Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Ajste @ 2013 09 05, 10:14)
Labas rytas 4u.gif
Tai ka cia rodysi, sienas tik vakar pirmasyk nutepem, siandien antra sluoksni tepsim, kad gerai isdziutu iki savaitgalio. O siaip darbiniai rupesciai uzpuole, namie bardakas, reikalu milijonai... doh.gif: Jau nesulaukiu kai bus viskas sustatyta ax.gif Nors aisku, tada liks dar plyteliu klijavimas, linoleumo klojimas ir dar daaau smulkmenu doh.gif: Tej vat kokia mano ataskaita smile.gif

O del tamstos stalvirsio tai nezinau ka sakyt g.gif: juodas gal kiek praktiskiau, neprisigers spalvu netycia. Bet ar tinka prie bendro interjero? Ta prasme, kad butu arba derintinos spalvos arba grazus kontrastas smile.gif Prasom pateikt vizualizacija su vienu ir kitu, jei norite patarimu 4u.gif

Šaunuoliai jūs 4u.gif Smagu skaityt, kai žmonės patys sau darosi 4u.gif
Nors mes irgi patys statėmės, patys viską vedžiojom, tik sienas jau meistras išlygino ir nudažė ax.gif

Viskas, daugiau jau prisiekiau sau, kad nebepersigalvosiu doh.gif
Tebūnie baltas... Jį ten galima peršlifuot karts nuo karto, o ir amžino nieko nėra ax.gif
Tik plautuvę palikau metalinę po stalviršiu montuojamą... Nežinau kaip atrodys, bet ta įšliejama 1,5t kainuoja doh.gif
Aij, gal dar ir praktiškiau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 05, 10:13)
drinks_cheers.gif Aš ir už juodą biggrin.gif Juodas pats gražiausias wub.gif  Išsirinkau, užsakė, o po valandos paskambinau ir pasakiau, kad persigalvojau, noriu balto doh.gif  lotuliukas.gif
Kažkaip pagalvojau, kad jau iškeičiau granitą į akmens masę, tai jau tada turi ir spalva keistis ax.gif Nes dėt juodą akmens masę vietoj juodo granito, tai tikriausiai absurdas būtų doh.gif
Viskas. Bus baltas. Viskas bus balta.  blush2.gif Dabar jau man betrūksta balto žiūrsto ar chalato lotuliukas.gif
Aij, gal stiklą ar plyteles kokias spalvotas uždėsim, kad nebūtų labai jau vaistinė ax.gif

Kaip tai šone lieka?  g.gif Tai va ir reikia planuotis kol elektros ir kanalizacijos neišvedžiojo ax.gif

ooho. bet tai kaip viskas gersis. burokėliai kokie ar dar kas. bet tai nu gal ne visi tokie nevalos kaip aš, gal jūs saugosit labai ir bus viskas čiki thumbup.gif

biggrin.gif

nu kad vat kažkaip išsikvėpiau aš... aišku liekam prie tų gairių, kad sala bus su orkaite ir kaitlente, bet daugiau...
Atsakyti
Tai kiek dažnai tuos burokėlius dėliojat ant stalviršio, kad įsigerti turėtų? biggrin.gif jei ir apsitaško, juk iskart išvaloma. Net jei tai ir nebaltas stalviršis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmeladė: 05 rugsėjo 2013 - 11:53
QUOTE(Marmeladė @ 2013 09 05, 11:53)
Tai kiek dažnai tuos burokėlius dėliojat ant stalviršio, kad įsigerti turėtų?  biggrin.gif jei ir apsitaško, juk iskart išvaloma. Net jei tai ir nebaltas stalviršis.

O vynas, arbata, kava ir t.t. Su vaikais ner taip paprasta mirksiukas.gif . Bent jau pas mus net ir mb ( jau nekalbu apie vaikus) pripyle, nevisada nusivalo gun_bandana.gif . Todel darem granita thumbup.gif .
Atsakyti
Mindija, kol suspaudziojau klavisus ir ,jus spejot parasyt smile.gif
Baltas, tai baltas. Manau atrodys graziai, o su praktiniais dalykais ismoksit tvarkytis. As irgi jau kurpiu planus kaip apsaugoti savo mylima stalvirsi. Manau vienas is pirmu virtuves "aksesuaru" bus dideles pjaustymo lentos, kurios beveik visad gyvens ant stalvirsio. O siaip tai nezinau 100% uztikrinto budo apsaugoti viska nuo nelaimingu atsitikimu ar nerupestingu vartotoju doh.gif kartais ir pati nepastebi kur kas uztyksta kai skubi ax.gif As kazkaip filosofiskai ziuriu i tokius dalykus, pvz virtuve yra maisto gaminimui, o ne parodai schmoll.gif Svarbu higieniska, o demes, tai n-tojoj vietoj tongue.gif
Va, dar pliusas balto stalvirsio - kai atsibos, apdeliosit burokeliais, morkom, aplaistysit kavom...ir bus meniskas margas stalvirsis thumbup.gif

Tai mums su jumis ne nesilygint, nusidazyt sienaz tai cia ne nama pasistatyt irnesakyk.gif Vat jus tai pavaret thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 05 rugsėjo 2013 - 14:31
QUOTE(Marmeladė @ 2013 09 05, 12:53)
Tai kiek dažnai tuos burokėlius dėliojat ant stalviršio, kad įsigerti turėtų?  biggrin.gif jei ir apsitaško, juk iskart išvaloma. Net jei tai ir nebaltas stalviršis.

na burokai kaip pvz buvo paimtas biggrin.gif nors buvo laikas, kai juos gaminau kasdien biggrin.gif bet ne apie tai čia

aš aplamai, manau, kad baltas nu jis prisigers visokių dėmių anksčiau ar vėliau, o kad virtuvė ir ne parodai, man asmeniškai būtų nelabai malonu gaminti maistą ant dėmėto ten visokio kokio stalviršio doh.gif

bet gal pas mindija nebus toks, kur smarkiai staigiai viską sugeria ir kapec. aš tik šiaip svarstau, bandydama apginti juodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 09 05, 13:24)
O vynas, arbata, kava ir t.t. Su vaikais ner taip paprasta mirksiukas.gif . Bent jau pas mus net ir mb ( jau nekalbu apie vaikus) pripyle, nevisada nusivalo gun_bandana.gif . Todel darem granita thumbup.gif .

Tikiuos nenusigraušiu nagų, kad ne granitą dėjau unsure.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 09 05, 15:17)

QUOTE(Teka @ 2013 09 05, 15:32)

thumbup.gif Išklosiu pradžioj viską celofanu ir pridėsiu dyyyydeles pjaustymo lentas, praktiškai stalviršio dydžio lotuliukas.gif
Juokauju biggrin.gif

Bus kaip bus, blogiausiu atveju vietoj mazgotės su švitriniu popieriu valysiu, kad iškart viskas išsigremžtų biggrin.gif
O jei rimtai, neradau labai jau tokių blogų atsiliepimų iš tų kurie turi tokius ax.gif Gal nebus labai jau taip baisu kaip atrodo ax.gif
Aišku galėtų merginos po kelių metų ateit čia ir pasidalint patirtum, bet pastebėjau, kad kol planuojasi dar pasirodo, o paskui retai kuri užsuka unsure.gif
Atsakyti
nu jo pjaustymo lenta per visą stalviršį super idėja thumbup.gif biggrin.gif

o šiaip tai aš net nežinau, kas tai per medžiaga, gal ji slidi ir nieks ten į ją nesigeria taip baisiai. aš kažkodėl įsikalus, kad tai bus toks kaip akmuo sausas, į kurį be proto greit viskas gerias, tai ir matau tą vaizdą - baltas stalviršis su burokais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 05 rugsėjo 2013 - 14:56
QUOTE(Teka @ 2013 09 05, 15:56)
nu jo pjaustymo lenta per visą stalviršį super idėja  thumbup.gif  biggrin.gif

o šiaip tai aš net nežinau, kas tai per medžiaga, gal ji slidi ir nieks ten į ją nesigeria taip baisiai. aš kažkodėl įsikalus, kad tai bus toks kaip akmuo sausas, į kurį be proto greit viskas gerias, tai ir matau tą vaizdą - baltas stalviršis su burokais  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
vis viena tie, kurie gamina stalviršius virtuvems, juos pritaiko, padengia atitinkamai, nes juk žino, kad stalvišis stovės ypatingai pavojingoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu ir guodžiuos.... nail.gif
http://www.youtube.c...h?v=RpsfOmeqh7M
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 05, 16:55)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 05, 10:13)
drinks_cheers.gif Aš ir už juodą biggrin.gif Juodas pats gražiausias wub.gif  Išsirinkau, užsakė, o po valandos paskambinau ir pasakiau, kad persigalvojau, noriu balto doh.gif  lotuliukas.gif

Viskas. Bus baltas. Viskas bus balta.  blush2.gif Dabar jau man betrūksta balto žiūrsto ar chalato lotuliukas.gif
Aš mintyse t.p. buvau už baltą wub.gif - pamenu, kai vienoj pardėj pamačiau tą akmens plokštę ir pasakė, kad tas įsigeriamumas vos ne nulinis (nepamenu skaičiukų), taip ir įstrigo svajonėse wub.gif

Noriu pasitarti su jumis: turiu tokia virtuvę vasarnamyje, kuri mažų mažiausiai prašosi naujų baldų. Žinoma, reikia ir sienas keisti, bet finansai leidžia tik BALDUS. Esmė pačiame jos gale - ten kabo boileris (jo nejudinsime), yra plautuvė (ją t.p. planuojam keisti, jei reikės), maišytuvas sienoje - jo vietos nekeisim. T.p. po plautuve spintelėj yra dujų balionas, nuo kurio yra atvesti vamdzdeliai iki dujinės. Tai reikštų, kad dujinės vietos nekeistumėm, tik dabar bedėtumėm dujinę kaitlentę, gal net mažiau nei 4 vietų, apsieitumėm be orkaitės. tai va - ar yra kokių pavyzdžių, kaip su tuo galu ten man susimąstyti? Po plautuve reikia prieiti, nes ten dujų balionas. Gal yra spintelių pvz.su 2-3 vyriais, kad išsilankstytų durelės prisiglausdomas prie sienos, ar kaip unsure.gif , net nežinau...
user posted image user posted image
Man atrodo, kad kaitlentei kitos vietos nėra, tik ten pat (ir vamdzdukų nereiktų iš naujo vedžioti) pvz. įmontuoti ant kažkokio stalviršio, kuris būtų tvirtinamas prie sienų paremiant kojomis, o pvz. erdvė po apačia gali būti išnaudojama išvažiuojančiu ant ratukų bloku stalčių g.gif . Vis galvoju, kaip padaryti taip, kad neužsidarytų priėjimas prie dujų baliono po plautuve.
Labai laukčiau jūsų pasvarstymų, gal matėt kokį pvz. tokiai mini virtuvei?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 05 rugsėjo 2013 - 18:29