Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 09:40)
Nu joooo biggrin.gif Maniškis elica filo ix/a/60 jei ką biggrin.gif

Mano vienas draugas tokias atvejais naudoja tokį posakį: "mano mašina tiek nekainuoja". biggrin.gif Įdomu kokie argumentai nulėmė rinktis tokį brangų gartraukį, jeigu jo net nesimato, o tą pačią funkciją sėkmingai atlieką kelis kartus pigesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 10:56)
Įdomu kokie argumentai nulėmė rinktis tokį brangų gartraukį, jeigu jo net nesimato, o tą pačią funkciją sėkmingai atlieką kelis kartus pigesnis?  g.gif

Daug nuderėjau, tai ko nejamt? biggrin.gif
Tai va ir sakau, tas vyriškas mąstymas "svarbu funkciją atlieka" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 10:06)
Daug nuderėjau, tai ko nejamt? biggrin.gif
Tai va ir sakau, tas vyriškas mąstymas "svarbu funkciją atlieka" drinks_cheers.gif

O jums kas svarbu? Bandau spėti: išvaizda, bet, jo nesimato. smile.gif Dzin, jeigu jums gerai, tai ir gerai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 08:02)
Tai gyvenkit dabar su tokiu. Jei aš būčiau Jūsų baldininkas, tai tikrai būčiau parinkęs geresnį gartraukį. Aš visiems savo klientams parenku gartraukį ir nepatenkintų dar nebuvo.  smile.gif

O Jūs su klientais daug bendraujat po virtuvės gaminimo? Aš vat linkusi Mindijai pritarti, kad žmonės retai skundžiasi dėl vienų ar kitų priežasčių. Vat buvo atvejis Gabby LEDai, galėjo gi aiškintis, keistis ir t.t. bet dėl tam tikrų priežasčių paprasčiau pratintis ar žiūrėti kaip modifikuoti esamą situaciją iki tenkinančio lygmens.
O šiaip (ne asmeniškai), nesilankant tokiose temose ir nesidomint dizainais, ergonomikom ir pan, pats matėte ir kokių pirminių virtuvės planų susigalvoja žmoniai ir net pasigamina unsure.gif Kad ir tie baldai, kur kažkada Mindija buvo įkėlus, su juostelėm visur kur doh.gif Mes kraupstam, o žmogus gal gyvena sau ir nieko, gi baldininkas sakė, kad taip reikia, taip geriau...
4u.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 08:33)
Mano vyras tai išvis nesikiša į tokius reikalus ax.gif Jam svarbiausia tik kiek kainuos ir kad man patinka ax.gif

Nepergyvenkit dėl tų skylių, Tikrai vienetais jų neskaičiuos mirksiukas.gif
Pritariu dėl nišos drinks_cheers.gif Jei durų nėra, tai ir staktos nereikia.
Gyvensiu biggrin.gif Vėliau pažadu ataskaitą periodiškai pateikt, kaip man sekasi su juo gyvent biggrin.gif
Įdomumo dėlei paklausiu, ir ką jau tokio geresnio jūs man būtumėt siųlęs? ax.gif

O jūs nesusimąstėt kodėl nepatenkintų nebuvo? bigsmile.gif Tiesiog aš pvz niekada nedrįsčiau skambint meistrui tokiu atveju ir reikšt pretenzijas, jei man kas netinka ar nebepatinka doh.gif Tiesiog reikėjo galvot tuo metu, kai kažkas sprendė už mane, ir jei jau sutikau, tai belieka save ir kaltint doh.gif

Kaina tai ir mums aktualus dalykas ax.gif Kai pagalvoju, būtume ir su dovanotu gartraukiu išsisukę, bet kai spintelių aplink jį nebeliko nelabai paišosi į interjerą, dabar bus nemontuojamas. Grražu ir man, bet aš visad galvoju apie valymą, tai silpna darosi pagalvojus apie plieną ir stiklą virš kaitlentės unsure.gif Užtai ir bandysiu perleist šitą malonumą MB, kaip padariau su laiptų siurbliavimu (pirko statų siurblį, kokio pats norėjo) cool.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 08:36)
Integruojamo gartraukio vis tiek nesimato, tai koks jums skitrumas koks jis ten. Aš dedu Elica gartraukius, kokybė normali, firma žinoma.

Gyvenime daug ko nesimato, be vat reikia, kad būtų daiktas, kokio nori. Mano apatinių nemato 99 proc žmonių, o man svarbu kokie jie tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 11:15)
O jums kas svarbu? Bandau spėti: išvaizda, bet, jo nesimato.  smile.gif  Dzin, jeigu jums gerai, tai ir gerai.  drinks_cheers.gif

Taip, man tikrai svarbu išvaizda ax.gif Ir kaip nesimato? Pasilenki ir matosi biggrin.gif Ir jei kas sugebės nepamatyt, tai liepsiu pasilenkt ir pažiūrėt lotuliukas.gif
Va variklis koks ten pas jį tai tikrai man vienodai, aš jo 100% nematysiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 11:20)
Gyvenime daug ko nesimato, be vat reikia, kad būtų daiktas, kokio nori. Mano apatinių nemato 99 proc žmonių, o man svarbu kokie jie  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Labai geras palyginimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 09:40)
Taip, man tikrai svarbu išvaizda ax.gif Ir kaip nesimato? Pasilenki ir matosi biggrin.gif Ir jei kas sugebės nepamatyt, tai liepsiu pasilenkt ir pažiūrėt lotuliukas.gif 
Va variklis koks ten pas jį tai tikrai man vienodai, aš jo 100% nematysiu drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
Labai geras palyginimas thumbup.gif

Ta proga ir foto iš naujos virtuvės turės būti atitinkamais rakursais bigsmile.gif
Variklio nesimato, bet spėju į visokius parametrus vistiek žiūrėjot - kiek traukia, kokie garsai, valdymai, apšvietimai...
O ką, koks gyvenimas tokie ir palyginimai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 10:20)
Mano apatinių nemato 99 proc žmonių, o man svarbu kokie jie  tongue.gif

Nes jie yra gerai integruoti, bet pasilenkus... Mindija irgi savo svečiams lieps pasilenkti ir pažiūrėti kaip gerai atrodo jos ... gartraukis photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 rugpjūčio 2013 - 11:26
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 10:01)
Nes jie yra gerai integruoti, bet pasilenkus... Mindija irgi savo svečiams lieps pasilenkti ir pažiūrėti kaip gerai atrodo jos ... gartraukis  photo.gif

lotuliukas.gif Kadgi MB už nugaros atsistoja, kad svetimi nenužiūrinėtų mano apatinių ir kas dar matosi pasilenkus blush2.gif
Aj, gal grįžtam prie virtuvių, atej tuoj nusivažiuosim į gašlybes blush-anim-cl.gif:
O savo gartraukį tai ir aš fotografuosiu ir rodysiu visiems wub.gif Kaip atrodė naujas ir švarus būdamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 12:04)
lotuliukas.gif  Kadgi MB už nugaros atsistoja, kad svetimi nenužiūrinėtų mano apatinių ir kas dar matosi pasilenkus blush2.gif
Aj, gal grįžtam prie virtuvių, atej tuoj nusivažiuosim į gašlybes blush-anim-cl.gif:
O savo gartraukį tai ir aš fotografuosiu ir rodysiu visiems  wub.gif  Kaip atrodė naujas ir švarus būdamas  lotuliukas.gif

Niekur nevažiuosim. Dirbti, baldus gaminti reikia, o norint ką nors gero padaryti, tai aptarti viską reikia, tad šnekam toliau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 rugpjūčio 2013 - 12:22
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 12:01)
Mindija irgi savo svečiams lieps pasilenkti ir pažiūrėti kaip gerai atrodo jos ... gartraukis  photo.gif

O kas man senei belieka.... blush2.gif Bent į gartraukį lai akis pagano....user posted image
Atsakyti
Linksmai kalbat, pasijuokiau gerai lotuliukas.gif

O palikus gartraukius šone, kokia indukcine geriau -su rėmeliu ar be jo. parduotuvėj siūlo su rėmeliu .

Kažkaip parodyčiau savo virtuves projektuką, bet neišeina, meistras atsiunte su keliais puslapiais , tai nežinau kaip galima įkelt.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 11:20)
Niekur nevažiuosim. Dirbti, baldus gaminti reikia, o norint ką nors gero padaryti, tai aptarti  viską reikia, tad šnekam toliau.  drinks_cheers.gif

Nevažiuosim, tai nevažiuosim biggrin.gif
Na tai aptariam, man pvz aktualu kiek būtina palikti vietos už stalčiaus? Na jei darbastalis 60, tai stalčius kokio gylio? Ar turi būti 60-stalčiaus veidas-pora mm, kad nebūtų lygiai su stalviršio kraštu? Ar reik ir gale palikti kažkiek? Ir kaip ten su lankstais, kur daugiau kaip 90 laipsnių kampu atsidaro? Kokie pliusai ar minusai? 4u.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 11:27)
O kas man senei belieka....  blush2.gif  Bent į gartraukį lai akis pagano....user posted image

Taigi toks virtuvės dizainas thumbup.gif Ir taip reiks žandikaulius nuo grindų rankiot bigsmile.gif
Atsakyti