Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

Gal praleidau kazka, ar is medzio masyvo Juodos virtuve ta oranzine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 02 rugsėjo 2013 - 19:44
Merginos, kaip jums atrodo..
Sienos plotą virš stalviršio iki pakabinamų spintelių klosim plytelėmis - 50 cm. Bet dabar pagalvojau, juk virš dujinės kaitlentės gartraukis tai bus aukščiau nei 50 cm, t.y.70 c. Tai toje vietoje plyteles klijuoti iki gartraukio ar visgi per visą sieną vienodai - 50 cm juosta, o iki gartraukio 20 cm paliks baltas dažytas plotas g.gif
Nežinau kaip gražiau žiūrėtųsi ir kaip pas jus yra?
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2013 09 03, 11:43)
Sienos plotą virš stalviršio iki pakabinamų spintelių klosim plytelėmis - 50 cm. Bet dabar pagalvojau, juk virš dujinės kaitlentės gartraukis tai bus aukščiau nei 50 cm, t.y.70 c. Tai toje vietoje plyteles klijuoti iki gartraukio ar visgi per visą sieną vienodai - 50 cm juosta, o iki gartraukio 20 cm paliks baltas dažytas plotas g.gif

Pas mus dabar plytelės išklijuotos iki gartraukio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 09 02, 18:36)
Gal praleidau kazka, ar is medzio masyvo Juodos virtuve ta oranzine?

Taip smile.gif

QUOTE(Lapkritė @ 2013 09 03, 09:43)

Manau iki gartraukio atrodo graziau ir yra patogiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2013 09 03, 10:43)

Gražiau ir praktiškiau kai ir tame plotelyje po gartraukiu yra plytelės išklijuotos. Ar tas kelias plyteles klijuoti dabar ar po to kai bus baigti baldų montavimo baldai, geriau pasitarti su baldininku kuris gamins ir montuos baldus. Jei klientas klijuoja plyteles prieš montuojant baldus, tai aš prašau, kad viršutinė plytelių riba būtų 1m 41 cm, apatinė riba 82 cm. Apatinė riba ne taip svarbu, kad nereiktų pjaustyti plytelių gali būti ir žemiau. Mano montavimo atveju, prašau, kad to plotelio po gartraukiu neklijuotu plytelėmis iki kol bus sumontuoti baldai. Šis plotelis plytelėmis išklijuojamas jau sumontavus baldus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 03 rugsėjo 2013 - 13:22
Sveikos! Gal kas moka dirbti su programom ir nori papaisyti man virtuve?
Virtuve gan ilga..viena siena 1.49, kita 6metrai...bet galvojam daryti visdelto ne iki galo...tai mazdau 4 metrus uzimti ilgos sienos...bet dabar nezinau kaip man tilpti su savo puodais smile.gif visko noriu, bet arba daugiau spinteliu ir maziau darbastalio, arba atvisrksciai..sad.gif
Neiseina man su programom susidraugauti doh.gif bet ir fantazijos visai nera.
Gal kas noretu padeti?
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2013 09 03, 12:42)
Sveikos! Gal kas moka dirbti su programom ir nori papaisyti man virtuve?
Virtuve gan ilga..viena siena 1.49, kita 6metrai...bet galvojam daryti visdelto ne iki galo...tai mazdau 4 metrus uzimti ilgos sienos...bet dabar nezinau kaip man tilpti su savo puodais smile.gif visko noriu, bet arba daugiau spinteliu ir maziau darbastalio, arba atvisrksciai..sad.gif
Neiseina man su programom susidraugauti doh.gif bet ir fantazijos visai nera.
Gal kas noretu padeti?

Sveika 4u.gif
Kokias programas bandete ir kas nepavyko? As naudoju Ikea, tai gal padeciau susigaudyti jei su ja nesusidraugavote wink.gif
Atsakyti
Psiuo doh.gif Apsisprendžiau, kad jamu tą lietą akmenį ax.gif
Dabar iki ryto reik apsispręst kokios spalvos. Yra du var. baltas arba juodas g.gif Fasadas baltas.
Išprotėsiu jau nuo galvojimų, galva net skauda. Nors imk ir persiplėšk....
Arba daryt kaip šachmatų lentą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 03, 20:08)
Psiuo doh.gif Apsisprendžiau, kad jamu tą lietą akmenį ax.gif
Dabar iki ryto reik apsispręst kokios spalvos. Yra du var. baltas arba juodas g.gif Fasadas baltas.
Išprotėsiu jau nuo galvojimų, galva net skauda. Nors imk ir persiplėšk....
Arba daryt kaip šachmatų lentą lotuliukas.gif

Kazi g.gif tie baltumai nebus skirtingu atspalviu? Kad paskui nesipjautu mirksiukas.gif .
Turiu balta su juodu(beveik) darbastliu ir tokiom paciom grindim thumbup.gif .
O del sachmatu visai nejuokinga mirksiukas.gif . Jei nebutume deje tokiu grindu kaip darbastalis, tai butume deje juodas, baltas plyteles sachmatiskai ir istrizai. Ir graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 09 03, 21:46)
Kazi g.gif  tie baltumai nebus skirtingu atspalviu? Kad paskui nesipjautu mirksiukas.gif .
Turiu balta su juodu(beveik) darbastliu ir tokiom paciom grindim thumbup.gif .
O del sachmatu visai nejuokinga mirksiukas.gif . Jei nebutume deje tokiu grindu kaip darbastalis, tai butume deje juodas, baltas plyteles sachmatiskai ir istrizai. Ir graziai atrodo thumbup.gif

Iš Montelli pavyzdžių radau identišką baltą fasadui, Corian irgi kokie 5 balti atspalviai, tikrai galima išsirinkt, bet mano meistras pabandė subraukyt ir pašlifuot, tai sakė geriausiai atsinaujina kitas kažkoks akmuo, kurio pavadinimo net nepamenu ir pavyzdžiuose net nesigilinau doh.gif
O juodas tai toks su baltais smulkučiais "trupinėliais" g.gif Irgi gražiai atrodo, bet jau tada plautuvę dėt reiktų gal metalinę g.gif Nes vienintelė kuri gražiai žiūrisi kartu išlieta, tai tik balta... Bent man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 09 03, 21:08)
Iš Montelli pavyzdžių radau identišką baltą fasadui, Corian irgi kokie 5 balti atspalviai, tikrai galima išsirinkt,  bet mano meistras pabandė subraukyt ir pašlifuot, tai sakė geriausiai atsinaujina kitas kažkoks akmuo, kurio pavadinimo net nepamenu ir pavyzdžiuose net nesigilinau doh.gif
O juodas tai toks su baltais smulkučiais "trupinėliais" g.gif Irgi gražiai atrodo, bet jau tada plautuvę dėt reiktų gal metalinę g.gif Nes vienintelė kuri gražiai žiūrisi kartu išlieta, tai tik balta... Bent man g.gif

Pries kazkek metu sioje temoje diskutavome apie islietas plautuves. Ir kiek atsimenu, kad kaikurios forumietes buvo nepatenkintos, nes plautuves pritrauke spalvu(pvz nupilant nuo virtu buroku, bulviu vandeni,nuo kavos, arbatos) . Nu kepures prisikti neduosiu lotuliukas.gif , nes naudoju plienine is apacios montuota thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 09 03, 22:28)
Pries kazkek metu sioje temoje diskutavome apie islietas plautuves. Ir kiek atsimenu, kad kaikurios forumietes buvo nepatenkintos, nes plautuves pritrauke spalvu(pvz nupilant nuo virtu buroku, bulviu vandeni,nuo kavos, arbatos) . Nu kepures prisikti neduosiu lotuliukas.gif , nes naudoju plienine is apacios montuota thumbup.gif .

Tai va... Gražu, tai tik jaučiu foto pažiūrėt biggrin.gif Ir tai ką tik sumontuotos....
Aš tai kaip aš, bet va dukros... doh.gif Ir ko tik nerandu virtuvėj po jų šeimininkavimo po darbo grįžus doh.gif doh.gif doh.gif

Vuo ką matau bigsmile.gif Ga-aP, kur jūs dingot? ax.gif Viena savo virtuve džiaugiatės? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 03 rugsėjo 2013 - 21:42