QUOTE(Smilla @ 2013 08 23, 09:58)
Siaip, reikia deti per visa patalpa. Taip pat, kaip ir dazyti ta siena, ant kurios kabinasi spinteles, statosi baldai.
Jeigu netiketai sugalvosite keisti baldus, tai reikes ir grindis keist, ir sienas perdazyt reiketu...
Nejaugi tiek daug m2 uzima virtuve? Gal kokie 3-4 m2 dasideda
Jeigu netiketai sugalvosite keisti baldus, tai reikes ir grindis keist, ir sienas perdazyt reiketu...
Nejaugi tiek daug m2 uzima virtuve? Gal kokie 3-4 m2 dasideda
Gal čia koks nacionalinis bruožas, o gal tik ten, kur ne sau daro deda danga kur matysis Aš aisku dėčiau visoj patalpoj, man taip atrodo ir turi būti, bet bus kaip bus
Sienas dažysim visas, čia net nekilo abejonių
QUOTE(rrr? @ 2013 08 23, 10:50)
Mergaites, o ar galit savo nuomone issakyti del visu begeliu, lankstu ir t.t. ir pan. Zinau, kad atseit begeliu begeliaI ir t.t. yra BLUM. O kaip visa kita: GREEN, ir va cia dar kazkoki. Kaip kokybe ir ar nemokam tik uz varda? Bute gaminomes patys virtuve, galvojam name ir bandyti patys gamintis. Pigiau, o ir kokybe nesiskundziau. Tai vat reikia patiems ir susiziureti visus tuos mechanizmus... pasimeciau gausoje.
Gal galit savas mintis isdestyti
P.S. Juodai, tavo virtuve fantastiskai, neapsakomai, nerealiai grazi. Nemeluosiu, zandikaulis atvepo pamacius. Tokia mano svajoniu, norU virtuve. Neslepsiu, supavydejau ir susinervinau. IR AS NORIU VIRTUVES!!!!!
Gal galit savas mintis isdestyti
P.S. Juodai, tavo virtuve fantastiskai, neapsakomai, nerealiai grazi. Nemeluosiu, zandikaulis atvepo pamacius. Tokia mano svajoniu, norU virtuve. Neslepsiu, supavydejau ir susinervinau. IR AS NORIU VIRTUVES!!!!!
Manau priklauso nuo poreikių ir biudžeto. Čia manau Gabby_jz patirtis geriausia, nes norėjo stalčių ir dėjo paprastus bėgelius (ne Blumus) ir nesiskundžia, nes neturi su kuo palyginti. Jei negalite sau leisti brangesnių, dėkit visur vienodus pigesnius, o atsiradus galimybei (ir esant norui) vėlgi visus keiskite į brangesnius.
O jūs jei patys gaminsitės virtuvę, tai išvis super Dar turint patirties bus fantastika
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 23, 10:59)
Dėkui už variantą
Sutinku, kad ne visada norai sutampa su galimybėmis. Kalbant apie virtuvę, noriu patogumo, pakankamo dydžio darbastalio ir talpumo. Dabartinėje virtuvėje man ne viskas telpa, o naujojoje atsiranda indaplovė, taigi prarandu 60 cm spintelę. Dėl to viena iš orkaitės kėlimo priežasčių ta, kad man kitaip trūktų vietos pasidėjimui. O 90 cm darbastalio nemanau, kad yra mažai. Ypač, kai esi pripratęs prie mažiau. Tiesa, galėčiau jo dar išlošti, kaitlentę stumdama į kairę iki pat spintos, tik abejoju, ar būtų patogu. Radau net interneto platybėse tokį vaizdelį.
Gal pas ką nors yra kaitlentė prie pat sienos ir galėtumėte papasakoti, ar patogu taip?
Sutinku, kad ne visada norai sutampa su galimybėmis. Kalbant apie virtuvę, noriu patogumo, pakankamo dydžio darbastalio ir talpumo. Dabartinėje virtuvėje man ne viskas telpa, o naujojoje atsiranda indaplovė, taigi prarandu 60 cm spintelę. Dėl to viena iš orkaitės kėlimo priežasčių ta, kad man kitaip trūktų vietos pasidėjimui. O 90 cm darbastalio nemanau, kad yra mažai. Ypač, kai esi pripratęs prie mažiau. Tiesa, galėčiau jo dar išlošti, kaitlentę stumdama į kairę iki pat spintos, tik abejoju, ar būtų patogu. Radau net interneto platybėse tokį vaizdelį.
Gal pas ką nors yra kaitlentė prie pat sienos ir galėtumėte papasakoti, ar patogu taip?
O netiktų prie šaldytuvo pastatyti ūkinę spintą su orkaite? Tada ir pasidėjimo būtų ir darbastalio gerokai daugiau Arba daryti užsukimą dešinėj, ten daryti plautuvę, būtų pasidėjimo prie pat šaldytuvo ir vėlgi - daugiau darbastalio
Taip pat dabar yra pasirinkimas lentelių dėti ant plautuvės ir taip padidinamas darbinis paviršius
Nuotraukoje visai nieko, vizualiai atrodo gražiai, nors įtariu nėra super patogu Bet, dažnai norus apriboja galimybės, tai finansinės, tai erdvinės...
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 23, 11:01)
radau rankeneles i apatines dureles, bet reikia siustis - bus po menesio o gal net ir spali... dabar galvoju ka cia padarius laikinai su tais stalciais - kaip atidarineti juos, kol rankeneles atvaziuos, nenoriu kitu bent laikinai deti
ot beda - vel galva teks sukti
ot beda - vel galva teks sukti
Iš kur taip ilgai siunčia? Aš tai sakyčiau geriau ieškot kitų, kurios bus greitai, nes mano įsivaizdavimu tai užsiknisimas darinėti spinteles už kampų, o jei prikrauti stalčiai