba man pasislpeti biggrin.gif Nedejau karuseles, tai toli ieskot reikes.

Mindija, aciu Tikiuosi, kai bus sustatyta viskas, jausiuos, kaip rojuj biggrin.gif 4u.gif O siaip tai jau 3 savaites taip gyvenam, su keliais daiktais pas MB tevus, o kiti musu name, dezese ir maisuose. Kai tiek iskentejau, kas cia ta savaite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 06 rugsėjo 2013 - 10:57
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 06, 11:55)
Ne, ne, man tai jau susuktas spinteles veze, su visom rankenom, su stalciais. Tik lentynos atskirai. O kampine spintele, ziuriu, tai bus laaabai retai naudojamiems daiktams, arba man pasislpeti biggrin.gif Nedejau karuseles, tai toli ieskot reikes.

Oooo, tai gal ir nesigailėsiu, kad ją visiškai panaikinau bigsmile.gif

Žiūriu, kad ir rakamandų beveik nebeliko pas mane doh.gif Vyras viską pramėtė doh.gif Ką čia dar, sako, neši senus trantus į naują virtuvę blink.gif
Blyn, net tosterį ir sumuštinių keptuves išmetė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 06, 09:54)
Nu bet įmanoma paslėpt gal g.gif Viršutunę kampinę darant platesnę ar net 45 laips. kampu g.gif
Šiaip tai jo, jei karkasai geri, tai tik stalviršį galima keist ir fasadą ax.gif
O dujinė kažin liks ta pati? g.gif
O dėl plytelių, tai...Galima tiesiog plokštę dėt gal, net ir patiems prisisukt nesudėtinga gi ax.gif

Aij, ne... Bus gerai man metalinė kriauklė blush2.gif Nenoriu jokių akmens masių ir t.t.
Kažkada kai tik pasirodė jos, tai buvo VAU! Kažkada turėsiu tokią!  Gražuuu bigsmile.gif
Bet jau daba pažiūriu ir noras praeina, nebežavi jos manęs blush2.gif

Lauksim nuotraukų  thumbup.gif
O ką meistrai montuos? Jezau, vėl aš čia kažką praleidau unsure.gif

Sakė gal darys tik kaitlentę, gal 2 skylių, o orkaitės atsisakys ax.gif Aš taip supratau.
Dėl plokštės montavimo, tai super mintis drinks_cheers.gif Plyteles tada gali lupt ar ne ir jei reikia patiems apsilygint sienas, o tada ant jų plokštę. Nors jei taip, tai nulupus plyteles galima ir gipskartonį ir dažyt blush2.gif

Man tos išlietos pažiūrėt gražu, bet netraukia kažkotais. Dabar labai įsimylėjus savo keramikinę wub.gif
Meistrai montuos virtuvinius baldus 4u.gif Pas mus gi reiks papjaustyti kai kurias spintukes, nes sienos gylis nesiekia 600. O kampinės bus gaminamos vietoj iš dviejų nekampinių lotuliukas.gif Ir aišku stalviršis, išpjaustymai plautuvei, viryklei...

Ga-aP, mes irgi kurį laiką gyvenom "kaip laukiniai", t.y. be šaldytuvo, skalbimo mašinos ir svarbiausia - be interneto doh.gif lotuliukas.gif O dabar poniškai - virtuvė su svetaine vienoj patalpoj cool.gif Laukiu kol pasibaigs tie poniškumai ir virtuvė bus virtuvėj, o svetainė - svetainėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 09 06, 12:26)
Sakė gal darys tik kaitlentę, gal 2 skylių, o orkaitės atsisakys  ax.gif  Aš taip supratau.
Dėl plokštės montavimo, tai super mintis  drinks_cheers.gif  Plyteles tada gali lupt ar ne ir jei reikia patiems apsilygint sienas, o tada ant jų plokštę. Nors jei taip, tai nulupus plyteles galima ir gipskartonį ir dažyt  blush2.gif

Man tos išlietos pažiūrėt gražu, bet netraukia kažkotais. Dabar labai įsimylėjus savo keramikinę  wub.gif
Meistrai montuos virtuvinius baldus  4u.gif  Pas mus gi reiks papjaustyti kai kurias spintukes, nes sienos gylis nesiekia 600. O kampinės bus gaminamos vietoj iš dviejų nekampinių  lotuliukas.gif  Ir aišku stalviršis, išpjaustymai plautuvei, viryklei...

Ga-aP, mes irgi kurį laiką gyvenom "kaip laukiniai", t.y. be šaldytuvo, skalbimo mašinos ir svarbiausia - be interneto doh.gif  lotuliukas.gif  O dabar poniškai - virtuvė su svetaine vienoj patalpoj  cool.gif  Laukiu kol pasibaigs tie poniškumai ir virtuvė bus virtuvėj, o svetainė - svetainėj  thumbup.gif

Aaaa, tai aišku, jei pastoviai negyvena, tai užtenka ir dviejų "skylių" drinks_cheers.gif
Gipskartonis biški kitas reikalas ax.gif Vistiek reiks glaistyt, gruntuot, dažyt. Plius jau visą sieną reikia tada daryt. O plokštę tai montuot tik tarp baldų arba už baldų g.gif
Finale ir kaina panaši gautųsi kaip gipso+gruntai/špakliai+ dažai ax.gif
Pagal mane tai vienas iš greičiausių/pigiausių atnaujinimo būdų.

doh.gif O aš galvojau, kad jūs patys nuo A iki Z savo virtuvėj darot biggrin.gif
Nu aiškutis tada. Dar labiau tada lauksim vaizdinės medžiagos biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 06, 11:55)
Mindija, aciu  Tikiuosi, kai bus sustatyta viskas, jausiuos, kaip rojuj biggrin.gif 4u.gif O siaip tai jau 3 savaites taip gyvenam, su keliais daiktais pas MB tevus, o kiti musu name, dezese ir maisuose. Kai tiek iskentejau, kas cia ta savaite smile.gif

oi, aš taip su mažu vaiku gyvenau tarp maišų, dėžių, be baldų, BE VIRTUVĖS pusę metų doh.gif net vonia tokia tik pastatyta buvo bele kokia. dabar kai pagalvoji, tai labai jau drąsi buvau, dabar taip nesutikčiau biggrin.gif ir dar aišku, kaip ir ajste be interneto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 rugsėjo 2013 - 12:25
QUOTE(Ajste @ 2013 09 05, 20:00)
Syri,
As siulyciau daryti tam gale uzsukima su L formos dvidure kampine spintele. Taip ne tik priejimas prie baliono bus geras, nereikes keisti ciaupo vietos, turesit daugiau pasidejimo, bet ir nesitaskys riebalais tas tarpas thumbup.gif: O jei ne, tuomet galite uzsisakineti suskleidziamas dureles (armonikos principu), dvieju daliu sutinkamos gan daznai, triju lyg ir esu macius 4u.gif

variantas bigsmile.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 09 05, 22:15)
O vamzdukus iki dujinės pervedžiot baika, keliolika litų kainuos(dabar tiesiog jungia ir vedžioja tokią šlangutę) ax.gif Taip, kad galima keist jos vietą g.gif
O boilerį galima paslėpt už virš. spintelių, kaip kad kiti slepia dujų katilą...
bigsmile.gif Geras, tikrai  tokios norėčiau thumbup.gif

na matai, čia jau kainuotų eurais man, ne litais, tai bijau net pradėt galvot blush2.gif

Ir ačiū už vaizdines iliustracijas - jau kyla šviesesnių minčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 09 06, 13:37)
na matai, čia jau kainuotų eurais man, ne litais, tai bijau net pradėt galvot  blush2.gif

Ir ačiū už vaizdines iliustracijas - jau kyla šviesesnių minčių  4u.gif

Tikėtina, kad eurais ir uždirbat biggrin.gif

Tai jau jei baldus ruošiatės pirkt, tai negi nesukrapštysit kelių eurų šlangai? g.gif

Čia pvz 22lt kainuoja, pasikeist galit patys.
http://www.jozita.lt/node/218

Eurais irgi ne kosmosas
http://www.reimo.com...gas_hose_pipes/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 06 rugsėjo 2013 - 13:01
[quote=Mindija,2013 09 06, 11:54]

[quote=Teka,2013 09 06, 13:25]
oi, aš taip su mažu vaiku gyvenau tarp maišų, dėžių, be baldų, BE VIRTUVĖS pusę metų doh.gif net vonia tokia tik pastatyta buvo bele kokia. dabar kai pagalvoji, tai labai jau drąsi buvau, dabar taip nesutikčiau biggrin.gif ir dar aišku, kaip ir ajste be interneto biggrin.gif
[/quote]

As su dviem mazais smile.gif Na bet ka padarysi, norejom namo, tai dabar turim smile.gif Nieko, po truputi isikursim. Jau gal sekmadieni eisim savo name miegoti, kad ir be lovos, ant ciuzinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 06, 13:57)
Tikėtina, kad eurais ir uždirbat biggrin.gif

Tai jau jei baldus ruošiatės pirkt, tai negi nesukrapštysit kelių eurų  šlangai? g.gif

Čia pvz 22lt kainuoja, pasikeist galit patys.
http://www.jozita.lt/node/218

Eurais irgi ne kosmosas
http://www.reimo.com...gas_hose_pipes/

Aš tai mėgstu SAVO pinigus skaičiuoti ax.gif
Todėl čia kalbamės, o ne su asmenine dizainere 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 06 rugsėjo 2013 - 19:37
QUOTE(syri @ 2013 09 06, 18:32)
Aš tai mėgstu SAVO pinigus skaičiuoti  ax.gif
Todėl čia kalbamės, o ne su asmenine dizainere  4u.gif

Tai manau ir gavot geru patarimu kaip pataupyt pinigeliu, bet tuo paciu gaunant gera rezultata virtuveje wink.gif Tokie dalykai, kai daraisi pats, ieskai, planuoji, medzioji akcijas...daug laiko uzima, bet sutaupyt galima daug thumbup.gif: Aisku, dar reikia ir pagal galimybes ziureti ka sugebi pats, o kam reiks pagalbos.
Atsakyti