QUOTE(Teka @ 2013 08 24, 16:11)
vis dėstom, svarstom, galiausiai pabraižė man tokį variantą. kaip jums?
ten po dešine bus sandėliukas. aš galvoju gal geriau tą salą ir stalą stumt prie lango? ir aplamai noriu pastabų, kas blogai, nes pati dar tiek neįgudus, kad pastebėčiau, kas tikrai blogai.
viršutinių spintelių greičiausiai nebus, tai galvoju, ar nebus per mažai vietos man
ten po dešine bus sandėliukas. aš galvoju gal geriau tą salą ir stalą stumt prie lango? ir aplamai noriu pastabų, kas blogai, nes pati dar tiek neįgudus, kad pastebėčiau, kas tikrai blogai.
viršutinių spintelių greičiausiai nebus, tai galvoju, ar nebus per mažai vietos man
Tarp salos ir spinteliu koks atstumas? Is plano sakyciau koks 60cm? . Turiu 1,2 m ir tai keliese bunant, dar koki stalciu atsidarius, uzpakaliais badomes.
Minimum turetu 1,1 m buti.
O cia tokie buto ar namo isplanavimai?
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 25, 20:52)
gavau savo galutinį virtuvės projektą. Atrodo visai smagiai tik galvoju saloje daryt dar vieną mažą kriauklę.. gal kas turi.. manau turėtų būti patogu
Nezinau ar jusu virtuve atskira patalpa ar su svetaine. Ir kur durys neaisku. Kur stalas stoves ir neaisku.
Bet taip man nelabai grazu, bet tai tik mano nuomone Viena auksta spintele vienoj pusej, saldytuvas toks didelis prie lango. Nu man nesiziuri
Buciau kairej prie sienos dariusi aukstu spinteliu bloka. Kur butu ir saldytuvas ir orkaite ir mikrobangu krosnele ir kavinukas, jei reikia. Prie lango sienos spinteles su plautuve, o saloj kaitlente. Net ir fengsui atitiktu . Bet tai tik mano pamastymai.