QUOTE(Smilla @ 2013 08 26, 20:34)
Ajste, aciu uz komentarus
BEt kaip lygiai pasidenge dureles ir dar teptuku Kazkaip galvojau,kad ruliuku turetu dengtis geriau, bet teptuku irgi super atrodo.
BEt kaip lygiai pasidenge dureles ir dar teptuku Kazkaip galvojau,kad ruliuku turetu dengtis geriau, bet teptuku irgi super atrodo.
Nėr už ką, tikiuosi kas tiks
Ačiū Nuotraukoj nelabai matosi, bet dryželiai tikrai yra ir ryškesni. Bet man visai patinka, labiau matosi, kad rankų darbas Manau voleliu būtų lygiau ir vienu metu pradėjau galvo, kad velniam dažau tuo teptuku Bet paskui nusprendžiau, kad kampus vistiek reikėtų teptuku užbaigti ir liktų ruoželiai. Tagi geriau jau viskas su dryželiais
QUOTE(egluti @ 2013 08 27, 08:43)
nusprendėme į virtuvinius baldus nebekišti mikrobangės... nes man taip pat nesižiūri vertikalios ir horizontalios spintelės, ką visos ir pastebėjot galų gale grįžom prie tokio plano:
Tik ten kur mikrobangė bus ištisos vertikalios spintelės ir viskas. mikrobangei radom geresnę vietą, kad nenaudotų man geriausios vietos virtuvej
Ajste, kampines spinteles paliekam užapvalintas, nes už metro bus nemaža ūkinė - virtuvinė komoda (joje kaip tik ir radom mikrobangei ir puodams bliūdams vietą) ir šalia dar stovės stalas, kėdės... na tik projekte to nesimato tai norisi, kad tas praėjimas neužgriozdintų virtuvės... na tai pirmoji mano virtuvė, grožis kol kas labai svarbus. virš gartraukio darysiu vienas dureles be rankenėlės, kad išvis susidarytų vaizdas, kad nieko ten nėr už jų. ir kad šalia liktų 4 panašaus dydžio durelės.
Tik ten kur mikrobangė bus ištisos vertikalios spintelės ir viskas. mikrobangei radom geresnę vietą, kad nenaudotų man geriausios vietos virtuvej
Ajste, kampines spinteles paliekam užapvalintas, nes už metro bus nemaža ūkinė - virtuvinė komoda (joje kaip tik ir radom mikrobangei ir puodams bliūdams vietą) ir šalia dar stovės stalas, kėdės... na tik projekte to nesimato tai norisi, kad tas praėjimas neužgriozdintų virtuvės... na tai pirmoji mano virtuvė, grožis kol kas labai svarbus. virš gartraukio darysiu vienas dureles be rankenėlės, kad išvis susidarytų vaizdas, kad nieko ten nėr už jų. ir kad šalia liktų 4 panašaus dydžio durelės.
O ne geriau būtų daryti platesnę spintelę po plautuve, kad lintų vietos iš kairės, negu, kad daryti užapvalintas spinteles? Mano galva ir pigiau ir patogiau, nes tos spintelės nebus labai talpios.
Virš orkaitės galima daryti ir platesnę spintelę, nereikės lentynėlių. Gartraukį išcentruosit ir vietos toj spintukėj bus daugiau Trūkumas tas, kad nebebus visiškos simetrijos su apačia. Gal tiktų toks variantas, kad į tą ūkinę "priešais" plautuvę kelti šaldytuvą, o vietoj šaldytuvo daryti ūkinę su orkaite ir mikrobange? Pakėlus orkaitę, kaitlentė gali būti montuojama į platesnį stalčių bloką išlaikant simetriją su platesne viršutine spintuke, nebereikėtų kargiuko, galėtumėt daryti dvidurę kampinę (kuri būtu patogiau naudoti, negu vienturė). Be to būtų patogesnė darbo linija: šaldytuvas-plautuvė-viryklė.
Ar plautuvės norite su padėklu ar tik vaizdelis toks?
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 27, 08:59)
dėkui visiems už nuomones šaldytuvo tikrai nedėsiu prie orkaitės.. turiu dar idėją mažint orkaitės spintutę ir nuo jos link sienos kairėn ar link gartraukio per sieną kokias lentynas daryt.. išplanavimas man patinka, tik beliko vizualiai išbaigt vaizdą gi tai tik darbinis pirminis variantas. būdų tai padaryt tikrai yra
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 27, 09:10)
tai aš už juos ir dėkinga .. bandysiu tuos bokštus kažkaip vizualiai maskuot o orkaitės nedėsiu prie šaldytuvo . nors tai galbūt vizualiai ir gražu bet nepraktiška ir nepatogu bent jau man
beje aš sutinku dėl skirtingų skonių aš pvz niekada nedaryčiau jokių lentynėlių, nukirstų spintelių kampų ir kampinių pakabinamų spintelių..
beje aš sutinku dėl skirtingų skonių aš pvz niekada nedaryčiau jokių lentynėlių, nukirstų spintelių kampų ir kampinių pakabinamų spintelių..
O kampus paliksite tuščius?
Kad dabartiniame išdėstyme nėra labai patogu, sutinku, bet nepraktiška? Ir visiškai nesuprantu kuo kliūna pakabinamos kampinės? Jei tik eilė spintelių tai gal ir netinkama, bet jei spintelės ant abiejų sienų L formoj, tai be kampinės neapsieisi
Nors vaizdas nėra pats svarbiausias, bet nereikėtų ir jo pamiršti. Tokioj didelėj virtuvėj kaip jūsų, būtų vos ne nuodėmė daryti bet kaip. Jei Jums nėra vizualiai gražu tie bokštai, tai ieškokite kitų sprendimų O nesvarstėte galimybės darytis ne L fomą + salą, bet dvi lygiagrečias linijas? Tada ir stalą galima daryt kaip vienoj iš Jūsų įkeltų nuotraukų ir lengvumas būtų išlaikytas Arba eilę spintelių prie lango sienos ir didelę salą su valgymo zona per vidurį? Kampe būtų bokštas su orkaite, šalimais viryklė, o saloj plautuvė.