Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(juju @ 2013 08 27, 14:32)
dar grįžtu su savo klausimu:
ar tarpas tarp spintelių 50cm nepermažas? Apatinių aukštis 87cm
Gal pas ką yra toks variantas?

50 cm tarpas tarp stalviršio ir viršutinių spintelių apačios pats tas. Tačiau net jeigu pas jus elektra, toks tarpas nuo gartrakio iki kaitlentės per mažas. Tam gartraukio spintelė daroma trumpesnė ir atstumas tampa didesnis, toks kokį rekomenduoja konkretaus gartraukio gamintojas. Net to paties gartraukių gamintojo, skirtingų modelių rekomenduojami minimalūs atstumai iki kaitlentės, yra skirtingi, tad žiūrėkite į gartraukio instrukciją.

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 08 26, 14:50)
Pasaulis to nematė doh.gif Skambina šiandien baldžius ir sako, kad neina gražiai gartraukio įmontuot, lieka tarpelis iki durelių blink.gif

user posted image
Nu atsiverčiu nuotrauką- akurat maty tas tarpas doh.gif  doh.gif  doh.gif Šimtus kartų žiūrėjau ir nemačiau.
Kas čia per nesąmonė, kodėl ta priekinė briauna pasvirus padaryta?

Taip nutinka kai integruojamą gartraukį išsirenka ir nusiperka užsakovas. Perleiskite tą darbą baldininkams ir bus paprasčiau. Baldininkai įpranta dirbti su keliais patikimais gartraukių modeliais ir visiems nuo to tik geriau. O vartotojui jokio skirtumo koks ten tas gartraukis, svarbu būtų žinomos, normalios firmos ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 rugpjūčio 2013 - 19:02
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 29, 15:27)
O kodėl trečio stalčiuko nedarytumėt? smile.gif Pas mus irgi palangė trukdė, bet tik tiek, kiek ji išsikišus, ir dėjome plokštelę mažą, kam gi prarast visą stalčių?  4u.gif

Palangė ilgesnė nei raidatorius. Nuo dabartinio virtuvinio iki jos kokie 3 cm. Stalčiukas joks nesigautų, nes ta palangė maždaug 82 cm aukštyje, o stalviršis bus kokių 95 cm. Tai praktiškai 15 cm tektų palikti tuščių.
Skaičiuojant, kuriuo atveju daugiau vietos prarandama (ar šone paliekant 10 cm juostelę, ar darant neatidaromą 15 cm stalčių), tai turbūt panašiai gaunasi. Tiesiog galvoju, kad vizualiai tas "stalčius" atrodytų geriau, nes iš kitos orkaitės pusės būtų tokio pačio aukščio tikras stalčius g.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 08 29, 17:48)
As dar apie ta stalciuka galvojau galima daryti toki kaip veduokle. Kaip cia paaiskinus g.gif:  talciaus "issitraukia" tik vienas kampas ir pilnai atidarius stalcius atrodo kaip skritulio ketvirtadalis. Neidealu, nes vietos nera prudai, bet jei kitas variantas tiesiog lentele be jokio pasidejimo, tai manau daaaug geriau. Aisku, jei imanoma kaip pas Gabby_jz isvis super drinks_cheers.gif:

Daugmaž įsivaizduoju, apie ką kalbate, bet niekad nesu mačiusi nieko panašaus bigsmile.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 08 29, 17:48)
Killing me softly,
jei nors kiek padeda, galima keisti i kuria puse atsidaro saldytuvo durys ax.gif
Jei gartraukis recirkuliuojantis, teoriskai montuot galima ir tarp dvieju spinteliu montuoti. Tai tik baldininko reikalas kaip jis tai padarys ir kiek uzsiprasys uz toki darba biggrin.gif
Del dureliu taip pat reiketu klausti baldininku ar pasidometi konkreciais lankstais ir apskritai ju kainomis, pagalvokit ka leidzia biudzetas wink.gif

Šaldytuvo durelių atidarymo pusė situacijos negerintų, jei jis stovi "turiniu į kriauklę" 4u.gif

Šiaip labai ačiū visoms už komentarus, pastabas ir patarimus 4u.gif

Kažkokį vaizdą jau turiu. Dabar reikia apsispręsti dėl medžiagų ir bandyt ieškot baldininkų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 29, 21:15)
Palangė ilgesnė nei raidatorius. Nuo dabartinio virtuvinio iki jos kokie 3 cm. Stalčiukas joks nesigautų, nes ta palangė maždaug 82 cm aukštyje, o stalviršis bus kokių 95 cm. Tai praktiškai 15 cm tektų palikti tuščių.

Arba neaiškiai paaiškinau, arba nesupratau, kaip ten pas jus biggrin.gif
Pas mus irgi palangė žemokai, o baldai 94cm, bet stalčių darėm, prarasdami tik keletą cm, gal čia matysis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 29 rugpjūčio 2013 - 20:57
QUOTE(Mindija @ 2013 08 28, 14:53)
Pakolkas lygiosios doh.gif Kainų atžvilgiu unsure.gif Ryt gausiu masės pavyzdžius ir dėsiu ant svarstyklių Vakare bus aišku katras nusvers ax.gif

Niu, vakaras atėjo ir išėjo, o žinių jokių g.gif Mums (bent jau man) tai irgi įdomu kas ir kaip vyksta ax.gif
QUOTE(Kadija @ 2013 08 29, 14:32)
Ajste, liuksiskai uztepet dazus ir spalva foto liuks (nezinau ar tikrovej tokia pat), man kaip tik prie tokio tipo dureliu man provansu kvepia pas jus g.gif

4u.gif Nežinau, provansu ar kuo, specialiai stiliaus netaikėm, tik nusižiūrėjom kas patinka abiems ir tiek. Tundra aš, net nelabai susigaudyčiau koks tiksliai provanso stilius g.gif Tik skandinavišką atpažinčiau ir moderną, kiti nežinomi biggrin.gif

QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 29, 19:15)
Skaičiuojant, kuriuo atveju daugiau vietos prarandama (ar šone paliekant 10 cm juostelę, ar darant neatidaromą 15 cm stalčių), tai turbūt panašiai gaunasi. Tiesiog galvoju, kad vizualiai tas "stalčius" atrodytų geriau, nes iš kitos orkaitės pusės būtų tokio pačio aukščio tikras stalčius g.gif
Daugmaž įsivaizduoju, apie ką kalbate, bet niekad nesu mačiusi nieko panašaus bigsmile.gif

Niu va, ilgokai iškankinusi dėdę googelį radau tokį atvaizdėlį pailiustruot apie ką maždaug kalbėjau:
user posted image
Arba dar toks, galbūt talpesnis?
user posted image
Bet jau dabar kai Gabby_jz įkėlė geriau įžiūrimą savo stalčiaus foto, tai manau super variantas thumbup.gif Iš esmės viršutinis stalčius būtų 50 cm pločio, o apatiniai 60 cm.
Na, jūs visi namuose pasitarkit, pasigalvokit ir lauksim žinių mirksiukas.gif

O mano raportas, kad virtuvė jau 95 proc išardyta, tapetai 98 proc nulupti, santechnika sutvarkyta iki plautuvės pajungimo, elektrą tvarkyt baigs rytoj thumbup.gif Vienintelis galvos skausmas (ir dar paskirtas šiam savaitgaliui doh.gif ) - kaip nuo sienos lengvai nulupti aliejinius dažus? Nuo vienos tai lengvai lupasi iškart su tapetais, nu bet nuo kitos, tai frusty.gif: doh.gif Aš tai jau noriu, kad sienos būtų bemaž idealiai sutvarkytos, nes jau svetainę paskubom darėm ir kliūva man už akių visokie nenuskutimai, nenušlifavimai verysad.gif Koridoriu tai uždraudžiau dažyt kol nebus nuskustas paskutinis lašelis senų dažų, bet ten ir skubos nėr, o virtuvėj yra. Pirmadienį tinkuotojas ateis, tai turi būti tinkamos sienos, kitaip anas čia savaitę sėdės bandydamas užtvarkyt doh.gif
Jau nedaug liko gyvent šitoj betvarkėj, jau nedaug... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 29, 19:55)
Taip nutinka kai integruojamą gartraukį išsirenka ir nusiperka užsakovas. Perleiskite tą darbą baldininkams ir bus paprasčiau. Baldininkai įpranta dirbti su keliais patikimais gartraukių modeliais ir visiems nuo to tik geriau. O vartotojui jokio skirtumo koks ten tas gartraukis, svarbu būtų žinomos, normalios firmos ir viskas.

blink.gif Nu atsiprašau blink.gif Kaip tai man (tipo vartotojui) , jokio skirtumo? Tai man reiks ateinančius 10-15 metų su tuo gartraukiu gyvent, ne baldininkui doh.gif
Nuskėlėt jūs čia baiką lotuliukas.gif
Beje, kadangi virš. spintelės bus be rankenėlių, tai užsileis pora cm fasado ir nebus matyt to tarpuko smile.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 02:32)
Niu, vakaras atėjo ir išėjo, o žinių jokių  g.gif  Mums (bent jau man) tai irgi įdomu kas ir kaip vyksta  ax.gif

Neskambino jis man vakar g.gif Tikiuos šiandien išsispręs viskas ax.gif smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 02:32)

O mano raportas, kad virtuvė jau 95 proc išardyta, tapetai 98 proc nulupti, santechnika sutvarkyta iki plautuvės pajungimo, elektrą tvarkyt baigs rytoj  thumbup.gif  Vienintelis galvos skausmas (ir dar paskirtas šiam savaitgaliui  doh.gif  ) - kaip nuo sienos lengvai nulupti aliejinius dažus? Nuo vienos tai lengvai lupasi iškart su tapetais, nu bet nuo kitos, tai frusty.gifdoh.gif  Aš tai jau noriu, kad sienos būtų bemaž idealiai sutvarkytos, nes jau svetainę paskubom darėm ir kliūva man už akių visokie nenuskutimai, nenušlifavimai  verysad.gif  Koridoriu tai uždraudžiau dažyt kol nebus nuskustas paskutinis lašelis senų dažų, bet ten ir skubos nėr, o virtuvėj yra. Pirmadienį tinkuotojas ateis, tai turi būti tinkamos sienos, kitaip anas čia savaitę sėdės bandydamas užtvarkyt doh.gif
Jau nedaug liko gyvent šitoj betvarkėj, jau nedaug...  rolleyes.gif

Su špakliuote bandykit gremžt gal g.gif Mes tinką atsimenu net kirvuku daužėm doh.gif lotuliukas.gif Bet nieko, paskui gi užsitinkuos, užsiglaistys ir viskas bus kaip ledas thumbup.gif
Atsakyti
Žiūrau kotais nerodo mano vieno iš paveiksliukų g.gif Taigis įkeliu dar vieną
user posted image
Čia vat būtent tas pusapvalis, apie kurį kalbėjau 4u.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 06:26)
Nu atsiprašau blink.gif Kaip tai man (tipo vartotojui) , jokio skirtumo? Tai man reiks ateinančius 10-15 metų su tuo gartraukiu gyvent, ne baldininkui doh.gif
Nuskėlėt jūs čia baiką lotuliukas.gif
Beje, kadangi virš. spintelės bus be rankenėlių, tai užsileis pora cm fasado ir nebus matyt to tarpuko smile.gif
Neskambino jis man vakar g.gif Tikiuos šiandien išsispręs viskas

Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
Su špakliuote bandykit gremžt gal g.gif Mes tinką atsimenu net kirvuku daužėm doh.gif  lotuliukas.gif Bet nieko, paskui gi užsitinkuos, užsiglaistys ir viskas bus kaip ledas thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif
Aš tą patį pagalvojau, bet kaip iškritikuota nuolatinė bambeklė, šįsyk patylėjau rolleyes.gif
Jau ir aš laukiu to skambučio, baisiai smalsumas kankina...
Su špakliuote nepaimsi, turim specialų gremžiklį su peiliuku, tai tiesiogine to žodžio prasme sienos skutamos. Vietom su tinku krenta. Bet tai darbo doh.gif Galvoju mažu reik atgarint, kaip tepetus ar kokiu marmalu ar feiriu ištept, kad atšoktų nuo sienos g.gif Tinkuotojas kai ateis, tai nugrius pamatęs sienas. Kai buvo anąkat ir spintelės stovėjo ir darbo taip minimaliai žadėjom, o dabar vos ne visas sienas ir lubas virtuvėj ir lubas ir poą skylių koridoriuj... Gal susisuks per dieną? Aj, dar staktą kur virtuvės durys buvo norim lupt, dar papildomas darbas unsure.gif
Jau man sapnuojasi tie remontai, šiąnakt sapne su staliais bendravau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 08:47)
Labas rytas  4u.gif
Aš tą patį pagalvojau, bet kaip iškritikuota nuolatinė bambeklė, šįsyk patylėjau  rolleyes.gif
Jau ir aš laukiu to skambučio, baisiai smalsumas kankina...
Su špakliuote nepaimsi, turim specialų gremžiklį su peiliuku, tai tiesiogine to žodžio prasme sienos skutamos. Vietom su tinku krenta. Bet tai darbo  doh.gif  Galvoju mažu reik atgarint, kaip tepetus ar kokiu marmalu ar feiriu ištept, kad atšoktų nuo sienos  g.gif  Tinkuotojas kai ateis, tai nugrius pamatęs sienas. Kai buvo anąkat ir spintelės stovėjo ir darbo taip minimaliai žadėjom, o dabar vos ne visas sienas ir lubas virtuvėj ir lubas ir poą skylių koridoriuj... Gal susisuks per dieną?  Aj, dar staktą kur virtuvės durys buvo norim lupt, dar papildomas darbas  unsure.gif
Jau man sapnuojasi tie remontai, šiąnakt sapne su staliais bendravau  blush2.gif

Matyt visiems vyrams panašiai rodosi biggrin.gif Jiems bele daiktas funkcijas atliktų, o visa kita ne esmė irnesakyk.gif Maniškiai santechnikai irgi parinasi, kai klientai prisiperka visokių keistų dušo kabinų, klozetų ar praustuvų biggrin.gif Paskui taip sudėtinga juos sumontuot... Pasak, sykį nupirkom unitazą patys ir pastatėm, tai liepė žmogus numontuot ir sau pasiimt doh.gif lotuliukas.gif Ir nesupranta kuom jis ten netiko, gi funkcijas savo atlieka ko dar norėt iš unitazo biggrin.gif biggrin.gif

Kaži ar dažai atsigarins g.gif Nemanau ax.gif Bet iš esmės gi ar didesnes skyles reiks tinkuot/špakliuot/glaistyt/dažyt ar mažesnes, vitiek, mano galva, teks susimokėt už kvadratus g.gif
O ir staktos nepavyks gražiai išimt, bet kokiu atveju reiks gražiai tą angą aptvarkyt. O durų kitų nebedėsit? Paliksit tik nišą?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 07:05)
Matyt visiems vyrams panašiai rodosi biggrin.gif Jiems bele daiktas funkcijas atliktų, o visa kita ne esmė irnesakyk.gif  Maniškiai santechnikai irgi parinasi, kai klientai prisiperka visokių keistų dušo kabinų, klozetų ar praustuvų biggrin.gif Paskui taip sudėtinga juos sumontuot... Pasak, sykį nupirkom unitazą patys ir pastatėm, tai liepė žmogus numontuot ir sau pasiimt doh.gif  lotuliukas.gif Ir nesupranta kuom jis ten netiko, gi funkcijas savo atlieka ko dar norėt iš unitazo biggrin.gif  biggrin.gif

Kaži ar dažai atsigarins g.gif Nemanau  ax.gif Bet iš esmės gi ar didesnes skyles reiks tinkuot/špakliuot/glaistyt/dažyt  ar mažesnes, vitiek, mano galva, teks susimokėt už kvadratus g.gif
O ir staktos nepavyks gražiai išimt, bet kokiu atveju reiks gražiai tą angą aptvarkyt. O durų kitų nebedėsit? Paliksit tik nišą?

Nežinau, nežinau, MB tai labai rūpi dizainai. Vat anądien dėl gartraukio vos nesusipykom doh.gif Jis išsirinko koks jam gražus už kainą kiek nori mokėti (nu toks nieko) aš pradėjau jau tokį rodyt, kitokį, panašų... o jis spiriasi, kad tik tas jam gražus. Nu ir leidau prikt tą, kur jam gražus, paskui gal ir valyt leisiu (plienas ir stiklas), kad dorai atsidžiaugtų tongue.gif O šiaip tai, dar koks įmontuojamas gartraukis pusė bėdos, jo nei matosi labai nei ką, bile garus trauktų, bet kas atvira ir matosi, neleisčiau meistrams išrinkti schmoll.gif Patarti taip, dabar visus kankinu su klausimais apie plautuves, šviesas ir t.t. Bet išrinkti, ačiū ne, čia jau mano darbas, nes aš gyvensiu su tuo daiktu cool.gif
Nežinau, gal reiks pabandyt g.gif Svetainei kai tapetus garinom, tai ir dažai vietom pūslėm iškilo, galvoju mažu ir šitie nors kažkiek atšoktų. Reik visais frontais atakuot - ir feiriu ir garais, skustuku papjaustyt, kad garai ir feiris giliau praeitų... Paskui drėgmės surinkėją palikt visam savaitgaliui ir vualia bigsmile.gif O mokestį kaip skaičiuoja, net nežinau... Atėjo, susakėm darbus plius minus (lubas tvarkyt virtuvėj ir kur siena išgriauta, laidai kur pervedžioti ir kur plytelės nuluptos), tai virtuvėj sakė tą vieną sieną darys visą, o kitur kur skylės. Už tuos darbus ir pasiparšė pinigo. Tik vat žiūrau, kad skylių gali būt daugiau negu aš įsivaizdavau. Bet jei jis patyręs, gal žino kaip būna? ax.gif

Ir dabar durų neturim, tik stakta rėmina įėjimą. Man ji trumpąją sieną gadina, nes reiktų darbastalį vos vos figūriškai pjauti, kad apeitų tą staktą. O durų nei reikia nei vietos joms yra schmoll.gif Tai ir galvojam, kad tiesiog niša būtų gražiau ax.gif MB skambins tartis su tinkuotoju, ar spės jis mums viską sutvarkyt ir kiek kainuos.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 07:26)
blink.gif Nu atsiprašau blink.gif Kaip tai man (tipo vartotojui) , jokio skirtumo? Tai man reiks ateinančius 10-15 metų su tuo gartraukiu gyvent, ne baldininkui doh.gif

Tai gyvenkit dabar su tokiu. Jei aš būčiau Jūsų baldininkas, tai tikrai būčiau parinkęs geresnį gartraukį. Aš visiems savo klientams parenku gartraukį ir nepatenkintų dar nebuvo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 rugpjūčio 2013 - 09:03
QUOTE(Ajste @ 2013 08 30, 09:24)
Nežinau, nežinau, MB tai labai rūpi dizainai. Vat anądien dėl gartraukio vos nesusipykom  doh.gif  Jis išsirinko koks jam gražus už kainą kiek nori mokėti (nu toks nieko) aš pradėjau jau tokį rodyt, kitokį, panašų... o jis spiriasi, kad tik tas jam gražus. Nu ir leidau prikt tą, kur jam gražus, paskui gal ir valyt leisiu (plienas ir stiklas), kad dorai atsidžiaugtų  tongue.gif  O šiaip tai, dar koks įmontuojamas gartraukis pusė bėdos, jo nei matosi labai nei ką, bile garus trauktų, bet kas atvira ir matosi, neleisčiau meistrams išrinkti  schmoll.gif  Patarti taip, dabar visus kankinu su klausimais apie plautuves, šviesas ir t.t. Bet išrinkti, ačiū ne, čia jau mano darbas, nes aš gyvensiu su tuo daiktu  cool.gif
Nežinau, gal reiks pabandyt  g.gif  Svetainei kai tapetus garinom, tai ir dažai vietom pūslėm iškilo, galvoju mažu ir šitie nors kažkiek atšoktų. Reik visais frontais atakuot - ir feiriu ir garais, skustuku papjaustyt, kad garai ir feiris giliau praeitų... Paskui drėgmės surinkėją palikt visam savaitgaliui ir vualia  bigsmile.gif  O mokestį kaip skaičiuoja, net nežinau... Atėjo, susakėm darbus plius minus (lubas tvarkyt virtuvėj ir kur siena išgriauta, laidai kur pervedžioti ir kur plytelės nuluptos), tai virtuvėj sakė tą vieną sieną darys visą, o kitur kur skylės. Už tuos darbus ir pasiparšė pinigo. Tik vat žiūrau, kad skylių gali būt daugiau negu aš įsivaizdavau. Bet jei jis patyręs, gal žino kaip būna?  ax.gif

Ir dabar durų neturim, tik stakta rėmina įėjimą. Man ji trumpąją sieną gadina, nes reiktų darbastalį vos vos figūriškai pjauti, kad apeitų tą staktą. O durų nei reikia nei vietos joms yra  schmoll.gif  Tai ir galvojam, kad tiesiog niša būtų gražiau  ax.gif  MB skambins tartis su tinkuotoju, ar spės jis mums viską sutvarkyt ir kiek kainuos.

Mano vyras tai išvis nesikiša į tokius reikalus ax.gif Jam svarbiausia tik kiek kainuos ir kad man patinka ax.gif

Nepergyvenkit dėl tų skylių, Tikrai vienetais jų neskaičiuos mirksiukas.gif
Pritariu dėl nišos drinks_cheers.gif Jei durų nėra, tai ir staktos nereikia.

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 10:02)
Tai gyvenkit dabar su tokiu. Jei aš būčiau Jūsų baldininkas, tai tikrai būčiau parinkęs geresnį gartraukį. Aš visiems savo klientams parenku gartraukį ir nepatenkintų dar nebuvo.  smile.gif

Gyvensiu biggrin.gif Vėliau pažadu ataskaitą periodiškai pateikt, kaip man sekasi su juo gyvent biggrin.gif
Įdomumo dėlei paklausiu, ir ką jau tokio geresnio jūs man būtumėt siųlęs? ax.gif

O jūs nesusimąstėt kodėl nepatenkintų nebuvo? bigsmile.gif Tiesiog aš pvz niekada nedrįsčiau skambint meistrui tokiu atveju ir reikšt pretenzijas, jei man kas netinka ar nebepatinka doh.gif Tiesiog reikėjo galvot tuo metu, kai kažkas sprendė už mane, ir jei jau sutikau, tai belieka save ir kaltint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 30, 09:33)
Mano vyras tai išvis nesikiša į tokius reikalus ax.gif Jam svarbiausia tik kiek kainuos ir kad man patinka ax.gif

Nepergyvenkit dėl tų skylių, Tikrai vienetais jų neskaičiuos mirksiukas.gif
Pritariu dėl nišos drinks_cheers.gif Jei durų nėra, tai ir staktos nereikia.
Gyvensiu biggrin.gif Vėliau pažadu ataskaitą periodiškai pateikt, kaip man sekasi su juo gyvent biggrin.gif
Įdomumo dėlei paklausiu, ir ką jau tokio geresnio jūs man būtumėt siųlęs? ax.gif

O jūs nesusimąstėt kodėl nepatenkintų nebuvo? bigsmile.gif Tiesiog aš pvz niekada nedrįsčiau skambint meistrui tokiu atveju ir reikšt pretenzijas, jei man kas netinka ar nebepatinka doh.gif Tiesiog reikėjo galvot tuo metu, kai kažkas sprendė už mane, ir jei jau sutikau, tai belieka save ir kaltint doh.gif
Integruojamo gartraukio vis tiek nesimato, tai koks jums skitrumas koks jis ten. Aš dedu Elica gartraukius, kokybė normali, firma žinoma. Žinoma jei baldinkas pasiūlys kažkoki "no name", tai verta suabejoti. Vieni klientai buvo nusipirkę kažkokį "BEST" gartraukį, tai pasitarę vis tiek įdėjom Elica, nes tas "Best" ne gartraukis, o tik daiktas panašus į gartraukį. Paskubėjo pirkti nepasitarę, tai pirko dar kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 rugpjūčio 2013 - 09:41
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 30, 10:36)
Integruojamo gartraukio vis tiek nesimato, tai koks jums skitrumas koks jis ten. Aš dedu Elica gartraukius, kokybė normali, firma žinoma.

Nu joooo biggrin.gif Maniškis elica filo ix/a/60 jei ką biggrin.gif
Atsakyti