Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Teka @ 2013 08 24, 16:11)
vis dėstom, svarstom, galiausiai pabraižė man tokį variantą. kaip jums?
user posted image
ten po dešine bus sandėliukas. aš galvoju gal geriau tą salą ir stalą stumt prie lango? ir aplamai noriu pastabų, kas blogai, nes pati dar tiek neįgudus, kad pastebėčiau, kas tikrai blogai.
viršutinių spintelių greičiausiai nebus, tai galvoju, ar nebus per mažai vietos man  g.gif

Tarp salos ir spinteliu koks atstumas? Is plano sakyciau koks 60cm? g.gif . Turiu 1,2 m ir tai keliese bunant, dar koki stalciu atsidarius, uzpakaliais badomes.
Minimum turetu 1,1 m buti.

O cia tokie buto ar namo isplanavimai?

QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 25, 20:52)
gavau savo galutinį virtuvės projektą. Atrodo visai smagiai smile.gif tik galvoju saloje daryt dar vieną mažą kriauklę.. gal kas turi.. manau turėtų būti patogu  g.gif

user posted image

Nezinau ar jusu virtuve atskira patalpa ar su svetaine. Ir kur durys neaisku. Kur stalas stoves ir neaisku.
Bet taip man nelabai grazu, bet tai tik mano nuomone 4u.gif Viena auksta spintele vienoj pusej, saldytuvas toks didelis prie lango. Nu man nesiziuri schmoll.gif 4u.gif

Buciau kairej prie sienos dariusi aukstu spinteliu bloka. Kur butu ir saldytuvas ir orkaite ir mikrobangu krosnele ir kavinukas, jei reikia. Prie lango sienos spinteles su plautuve, o saloj kaitlente. Net ir fengsui atitiktu biggrin.gif . Bet tai tik mano pamastymai.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 08 26, 08:44)

Nezinau ar jusu virtuve atskira patalpa ar su svetaine. Ir kur durys neaisku. Kur stalas stoves ir neaisku.
Bet taip man nelabai grazu, bet tai tik mano nuomone 4u.gif Viena auksta spintele vienoj pusej, saldytuvas toks didelis prie lango. Nu man nesiziuri schmoll.gif  4u.gif

Buciau kairej prie sienos dariusi aukstu spinteliu bloka. Kur butu ir saldytuvas ir orkaite ir mikrobangu krosnele ir kavinukas, jei reikia. Prie lango sienos spinteles su plautuve, o saloj kaitlente. Net ir fengsui atitiktu biggrin.gif . Bet tai tik mano pamastymai.

dėkui už nuomonę smile.gif o man viskas net labai žiūrisi smile.gif šaldytuvas didelis, niekur nedingsi smile.gif virtuvės vienoj eilėj nenoriu - daug patogiau L formos arba lygiagrečiai einanti. pakabinamų spintelių nenoriu ir apskritai bandau kuo labiau išlengvint virtuvę.. turėsiu rakandams sandėliuką smile.gif o stalo virtuvėje nebus , salabus su sėdimom vietom. Todėl orkaitės ten nekelsiu smile.gif

teka o pas Jumis bus praėjimas pro sandėliuką į virtuvę? šiaip aš tikrai stumčiau iki lango, užsukčiau ir daryčiau praėjimą į virtuvę už sandėliuko iš karto.

Atsakyti
Cererakennel,
Jei jau nėra spintelių viršuje, tai nedarykite ir to bokšto su orkaite virš stalviršio kairėje pusėje, nes visai nedera ir atrodo nekaip, dargi suėda stalvišio plotą.
Galima pagalvoti apie stilingas lentynas viršuje, kurios gal ir nepraktiškos, bet tokių pilni virtuvių dizaino žurnalai ir tinklalapiai. smile.gif Tik tam gal reiktų dizainerio, nes tas kuris nupaišė tą bokštą, tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 rugpjūčio 2013 - 09:38
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 26, 10:30)
Cererakennel,
  Tik tam gal reiktų dizainerio, nes tas kuris nupaišė tą bokštą, tai...

tik jau tik jau smile.gif paišiau pati ir tikrai nemanau kad taip blogai smile.gif)

va vienas pirminių variantų tik sala pasukta šiek tiek kitaip smile.gif ir šaldytuvas integruotas. dėl jo vis dar vyksta svarstymai smile.gif bet tie bokštai tikrai manes negąsdina smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 26, 09:45)
tik jau tik jau smile.gif paišiau pati ir tikrai nemanau kad taip blogai smile.gif)

va vienas pirminių variantų tik sala pasukta šiek tiek kitaip smile.gif ir šaldytuvas integruotas. dėl jo vis dar vyksta svarstymai smile.gif bet tie bokštai tikrai manes negąsdina  smile.gif

user posted image

Norėjot nuomonės - pasakiau ką manau. Šeip dizaino temomis nepasisakau, bet šį kartą neiškenčiau. Čia lyg ir norima kažkokios simetrijos, todėl vienoje pusėje šaldytuvas, kitoje bokštas. Negražu, griozdiška, vizualiai sunku, bet tai tik mano nuomonė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 rugpjūčio 2013 - 09:57
Na man tai irgi ta orkaitė ten nesižiūri blush2.gif
Tokiose didelėse virtuvėse man labai gražu nuleistas stalvųršis spintelių pabaigoj, tai va vienoj kažkurioj pusėj turbūt taip ir daryčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 26 rugpjūčio 2013 - 09:58
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 26, 10:54)
Norėjot nuomonės - pasakiau ką manau. Šeip dizaino temomis nepasisakau, bet šį kartą neiškenčiau. Čia lyg ir norima kažkokios simetrijos, todėl vienoje pusėje šaldytuvas, kitoje bokštas. Negražu, griozdiška, vizualiai sunku, bet tai tik mano nuomonė.  smile.gif

dėkui dėkui drinks_cheers.gif .. tikrai jokios čia simetrijos nebuvo noras padaryt.. tiesiog taip patogiau.. užtenka, prisidariau pirmam name daugiau gražiau nei patogu smile.gif dabar noriu pirma patogu, po to gražu. idealiausia aišku kad būtų ir taip ir taip.. vis dar bandysiu ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 08 25, 23:00)
Pritarsiu alberto - labai jau stalviršis išdalintas po mažus gabaliukus.....

tai čia tik gairės, aš galvoju stumt kriauklę arčiau lango, kad darbastalio liktų daugiau

QUOTE(jblmami @ 2013 08 26, 08:44)
Tarp salos ir spinteliu koks atstumas? Is plano sakyciau koks 60cm?  g.gif . Turiu 1,2 m ir tai keliese bunant, dar koki stalciu atsidarius, uzpakaliais badomes.
Minimum turetu 1,1 m buti.

O cia tokie buto ar namo isplanavimai?

atstumų čia dar nėra, čia pabraižyta tam, kad pažiūrėt ar mums aplamai taip tinka. bet tarp spintelių atstumas ir bus greičiausiai 120cm. išmatavimai bus, kai suderinsim patį principą. mūsų butas gan mažas, bet norim į jį daug sutalpint, tai paišo dabar visi visokius variantus biggrin.gif
o išplanavimas čia tik pusės buto

QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 26, 09:44)
teka o pas Jumis bus praėjimas pro sandėliuką į virtuvę? šiaip aš tikrai stumčiau iki lango, užsukčiau ir daryčiau praėjimą į virtuvę už sandėliuko iš karto.

ten bus durys, bet aš pro jas į virtuvę vaikščiot nežadu. galvoju ten pasidėt ką grįžus, iš virtuvės pro duris pasiimt. ir salą galvoju stumt prie lango, kad praėjimas būtų prie sandėliuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 rugpjūčio 2013 - 10:28
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 26, 11:03)
dėkui dėkui  drinks_cheers.gif .. tikrai jokios čia simetrijos nebuvo noras padaryt.. tiesiog taip patogiau.. užtenka, prisidariau pirmam name daugiau gražiau nei patogu smile.gif dabar noriu pirma patogu, po to gražu. idealiausia aišku kad būtų ir taip ir taip.. vis dar bandysiu ieškot  smile.gif

Tai jus norit orkaite butinai tureti pakelta?
Butu galima ta "boksta" statyti salia saldytuvo, bet gal nelabai gerai salia ir saltis, ir karstis. Ugnis ir vanduo pjausis.
Jeigu taip norisi, tai as daryciau dar aukstesne spintele tada, dar virs orkaites g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 26 rugpjūčio 2013 - 11:28
QUOTE(Smilla @ 2013 08 26, 11:28)
Tai jus norit orkaite butinai tureti pakelta?
Butu galima ta "boksta" statyti salia saldytuvo, bet gal nelabai gerai salia ir saltis, ir karstis. Ugnis ir vanduo pjausis.
Jeigu taip norisi, tai as daryciau dar aukstesne spintele tada, dar virs orkaites  g.gif

Pas mane kaip tik dabar suplanuotas saldytuvas, o salia orkaite mirksiukas.gif

Mano panasi forma tai neiskenciau nepakomentavus 4u.gif as visus aukstus statinius deciau i viena vieta (t.y. saldytuva, au 4u.gif ta spinta su orkaite ir t.t.)
Butent taip ir isdeliota pas mane: palei desine siena visi auksti statiniai, o palei lango siena eina pastatomos spinteles iki pat galo. Mano akiai labai nelbogai ziurisi - tai taip ir uzsisakem. Tik pas mane saloj kaitlente.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 08 25, 10:21)
Tas tiesa, pas daug ką gartraukio spintelėje mažai kas telpa. Nusprendžiau ištaisyti šią klaidą, nes pasistengus ją galima padaryti talpią ir patogią. Tiesa, kruopštaus darbo labai padaugėja.  smile.gif

user posted image

o kodel tos tokios lentynelės storos? arcia man taip tik atrodo ?
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 26, 12:35)
o kodel tos tokios lentynelės  storos? arcia man taip tik atrodo ?
Viskas iš 18 mm plokštės, kaip įprasta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 rugpjūčio 2013 - 14:04