QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 08:02)
Tai gyvenkit dabar su tokiu. Jei aš būčiau Jūsų baldininkas, tai tikrai būčiau parinkęs geresnį gartraukį. Aš visiems savo klientams parenku gartraukį ir nepatenkintų dar nebuvo.
O Jūs su klientais daug bendraujat po virtuvės gaminimo? Aš vat linkusi Mindijai pritarti, kad žmonės retai skundžiasi dėl vienų ar kitų priežasčių. Vat buvo atvejis Gabby LEDai, galėjo gi aiškintis, keistis ir t.t. bet dėl tam tikrų priežasčių paprasčiau pratintis ar žiūrėti kaip modifikuoti esamą situaciją iki tenkinančio lygmens.
O šiaip (ne asmeniškai), nesilankant tokiose temose ir nesidomint dizainais, ergonomikom ir pan, pats matėte ir kokių pirminių virtuvės planų susigalvoja žmoniai ir net pasigamina
Kad ir tie baldai, kur kažkada Mindija buvo įkėlus, su juostelėm visur kur
Mes kraupstam, o žmogus gal gyvena sau ir nieko, gi baldininkas sakė, kad taip reikia, taip geriau...
QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 08:33)
Mano vyras tai išvis nesikiša į tokius reikalus
Jam svarbiausia tik kiek kainuos ir kad man patinka
Nepergyvenkit dėl tų skylių, Tikrai vienetais jų neskaičiuos
Pritariu dėl nišos
Jei durų nėra, tai ir staktos nereikia.
Gyvensiu
Vėliau pažadu ataskaitą periodiškai pateikt, kaip man sekasi su juo gyvent
Įdomumo dėlei paklausiu, ir ką jau tokio geresnio jūs man būtumėt siųlęs?
O jūs nesusimąstėt kodėl nepatenkintų nebuvo?
Tiesiog aš pvz niekada nedrįsčiau skambint meistrui tokiu atveju ir reikšt pretenzijas, jei man kas netinka ar nebepatinka
Tiesiog reikėjo galvot tuo metu, kai kažkas sprendė už mane, ir jei jau sutikau, tai belieka save ir kaltint
Kaina tai ir mums aktualus dalykas
Kai pagalvoju, būtume ir su dovanotu gartraukiu išsisukę, bet kai spintelių aplink jį nebeliko nelabai paišosi į interjerą, dabar bus nemontuojamas. Grražu ir man, bet aš visad galvoju apie valymą, tai silpna darosi pagalvojus apie plieną ir stiklą virš kaitlentės
Užtai ir bandysiu perleist šitą malonumą MB, kaip padariau su laiptų siurbliavimu (pirko statų siurblį, kokio pats norėjo)
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 08:36)
Integruojamo gartraukio vis tiek nesimato, tai koks jums skitrumas koks jis ten. Aš dedu Elica gartraukius, kokybė normali, firma žinoma.
Gyvenime daug ko nesimato, be vat reikia, kad būtų daiktas, kokio nori. Mano apatinių nemato 99 proc žmonių, o man svarbu kokie jie