Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Revla @ 2013 09 03, 13:42)
Sveikos! Gal kas moka dirbti su programom ir nori papaisyti man virtuve?
Virtuve gan ilga..viena siena 1.49, kita 6metrai...bet galvojam daryti visdelto ne iki galo...tai mazdau 4 metrus uzimti ilgos sienos...bet dabar nezinau kaip man tilpti su savo puodais smile.gif visko noriu, bet arba daugiau spinteliu ir maziau darbastalio, arba atvisrksciai..sad.gif
Neiseina man su programom susidraugauti doh.gif bet ir fantazijos visai nera.
Gal kas noretu padeti?

Popierius langeliais, liniuotė ir pieštukas geriausiai programa. Programa idėjų nepasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 03, 22:41)

Vuo ką matau bigsmile.gif Ga-aP, kur jūs dingot? ax.gif Viena savo virtuve džiaugiatės? blink.gif

Gerai butu smile.gif Kol kas tik buitine technika sustatyta dziaugiuosi ir indaplove, kurios atidaryti nemoku doh.gif Turejo atvezti siandien, bet nukele i ryt. Sake, ryt is ryto bus, nes dar spinta man jie daro, tai prasiau, kad bent vidu atveztu, rubai maisuose doh.gif O virtuvikes nebus dar visos, netelpa i masina. Bus tik apatine dalis ir virsutines kelios spinteles su gartraukiu. Laukiu ir bijau doh.gif Pasirodysiu, kai bus viskas baigta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 09 04, 10:18)
Gerai butu smile.gif Kol kas tik buitine technika sustatyta dziaugiuosi ir indaplove, kurios atidaryti nemoku  doh.gif Turejo atvezti siandien, bet nukele i ryt. Sake, ryt is ryto bus, nes dar spinta man jie daro, tai prasiau, kad bent vidu atveztu, rubai maisuose  doh.gif O virtuvikes nebus dar visos, netelpa i masina. Bus tik apatine dalis ir virsutines kelios spinteles su gartraukiu. Laukiu ir bijau  doh.gif Pasirodysiu, kai bus viskas baigta  rolleyes.gif

Aaaa, aišku, laukiam toliau biggrin.gif
O indaplovę gal reikia į elektrą įjungt, kad atsidaytų g.gif
Atsakyti
sveikos,
vis paskaitau sia tema, nes jau mintyse deliojasi virtuve. Mums pades dizainere ja suplanuoti, bet paskui turbut teks su baldininkais dar tartis is naujo ax.gif
Klausimas: virtuve planuoju klasikinio stiliaus, medine. Atitinkami turetu buti ir kranai bei plovykle, bet tokie kranai turi du atskirus atsukimus-salto ir karsto vandens (kaip senais laikais biggrin.gif). Gal kas susidurete su klasikinio stiliaus, bet kazkaip moderniau pritaikytais maisytuvais? Kur tokius pirkote vilniuje? Kokia plovykle pritaiket?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Vilnietės, gal žinot, kur didžiausias pasirinkimas plokščių? Norisi gyvai pažiūrėt, pačiupinėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 04 rugsėjo 2013 - 12:31
QUOTE(Mindija @ 2013 09 04, 10:26)

Ir man tokia mintis kilo, bet indaploviu temoje sake traukti. Ale bijau sulauzyti smile.gif Tikiuos, baldininkas bus susidures su tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 04, 09:26)

Gal, kad pilnai integruota, tai be baldines plokstes ir rankenos ner kur isikibus atidaryti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 09 04, 15:41)
Gal, kad pilnai integruota, tai be baldines plokstes ir rankenos ner kur isikibus atidaryti mirksiukas.gif .

Tikiuosi smile.gif Ryt bus aisku smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Niu ką bigsmile.gif Pas Ga-aP šiandien didžioji diena biggrin.gif
Laukiam fotoreportažo....

Aijstė irgi jaučiu baigia viską nusidažyt, tik tyli mums nieko neparodo rolleyes.gif

Juodai irgi savanaudė, viena savo virtuve džiaugiasi rolleyes.gif

Kiek pamenu ir Teoledai jau senai turėjo būt viskas sumontuota... unsure.gif

Nu žodžiu... Tylu ramu čia, tai bent viena su savim pasišnekėsiu..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mindija, kad jau viena nesijaustumėt, tai pasakysiu, kad aš už juodą stalviršį biggrin.gif

o aš atidėjus virtuvės planavimus smulkesnius, kadangi remontas užsitęsė, atsirado nenumatytų darbų, tai virtuvė šone. ale vat elektrą jau turi vedžiot, tai jau turibu būt pilnai apsisprendus, kur kas bus, o aš vis dvejoju doh.gif po to teks derintis prie išvedžiotos elektros
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 09 05, 08:39)
Mindija, kad jau viena nesijaustumėt, tai pasakysiu, kad aš už juodą stalviršį biggrin.gif

o aš atidėjus virtuvės planavimus smulkesnius, kadangi remontas užsitęsė, atsirado nenumatytų darbų, tai virtuvė šone. ale vat elektrą jau turi vedžiot, tai jau turibu būt pilnai apsisprendus, kur kas bus, o aš vis dvejoju  doh.gif po to teks derintis prie išvedžiotos elektros

drinks_cheers.gif Aš ir už juodą biggrin.gif Juodas pats gražiausias wub.gif Išsirinkau, užsakė, o po valandos paskambinau ir pasakiau, kad persigalvojau, noriu balto doh.gif lotuliukas.gif
Kažkaip pagalvojau, kad jau iškeičiau granitą į akmens masę, tai jau tada turi ir spalva keistis ax.gif Nes dėt juodą akmens masę vietoj juodo granito, tai tikriausiai absurdas būtų doh.gif
Viskas. Bus baltas. Viskas bus balta. blush2.gif Dabar jau man betrūksta balto žiūrsto ar chalato lotuliukas.gif
Aij, gal stiklą ar plyteles kokias spalvotas uždėsim, kad nebūtų labai jau vaistinė ax.gif

Kaip tai šone lieka? g.gif Tai va ir reikia planuotis kol elektros ir kanalizacijos neišvedžiojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 05, 06:21)
Labas rytas 4u.gif
Aijstė irgi jaučiu baigia viską nusidažyt, tik tyli mums nieko neparodo rolleyes.gif

Nu žodžiu... Tylu ramu čia, tai bent viena su savim pasišnekėsiu..... lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Tai ka cia rodysi, sienas tik vakar pirmasyk nutepem, siandien antra sluoksni tepsim, kad gerai isdziutu iki savaitgalio. O siaip darbiniai rupesciai uzpuole, namie bardakas, reikalu milijonai... doh.gif: Jau nesulaukiu kai bus viskas sustatyta ax.gif Nors aisku, tada liks dar plyteliu klijavimas, linoleumo klojimas ir dar daaau smulkmenu doh.gif: Tej vat kokia mano ataskaita smile.gif

O del tamstos stalvirsio tai nezinau ka sakyt g.gif: juodas gal kiek praktiskiau, neprisigers spalvu netycia. Bet ar tinka prie bendro interjero? Ta prasme, kad butu arba derintinos spalvos arba grazus kontrastas smile.gif Prasom pateikt vizualizacija su vienu ir kitu, jei norite patarimu 4u.gif
Atsakyti